:-(

Mai bine citesc decat sa-mi pierd timpul cu voi.
Cococo
Postat pe 7 Septembrie 2017 00:00
Ideea de baza e sa citesti numai lecturile care sa nu-ti streseze si asa zdruncinatul cortex si sa nu-ti lezeze, si mai mult decit observam cu totii, afectele personale!

Iti recomand pt. inceput o carte a lui Edgar Allan Poe, extrem de putin cunoscuta in Romania chiar si de cei ... sanantosi la cap.

Eu insa o sa risc si o sa ti-o recomand si tie chiar daca o sa-ti agraveze precarul fundament emotional si e posibil sa te faca sa devii agresiva si violenta si cu tine insasti, nu numai cu ceilalti.

Cartea se numeste "The System of Doctor Tarr and Professor Fether" adica, mai pe intelesul tau, "Sistemul doctorului Catran si al profesorului Pana".

Si chiar daca e posibil sa te regasesti cu totul in 'ethos'-ul mai multor grupuri/categorii de oameni, eu te rog sa nu spui nimanui ca ai aflat de la mine de cartea asta, okay?

O sa intelegi tu de ce...

Enjoy!

P.S. Ma intreb, chiar cu oaresce curiozitate profesionala, oare de ce nu te-a ... mistuit pasiunea asta teribila pt. lectura inainte de te face pe-aici de tot rr_ahatul atit de repetat si de ireparabil ?!?
garbo101426
Postat pe 7 Septembrie 2017 00:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
anticonceptionalele si alte medicamente 6 De la: caitlin 28 Februarie 2012 16:04
Avort 48 De la: Cristina_5 15 Iulie 2016 17:18
Cum trebuie sa fie sperma ca si consistenta pt a fi sigura ca barbatul de langa tine este apt pt procreere? Exista o astfel de catalogare? 44 De la: mika_mika 28 August 2009 15:10
Sex si sentimente 24 De la: garbo_14136 31 August 2017 11:00
Ce am invatat de la mama(amuzant) 84 De la: Estera111 28 Aprilie 2013 18:52
Setari Cookie-uri