Gheorghe Iovu – CONCERT DE MUZICĂ TERAPEUTICĂ - „Armonie în miez de toamnă” - prezentarea dr. Miruna Popescu Iovu *** VINERI 4 Noiembrie 2016 ora 19.45 la CASAT TINERETULUI din Timişoara – muzică ambientală în cadrul Festivalului EzotericFest 3- 6 Nov 2016 www.ezotericfest.ro ------------- GHEORGHE IOVU, “magicianul sufletelor”, este artistul timişorean care compune şi interpretează muzică terapeutică de peste 20 de ani, fiind primul meloterapeut acreditat de instituţii de specialitate. Obţinând rezultate remarcabile în diverse spitale, clinici şi cabinete medicale, contribuind cu succes la vindecarea sufletească şi trupească a celor suferinzi. ------------- Absolvent al Şcolii Populare de Artă din Timişoara în anul 1975, a lansat prima casetă în 1995, “Muzică terapeutică”, iar până în prezent a realizat 10 albume şi a susţinut o multitudine de concerte, atât în România, cât şi în Statele Unite, Germania, Ungaria, Danemarca, Austria, Italia, Franţa etc. ------------- Pentru Gheorghe Iovu muzica înseamnă viaţă, consecvenţa, dăruirea, modestia şi naturaleţea cu care interpretează fiecare piesă i-au adus recunoaşterea naţională şi internaţională. ------------- *** INFO: Marcel Doros 0722 371 196 www.ezotericfest.ro – [email protected] =============== *** BILET INTRARE EZOTERICFEST: 5 lei/ pers/ zi – valabil toata ziua, acces la conferinte si expozitia din holul Casei Tineretului din Timisoara - str. Arieș nr.19 – zona Stadion, Spitalul Judetean) =============== EzotericFest este un Festival de Alternative Spirituale, Terapii Complementare, Medicină Naturistă… care îmbină armonios partea de conferințe, concerte și demonstrații, unei expozitii specifice, cu v ânzare în holul mare de la parter. *** PROGRAM ZILNIC; 10.00- 21.00 (3 -6 Noiembrie) --- INFO: 0722 371 196 =============== Pe măsura definitivării programului conferințelor și a listei expozanților și conferențiarilor, puteți studia pagina oficială de prezentare; http://www.ezotericfest.ro/002_00_program.htm =============== |
Marcel_D Postat pe 13 Octombrie 2016 00:19 |
---|
Sigur-sigur e vorba de muzica ... ezoterica??? N-o fi vorba doar de muzica ... exoterica?!? Sarmanii ... Beethoven, Vivaldi si Mozart cred ca se rasucesc in morminte deja! P.S.: Cit de ... noncool-ta am fost pina acum de nu mi-am dat seama ca exista si asa ceva. Eu eram convinsa ca mai toata muzica, in general, e ... terapeutica! Ce dracu' oi mai mai fi facut eu anii aia de pian chiar nu stiu. Incep chiar sa ma intreb daca n-am pierdut timpul de pomana in copilarie si adolescentza fara ... ezoterismul asta contemporan! P.P.S.: Abonamente gratuite pt. pensionarii melomani nu oferiti?... |
garbo101426 Postat pe 7 Noiembrie 2016 16:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Curs Qigong CEZAR CULDA Dezvoltarea Fortei Gandului si Medicina Traditionala Chineza | 1 | De la: Marcel_D 16 Mai 2012 22:59 |
GELOZIE SI SEXUALITATE 7 - 9 MAI 2010 | 1 | De la: CLINICAAQUAMARIN 23 Aprilie 2010 14:45 |
Sondaje=bani | 2 | De la: andra_220891 20 August 2010 22:52 |
|
||
DIAGNOSTIC SI EVALUARE CLINICA: 20-22 APR.2012 | 1 | De la: CLINICAAQUAMARIN 25 Februarie 2012 15:45 |
CURS DE INITIERE IN TAIJIQUAN (Tai Chi) | 1 | De la: Marcel_D 24 Ianuarie 2012 23:52 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice