Buna ziua am si eu o intrebare cu privire la un site si reducerile lui https://www.epantofi.ro/blackfriday , ofera cateva reduceri foarte atractive a cumparat cineva de pe site ?? Mie mi-au oferit si transport gratuit , dar totusi sa platesc inainte . Astept daca puteti sa ma ajutati ! O zi buna ! | ||
garbo_478008 Postat pe 18 Noiembrie 2017 09:06 |
||
---|---|---|
E o companie inregistrata in Polonia cu cont bancar in Romania pe persoana fizica. Functioneaza de aprox 7 ani cu toate ca ei spun ca de 20. Nu toti pntofii sint originali asa ca s-ar putea sa-ti iei teapa, stiu persoane care au primit incaltamintea cu defecte. Oricum in mod normal pantofii se probeaza, iar regula e ca ii probezi cind ai picioarele obosite, ca sa n-ai surprize. Parerile sint impartite, unii au fost multumiti altii nu. |
||
Tommy_Boy Postat pe 18 Noiembrie 2017 09:44 |
||
Si nu platesti tot inainte si atunci cind cumperi din Germania, USA sau ... China?!? Ideea e sa cumperi de la firme cu statut perfect legal si reputatie comerciala solida... Iar asta se face doar informindu-te temeinic in avans. Asa cum tocmai ti-a aratat, partial, Tomitza... |
||
|
||
garbo101426 Postat pe 18 Noiembrie 2017 12:45 |
||
Site-ul e foarte in regula. Am luat New Balance, Lasocki cizme, pentru cea mica, etc etc. Cumpar de la ei de 4 ani. Citeste cu atentie dimensiunea trecuta la masura si gata. In 3-4 zile ai comanda la usa. Enjoy :) | ||
garbo029140 Postat pe 16 Decembrie 2017 20:40 |
||
Nu te-au pus ei sa platesti inainte ci nu ai setat tu sa platesti la livrare . Au acolo mai multe optiuni si trebuia sa alegi , probabil te-ai grabit si nu ai verificat . | ||
garbo_391056 Postat pe 17 Decembrie 2017 09:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum ne asortam? Ce merge si ce nu merge? | 16 | De la: garbo_485388 19 Martie 2018 16:14 |
http://www.lafemme.ro/colectia/genti-dama/geanta-piele-488 | 1 | De la: ELENA_ALINA 8 August 2012 13:21 |
concurs | 1 | De la: garbo160134 12 Martie 2011 18:51 |
|
||
Un loc unde putem gasi haine de calitate XXL la preturi mici | 3 | De la: AlexandrinaS 16 Ianuarie 2009 14:27 |
concurs pe net cu premii in fiecare zi | 1 | De la: ileana_damian 7 Decembrie 2010 18:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară