Zodia GEMENI FEMEIA GEMENI-(traducere FRANTA) 21.05-20.06 Este un harem intreg.Intrece 10 femei ca spirit.MISTERIOASA SI ATRAGATOARE. Poate sa atraga pe oricine fiindca este SPIRITUALA si provocatoare de conversatii.Ii place sa asculte cu comasiune,arata interes pentru problemele altora.Cine I se destainuie este ASCULTAT si primeste SFATURI.Se imprietenesc usor ,DAR NU LE PLACE SA FIE LEGATE.Pentru a face bucurii prietenilor ,nu precupeteste nici un effort Cand este vorba de zile de nastere sau aniversari pe ele se pot conta.!!! PENTRU PRIETENI ISI TIN INIMA IN PLASA,CA SA O VADA DAR DE POSEDAT NU O VA POSEDA NIMENI. Ii place sa fie agreata,desi nu-I agreeaza pe toti.Nu-I place sa piarda timpul cu probleme pe care le-a rezolvat de mult.Tot timpul cauta un ventil pentru energia ei.Trece spontan la fapte fara sa gandeasca prea mult,ia decizii rapide.Se increde mai degraba in reflexele ei decat in judecata ei.Se concentreza greu la o treaba fiindca nu are rabdare si se gandeste deja la urmatoarea.O fascineaza noul.Simte si ea ca nu este destul de organizata.Jura ca duce la capat o treaba,incepe bine,dar nu reuseste.La mijlocul drumului incepe sa se gandeasca la ce urmeaza si cauta deja o noua rezolvare.Un drum necunoscut care sa promita ceva mai mult. Foarte emotionala ,trece toata scoala de la A la Z intr-un timp in care altii ajung doar la B. Asa cum nu se multumeste cu o singura stare de spirit ,nu se multumeste nici cu un singur iubit,cu o singura munca si cu un singur plan.Este multilaterala,vesela si distractiva, prietenoasa DAR UNEORI ARE NEVOIE DE UN UMAR de CARE SA SE SPRIJINE,plina de neliniste si tristete. CU TOATE CA ESTE INTELEGATOARE SI SENSIBILA ESTE CONSIDERATA RECE pentru ca se foloseste mai mult de inteligenta decat de sentiment.Zodia ei este condusa de Mercur,PLANETA GANDIRII LOGICE. A nu incerca sa se lege.Este un spirit liber,nu o pasare pe care sa o tii intr-o colivie aurita.VINE cand vrea si pleaca cand ii place.Acesta este stilul ei . De la partenerul ei cere o potrivire psihica si nu se lasa prinsa intr-o situatie subalterna. Face in continuu schimbari,muta mobilele altfel,cauta o locuinta noua,incearca retete de bucatarie noi.Nu este multumita niciodata de starea ei actuala-ESTE UNUL DIN MOTIVELE PENTRU CARE NU SE CASATORESTE.Schimbarea este elementul lor,singurul pe care nu reusesc sa-l schimbe.Iubeste lucrul si fece totul ca sa sa-l aiba.DEOARECE EA NU SE LEAGA SENTIMENTAL nu-I greu sa foloseasca sexul ca arma.Si are destul sarm si fantezie ca sa castige lupta in relatiile cu barbatii deseori . MERITA SA FACI O EXPERIENTA: ESTE INCANTATOARE,OBOSITOARE si FEMEIE 100%. Este agreabila,instruita,optimista,autodidacta,ii place sa cunoasca cati mai multi oameni ,este f.intelectuala,plina de curaj,sprintena,inteligenta,vorbareata Arata intotdeauna ,mai tanara decat varsta biologica VIATA INTIMA Nu ii place sa fie zorita.Daca partenerul ei o grabeste poate deveni RECE ca ghiata. Pntru cel care are rabdare ii va darui toata pasiunea.Intr- relatie amoroasa cauta ceva ideal,universal in care sa se insumeze FIZIC,PSIHIC,PRACTIC SI ROMANTIC. Adesea ea face inceputul unei relatii.Se inflacareaza mai mult din curiozitate dar nu se va rusina niciodata de comportamentul ei.Face cu placere 2 lucruri deodata ,are idei bune bazate pe intuitie. Manata de fantezia ei va practica actul sexual mai des decat celalalte femei.Curiozitatea si nu perversitatea constituie motivul comportamentului ei. ZONE EROGENE Mainile si bratele sunt cele mai sensibile.Femeile reactioneaza la sarutul mainii. BARBATUL GEMENI-din cartea ASTROLOGIA EROTICA este usuratic,visator are caracter schimbator,variabil,cu calitati contradictorii plin de curiozitate are caracter duplicitar,incert,nehotarat anxios,nervos,iritabil nu ataca lucrurile frontal ,incercand sa le rezolve prin viclenie aspectul negativ-minciuna si inselatoria dar cand influenta planetei este pozitiva poate fi dotat cu cel mai desavarsit spirit de dreptate se plictiseste usor,nu este inclinat spre gandire profunda,nu recunoaste niciodata ca a gresit in viata are perioade f.bune de prosperitate ,alternate cu altele de cadere,de saracie este impulsiv,luand hotarari rapide fara a delibera prea mult dualitatea semnului zodiacal poate determina oamenii exclusiv de generosi sau dimpotriva avari,incapatanati-poate fi sever,afectos ,generos sau dimpotriva prefacut,ipocrit,avar f.instabil,infidel si f.curios ii place legaturile amoroase pe care le schimba f.repede nu este gentil din fire si atunci cand o face urmareste un scop se imprieteneste cu persoane de care are nevoie in viata este indiscret si barfitor nu tine in secret are un comportament nervos. Este vorbaret ,poate fi vulcanic,imprudent,incapatanat Se indragosteste repede dar si repede ii trece Cei mai buni parteneri :GEMENI,FECIOARA,RAC,BALANTA |
||
raul27 Postat pe 29 Noiembrie 2007 11:20 |
||
---|---|---|
in proportie de 99.99% ma regasesc .si ma inspaimant ca poate cineva sa spuna atat de multe si de corect despre mine.exceptie face faptul ca m-am casatorit si imi place statutul de familist. | ||
MIHAI_ROCK_7 Postat pe 11 Mai 2008 19:43 |
||
ma recunosc | ||
|
||
dormary Postat pe 21 Iunie 2008 07:28 |
||
Am citit foarte multe descrieri ale zodiei gemeni, dar asta este...super tare, cea mai buna si complexa descriere pe care am citit-o vreodata vis-a-vis de femeia gemeni. | ||
jordan Postat pe 2 Iulie 2008 14:12 |
||
De la: jordan, la data 2008-07-02 14:12:48Am citit foarte multe descrieri ale zodiei gemeni, dar asta este...super tare, cea mai buna si complexa descriere pe care am citit-o vreodata vis-a-vis de femeia gemeni. as dori sa aflu cine a putut efectua aceasta descriere aproape perfecta a femeii din aceasta zodie.ma recunosc 99 % ,cu foarte mici exceptii ,dar sincere felicitari pentu pshihologul,astrologul cel care a reusit sa faca o atat de ampla si de precisa caracterizare.continuati-va analizele ,cunostiintele dobandite ,harul deosebit cu care sunteti inzestrat va pot ajuta sa ajungeti stimate domn,doamna sa fiti o personalitate importanta in acest domeniu,cu respect Gabriela |
||
gaby67tas Postat pe 5 Iulie 2008 18:28 |
||
mai bine de atat nici nu se putea!!!!!!!!!!!!!!!!ma regasesc in proportie de 90%!foarte tare! | ||
Postat pe 8 Iulie 2008 19:57 |
||
Felicitari.Exact asa sunt.Nici eu vreau sa recunosc dar asa este.SOARTA. | ||
Postat pe 9 Iulie 2008 16:44 |
||
si eu sunt zodia gemeni si ma regasesc 99,9% | ||
Postat pe 10 Iulie 2008 18:12 |
||
Mda! Asa sunt.. Cu bune.. Cu rele! | ||
picaturaderoua Postat pe 15 Iulie 2008 14:48 |
||
Da, cam asa e Geamana!Nu 100%, nici 90% - pe-aproape. Mai conteaza decada, ora nasterii... dar suntem semnul dublu uman - dublu in bine, in rau... | ||
Postat pe 18 Iulie 2008 01:29 |
||
-Mai Suzuki, il intreba Gica pe fratele sau.-In ce zodie ne-am nascut noi doi? -In zodia Gemenilor. -Atunci cum se face ca eu sunt destept si tu esti balbait? |
||
Postat pe 20 Iulie 2008 07:09 |
||
f tare ...cam adevarat ce scrie acolo...in legatura cu fatul k nu e stabila din punct din vedere ca si partener nu sunt de acord....da difera in functie de persoana asta...geamana chiar poate spune k are tot ce-i trebuie pe langa alte zodii.... | ||
Postat pe 20 Iulie 2008 11:33 |
||
e super bine facut zodiacul asta. cand eram eu copil, acum vreo 12-13 ani, mama il avea tiparit, ca pe un ziar din ziua de azi, care asa se si chema:zodiac. ce era mai frumos erau imaginile si ma refer la figura, de regula femeie, care intruchipa fiecare zodie. am mai citit din el pe diverse pagini de net gen horoscop si spun iar: e superb. si eu ma regasesc 100% in el, ca geamana, si m-am simtit si mai bine reiterand sentimentul pe care il aveam ca fata tanara citind "despre mine". salutari | ||
Postat pe 20 Iulie 2008 13:23 |
||
Suzuki discuta cu prietena lui: -Sa stii, ca eu cred in zodiac. -Si eu a spus Suzuki.O doamna mi-a ghicit asa de bine in ness, incat am rugat-o sa mai vin odata sa-mi ghiceasca si saptamana urmatoare ce are sa se intample.Femeia mi-a spus ca cel mai bine se ghiceste in cafeaua Jacobs.Elita si Fortuna, iti spun timpul probabil, numai pentru 24 de ore.De la ea, am invatat si eu sa ghicesc. Prietena lui Suzuki se uita chiondoras la el. -Mai, tu minti.Cunosti tu zodiacul, cum stiu eu sa fac placintele pe care le baga la cuptor bunica.Ia spune cum este zodia Gemenii? -Pai da.Femeile din Gemenii, sunt niste doamne si domnisoare foarte destepte, culte, stiu sa mature si sa faca curat in baie, sufragerie si camera.. -Pana aici ai izbutit.Sigur nu-ti sufla cineva? -Sunt deci excelente gospodine, muncesc foarte mult, dar nu au noroc in dragoste. Aici prietena lui Suzuki izbucni in plans. -De unde o stii si pe asta? -Mi-a spus mama ta, cand am venit la tine acasa prima data. |
||
Postat pe 20 Iulie 2008 16:00 |
||
f.tare...chiar asa este.Ma recunosc total.Si in partea aia cu inceputul lucrurilor pe care nu reusesc sa le termin.Un remediu nu stie nimeni? Mai grav e ca si sotul este tot gemeni si-l recunosc si pe el. Pacat ca nu sint si remedii la defectele noastre. | ||
georgiana835 Postat pe 20 Iulie 2008 20:20 |
||
Ba exista.Schimbati zodiacul. | ||
Postat pe 21 Iulie 2008 16:15 |
||
excelent...cine poate spune de unde este redactat articolul...sau sa mai scrie si despra alte zodii, ca daca mie mi-i se potriveste ca o manusa, ceea ce scrie la gemeni, ma gandesc ca si la celelalte zodii e la fel...mersi... | ||
deeea Postat pe 21 Iulie 2008 18:37 |
||
Deea, zeito, nu stiu daca ai observat, dar toate manusile se potrivesc pe maini.Ia incearca insa cu un ciorap. | ||
Postat pe 22 Iulie 2008 05:12 |
||
Haha, Vanghelis, nu mai pot de ras. De aproape o ora citesc post-urile de aici si raspunsurile tale. Foarte amuzant esti! :) | ||
ioanat Postat pe 22 Iulie 2008 16:08 |
||
Este intradevar un zodiac f. bun . Si eu ma regasesc in el . Am citit in multe publicatii despre zodia gemenilor dar mereu se spunea ca suntem mincinoase , duplicitare . Pentru mine nu erau valabile. |
||
bezene Postat pe 22 Iulie 2008 23:16 |
||
Prea tare! :) | ||
crisutza Postat pe 23 Iulie 2008 01:12 |
||
super horoscop , (sunt geamana) doresc daca se poate si pt zodia fecioara , tot de la aceiasi sursa merci |
||
viocris69 Postat pe 23 Iulie 2008 22:50 |
||
Mai multa decenta fetelor.Si eu sunt Fecioara, si sa stiti ca in zodiac scrie asa:Fecioarele sunt niste adevarate luptatoare.Stiu sa manuiasca cu dexteritate, oalele, farfuriile, ciorbele de zarzavat, facaletul, polonicul, iar felul doi este ireprosabil.Sunt bune gospodine,conducatoare de osti, si sefa amazoanelor s-a nascut in Zodia Fecioarei, avand grupa sanguina AII.A vrut ea sa aiba grupa AIII, dar din cauza birocratiei nu s-a putut.Fecioarele stiu artele martiale, iar in ce priveste artele matrimoniale, nu sfatuiesc pe nimeni sa le iasa in cale, pentru ca-l sfasie si-l transforma in franjuri.Sunt directoare, presedinti de stat si regine care conduc regate.Uneori sunt si agenti de paza ca mine, dar numai in cazuri ewxceptionale.Au in general un salariu de raha.. de ciocolata am vrut sa spun, cu alune si fistic.Sunt dulci si racoroase ca o inghetata scoasa de la congelator.Aveti insa grija cum o mancati, ca sa nu va apuce burtica. | ||
Postat pe 24 Iulie 2008 15:49 |
||
si eu ma regasesc in ceea ce scrie acolo....are perfecta dreptate cu mici omisiuni ....dar deh nimeni nu e perfect si prin urmare nici nu poate scrie chiar tot..... | ||
mirelus Postat pe 25 Iulie 2008 13:43 |
||
Cum Mirelus, tu crezi ca Dumnezeu este imperfect?De aici o sa ajungi sa spui ca este mai mult ca perfectul, sau perfectul compus.Micile imperfectiuni, au aparut din cauza ca acela care a tras cu urechile ce vorbea Dumnezeu in rai, avea vata in ele.Daca ai sa te uiti cu atentie, conturul pe care il au imperfectiunile, seamana cu urechile lui.Am putea sa ii facem doua mulaje perfecte, asa cum s-a facut si pentru "Picioare mari"-sau Bigfoot. | ||
Postat pe 25 Iulie 2008 14:31 |
||
cred ca mai mare dreptate nici nu se pute .tot ce ai spus este adevarat.sunt geamana si absolut ce sa scris este adevarat.aproape ca nu-mi vine sa cred.daca se poate si pentru barbatul taur,o descriere a zodiei?multumesc | ||
iepurasu26 Postat pe 21 August 2008 08:53 |
||
GEMENI Cum s� recuno�ti un nativ din Gemeni Dac� uneori o persoan� din Gemeni ��i d� impresia c� vezi dublu, nu da fuga la oculist ca s�-�i schimbi dioptriile. Adu-�i aminte c� semnul Gemenilor e un semn dublu �i c� exist� dou� laturi distincte ale personalit��ii lui schimb�toare. Uite-l, nu e! Iubire a fost oare lic�rirea aceea pe care �i s-a p�rut c� o vezi trec�nd �ntr-o clip� peste tr�s�turile lui mobile? Sau a fost ur�? Extaz? Inteligen��? Regret? Bucurie? Schimb�rile de expresie ale Gemenilor s�nt la fel de fascinante de urm�rit ca luminile psihedelice dintr-o discotec�. E greu s�-�i dai seama unde se termin� realitatea �i unde �ncepe iluzia. La ei acestea se amestec�, apoi se separ�. Ca s� �tii unde po�i da peste aceast� creatur� versatil� trebuie s� fii aproape clarv�z�tor. Ea poate fi azi aici, iar m�ine �n cu totul alt� parte. A�a, dintr-o dat�. Un Geam�n �i poate schimba hainele, slujba, via�a amoroas� sau locuin�a tot at�t de repede pe c�t �i ia s� se r�zg�ndeasc�. Adic� foarte repede. E greu s� g�se�ti un exemplar pe care s�-l studiezi. �ncearc� la o libr�rie. El e genul care r�sfoie�te c�r�ile, pentru c� �i d� seama de esen�a unei c�r�i dintr-o simpl� frunz�rire a paginilor. (Nu e o simpl� �nt�mplare c� John F. Kennedy era proverbial pentru viteza cu care citea.) Oamenii afla�i sub influen�a lui Mercur mai au �i enervantul obicei de a citi mai �nt�i ultima pagin� a unei c�r�i. Dac� �tii vreun Geam�n care s� fi citit vreodat� o carte de la cap la coad� f�r� s� se fi plictisit la jum�tate, trimite-l pachet la Antipa, sec�ia Ciud��enii ale naturii, sau verific�-i harta astral�. Sigur vei g�si influen�e din Taur, Capricorn sau alt semn perseverent. Cu siguran�� vei g�si un Geam�n sau doi schimb�nd replici inteligente cu diverse persoane pe culoarele unui post de radio, ale unei firme de rela�ii cu publicul, la o editur�, un salon auto sau o agen�ie de publicitate. C�nd ai g�sit acest argint viu studiaz�-l cu aten�ie, chiar dac� vei fi sleit de puteri dup� ce �l vei urm�ri peste tot. Primul lucru pe care-l vei observa va fi c� eman� o energie nervoas� at�t de puternic�, �nc�t aerul din jurul lui pur �i simplu trosne�te �i pocne�te de sc�ntei electrice. S�nt �i c��iva Gemeni care vorbesc rar, dar majoritatea turuie, iar absolut to�i prind din zbor ceea ce vrei s� le comunici. Fie c� e b�rbat sau femeie, Geam�nul nu are r�bdare cu capetele p�trate conservatoare sau cu cei care nu s�nt �n stare s� ia o decizie cu privire la pozi�ia pe care se situeaz� �n anumite probleme. Geam�nul �tie exact pe ce picior danseaz�, cel pu�in �n clipa respectiv�. Cu excep�ia cazurilor �n care ascendentul s�u e �n conflict cu tendin�ele mercuriene, Geam�nul e �n general sub�ire, agil �i mai �nalt dec�t media. Mul�i au tr�s�turi mici, t�ioase, ca figurile dintr-o camee. Exist� �i unii cu ochi c�prui �nchis, dar majoritatea au frumo�i ochi verzi, alba�tri, aurii sau cenu�ii, cu form� bine conturat�, juc�u�i �i sclipitori. Gemenii nu �i las� privirea asupra unui obiect pentru mai mult de c�teva secunde. Ba chiar privirea lor alert�, fugar�, e deseori cel mai u�or mod de a-i recunoa�te. Tenul e mai mult palid, dar se bronzeaz� u�or - un alt mod de a-i depista vara. Debordeaz� de ner�bdare, s�nt prieteno�i f�r�ezitare �i au mi�c�ri neobi�nuit de rapide �i de gra�ioase. P�rul lor poate fi �nchis la culoare, deschis sau ambele, cu �uvi�e combinate, care exprim� caracterul lor dual. Nasul le e drept �i lung sau delicat, dar �n orice caz bine marcat. B�rba�ii s�nt predispu�i la chelie �i ambele sexe tind s� aib� frun�i �nalte. Indiferent de v�rsta lor, ei par mai tineri dec�t s�nt de fapt, c�ci au o �nf��i�are f�r� v�rst�. De obicei e o gre�eal� s� �ncerci s� legi Geam�nul de un singur loc sau de o singur� idee. O gre�eal� �i mai mare este s� �l provoci la o �nfruntare a inteligen�elor, c�ci e �n stare s� se bage �i s� se scoat� cu vorba din situa�ii dificile cu cea mai mare u�urin��. Mintea �i merge cu viteza luminii, are sim�ul ironiei t�ioase �i e mai de�tept dec�t aproape oricine. Unii dintre mercurieni au o pl�cere r�ut�cioas� s� buim�ceasc� min�ile mai �ncete cu procesele lor mentale fulger�toare. O astfel de persoan� poate s� apar� din p�m�nt l�ng� tine, s� cuprind� curios cu privirea �mprejurimile �i apoi s� dispar� �ntr-o cu totul alt� direc�ie �nainte s� apuci s�-i zici "Salut!". Un cunoscut din Gemeni s-a logodit recent cu o minunat� fat� din V�rs�tor (dac� e cineva �n stare s� se descurce cu alunecosul geam�n, aceia s�nt V�rs�torii) �i, cu o s�pt�m�n� �nainte de nunt�, to�i cunoscu�ii puneau pariuri c� mirele va g�si o modalitate de a aluneca din la�, c�, �ntr-un fel sau altul, nu va ajunge la timp la biseric�. Dar a ajuns. Gemenii s�nt plini de surprize. Mai ales c�nd s�nt �ndr�gosti�i. Secretul aparentei lor ubicuit��i, al uluitorului lor talent de a face mai multe lucruri �ntr-un timp mai scurt dec�t to�i ceilal�i oameni se afl� �n dualitatea lor. Ei pot face dou� lucruri deodat� cu mai pu�in efort dec�t ne ia nou� s� facem unul singur. Deseori, femeile mercuriene calc� rufe, hr�nesc copilul �i vorbesc la telefon �n acela�i timp. Unii jur� c� Gemenii se nasc cu c�te un telefon �n fiecare m�n�. Rutina de orice fel �l face pe Geam�n s� se simt� ca o pas�re cu aripile t�iate �inut� �n colivie. Ace�ti oameni ur�sc cu ferocitate monotonia �i platitudinea. �n mod normal nu s�nt cei mai punctuali oameni din lume - �n afar� de cazul �n care au ascendent �n Fecioar�, caz �n care devin adev�rate orologii umane. �ns� Geam�nul tipic �nt�rzie �ntotdeauna, nu pentru c� nu are no�iunea timpului, ci pentru c� ceva i-a captat interesul pe drum. Dac� ai un prieten mercurian, probabil c� ai sim�it deja pe pielea ta un obicei tipic Gemenilor, care poate fi at�t de enervant �nc�t s�-�i provoace un ulcer. ��i sugereaz� o activitate, de exemplu s� treci pe la el pe-acas� (de obicei un apartament, c�ci o cas� ar �nsemna ceva prea permanent pentru el), s� merge�i la un film vechi �mpreun�, s� juca�i un baschet sau s� merge�i s� be�i ceva. Tu �i mul�ume�ti, dar �i spui c� r�m�ne pe alt�dat�. Geam�nul insist�. E conving�tor. Te prive�te cu ochi�ori rug�tori �i �ese un cocon de farmec �n jurul t�u. Vorbe�te at�t de repede �i z�mbe�te at�t de cuceritor �nc�t, dup� un timp, cedezi. Are de f�cut c�teva comisioane, a�a c� ��i d� �nt�lnire la col�ul str�zii cam �ntr-o or�. La asta nu te a�teptai, a�a c� �ncerci din nou s� dai �napoi, dar el va recurge din nou la tehnicile mai sus men�ionate �i te va face s� accep�i �nt�lnirea. Te apuc� toat� plictiseala din lume �ncerc�nd s� g�se�ti ceva de f�cut �n ora respectiv�, te mai dor �i picioarele, dar reu�e�ti s� supravie�uie�ti �i te prezin�i la col� la ora stabilit�. Bunul t�u amic apare g�f�ind jum�tate de or� mai t�rziu. Ei bine, s-a r�zg�ndit. E fr�nt de oboseal�. S-a hot�r�t s� plece acas�, s� se bage �n pat �i s� ias� �n ora� m�ine. Nu te superi, nu? Doar un Geam�n ar putea evita un pumn �n falc� �ntr-un astfel de moment. Dar el reu�e�te. �l ier�i, iar partea cea mai ridicol� e c� �n seara urm�toare te duci la �nt�lnire de parc� ai avea bun sim�, sau ce-o fi �n capul t�u! Numai tu e�ti vinovat c� ai cedat tacticilor de convingere ale Geam�nului. Dac� te las� cu ochii �n soare �i a doua zi, a�a-�i trebuie! To�i oamenii din semnul lui Mercur simt nevoia profund� de a ascunde adev�ratele motive ale faptelor lor. Ca �i Pe�tii, simt impulsul irezistibil de a se comporta exact pe dos fa�� de propriile lor dorin�e. Dar aceast� versatilitate �i u�urin�� a discursului �i face excelen�i politicieni �i exper�i �n domeniul rela�iilor interumane. Un Geam�n �tie cum s� te abat� de la cele mai bine �nr�d�cinate convingeri ale tale. Te poate suci ca pe un covrigel cu karate-ul lui mintal, te face s� fii de acord cu el, iar tu o s�-l mai �i iube�ti pentru ce �i-a f�cut. Dar la primul semn de probleme, el �tie instinctiv care-�i s�nt punctele nevralgice �i �i folose�te inteligen�a �i limba bine exersat� ca s� te reduc� la t�cere prin insinu�ri amenin��toare. �ntre mercurieni �i scris e o rela�ie ciudat�. Fiecare dintre ei poate �n�ira cu inteligen�� vorbe pe h�rtie �i poate face �ntors�turi de�tepte de fraz�. Vei g�si o gr�mad� dintre ei scriind discursuri, reclame, documentare, piese de teatru �i c�r�i. Dar acestea vor fi romane, manuale, nonfic�iune sau biografii �i aproape niciodat� autobiografii. Extrem de rar vei g�si unul c�ruia �i place s� scrie scrisori personale. Geam�nul tipic detest� coresponden�a. Se vor codi s�pt�m�ni �n �ir �nainte s� r�spund� unei scrisori. Motivul e clar, av�nd �n vedere c� nu le place deloc s� fie lega�i de vreo opinie: ezit� s�-�i pun� g�ndurile pe h�rtie, c�ci �i dau seama instinctiv c� m�ine s-ar putea s� nu mai cread� ce cred azi �i nu vor s�-�i ia un angajament scris fa�� de o p�rere sau o idee. S�nt n�scu�i cu acest mecanism de ap�rare. Exist� un num�r uluitor de mare de scriitori din Gemeni care prefer� s� foloseasc� un pseudonim. Aproape to�i mercurienii vorbesc, �n�eleg sau pot citi �n mai mult de o singur� limb�, iar favorita lor e franceza. �ntr-un fel sau altul, ei vor triumfa cu ajutorul cuvintelor. Gemenii pot vinde cuburi de ghea�� eschimo�ilor �i vise pesimi�tilor. Chiar dac� reu�e�ti s� prinzi un nativ �ntr-un col�, va schimba subiectul at�t de repede �i va abate conversa�ia de la persoana lui cu at�ta abilitate, �nc�t tot tu te vei trezi la podea. Uneori, tendin�a mercurian� de a p�c�li oamenii poate duce la necinste sau activit��i infrac�ionale, dar nu at�t de des pe c�t ai putea crede. De�i talentele lor �i pot duce pe unii Gemeni spre o via�� de minciun� �i �n�el�torii, majoritatea s�nt prea ideali�ti ca s� duc� o via�� de infractori. Totu�i, trebuie s� recunoa�tem c� Mercur le ofer� "ustensilele" cele mai bune pentru a ob�ine succesul �n acest domeniu �i pot fi escroci sclipitori dac� vor asta. Cu dexteritatea lor, dac� fur� un portofel, falsific� un cec sau bani, s�nt - cel pu�in - extrem de �ndem�natici �i rareori s�nt prin�i. �ns� majoritatea Gemenilor s�nt one�ti, iar unii chiar at�t de sinceri �nc�t �i r�nesc pe cei din jur. Ei par s� treac� dintr-o extrem� �n alta. Dar to�i - ho�i de buzunare, escroci sau cet��eni one�ti - vor fi incapabili s� reziste impulsului de a ad�uga oarece �nflorituri pove�tilor lor din c�nd �n c�nd. Dar asta nu �nseamn� c� mint, nu? Asta �nseamn� c� au imagina�ie! Mercurienii au nevoie s�-�i odihneasc� creierele dormind de dou� ori mai mult dec�t ceilal�i. Din nefericire, fiind predispu�i la insomnie, rareori se odihnesc cum trebuie. Totu�i, trebuie s� �ncerce s� se odihneasc� c�t mai mult, ca s�-�i refac� celulele cerebrale, c�ci epuizarea nervoas� constituie un pericol permanent pentru ei. Ca s� nu ajung� prin spitale au nevoie de mult aer proasp�t �i soare. Lipsa acestora �i o activitate fizic� redus� �i fac susceptibili la accidente �i infec�ii la umeri, bra�e, m�ini, degete. Cei care-�i neglijeaz� s�n�tatea mai s�nt predispu�i la migrene, reumatism, artrit�, probleme cu spatele, pl�m�nii, labele picioarelor �i intestinele. Ciudat e faptul c� Gemenii pot suferi o c�dere nervoas� mai degrab� din cauza plictiselii �i a �nchiderii �ntre patru pere�i dec�t de la activitatea excesiv�. �n ad�ncurile firii lui ner�bd�toare �i cercet�toare Geam�nul caut� un ideal, iar principala lui problem� este identificarea acestuia. Ar putea fi orice, c�ci imagina�ia lui nu cunoa�te limite. Banii, faima, iubirea �i cariera nu s�nt niciodat� de ajuns. Pentru el, iarba e �ntotdeauna mai verde �n curtea vecinului. Ce anume caut�? Poate un continent ascuns ad�nc �n sine �nsu�i, c�ci Geam�nul e exploratorul mintal prin excelen��. �n ciuda faptului c� e mereu �nconjurat de mul�i oameni, el nu-�i �mp�rt�e�te sentimentele cele mai ad�nci dec�t cu unicul lui companion constant: geam�nul din sine. B�rbatul din zodia Gemenilor C�nd e�ti �ndr�gostit� ai un pl�cut �i cald sentiment de securitate. E acea minunat� senin�tate pe care �i-o d� con�tiin�a faptului c� cineva ��i va fi mereu al�turi c�nd vei avea nevoie de el, c� nu mai e�ti singur� pe drumul vie�ii. Toate �ndoielile pe care le aveai �nainte se topesc. Asta doar �n cazul �n care nu e�ti implicat� �ntr-o rela�ie cu un b�rbat influen�at de Mercur, c�ci acest lucru �i-ar cam t�ia acel "cald sentiment de securitate". De fapt, te vei adapta mult mai bine rela�iei cu un Geam�n dac�-l vei trimite la p�ine luni �i nu te vei a�tepta s� apar� p�n� joi. Nu-l a�tepta niciodat� dec�t c�nd �l vezi ap�r�nd la col�ul str�zii �i nu te ag��a de el c�nd vrea s� plece. O dat� ce te-ai obi�nuit cu incapacitatea lui de a sta �ntr-un loc �i cu spiritul lui imprevizibil, ai �anse s� faci rela�ia s� mearg�. Nu conta pe el s�-�i fie al�turi, c�ci probabil nu vei �ti niciodat� c�nd �i unde va fi, ceea ce ��i va s�di �n suflet o parte dintre acele �ndoieli pe care o idil� le �ndep�rteaz� �n mod normal. E adev�rat c� atunci c�nd e�ti �ndr�gostit� de un mercurian nu e�ti niciodat� singur�. Ai tot timpul �n preajm� cel pu�in dou� persoane... �i am�ndou� s�nt el, c�ci -dup� cum �tii - e n�scut �n zodia Gemenilor, iar ace�tia nu s�nt niciodat� identici. Natura dual� a Gemenilor combin� dou� personailt��i complet distincte. S-ar putea s� fii �ndr�gostit� chiar de unul dintre acei mercurieni care s�nt triple�i sau cvintuple�i, a�a c� ai o mul�ime de persoane care s�-�i �in� de ur�t, chiar �i atunci c�nd e�ti singur� cu el. Geam�nul tipic e favoritul fiec�rei gazde, pentru c� �i plac oamenii. Cu c�t mai mul�i, cu at�t mai bine. Rareori vei g�si un b�rbat din acest semn care s� nu st�p�neasc� perfect arta conversa�iei. Are un bun gust des�v�r�it, e plin de remarci spirituale, iar complimentele lui s�nt adev�rate capodopere de sinceritate cald�. Maestru al manierelor impecabile �i al sim�ului social, va fi sufletul petrecerilor. Dac� �l vezi pentru prima dat� la o reuniune, unde �i desf�oar� uluitoarea personalitate multipl�, n-ai nici o �ans� s� scapi. Vei fi convins� c� e cel mai fascinant, interesant �i inteligent b�rbat pe care l-ai v�zut �n via�a ta �i nimeni nu poate nega asta. E firesc s� fii emo�ionat� �i impresionat�. Dar, �nainte s� te g�nde�ti deja la c�s�torie, asigur�-te c� e�ti �n stare s� faci fa�� unui viitor nesigur al�turi de un b�rbat ale c�rui st�ri de spirit se schimb� la fel de u�or ca direc�ia v�ntului �i ale c�rui scopuri �n via�� se pot modifica drastic �nainte s� se termine luna de miere. �ntr-o zi, b�rbatul t�u din Gemeni poate trece pe la tine cu o maimu�� pe um�r ca s� te ia la b�lci. ��i va aduce flori, parfum, un disc vechi sau c�teva c�r�i, una poate chiar scris� de el. Orele vor trece pe nesim�ite c�nd te vei sc�lda �n lumina solar� a bunei lui dispozi�ii, vei r�de la glumele lui inteligente �i te vei topi sub influen�a farmecului lui galant. ��i va spune "te iubesc" �n o sut� de feluri, a�a cum nimeni altcineva nu ar fi �n stare. A doua zi te va suna �i va anula o �nt�lnire f�r� nici un motiv, f�c�ndu-te s�-�i imaginezi tot felul de nenorociri. Glumea oare c�nd �i-a spus c� te iube�te? Are pe altcineva? Are necazuri? Temerile tale pot fi �ntemeiate. Sau nu. Dup� o s�pt�m�n� va reap�rea, plin de remarci sarcastice, prost dispus �i iritabil. Va fi nervos, critic �i meschin. S-ar putea s�-�i critice pantofii, rujul sau gustul literar �i s�-�i exprime ni�te �ndoieli destul de pertinente cu privire la viitorul vostru �mpreun�. Dac� nu va fi a�a, va fi posac, g�nditor, absent, distant �i rece. N-are rost s�-l �ntrebi de ce se poart� a�a, nu vei ob�ine un r�spuns coerent. Dac� vei supravie�ui acestei experien�e, peste c�teva zile vei fi �ntr-o galerie de art�, la teatru, la oper� sau �ntr-un muzeu cu Geam�nul t�u, absolut hipnotizat� de vastele lui cuno�tin�e �i numeroasele lui subiecte de interes. Va fi neobi�nuit de tandru �i va deborda de vise fragile �i colorate despre viitorul vostru comun. Apoi ��i va cere m�na. Din senin. Fulger�tor. Vei uita toate furtunile �i norii negri �i vei spune "Da" �nainte s� se r�zg�ndeasc�. �i iat�-te logodit� cu o enigm�. Dac� vrei un b�rbat stabil �i r�bd�tor, al�turi de care via�a �i iubirea vor curge lin ca o gondol� pe canalele vene�iene, dac� e�ti o romantic� incurabil� �i cau�i armonia perfect�, e�ti �n mare pericol. A�a c� d� �napoi c�t mai repede, �nainte s� fie prea t�rziu. Indiferent ce ar spune restul h�r�ii lui stelare, dac� Soarele se afla �n Gemeni c�nd s-a n�scut iubitul t�u, el nu va fi m�ine unde este azi �i nici nu va p�stra prea mult �n minte amintirea zilei de ieri. �ntr-un fel sau altul, se va schimba. Sigur, schimb�rile pot fi pozitive �i el �i poate fixa �eluri tot mai �nalte, dar riscul e permanent prezent. Dac� ��i plac jocurile de noroc s-ar putea s� dai lovitura cu el �i vei avea �anse s� s�rb�tore�ti al�turi de el cincizeci de ani de compatibilitate mintal� �i emo�ional�. Dar to�i pariorii buni �tiu care s�nt riscurile c�nd �i pun banii pe un num�r la rulet� sau pe un cal de curse. Asigur�-te c� �i tu cuno�ti toate riscurile �nainte s� �i le asumi. Gemenii simt o nevoie incon�tient� de a-�i ascunde adev�ratele inten�ii, de a se duela mintal cu cei din jur �i de a-�i camufla motivele sub ac�iuni duale. A�a c�, dac� suferi ca un c�ine din cauza r�celii cu care te trateaz� un Geam�n sau chiar din cauza r�ut��ilor pe care �i le arunc� �i te �ntrebi ce i-ai f�cut de se poart� a�a cu tine, afl� c� probabil e �ndr�gostit lulea de tine. Aceasta e prima lui reac�ie fa�� de sentimentul pe care i l-ai st�rnit �n suflet. �n general, Gemenii vor s� te bulverseze. Apoi, cu nestatornicie tipic mercurian�, vor schimba foaia �i vor fi at�t de direc�i, �nc�t ��i vor t�ia respira�ia cu sinceritatea lor. E u�or �i pl�cut s� iube�ti un b�rbat din acest semn, cu condi�ia s� nu �ncerci s� te apropii prea mult de el. Esen�a lui cea mai profund� �i apar�ine doar lui �i n-o va �mp�rt�i cu nimeni, nici m�car cu tine. Ai grij� ca rela�ia s� aib� un aer relaxat, chiar superficial, �i nu fi prea pasional� sau dramatic�. Nu-l plictisi, st�rne�te-i mereu interesul �i idila ta cu Geam�nul poate fi deosebit�. Nu te r�scula �mpotriva caracterului lui schimb�tor. Schimb�-te o dat� cu el. Fii la fel de ager� �i interesat� de via�� ca el, altfel leg�tura voastr� va fi trec�toare. Mai presus de orice, el caut� un partener intelectual. O femeie care s� aib� o inteligen�� comparabil� cu a lui �i care s�-l �i �ntreac� uneori, c�ci nu e egoist. E un realist, iar un mediu care s�-l provoace intelectual �l stimuleaz� mai mult ca orice. Ultimul lucru pe care �i-l dore�te e un �oricel prostu� sau o femeie-c�rp�. Las�-�i inteligen�a s� str�luceasc�. Nu-l va speria ca pe al�i b�rba�i, ci �l va atrage irezistibil. Gemenii au tendin�a s�-�i dea uit�rii vechii prieteni �n favoarea celor noi, dar nu din cauz� c� s�nt nesim�itori. Propriile lor personalit��i fluctueaz� �i evolueaz� ne�ncetat, a�a �nc�t e firesc ca ei s� caute compania unor persoane care s� le �mp�rt�easc� interesele din momentul respectiv. Geam�nul se simte ca acas� oriunde. Rareori simte vreun ata�ament profund �i durabil fa�� de amintiri, locuri, oameni sau lucruri. �n timpul unor lungi perioade de singur�tate poate v�rsa o lacrim�-dou�, dar din cauza singur�t��ii, nu din nostalgie pentru ziua de ieri. E un personaj gregar �i detest�, ba chiar �i e groaz� s� fie singur prea mult timp. Dac� reu�e�ti s�-l faci s� �n�eleag� c� �i vei fi partener�, tot timpul l�ng� el, f�r� s� contezi pe el �n vreun fel �i f�r� s� te a�tep�i din partea lui s� conteze pe tine, probabil c� se va g�ndi �n mod serios s� "semneze contractul". �ns� nu uita de riscurile pe care �i le asumi. Mul�i Gemeni se c�s�toresc de mai multe ori, dar e mai probabil ca acest lucru s� se �nt�mple atunci c�nd se �nsoar� la o v�rst� prea fraged� �i nu a�teapt� s� se maturizeze. Nu to�i Gemenii vor avea dou� neveste, dar aproape sigur vor avea alte lucruri �n dublu exemplar, a�a cum le place lor: dou� case, dou� ma�ini, dou� diplome de facultate, dou� aparate de ras, dou� hobby-uri, dou� slujbe, dou� ambi�ii. �n chestiunile financiare vei observa din nou dualitatea naturii mercuriene. Un astfel de b�rbat poate fi la �nceput extraordinar de generos, ca apoi s� devin� �ngrozitor de zg�rcit. Dar, dac� vei pune �n balan�� cele dou� tendin�e opuse, f�r� �ndoial� c� preponderent� va fi generozitatea. Gemenii nu-�i doresc foarte mult s� acumuleze bani sau cuno�tin�e. El e comunicatorul a c�rui func�ie e s� aduc� mereu idei noi, originale �i s�-i slujeasc� pe al�ii cu ajutorul versatilit��ii proceselor lui mintale rapide, sclipitoare. ��i va fi credincios? �n felul lui, da. �i place s� fac� conversa�ie, s� cunoasc� oameni noi. �n plus, atrac�ia pe care o exercit� asupra femeilor e de-a dreptul stranie, a�a c� s-ar putea s� dea ocazia apari�iei �u�otelilor �i suspiciunilor. Dar po�i s� contezi pe un lucru: s�nt extrem de rare cazurile �n care sim�ul corectitudinii, �nn�scut la fiecare b�rbat Geam�n, �i va permite s� �ntreprind� ac�iuni neloiale dac� ai �ncredere �n el. Vreau s� spun, �ncredere adev�rat�, deplin�, nu din cea subminat� de �ndoieli secrete. El va sim�i �ntotdeauna aceste �ndoieli. Min�ile mercuriene intercepteaz� �ntotdeauna g�ndurile tale cele mai intime, la fel de clar ca �i cum le-ai transmite la radio. Totu�i, nu e bine s� ai preten�ia de la un so� din Gemeni s� le trateze cu r�ceal� pe toate femeile doar pentru c� poart� verighet�. Femeile fac parte din societate, iar Gemenii trebuie s� farmece toat� societatea �n care se �nv�rt. Va vorbi cu ele, va r�de cu ele, poate va sta la un pahar cu ele, c�ci e firesc pentru mercurieni s� comunice, indiferent de sexul ascult�torului, dar asta nu �nseamn� c� le va seduce. E adev�rat c� exist� mul�i Gemeni care tr�iesc �n pur� promiscuitate dar, indiferent ce ai auzit despre ei, exist� �ntotdeauna o cauz�. A fi suspectat de ceva r�u sau a fi nedrept��it �n orice domeniu provoac� o profund� nefericire �n b�rbatul mercurian. �l frustreaz� �i �l deprim�, iar un Geam�n at�t de nefericit zboar� din floare �n floare �ncerc�nd s� scape de emo�iile complexe pe care le �ncearc�. O femeie