Va expun situatia mea . Am 51 ani ,sunt casatorit , cu doi copii relativ mari (10 si 22 ani) , cu casa , masina , job si tot ce trebuie . Sotia este bolnava (depresie) .Acum 1 an am cunoscut intamplator o femeie de 41 ani , necasatorita dar care a avut destul de multe relatii esuate . Ne-am iubit cu foc si ne-am inteles foarte bine. Ea m-a intrebat de cateva ori daca poate sa spere la mai mult din relatia noastra - eu de fiecare data am spus ca eu nu pot trai departe de copii mei . Pana intr-o zi cand mi-a spus ca ea vrea sa aiba pe cineva permanent si sa nu se mai ascunda . Prima oara am fost de acord apoi mi-am dat seama ca eu pierd ceva care imi facea placere . Mi-a marturisit ca a avut deja un iubit (cateva saptamani) dar nu s-au inteles , iar la cateva zile si-a facut alt iubit (nu stiu cum , cred ca pe Fbk) cu care este si acum si pare fericita .Mi-a dat mesaj sa nu o mai caut ca vrea sa incerce mai mult cu actuala relatie . Dar ce a facut pana acum cu viata ei ma intreb ?! Cum poti in decurs de vreo 3 saptamani sa ai 3 iubiti si sa renunti asa usor la cate unul ? Ma simt ranit si tradat .Nu reusesc sa ma adun . Ce sa fac sa nu mai ma gandesc la ea ? Nu stiu unde am gresit fata de ea . Ea care imi spunea ca daca o parasesc se omoara acum nu vrea sa ma mai vada .Ajutati-ma va rog . |
garbo_504946 Postat pe 6 Iulie 2020 18:50 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prea gelos...sau...??? | 66 | De la: ladyDY 16 Martie 2010 19:39 |
CUM SA-L REGASESC?! | 92 | De la: Luna_in_capricorn 24 Septembrie 2010 19:56 |
cum este posibil... | 113 | De la: dor72 21 Aprilie 2011 08:45 |
|
||
o mica problema...rezolvarea pt tot restul vietii | 13 | De la: dragu_ta74 10 Decembrie 2009 21:46 |
am si eu o problema | 11 | De la: garbo098882 1 Aprilie 2012 20:09 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară