Va expun situatia mea . Am 51 ani ,sunt casatorit , cu doi copii relativ mari (10 si 22 ani) , cu casa , masina , job si tot ce trebuie . Sotia este bolnava (depresie) .Acum 1 an am cunoscut intamplator o femeie de 41 ani , necasatorita dar care a avut destul de multe relatii esuate . Ne-am iubit cu foc si ne-am inteles foarte bine. Ea m-a intrebat de cateva ori daca poate sa spere la mai mult din relatia noastra - eu de fiecare data am spus ca eu nu pot trai departe de copii mei . Pana intr-o zi cand mi-a spus ca ea vrea sa aiba pe cineva permanent si sa nu se mai ascunda . Prima oara am fost de acord apoi mi-am dat seama ca eu pierd ceva care imi facea placere . Mi-a marturisit ca a avut deja un iubit (cateva saptamani) dar nu s-au inteles , iar la cateva zile si-a facut alt iubit (nu stiu cum , cred ca pe Fbk) cu care este si acum si pare fericita .Mi-a dat mesaj sa nu o mai caut ca vrea sa incerce mai mult cu actuala relatie . Dar ce a facut pana acum cu viata ei ma intreb ?! Cum poti in decurs de vreo 3 saptamani sa ai 3 iubiti si sa renunti asa usor la cate unul ? Ma simt ranit si tradat .Nu reusesc sa ma adun . Ce sa fac sa nu mai ma gandesc la ea ? Nu stiu unde am gresit fata de ea . Ea care imi spunea ca daca o parasesc se omoara acum nu vrea sa ma mai vada .Ajutati-ma va rog . |
garbo_504946 Postat pe 6 Iulie 2020 18:50 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O iubire bolnava intre o femeie si un barbat tanar?! | 66 | De la: garbo226170 17 Octombrie 2012 15:34 |
eUniversum - Clarvazatori, cartomantie, preziceri, tarot | 1 | De la: eUniversum 30 Ianuarie 2012 18:37 |
El imi spune ca s-a terminat | 39 | De la: nazirra 26 Octombrie 2009 17:08 |
|
||
Viatza ca o ceasca de cafea... | 10 | De la: vuvuzela 30 Ianuarie 2011 01:30 |
A fost frumos, s'a terminat...acum ce mai e de facut?! | 66 | De la: me_reloaded 10 Octombrie 2010 21:43 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an