Buna ziua ,si multumesc pentru accept in comunitate. Trec printr-o situatia sa zicem destul de complicata si poate ciudata.Anu trecut prin octombrie am inceput sa ma apropii de o femeie care era maritata, la inceput ne scriam foarte mult pana s-a ajuns sa ne sarutam , si chiar sa facem dragoste. Ea zicea ca nu ii merge casnicia (10 ani ) si poate ar fi cazul sa divorteze.Simteam ca este atrasa de mine, la un moment dat am zis sa ducem lucrurile la normal dar dupa o perioada ea a inceput sa imi scrie si din nou am inceput sa ne intalnim ,sa mai facem dragoste. Acuma 2 saptamani mi-a zis gata divorteaza ,doar ca este complicat, d ar trebui sa facem 1 an pauza( timp in care vrea sa si puna gandurile lucrurile situatia la punct) ,ca este foarte greu psihic pentru ea divortul. Dar totul parca intre mine si ea s-a racit incet incet. Desi in momentele astea normal ar avea nevoie de imbratisarae si afectiune mea . Problema a fost ca totul era bine, doar ca intr-o seara am fost la mine cu ea si un cuplu, am baut si m-am cam imbatat si a zis ca cam deranjat-o. Si de atunci parca s-a schimbat. Dar ea tot zicea ca e din cauza divortului...ca e greu. Stiu ca ideal ar fi sa nu o mai caut, sa ii ofer spatiu, sa o las se se linisteasca. Dar as dori sfaturile voastre. Multumesc! PS ,Stiu ca este o situatie complicata.nu m-am mai intalnit cu asa ceva. si nu prea stiu cum as putea gestiona aceasta situatie. Sincer eu tin la ea, si cred ca si ea la fel( ne-am vazut ultima data si se citea pe chipul ei) .nu cred ca doar pentru o noapte de betie sa se piarda asa sentimentele. Dar ea a zis ca are nevoie de o pauza 1 an. ca e greu acuma, o suna rudele neamurile cu partajul cu divortul ,a zis e terminata pshic. |
cristi_cristi Postat pe 23 August 2019 17:36 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Despărțire, depresie | 2 | De la: 4 Iulie 2020 15:19 |
Povestea mea, am putina nevoie de ajutor. Multumesc! | 1 | De la: CristiEu 4 Septembrie 2018 20:36 |
casnicie sau cosmar....? | 155 | De la: cameea_kidz 13 Decembrie 2010 11:33 |
|
||
roscata | 4 | De la: garbo020337 2 August 2009 14:01 |
Sarutul dulce al razbunarii..... | 158 | De la: garbo_387286 14 Octombrie 2016 17:02 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice