Magazin-atelier de bunatati, asa isi spun si, asa ii consider si eu, mai degraba as spune atelierul de minunatii grecesti. Ati fost in Grecia? Arome și gusturi rafinate la tot pasul... La Gre Bakery intalnesti aroma demult uitata a painii de casa, a prajiturilor cu ingrediente naturale, a mancarurilor specifice, preparate cu sarg si entuziasm de bucatarii lor greci. Am fost la multe restaurante din Bucuresti cu acest specific, toate, dar toate au adoptat influente dambovitene... Surprinderea a fost mare, cand, la recomandarea unui prieten am poposit la Gre Bakery. Vroiam sa mananc o musaca de vinete si... asa a inceput povestea noastra de dragoste. Dupa musaca, mi-a facut cu ochiul un cataif, apoi o placinta cu portocale, apoi o cafea greceasca... ce sa mai, am promis ca revin, si de atunci chiar am ramas "impreuna ". Trec zilnic sa iau paine calda, torturile pentru aniversari si cozonacii de sarbatori, saptamanal o specialitate greceasca noua, imi face cu ochiul din vitrina. Am sa-i recomand de cate ori voi avea ocazia, au devenit parte din familia mea. |
femaleoana Postat pe 29 Iulie 2017 16:22 |
---|
Auzi, mai Creanga, Vlahuta, Hogas si Sadoveanu la un loc, vezi daca la Gre Bakery alea n-au cumva si ... furadan si stricnina! C-aud ca fac minuni daca le iei pe stomacul gol. Si cica te fac bine si te vindeca de orisice probleme, pe loc! Parol!... |
garbo101426 Postat pe 29 Iulie 2017 16:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
tchibo | 12 | De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53 |
fisuri anale!! | 5 | De la: hermosa20 17 Decembrie 2015 14:41 |
ce mai vb fetele....... | 62 | De la: alexsutsa 3 Octombrie 2009 02:13 |
|
||
POVESTEA MEA...URMELE TRECUTULUI | 33 | De la: garbo_412085 30 Noiembrie 2015 02:15 |
CARNAVAL de ziua indragostitilor | 41 | De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară