Buna m-a numesc Georgiana am 24 de ani si am mare nevoie de un sfat . Sunt in Anglia de mai bine de doi ani si vreau sa va spun ca aici am cunoscut un baiat cu care am avut o relatie frumoasa timp de 3 luni . Ne-am cunoscut la locul de munca desi niciodata nu am vorbit unul cu celelalt ... pana intr-o seara cand i-am gasit profilul de Facebook si i-am dat like la o poza . A doua zi am primit cerere de prietenie si i-am acceptato . Seara am primit mesaj de la el tot pe Facebook am vorbit mi-a zis daca vreau sa ies cu el la intalnire si am acceptat . A fost pentru mine o relatie foarte frumoasa pana cand a avut loc o mica cearta intre familiile noastre . El m-a parasit dupa 3 luni , am suferit pentru ca am pus sentimente in aceasta relatie si dupa ne-am spus adio. Vedeti voi , dupa ce ne-am despartit . A trecut o luna de zile in care nu am vorbit ... chiar daca ne vedeam la munca zilnic desi nu vorbeam deloc unul cu celelalt ... . Dar dupa o luna de la despartire am vazut ca el tot imi da mesaje , tot m-a cauta . I-am zis ca vreau sa ne impacam sa fim dinou impreuna ... dar vedeti voi sunt cu semnul intrebarii nu stiu daca m-a iubeste cu adevarat sau vrea doar sa profite de mine . Ne-am certat de atatea ori , ne-am impacat ... au fost momente cand eu i-am reprosat unele lucruri ... dar el tot m-a cauta ... dar cel mai tare lucru m-a deranjeaza ca nu ne mai vedem ca inainte , nu mai comunicam atat de mult ca inainte . Oare sunt eu prea insistenta sau trebuie sa am rabdare in toata aceasta situatie??? VA ROG FRUMOS AM NEVOIE DE UN SFAT ....
|
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice