![]() Axl_R, abia acum am vazut si eu preturile de la clubul ala din Mures de ziceai tu... ![]() ![]() ![]() ![]() Pai, Dumnezeule mare, soro, da' la 6.000lei te asigur ca pot merge tot 12 zile tocmai pina in ... Thailanda! ![]() ![]() ![]() Cu servicii cu mult peste ce ofera aia de la 'Apollo', cu full all-inclusive, cu program de entertainment non-stop, da' si cu cursa de avion tur-retur platita in aceeasi bani! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parol!... ![]() ![]() |
||
garbo101426 Postat pe 10 Iulie 2017 15:28 |
||
---|---|---|
Păi, cine te oprește? Du-te! Eu am făcut tratament. Lumea mere la băi. E apă sărată. Eu chiar n-am plătit mult. Poate la hotel & restu' să fie așa prețuri exagerate, habar n-am. Nu mă interesează. Cineva de aici -Garbo- în copilărie a fost acolo, zilele trecute vb despre... |
||
Axl_R Postat pe 11 Iulie 2017 16:59 |
||
![]() ![]() ![]() Asta ai inteles tu? ![]() Eu ti-am zis fix ce scrie pe site-ul lor, nu ca ma dau banii afara din casa ca sa merg in Thailanda! ![]() ![]() ![]() Plus ca pe pagina lor nu scrie ca poti veni de-acasa doar in slapi si cu prosop ca sa faci baile alea ... gratis! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu de regula merg la Lacul Sarat, linga Braila, mult mai aproape de casa. ![]() ![]() ![]() Si, in plus, cea mai buna buna apa sarata cu un namol sapropelic unic in lume si care m-a salvat - deocamdata! - de operatia de la coloana... ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
garbo101426 Postat pe 11 Iulie 2017 17:29 |
||
Mda, iar tu asta ai înțeles. Eu chiar mă duceam cu șlapii de acasă. ![]() Pt mine, că-s de aici e cea mai bună apă sărată. Punct. Nu e bună, bună, doar BUNĂ. ![]() Noapte bună! ![]() |
||
Axl_R Postat pe 11 Iulie 2017 22:07 |
||
Inseamna ca am inteles bine... Noapte placuta si racoroasa si tie... Sanatate ... stii tu cui! ![]() ![]() ![]() |
||
garbo101426 Postat pe 11 Iulie 2017 22:20 |
||
Io`am vrut sa merg anul trecut la o baie, da` n-am gasit loc de parcare. ![]() ![]() Buna dimineata :) |
||
Rotty Postat pe 12 Iulie 2017 08:21 |
||
De la: Rotty, la data 2017-07-12 08:21:31Io`am vrut sa merg anul trecut la o baie, da` n-am gasit loc de parcare. ![]() ![]() ![]() Pai ce, tu vroiai sa-i faci o baie si ... masinii??? ![]() ![]() ![]() Nui era suficient ca s-o lasi intr-o ... spalatorie auto in timp ce tu te imbaiai?!? ![]() ![]() ![]() Ca nici asa parca nu-i okay, sa renunti sa te regalezi din motive de ... Ciclul Carnot! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
garbo101426 Postat pe 12 Iulie 2017 16:29 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 13 Iulie 2017 08:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
efectele minciunii sunt distructive.Minciuna este o forma comoda de rezolvare aparenta si temporara a problemelor | 42 | De la: elisabeta_boia 14 Noiembrie 2011 23:26 |
Prieten,fost prieten si acum amant | 13 | De la: Jojolin 22 August 2010 02:22 |
relatie (banuiesc) emotionala extraconjugala | 96 | De la: garbo_423602 13 Decembrie 2018 11:37 |
|
||
pe barbatii ii unesc minciunile,nesimtirea,faptul de a profita de femei,dar probleme politice nu sunt in stare sa le rezolve chiar daca la conducere sunt barbati | 1 | De la: ingerasulluptator 2 Ianuarie 2012 21:58 |
de ce avem nevoie de politete? | 105 | De la: Freya__ 17 Aprilie 2011 20:35 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9