De la: roxana1deac, la data 2017-01-17 22:40:14Doar specimenul strumfat ne arata f. clar de ce e mama alora gravida... Postarile mele din ultimele 48 de ore? S-ar zice ca ma urmaresti... Vezi ca asa incepe paranoia, urmarind ce zice unul sau altul, cautandu-i postarile in mod repetat si facand din asta o chestie personala. Iar daca tot ai adus vorba de comportament inteligent, nu-mi aduc aminte sa te fi bagat anterior in seama, oricate prostii si rautati ai fi debitat. Dar, "intelijenta" cum te crezi, n-ai rezistat sa nu comentezi la postarea mea... La fel ca pensionara isterica si semidocta nu poti sa te abtii la sa nu te faci singura de ras. Asta e, unii nu-s capabili sa inteleaga deloc ca "gura lor le bate kourul", oricate suturi ar lua. Aveti un topic dedicat, enjoy! |
||
Sassette Postat pe 17 Ianuarie 2017 23:54 |
||
---|---|---|
De la: garbo101426, la data 2017-01-18 00:46:41 cand ti-am spus ca esti precum tatucul tau, i zambici, calita in spiritul limbajului de lemn, ai inceput sa spumegi ca o lovita de streche. ei bine uite ca nu te dezminti.... "mai draga"! tu chiar vorbesti serios 426? cu cine ai "relatii absolut normale", evident, exceptand Eu-rile alternative si vocile din capul tau? la emisiunea iumor ai incercat? desigur, din perspectiva de gluma nereusita a naturii! bag seama ca ai avea ceva "succesuri"! apropos, stii care e diferenta dintre mine si tine? fac abstractie de varsta si vocabular! eu chiar fac chestii pe care tu ravnesti cu osardie sa le faci, dar pe care niciodata nu ai sa fii capabila sa le realizezi in mod natural! bunaoara, eu pot mictiona din orice pozitie si in orice directie, chiar si in sus, fara a exista riscul sa ma stropesc, pe cand tu ai la dispozitie doar o singura directie si la aceea trebuie sa ai mare grija si bagare de seama sa nu iti uzi piciorusele! pe tine chestii de genul acesta doar te fascineaza si iti demonstraza limitele si frustrarile fundamentale, cu rasfangere pe latura comprehensiva a vietii! nu trebuie sa fim experti in fizica, nici macar ingineri..., sa ne dam seama ca tu, din dorinta disperata de-a iimita, incerci sa dispersezi pe cale naturala lichide in sus si sa sfarsesti lamentabil stropindu-te pe ochii tai injectati si iesiti din orbite, mai ceva ca la o batraciana! |
||
heartbit Postat pe 18 Ianuarie 2017 05:32 |
||
Sassete, tu vezi triplu sau inzecit?? ...... esti si chioara, pesemne. Eu doar ti-am atras atentia ca deviezi, dar mi-am pierdut timpul cu o desteapta, care nu poate citi o propozitie simpla. Vad ca esti pusa pe scandal si iti recomand cantatul pe note acute, pe la alte mese. De preferat in mahalaua ta. |
||
|
||
roxana1deac Postat pe 18 Ianuarie 2017 08:02 |
||
De la: garbo101426, la data 2017-01-18 12:17:25D_ecervelatii astia cu atractie bolnavicioasa, ba chiar morbida pt. ... 'arrière'-ul meu, cred ca au deja un ... fan club al lor! Cu siguranta e vorba despre un experiment psihiatric, un caz ca al tau de dedublare repatata de personalitate cu delir paranoic, accese permanente de megalomanie si obsesii compulsive cronice nu are cum scapa neobservat. Continua sa te agiti, sa nu pierzi sansa vietii tale. Mai stii. poate te remarca astia de la National Geographic si mai scot un documentar interesant despre efectele menopauzei intarziate la pensionarele excomuniste. |
||
Sassette Postat pe 18 Ianuarie 2017 16:38 |
||
Fabule mici pt oameni mari George Topârceanu Fratele nevestei unui negustor A venit odată pe la casa lor, Zicând că la noapte, mâine, cine ştie, Are gând să plece în călătorie Şi că, prin urmare, Vrea să-şi sărute sora la plecare. - Ba să nu pui gura pe nevasta mea, A strigat bărbatul, că intri-n belea! - Şi de ce să nu pun gura, măi cumnate, Când ştii că mi-e soră şi că eu i-s frate? - Poţi să-i fii şi tată! zise omul scurt, - Cin' s-a fript cu ciorbă suflă şi-n iaurt. Văduva şi piticul Zice că demult, odată, Un pitic s-a însurat Cu o văduvă bogată, Ce fusese măritată Cu un mare om de stat. Şi-o fi dus ea, altădată, o viaţă mai tihnită, Dar la urmă şi piticul a făcut-o fericită... Cu muncă şi cu răbdare, Poţi face cât unul mare. Microscopică Când pleca odată la război un om, I-a strigat o cioară dintr-un vârf de pom: - Du-te la bătaie, pentru ţară mori, Şi-ţi va da nevasta un copil din flori. Omul, Auzind acestea, n-a mai vrut să plece, Deci a fost la urmă, fiindc-a dezertat, Condamnat la moarte şi executat. Cine crede tot ce-i spui Este vai de capul lui. |
||
Deliaaa Postat pe 19 Ianuarie 2017 11:04 |
||
George Topârceanu Răspunsul cometei Regret că mă-ntrerupi din cale Cu interview-ul dumitale. Dar iată, mă opresc o clipă Să-ti dau răspunsul meu în pripă. V-am salutat o dată sfera Acum vreo zece mii de ani Cînd astronomii de pe Terra Erau de-abia orangutani. (Flammarion era gorilă Si bietul Newton diplodoc. Camil era de-abia Cămilă Iar Duică... nu era de loc ! El de-abia azi cînd scrie proză Se află în metamorfoză Si se transformă tare greu: Aspiră-acum la cimpanzeu.) De-atunci, prin negrele stihii, În noatpea largă si profundă, Am rătăcit cu zeci de mii De metri pe secundă, Si diafană m-am ivit, Din perioadă-n perioadă, Ca fulger blond încremenit Să-mi desfăsor spectrala coadă Pe cerul noptii la zenit... Planetele cu satelitii, Purtîndu-si mîndre parazitii, Mi-au dat portretul prin gazete Si m-au fixat mii de lunete... Dar, gata să-mi găsesc mormîntul În vreun sistem de constelatii, Am revenit zburînd prin spatii, Căci nu dispretuiam Pămîntul. (De-ati fi în cer ca mine voi V-ati minuna întotdeauna Cum globul ăsta de noroi Se vede luminos ca Luna...) Si-aveam de gînd - ca un simbol De milenară simpatie - Cu cel din urmă-al meu ocol Să ne unim prin vesnicie Într-un fantastic carambol. Si măritîndu-i neagra humă Cu luminosul meu adaos, Într-un aprins vîrtej de spumă Să ne rostogolim în haos. Dar cînd văzui ce... porcărie (Să-mi ierti cuvîntul) ati făcut, Cît sînge-a curs din neghiobie Pe bietul vostru glob de lut, - Cu spaimă, la perihelie Din zborul meu m-am abătut Si nimbul clar si trena lungă Ca o esarfă de lumină, Mi le-am ferit să nu ajungă Vreun strop întunecos de tină. De-atunci, iubitul meu, îmi vine De supărare si rusine Să fug... cu coada-ntre picioare Prin spatii interplanetare Si să mă mistui în neant. Mă duc... Adio ! Salutare ! Să-mi scrii: Uranus, poste restante. |
||
Deliaaa Postat pe 19 Ianuarie 2017 11:08 |
||
, @Delada!... | ||
garbo101426 Postat pe 19 Ianuarie 2017 11:10 |
||
ipocrizia definitia ? |
||
garbo_460561 Postat pe 19 Ianuarie 2017 16:25 |
||
*Continua sa te agiti, sa nu pierzi sansa vietii tale.* |
||
garbo_460561 Postat pe 19 Ianuarie 2017 16:33 |
||
De la: roxana1deac, la data 2017-01-18 08:02:33 |
||
garbo_460561 Postat pe 19 Ianuarie 2017 17:14 |
||
Nicolae Labis Dilema 1. O viziune a omului comun Aievea nu şi nici cu-nchipuirea Eu munţii nu-i mai simt cum îi simţeam În vremea unor basme petrecute Când se făcea că un copil eram, Când mă-nsoţeam cu păsări şi cu ciute, Când mă-nstelam cu flori, când nu eram. Văd o-nserare plină de lumină Plutind pe bucla unui brâu de brad, În mijloc e poiana-n lună mată, Şi-ntr-însa cineva a desenat Copilul pur pe care altădată Aşa precum pe mine l-a chemat. Tabloul se apropie şi creşte, Îl am în faţă ca un ochi deschis. Copilul mişcă buzele şi-ngaimă: "Eşti rău, străine - te-am văzut şi-n vis"... Şi buzele îi tremură a spaimă - "Eşti rău, străine, pleacă" - mi-a mai zis. "Ce vrei, copile? Nu mă poţi cunoaşte! De ce-mi priveşti în suflet ca-ntr-un sac? Vezi bine, nu sunt jucării într-însul." "De-aceea-ţi pare sarbăd şi posac." Şi-năbuşit a trebuit să tac. "Eşti rău, străine. Lămurit eu nu ştiu, Dar te-am văzut şi-n vis şi se făcea Cum cineva pe oameni îi loveşte - Slugarnic tu rânjeai în dreapta sa. El mi-a strigat: - Şi tu, la fel vei creşte! Eu când voi creşte nu voi fi aşa." Pe frunte îmi ţâşni sudoare rece - "Ascultă, deşănţat judecător, Găseşte-ţi altă victimă şi spune-i Acest vis sadic şi amăgitor; Ai merita să fii legat în funii, Să nu mai tulburi traiul tuturor." Dar deodată-n juru-mi mii de voci S-au auzit strigând cu larmă multă: "Ascultă, tu, străinule de jos. "Ascultă-l pe copil! Ascultă-ascultă!" Oh, surd strigau şi trist şi dureros - "Ascultă-l pe copil! Ascultă-ascultă!" De-atunci nicicând eu nu l-am mai văzut, Dar parcă mă-nfioară-o presimţire Şi-mi tot repet blestemul ce-a rostit Cu voce tremurată şi subţire, Prin codri mari îl caut răvăşit Şi-n vise îl mai caut, în neştire. Dar pentru mine azi străini îs codrii, Sunt numai arbori, pietre, flori şi hău, Iar visele-ncărcate de coşmaruri Nu-mi mai aduc curatul chip al său... Pe suflet tot arunc cernite zaruri - "De ce mi-ai spus, copile, că sunt rău?" |
||
Deliaaa Postat pe 19 Ianuarie 2017 20:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce fceti | 36 | De la: garbo_394570 30 Iunie 2015 15:52 |
amante inselate | 316 | De la: garbo079375 3 Decembrie 2009 13:10 |
As dori sa am grija de un copil | 11 | De la: garbo101426 25 Iulie 2017 11:13 |
|
||
oportunitate licenta gratis pina in 10 dec. | 1 | De la: garbo050217 24 Noiembrie 2010 19:56 |
venituri suplimentare pe timp de criza | 7 | De la: Cosmin_Modri___1 29 Iunie 2015 17:55 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară