Buna, am avut o relatie cu un baiat aproape 3 luni, luni in care ne am inteles minunat, totul a mers bine. In urma cu vreo 2 saptamani am simtit ca s a indepartat de mine, am incercat sa vb cu el mi a explicat ca torul e ok, k relatia noastra merge bine si ca daca nu as insemna nimic pt el nu ar fi lungit o atat iar acum 5 zile mi a scris un mesaj in care mi a explicat foarte frumos ca el a fost obisnuit mai libertin si simte ca nu poate continua relatia. I am scris doar ca as fi vrut ca aceasta decizie sa mi o fi comunicat intr o discutie fata in fata dar nu a mai scris nimic. El are cheia de la ap meu la el iar luni i am scris un mesaj ca il rog sa mi lase cheia in cutia postala....nici nu mi a scris nimic dar nici nu mi a lasat cheia. Eu nu vreau sa insist si nici sa l mai caut , desi mi e greu. As vrea sa mai fim impreuna, ce sfaturi imi dati? | ||
garbo_475012 Postat pe 20 Septembrie 2017 22:20 |
||
---|---|---|
Schimba cheia de la apartament, pana nu il găsești gol | ||
garbo_408297 Postat pe 23 Septembrie 2017 08:11 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
Rotty Postat pe 23 Septembrie 2017 08:17 |
||
Ai asteptari cam mari de la o relatie de doar 3 luni. Schimba yala si mergi mai departe |
||
MARILENA_25 Postat pe 23 Septembrie 2017 08:19 |
||
Schimba cheia! ![]() |
||
garbo032261 Postat pe 23 Septembrie 2017 09:20 |
||
Prima dată schimbă iala de la ap și apoi lasă-l in pace ca o sa vină înapoi dar tu fa an așa fel ca ești ocupată și nu răspunde la mesaje imediat așteaptă un timp totul se rezolvă și o sa înțelegi ca el nu a vrut cu tine daca el a spus că este mai libertin atunci încercă să fii și tu 😉 | ||
garbo342359 Postat pe 23 Septembrie 2017 20:46 |
||
Schimba yala de la apartament si mergi mai departe. Un băiat căruia îi placi nu-si dorește mai multa libertate ci sa petreacă mai mult timp cu tine, sa te descopere...Astfel de relații oricum se termina si nu e decât un timp pierdut. Cu siguranță exista alți băieți care si-ar dori sa te cunoască... | ||
Maghi_1 Postat pe 23 Septembrie 2017 21:09 |
||
Schimba yala si da-l naibii. | ||
Dorina_Pricop_1 Postat pe 23 Septembrie 2017 21:25 |
||
Schimba yala si uita de mitocan. Exista pe lumea asta si barbate adevarati nu doar purtatori de izmene. |
||
Tommy_Boy Postat pe 25 Septembrie 2017 08:49 |
||
![]() ![]() ![]() Amuzament total, zau asa, daca n-ar fi insa de-a dreptul penibil... ![]() ![]() ![]() Nu de alta, da' @012 lansa in final o cu totul alta intrebare, ea neavind nevoie de 'sfaturi' tehnice evidente si absolut inutile in context, ci dorind doar sa stie cum sa ramina in relatie cu ... omu' cu cheia!... ![]() ![]() ![]() Ei ii trebuie nu o yala noua ci o 'cheie' catre inima individului pe care-l iubeste; si ar vrea sa stie cum sa faca ca sa ramina totusi impreuna... ![]() ![]() ![]() Da' la noi logica e ca la nimeni... ![]() ![]() ![]() Printr-o rizibila 'simplitate' carteziana absolut totul a ajuns sa se reduca intr-o relatie doar la o ... banala yala! ![]() ![]() ![]() Cum in tzara asta meseriasi buni nu prea se mai gasesc, probabil ca ar fi o idee f. buna ca ANOF-ul sa organizeze cit mai multe cursuri deee... ...lacatuserie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va dati seama cam cite 'yale' or fi zilnic de schimbat in Romania asta mereu surprinzatoare?!?... ![]() ![]() ![]() |
||
garbo101426 Postat pe 25 Septembrie 2017 14:15 |
||
De la: garbo101426, la data 2017-09-25 14:15:56 ![]() ![]() |
||
garbo_023578308 Postat pe 25 Septembrie 2017 21:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DESCIFRAREA VISELOR.. | 14 | De la: fleurdelis 22 Iulie 2010 19:19 |
de ce oamenii prefera sa invete pe ceilalti oameni lucruri rele decat sa le invete lucruri bune? | 33 | De la: iasomia 21 Martie 2011 11:15 |
Ce parere aveti despre hainele second hand aduse din danemarca si irlanda magazine in brasov pe langa gara? | 18 | De la: 322cristina 9 August 2010 18:30 |
|
||
la intilnire cu mina sau piciorul rupt in ghips ! | 70 | De la: dor72 8 Martie 2011 21:22 |
Ma plictisesc de atata bine! | 42 | De la: Roxxynela 16 Septembrie 2009 22:50 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9