Ma simt identificata cu cazul tau. Eu traiesc aceeasi situatie. É greu sa iubesti, sa-ti admiri mama , dar in acelasi timp sa nu poti fii tú , sa nu poti spune parerea si sa fii pusa la zid pt deciziile luate . Si eu sint mamica la randul meu . Si nu as putea sa traiesc departe de ingerasul meu .Toata lumea vorbeste de sacrificiile facute pentru copii dar nu spune de dragostea pe care o primesti in schimb de la acel bebelus care depinde total de tine . Un copii da sens vietii si i-ti da aripi si forta sa infrunti orice greutate . Nu ar trebui privit ca o povara ci ca o binecuvintare un copii venit pe lume . Eu am incercat sa vorbesc cu mama mea dar sintem generatii diferite, personalitati diferite si e greu sa avem aceeasi parere . Cu mine este plina de energie , autoritaria si exigenta iar apoi intra in camera ei si plinge . Pe mine ma lasa confuza , ca atunci cand aveam 7 ani cand a plecat tata si nu intelegeam ce se intampla . Nu inteleg unde gresesc si cum as putea remedia situatia . Tin sa mentionez ca eu nu tin cu tata desi semanam fizic . Inca de la 14 ani i-i spuneam mamei ca ea este o fémeie puternica si nu are nevoie de tat a sau orice alt barbat daca nu o face fericita. Ea in schimb crede ca femeia trebuie sa fie supusa si sa-i ierte " greselile" barbatului . Cred ca este o lupta entre doua generatii si nu o sa fie nici un invingator . Doar inimi frinte ... |
garbo340746 Postat pe 25 Noiembrie 2017 04:09 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce faceti pentru a va salva casnicia ? | 60 | De la: garbo_500699 10 Septembrie 2019 03:45 |
Condoleante familiilor ingerasilor morti la Giulesti!!! | 38 | De la: Morena29 20 August 2010 18:58 |
vrau sa imi gasesc familia pierduta | 1 | De la: garbo_491550 3 Iulie 2018 22:32 |
|
||
Buna tuturor, | 19 | De la: garbo_402768 19 Iulie 2014 19:17 |
mama | 117 | De la: AGAPI_MOU 22 August 2009 23:35 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară