Buna seara , mama mea are un amant , tatăl meu a aflat, o amenință ca o bate pe ea si pe el, multe amenințări,problema e ca ia a încercat cu mine săi țin partea ( nu țin cu nimeni) PTR ca nici unul nu e mai bun , ea a fost întreținută cam toată viața ei de el , acesta a fost un bețiv scandalagiu,dar i sa făcut toate poftele ,tot ce are e datorită lui , ex,mașina , bani in buzunar. Ea a sunat pe sora mea , aceasta ia zis sa se ducă la poliție , ca de mult trb sa se despartă si ca dacă nu o sa termine cu amenințări o sa sune chiar ea pe tata săi facă morala, E bine ca soramea sa se bage in ass rahat . Nu e mai bine sa si vadă de trb , ca ea e NON violenta , si eu sunt de părerea asta , dar de altfel cred ca nici nu e bine sa m-a bag , nu stiu ce sa zic , UN S Fat |
||
alinai03 Postat pe 26 Octombrie 2017 02:28 |
||
---|---|---|
De la: alinai03, la data 2017-10-26 02:28:50Buna seara , mama mea are un amant , tatăl meu a aflat, o amenință ca o bate pe ea si pe el, multe amenințări,problema e ca ia a încercat cu mine săi țin partea ( nu țin cu nimeni) PTR ca nici unul nu e mai bun , ea a fost întreținută cam toată viața ei de el , acesta a fost un bețiv scandalagiu,dar i sa făcut toate poftele ,tot ce are e datorită lui , ex,mașina , bani in buzunar. Ea a sunat pe sora mea , aceasta ia zis sa se ducă la poliție , ca de mult trb sa se despartă si ca dacă nu o sa termine cu amenințări o sa sune chiar ea pe tata săi facă morala, E bine ca soramea sa se bage in ass rahat . Nu e mai bine sa si vadă de trb , ca ea e NON violenta , si eu sunt de părerea asta , dar de altfel cred ca nici nu e bine sa m-a bag , nu stiu ce sa zic , UN S Fat |
||
Maria802 Postat pe 26 Octombrie 2017 08:32 |
||
Doamne apara si pazeste! Mi se sinucide neuronul daca mai citesc asa ceva!!! 426, te rog, prescrie doza de furadan necesara.. |
||
|
||
Schmetterling Postat pe 26 Octombrie 2017 08:54 |
||
Fluturashule, mama, aici nici macar cuuu... ...DDT nu se mai poate face nimic! |
||
garbo101426 Postat pe 27 Octombrie 2017 21:45 |
||
In primul rand, ar trebui sa te bagi sa inveti limba romana, dar urgent. In al doilea rand, de ce mai scrii daca nu vrei sa te ,,bagi,,? Asa e, ce iti trebuie tie din astea? Lasa-i sa se omoare, tu nu ai nicio treaba, parca esti picat din Luna. Lasule! | ||
MARILENA_25 Postat pe 28 Decembrie 2017 08:31 |
||
Relax, @Mari, daca 'destepta' nici n-a mai avut bunul simt macar sa raspunda la comentariile stirnite de propria imbecilitate, atunci e posibil ca aia doi dejaaa... ...sa se fi omorit intre ei! Parol!... |
||
garbo101426 Postat pe 28 Decembrie 2017 15:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau sa ma insor! | 64 | De la: grigoo 3 August 2014 06:20 |
Atractie pt un barbat insurat | 130 | De la: Kathrine 16 Mai 2015 08:21 |
casatorie in las vegas | 173 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:20 |
|
||
Chestionar pentru masurarea capacitatii de intimitate in cuplu | 17 | De la: garbo_10148 10 Ianuarie 2013 03:16 |
casatorie | 14 | De la: garbo_9408 18 Noiembrie 2012 15:41 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice