Incepand cu viata mea si crezand ca totul este bine, dar cand esti implicat in realtie deja obosesti sa mai lupti, am avut o relatie de 4 ani, care am ales fiecare de drumul lui, el nu ma doreste nimic, nu familia, nu casa, nu copii, vrea distractie , si am ales fiecare pe drumul lui. Acum altceva se intampla, s-a intors un fost care nu stiu daca am stat 3 luni, dupa ce am fost la o petrecere la prietena mea, am dat nas in nas cu el, iar el de atunci m-a cautat, el singur, eu singura, acum eu sunt putin confuza, nu stiu ce sa fac daca sa dau o sansa acestui barbat, motivlele desparttiri au fost ca nu aveam incredere si eram amandoi ambitiosi si toate cele au stat stand by, cam asa s-a terminat acel ceva intre noi. Ce sa fac? Voi cum ati procedat? Si daca sar intoarce un fost, mai merita a doua sansa? | ||
Eliza_andrea Postat pe 12 Aprilie 2019 19:19 |
||
---|---|---|
Buna Andreea.La randul meu trec printr-un moment dificil si sunt curios cum a decurs povestea ta.Ce ai ales? | ||
Axelandru Postat pe 1 Mai 2019 20:02 |
||
Eu nu am ales niciodata sa dau vreo sansa unui fost,daca nu a mers prima data,cu siguranta nu va merge nici a doua oara,poate doar daca cei doi au reusit sa se maturizeze si sa stie fiecare ce vrea cu adevarat. | ||
|
||
garbo_502285 Postat pe 10 Aprilie 2020 19:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dDespartire de cel mai bun prieten al omului-animalul de companie | 15 | De la: april77 2 Martie 2011 12:01 |
si totusi inca nu pot........ | 92 | De la: garbo172629 18 Octombrie 2010 18:29 |
mi-am pierdut increderea in oameni | 48 | De la: dor_de_tine 22 Iulie 2010 10:06 |
|
||
oare oamenii au fost de dintodeauna asa rai? | 34 | De la: ingerasulluptator 6 Iunie 2011 21:32 |
Sufletul meu... | 23 | De la: quasaria 19 Decembrie 2011 11:10 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri