Incepand cu viata mea si crezand ca totul este bine, dar cand esti implicat in realtie deja obosesti sa mai lupti, am avut o relatie de 4 ani, care am ales fiecare de drumul lui, el nu ma doreste nimic, nu familia, nu casa, nu copii, vrea distractie , si am ales fiecare pe drumul lui. Acum altceva se intampla, s-a intors un fost care nu stiu daca am stat 3 luni, dupa ce am fost la o petrecere la prietena mea, am dat nas in nas cu el, iar el de atunci m-a cautat, el singur, eu singura, acum eu sunt putin confuza, nu stiu ce sa fac daca sa dau o sansa acestui barbat, motivlele desparttiri au fost ca nu aveam incredere si eram amandoi ambitiosi si toate cele au stat stand by, cam asa s-a terminat acel ceva intre noi. Ce sa fac? Voi cum ati procedat? Si daca sar intoarce un fost, mai merita a doua sansa? | ||
Eliza_andrea Postat pe 12 Aprilie 2019 19:19 |
||
---|---|---|
Buna Andreea.La randul meu trec printr-un moment dificil si sunt curios cum a decurs povestea ta.Ce ai ales? | ||
Axelandru Postat pe 1 Mai 2019 20:02 |
||
Eu nu am ales niciodata sa dau vreo sansa unui fost,daca nu a mers prima data,cu siguranta nu va merge nici a doua oara,poate doar daca cei doi au reusit sa se maturizeze si sa stie fiecare ce vrea cu adevarat. | ||
|
||
garbo_502285 Postat pe 10 Aprilie 2020 19:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Chip de inger, dar realitatea este suferinta. | 17 | De la: blonda_no1 12 Ianuarie 2011 14:36 |
o mica problema...rezolvarea pt tot restul vietii | 13 | De la: dragu_ta74 10 Decembrie 2009 21:46 |
El imi spune ca s-a terminat | 39 | De la: nazirra 26 Octombrie 2009 17:08 |
|
||
Muzica,filme,piese de teatru,locuri preferate...ce mai ,hobby uri!!! | 1 | De la: l_erika 13 August 2009 23:38 |
credeti in prevestirile din vise... | 69 | De la: AGAPI_MOU 23 August 2009 20:08 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice