sa-mi raspunda doar acele persoane care au folosit creme impotriva vinisoarelor de pe picioare...inca nu au varice, ce creme folositi si daca ati scapat in totalitate de aspectul inestetic de pe picioare. Ma confrunt si eu cu aceasta problema,eu chiar am luat si pastile. Am peste 40 ani. | ||
caleidoscop Postat pe 26 August 2016 00:07 |
||
---|---|---|
Am cititor kudu kann. Ro.despre vinișoare, capilare, spune ca de la epilat ul cu ceara, masaj anticelulita, dacă eești predispusa la piele sensibila, masaj cu castane sălbatice, vitamina c, și dus alternativ cu apa rece calda este buna pt circulație, citește sși tu pe kudika. Ro |
||
ingerasulluptor1 Postat pe 26 August 2016 00:55 |
||
De la: caleidoscop, la data 2016-08-26 00:07:53sa-mi raspunda doar acele persoane care au folosit creme impotriva vinisoarelor de pe picioare...inca nu au varice, ce creme folositi si daca ati scapat in totalitate de aspectul inestetic de pe picioare. Ma confrunt si eu cu aceasta problema,eu chiar am luat si pastile. Am peste 40 ani. Lioton gel , troxevadin , venostim capsule si gel cel putin 3 luni de zile ... |
||
|
||
garbo_19362 Postat pe 26 August 2016 22:05 |
||
.......a folosit cineva unguentul REMESCAR?....este eficient? | ||
caleidoscop Postat pe 27 August 2016 11:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Epilatoare | 56 | De la: garbo057862 1 Martie 2010 23:01 |
Crest Whitestrips | 8 | De la: ClaudiaLungu 21 Septembrie 2014 09:31 |
Tenul gras chiar are nevoie de creme? | 72 | De la: blue_dream 20 Aprilie 2010 16:55 |
|
||
POATE CINEVA SA-MI SPUNA UN TRATAMENT CARE AJUTA LA CRESTEREA PARULUI?NU MA INTERESEAZA DOAR SA STOPEZE CADEREA ,PARULUI,MA INTERESEAZA SA CREASCA DIN NOU,UNDE SE VEDE DE EX.LIPSA PARULUI,DAR CEVA EFICACE,POATE SA FIE SI NATURIST,PT.CA AM PROBAT MULTE,DAR | 16 | De la: danyarmand 5 Aprilie 2013 12:49 |
Cine stie ce inseamna lipofilingul?Vreau sa scap de cearcane! | 2 | De la: garbo_477815 27 August 2018 19:47 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9