Buna! Ma cheama florin ,am 36 si sunt singur de foarte mult timp mi se pare ca dupa anumita varsta devine din ce in ce mai greu sa gasesti o femeie ,de si multi spun ca numai daca iesi pe strada gasesti femei ,dar multe din cele peste 30 ,ori sunt casatorite ,ori intr-o relatie si mai este ca abordarea pe strada nu merge , nu vorbesc ptru toti dar mi se pare cam greu sa abordez femeile pe strada . nu cred ca ar avea incredere in mine ,si ar fii mai rezervate sa se deschida in fata unui strain care o abordeaza dupa o zi de munca sau nu stiu ce.Nu imi plang de mila dar poate unele persoane sunt destinate sa ramana singure. O intrebare pentru doamne unde va-ti simti mai comod sa fiti abordate de un barbat. , | ||
Leone_Leone_1 Postat pe 2 Februarie 2017 19:31 |
||
---|---|---|
Daca metodele clasice nu te ajuta, atunci incearca pe net. Sint o groaza de site-uri sau agentii de dating... |
||
garbo101426 Postat pe 2 Februarie 2017 19:41 |
||
Cred ca in prezent sint folosite destul de bine aceste dating sites ,suces! | ||
|
||
garbo_462542 Postat pe 2 Februarie 2017 21:12 |
||
Eu zic ca tot Facebook ul da roade cel mai bine, cunosc multi barbati de la serviciu sau fosti colegi de facultate trecuti binisor de 30 de ani, care si-au gasit iubite si sunt in relatii de lunga durata dupa ce le-au cunoscut pe Facebook... Mult succes!!! | ||
garbo_464292 Postat pe 21 Martie 2017 12:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sunt insarcinata si doresc sa ma despart de tatal copilului | 142 | De la: lollyme 1 Februarie 2020 22:28 |
am luat din nou bataie | 41 | De la: ADMINISTRARE 8 Decembrie 2008 08:00 |
Vreau sa stiu | 2 | De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 13:09 |
|
||
? | 5 | De la: iar_eu 24 August 2009 09:43 |
Demential de proasta!!! | 32 | De la: garbo287007 10 Ianuarie 2016 11:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară