Mai bine citesc decat sa-mi pierd timpul cu voi. |
Cococo Postat pe 7 Septembrie 2017 00:00 |
---|
Ideea de baza e sa citesti numai lecturile care sa nu-ti streseze si asa zdruncinatul cortex si sa nu-ti lezeze, si mai mult decit observam cu totii, afectele personale! Iti recomand pt. inceput o carte a lui Edgar Allan Poe, extrem de putin cunoscuta in Romania chiar si de cei ... sanantosi la cap. Eu insa o sa risc si o sa ti-o recomand si tie chiar daca o sa-ti agraveze precarul fundament emotional si e posibil sa te faca sa devii agresiva si violenta si cu tine insasti, nu numai cu ceilalti. Cartea se numeste "The System of Doctor Tarr and Professor Fether" adica, mai pe intelesul tau, "Sistemul doctorului Catran si al profesorului Pana". Si chiar daca e posibil sa te regasesti cu totul in 'ethos'-ul mai multor grupuri/categorii de oameni, eu te rog sa nu spui nimanui ca ai aflat de la mine de cartea asta, okay? O sa intelegi tu de ce... Enjoy! P.S. Ma intreb, chiar cu oaresce curiozitate profesionala, oare de ce nu te-a ... mistuit pasiunea asta teribila pt. lectura inainte de te face pe-aici de tot rr_ahatul atit de repetat si de ireparabil ?!? |
garbo101426 Postat pe 7 Septembrie 2017 00:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu pot traii fara tine dar nu stiu ce sa fac !!! ma ajuta si pe mine cineva plsss | 14 | De la: si_totusi 7 Martie 2010 22:16 |
curiozitatea sexuala a fetitelor,,,, | 81 | De la: estela 5 Decembrie 2012 07:53 |
daca o relatie incepe cu stari conflictuale, se pot diminua acestea pe parcurs ? | 86 | De la: Tiffany 11 Octombrie 2009 08:29 |
|
||
Topicul "singuraticilor" -- pentru cei ce nu apartin nici unui grup de pe Garbo | 632 | De la: tutankhamon 16 Februarie 2010 00:51 |
Mi-am impins barbatu in bratele alteia...ce fac acum | 572 | De la: anisoaraf 25 Martie 2010 14:06 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice