Da, trebuie sa te respecti tu , ca sa fii respectat de cei din jurul tau.... |
||
cristina5 Postat pe 1 Februarie 2017 09:40 |
||
---|---|---|
Eu nu l-as numi atac de panica. El este stresat si va sugerez sa aflati cauza. Numai bine! | ||
CarmenTatiana56 Postat pe 1 Februarie 2017 11:50 |
||
Doreste sa se razbune , ?a facut ceva gresit si se simte frustrat sau vinovat ?Cineva il sfatuieste gresit ? Are o alta femeie ?Sint atacurile de panica reale ?Se afla in tratament medical ?(ia anumite medicamente ?) Acestea sint citeva drumuri , fa putin pe detectivul si urmareste unul din drumuri .Sigur are o problema si inca una pe care singur nu o poate rezolva . Inca un sfat daca am voie ?Razbunarea nu e ceva nobil , e doar dorinta de a distruge sau a lovi , de obicei nu dau asta inapoi , sau daca tot o fac poate fi precum o lectie din care poate invata ceva ! : : |
||
|
||
garbo_462542 Postat pe 2 Februarie 2017 21:23 |
||
daca ar fi cum indemni tu, toate bolile ar fi autovindecabile si doctorii inutili..de vreme ce exista aceasta ramura a medicinei si se refera nu la reumatisme sau la arsuri stomacale ci la tulburari de personalitate, cred ca e pagubos pt suferinzi sa judecam babeste si sa le inducem ideea ca tulburarea lor e un moft reglabil in familie sau la biserica..nu e!.. | ||
danubia Postat pe 23 Martie 2017 16:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutooorrrr | 76 | De la: tabita 12 Mai 2010 07:01 |
Open Relationship | 65 | De la: politistul 7 Aprilie 2010 02:02 |
Fetele bune nu au noroc | 37 | De la: garbo253072 6 Decembrie 2011 14:24 |
|
||
Sa fie iubitul meu un egoist???? | 40 | De la: garbo_414015 20 Septembrie 2015 09:12 |
Sotul berbec...barbat de casa sau Cassanova sub acoperire? | 5 | De la: meme 19 Iunie 2009 20:01 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară