![]() ![]() ![]() E-hee, o salata buna de varza e o adevarata minune pt. celula nervoasa! ![]() ![]() ![]() Problema e ca 'salata' aia sa nu fie chiar ... in capul cuiva! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu te-am avertizat sa iei aminte ca in mod sigur o sa ti-o iei cu subiectul asta, Miruna, da' n-ai vrut sa asculti... ![]() ![]() ![]() Sfatul meu? ![]() ![]() ![]() Fii fata desteapta si retrage-te din mizeriile astea de discutii. ![]() ![]() ![]() Nu uita ca cel mai destept cedeaza intotdeauna primul... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
garbo101426 Postat pe 4 Septembrie 2017 15:05 |
||
---|---|---|
De la: garbo_472174, la data 2017-09-04 13:51:42E un compliment, din partea ta. Omul prost si o critica o ia drept compliment; vad ca nici la salate nu te pricepi, desi varza ai destula; poate de-aia nu-si lasa iubitelul nevasta. Dupa o friptura, merge si o salata buna. Asa ca pune mana pe zarzavaturi si exerseaza, daca vrei sa pastrezi un barbat special langa tine. Friptura se schimba, salata ramane, dar cred ca o sa-ti ia ceva timp pana o sa intelegi chestiile astea. Sunt prea subtile pentru amantele naive. |
||
Sassette Postat pe 4 Septembrie 2017 15:20 |
||
Care Miruna? Nu exista nici o Miruna. E doar un barbat care vrea sa insulte femeile. In primul rand a insultat propriul personaj cu povestea asta apoi pe.fiecare in parte dupa ce informatii are. Se.vede de la.o.posta. Si e deasemenea un bun prilej pentru altii la fel ( sau acelasi sub alt id) sa faca.consideratii despre.prostia femeilor. Cineva care nu se poate abtine.daca.nu insulta, care a lansat o provocare si abia asteapta sa fie bagat in seama ca sa mai improaste putin. Consider ca de acum nu mai e in perricol sa se sufoce sub propria rautate dandu i ocazia sa ma improaste si pe mine. Din fericire nu ma intereseaza parerea unui asemenea personaj. Ceau si o zi frumoasa! |
||
|
||
Deliaaa Postat pe 4 Septembrie 2017 15:28 |
||
De la: Sassette, la data 2017-09-04 13:50:55De la: garbo_472174, la data 2017-09-04 13:00:40I-auzi... Sunt persoane cameleonice, 174, 426,308....etc...unse cu toate alifiile, ramasite din cele vremuri ....dar uite ca sunt folosite sa aduca flux ....macar daca ar fi masculin, dupa care tanjesc ele , pe care il viseaza si in rugaciune. Oare au un Dumnezeu? |
||
Cococo Postat pe 4 Septembrie 2017 15:29 |
||
![]() ![]() ![]() Iar iti iei prinzul ... coprologic, @131? ![]() ![]() ![]() Iar te maninca shoriciul si simti imperioasa nevoie de a lua shuturi in koor si capete in gura? ![]() ![]() ![]() Sau doar ti-e dor de ... 'grota' ancestorilor imediatzi?!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
garbo101426 Postat pe 4 Septembrie 2017 15:35 |
||
"... vad ca nici la salate nu te pricepi, desi varza ai destula; poate de-aia nu-si lasa iubitelul nevasta. Dupa o friptura, merge si o salata buna. Asa ca pune mana pe zarzavaturi si exerseaza, daca vrei sa pastrezi un barbat special langa tine. Friptura se schimba, salata ramane, dar cred ca o sa-ti ia ceva timp pana o sa intelegi chestiile astea. Sunt prea subtile pentru amantele naive.[/quote]" Metafore de nebuna. ![]() Cand e o salata acra sau imputita (cazul tau), o ia la sanatoasa. Cine nu vrea o femeie agreabila langa el si nu o isterica low IQ, care imparte injuraturi si pumni in orice disputa, in realitate si in virtual?! In ciuda parerii bune despre tine, esti o bucata de carne unutila, care-si va gasi unica utilitate fertilizand solul. Normal ca iau drept compliment ceea ce spui. ![]() |
||
garbo_472174 Postat pe 4 Septembrie 2017 15:52 |
||
De la: delada, la data 2017-09-04 15:28:58Care Miruna? Daca sunt femeie, nu am voie sa observ cat sunt de proaste, unele? Fara nici o suparare... |
||
garbo_472174 Postat pe 4 Septembrie 2017 16:08 |
||
De la: garbo_472174, la data 2017-09-04 15:52:14"... vad ca nici la salate nu te pricepi, desi varza ai destula; poate de-aia nu-si lasa iubitelul nevasta. Dupa o friptura, merge si o salata buna. Asa ca pune mana pe zarzavaturi si exerseaza, daca vrei sa pastrezi un barbat special langa tine. Friptura se schimba, salata ramane, dar cred ca o sa-ti ia ceva timp pana o sa intelegi chestiile astea. Sunt prea subtile pentru amantele naive." Metafore de nebuna. ![]() Cand e o salata acra sau imputita (cazul tau), o ia la sanatoasa. Cine nu vrea o femeie agreabila langa el si nu o isterica low IQ, care imparte injuraturi si pumni in orice disputa, in realitate si in virtual?! In ciuda parerii bune despre tine, esti o bucata de carne unutila, care-si va gasi unica utilitate fertilizand solul. Normal ca iau drept compliment ceea ce spui. ![]() Inutila esti tu... amanta expirata, cu IQ de maimuta lobotomizata! O mare gaura, in mijlocul unei bucati de carne alterata. Si o salata de varza acra e preferabila hoitului tau de prostie incarnata! |
||
Sassette Postat pe 4 Septembrie 2017 16:14 |
||
Cu ce ai putea tu sa superi? Cu rapiditatea raspunsurilor? Poti supara cu adevarat numai oamenii carora le pasa de tine sau daca cumva nimeresti un punct sensibil. Nu e cazul aici si nu am de ce sa ma supar. Eu nu am vrut sa te insult sau jignesc. Daca iti face atata placere da-i inainte. Tu esti deosebita, inteligenta si ...completeaza...Simte te bine. Iubeste inteligent! |
||
Deliaaa Postat pe 4 Septembrie 2017 16:34 |
||
"Inutila esti tu... amanta expirata, cu IQ de maimuta lobotomizata! O mare gaura, in mijlocul unei bucati de carne alterata. Si o salata de varza acra e preferabila hoitului tau de prostie incarnata!"[/quote] Exact ce spuneam... ![]() Cand "salata" e doar in capul unora, vorba lui 426, ramane doar putoarea bucatii de carne cu pretentii... |
||
garbo_472174 Postat pe 4 Septembrie 2017 17:04 |
||
De la: garbo_472174, la data 2017-09-04 17:04:15"Inutila esti tu... amanta expirata, cu IQ de maimuta lobotomizata! O mare gaura, in mijlocul unei bucati de carne alterata. Si o salata de varza acra e preferabila hoitului tau de prostie incarnata!" Exact ce spuneam... ![]() Cand "salata" e doar in capul unora, vorba lui 426, ramane doar putoarea bucatii de carne cu pretentii...[/quote] Exact: iar carnea aia cu pretentii, dar plina de putoare esti chiar tu... Cand traiesti in cocina, nu-ti mai dai seama ca putzi! |
||
Sassette Postat pe 4 Septembrie 2017 17:11 |
||
De la: garbo_471131, la data 2017-09-04 15:29:41De la: Sassette, la data 2017-09-04 13:50:55De la: garbo_472174, la data 2017-09-04 13:00:40I-auzi... Ai o anumita labilitate, 131. Cand pari femeie cumsecade si oferi povete, cand acuzi, si acum ai trecut la a ma include in acuzatiile tale, fara sa ai vreun motiv sau vreo dovada. |
||
garbo_472174 Postat pe 4 Septembrie 2017 17:15 |
||
"Exact: iar carnea aia cu pretentii, dar plina de putoare esti chiar tu... Cand traiesti in cocina, nu-ti mai dai seama ca putzi![/quote]" Vorbesti pt tine. ![]() N-ai spus nimic inteligent de cand tot postezi, doar vorbe de claca, metafore schizoide si ai impartit venin si pumni pe la toti care te-au rugat sa incetezi mahalaua. Esti un nimic, o scroafa agresiva. Au revoir si pofta buna la mancat rahat! |
||
garbo_472174 Postat pe 4 Septembrie 2017 17:19 |
||
De la: garbo_472174, la data 2017-09-04 17:19:17"Exact: iar carnea aia cu pretentii, dar plina de putoare esti chiar tu... Cand traiesti in cocina, nu-ti mai dai seama ca putzi!" Si ce se simte, scroafa agresiva![/quote] Nervoasa rau cucoana, de trei zile incoace gura nu-i mai tace, se vede ca a trecut weekendul si nu a mai fost "calcata" de musiu,... o fi preferat sa ramana acasa sa manance varza acra, in loc de friptura de scroafa imputita! |
||
Sassette Postat pe 4 Septembrie 2017 17:25 |
||
Esti un gunoi, imi explic pe deplin de ce te-a lasat sotul. Orice e preferabil unei nasoale cu gura spurcata si 0 caracter. Pe mine ma si distrezi, esti o tata bolnava, insa imi inchipui ce calvar esti pt. colegi si ceilalti care te suporta, de nevoie. Ai macar atata fair play sa nu mai schimbi postarile, infecto. |
||
garbo_472174 Postat pe 4 Septembrie 2017 17:30 |
||
De la: garbo_472174, la data 2017-09-04 17:30:01Esti un gunoi, imi explic pe deplin de ce te-a lasat sotul. Orice e preferabil unei nasoale cu gura spurcata si O caracter. |
||
Sassette Postat pe 4 Septembrie 2017 17:45 |
||
![]() Du-te la medic, boala cu muuult noroc o poti trata nu stiu insa daca poti face transplant de cerebel... ![]() ![]() |
||
garbo_472174 Postat pe 4 Septembrie 2017 18:00 |
||
De la: garbo_472174, la data 2017-09-04 18:00:34 Asa e cand esti greu de cap; nu stii nici macar la ce foloseste butonul citeaza si te-arunci la comenatrii ca orice maimutza pe forum. Cand il mai prinzi pe iubi, il roaga-l sa-ti explice cum se raspunde pe un forum online, dar rar si repetata ca sa intelegi si tu. Daca nici asa nu pricepi, nu-i bai, cu o tampita in plus sau in minus nu se prapadeste lumea, iar cei doi neuroni excitati ai tai sunt suficienti pentru ce are nevoie iubitelul de la tine! |
||
Sassette Postat pe 4 Septembrie 2017 18:30 |
||
De la: garbo_472174, la data 2017-09-04 18:00:34 Una din nevoile umane este de a se simti important. Mai taci odata. Te du la bucatarie si fa zacusa si punne gogosari. Desteapto ![]() |
||
Cococo Postat pe 4 Septembrie 2017 18:39 |
||
![]() ![]() |
||
garbo_472174 Postat pe 4 Septembrie 2017 20:30 |
||
Nu stiu ce ai cu mine, dar te voi face sa intelegi ca totul are o limita. Si-ti vei regreta amarnic comportamentul de ghetou, nebuna frustrata! | ||
garbo_472174 Postat pe 4 Septembrie 2017 20:33 |
||
I s-o fi ars zacusca, de face asa urat? Asa se intampla cu incepatoarele astea nervoase care cred ca o mancare se face la fel de usor cum se desfac picioarele. Ar fi trebuit sa inceapa cu o salata, era mai usor! | ||
Sassette Postat pe 4 Septembrie 2017 22:23 |
||
Chiar asa, o aventuriera cu principii, ![]() ![]() ![]() Poti lua sau nu in seama avertismentul, poti rade acum dar te asigur ca-ti piere zambetul, in curand. |
||
garbo_472174 Postat pe 4 Septembrie 2017 22:34 |
||
De la: Sassette, la data 2017-09-04 22:23:45I s-o fi ars zacusca, de face asa urat? Asa se intampla cu incepatoarele astea nervoase care cred ca o mancare se face la fel de usor cum se desfac picioarele. Ar fi trebuit sa inceapa cu o salata, era mai usor! Daca are hernie de disc nu poate deschide singura picioarele. Se arde zacusca. ![]() ![]() |
||
Cococo Postat pe 4 Septembrie 2017 22:42 |
||
De la: garbo_472174, la data 2017-09-04 22:34:12Chiar asa, o aventuriera cu principii, Trolli amarati, vai de capul vostru. Credeti ca Garbo e buricul pamantului? Nu va place stergeti tot de pe aici, ramaneti sa va flituiti intre voi. |
||
Cococo Postat pe 4 Septembrie 2017 22:45 |
||
Mititica nu intelege ca nu conteaza de cate ori iti desfaci picioarele, ci cu cine o faci. A ratat inca o ocazie sa para mai putin proasta. Poate d-aia n-o ia in serios nici amantul; se vede clar cat e de limitata. | ||
Sassette Postat pe 4 Septembrie 2017 23:02 |
||
Da, adevarul e ca nu conteaza ca iti desfaci picioarele cu toti golanii. Totul e sa n-o faci cu un singur barbat, pt. ca esti naiva si limitata. | ||
garbo_472174 Postat pe 5 Septembrie 2017 17:52 |
||
De la: garbo_472174, la data 2017-09-05 17:52:42Da, adevarul e ca nu conteaza ca iti desfaci picioarele cu toti golanii. Totul e sa n-o faci cu un singur barbat, pt. ca esti naiva si limitata. Si eventual sa le desfaci si online, ca sa vada toata lumea cat de intelijenta si open mind esti! |
||
Sassette Postat pe 6 Septembrie 2017 15:50 |
||
Asta-i treaba ta, de ce sa te dezici de "bunul" renume? Iar ai scos capul din ghetou? ![]() |
||
garbo_472174 Postat pe 6 Septembrie 2017 17:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Prezervativ rupt | 34 | De la: florin_c76 11 Mai 2010 15:34 |
Fetelor, va vreau pe toate ... si chiar pot | 96 | De la: elisabeta_boia 9 Octombrie 2011 16:33 |
Virginitatea este doar un mit sau o realitate? | 134 | De la: iulyk_91 3 Octombrie 2012 02:31 |
|
||
un mic sfat:* | 12 | De la: pinkx 7 Aprilie 2010 16:33 |
insarcinata si in deriva... | 103 | De la: teodor_el 15 August 2010 16:12 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9