care se afl� �n armonie mintal� perfect� cu Geam�nul nu are de ce s� se team� vreodat� c�-i va fi necredincios fizic sau emo�ional. Pentru ace�ti b�rba�i, aceasta e aproape o regul� de fier. �ns� nu se va l�sa �nl�n�uit �n mod ira�ional. Firea lui vesel�, prietenoas�, caut� permanent companie, fie c� aceasta �i e oferit� de conductorul de pe trenul cu care c�l�tore�te sau de chelneri�a de la cafeneaua de l�ng� biroul lui. Nu �ncerca s�-i �n�bu�i spiritul, c�ci va deveni alunecos �i imprevizibil ca v�ntul. Cu cei mici va fi prieten, dar nu va putea s� �i disciplineze. �i va �nv��a foarte multe, chiar �nainte ca ei s� intre la gr�dini��. Probabil c� le va face mare pl�cere s� i se confeseze, c�ci rareori va fi �ocat �i nici nu �i va judeca cu asprime. �tie s� iubeasc� f�r� a sufoca. Rela�ia dintre b�rbatul Geam�n �i copiii s�i e, de obicei, foarte apropiat�, doar poate pu�in prea relaxat�. Oric�t ar fi de afectuos, vesel �i vivace c�nd e cu cei mici, nu va insista prea mult ca ei s� respecte regulile, sau anumite rutine, c�ci el �nsu�i detest� aceste lucruri. Mai mult, are tendin�a de a le critica purtarea �ntr-o zi �i de a le-o aproba �n ziua urm�toare, ceea ce poate crea confuzii �n mintea copiilor. De�i va reu�i s� le fac� din c�nd �n c�nd moral�, a�teapt�-te ca pedepsele mai severe s� cad� �n sarcina ta, c�ci ta�ii din zodia Gemenilor tind s�-�i r�sfe�e copiii. Un avertisment, totu�i: de�i rareori �i va aplica progeniturii sale pedepse fizice, p�rintele din aceast� zodie are, ca orice Geam�n, un talent special pentru emiterea de remarci ustur�toare, sarcastice, care pot provoca r�ni ad�nci �ntr-o inimioar� mic�, uneori r�ni pe care copilul �i le va aminti o via�� �ntreag�. �n plus, tat�l mercurian s-ar putea s� aib� re�ineri c�nd vine vorba s�-�i manifeste dragostea prin s�rut�ri �i �mbr��i��ri, de aceea trebuie s� fac� un efort con�tient pentru a-�i dep�i r�ceala tipic� zodiei. Totu�i, am cunoscut astfel de ta�i care par s� reverse asupra odraslelor toat� c�ldura pe care nu se simt �n stare s-o manifeste fa�� de adul�i. Ai grij� ca cei mici s� nu-i dea impresia c� e legat de m�ini �i de picioare, s� nu-l �mpiedice de la activit��ile lui, nu-i cere s� stea cu ei �n lipsa ta dec�t dac� �i-e clar c� dore�te asta �i va accepta cu drag� inim� s� fie tat�, fie pentru un copil, fie pentru o duzin�. C�teodat� se va l�sa dus de valul imagina�iei �i va face declara�ii pe care nu le va putea sprijini cu fapte. Va trebui s�-�i faci iubitul mercurian s� �n�eleag� c�t de important e s� se �in� de cuv�nt. �n ciuda inten�iilor lui bune, va mai �nc�lca din c�nd �n c�nd promisiuni f�cute impulsiv. Gelozia e un lucru pentru care nu va trebui s�-�i faci griji cu so�ul t�u din Gemeni, pentru c� posesivitatea nu e una dintre tr�s�turile tipice zodiei. Va �nl�tura zvonurile care-i vor ajunge la ureche cu o fluturare din m�n�. Va avea o doz� de gelozie, ca orice om, dar nimic exagerat. Cu un asemenea b�rbat iubirea nu e o rela�ie strict fizic�. El aude mai multe, vede mai multe �i simte mai multe dec�t al�ii, iar Mercur �l ajut� s� �nregistreze cu fidelitate cele mai delicate impresii. Iubirea lui pare at�t de aerian� �i intangibil�, �nc�t Geam�nul ��i poate da impresia c� �i lipse�te pasiunea teluric� a altor zodii. Dar, dac� nu vrei un om al pe�terilor care s� te t�rasc� de p�r �n p�dure, acest b�rbat e un amant mai mult dec�t satisf�c�tor. El trebuie s� simt� o contopire total�, mintal� �i spiritual�, �nainte ca pasiunea lui fizic� s� prind� aripi. Vei auzi at�t de des c� un Geam�n are nevoie de dou� iubiri �n acela�i timp, �nc�t aceast� prejudecat� ��i poate s�di �n suflet nelini�ti nefondate. De fapt, b�rbatul Geam�n are nevoie de dou� iubiri, nu neap�rat de dou� femei. Pare o ghicitoare. Dac� �l �n�elegi cu adev�rat, vei �ti dezlegarea ei. Femeia din zodia Gemenilor Dac� ai fost �ntotdeauna convins �n secret c� inventatorii poligamiei au avut o idee senza�ional�, afl� c� nu e nevoie s� te resemnezi la vise. Tot ce trebuie s� faci e s� te c�s�tore�ti cu o fat� din zodia Gemenilor. Astfel, vei avea garantat cel pu�in dou� neveste, iar �n unele weekend-uri mai speciale, chiar trei sau patru. Bine�n�eles, exist� o mic� problem�. Diferen�a dintre o fat� n�scut� sub semnul Gemenilor �i un harem e aparenta ei lips� de interes fa�� de pasiunea teluric�. E greu s� o convingi s� stea locului suficient de mult timp ca s� ia �n serios pasiunea - sau orice altceva. Mintea ei zburd� mereu la mari dep�rt�ri, �ns� ai r�bdare �i prive�te cu aten�ie �n sufletul ei. Undeva acolo, ascuns� printre cele c�teva personalit��i diferite care caracterizeaz� o femeie din Gemeni, se afl� �i o romantic�. O femeie capabil� de pasiuni intense, dac� reu�e�ti s� duci la bun sf�r�it contopirea dintre latura mental�, cea spiritual� �i cea fizic�. E adev�rat, va fi extrem de dificil s� o sco�i la iveal� �i s� o cultivi pe aceast� romantic�, dar �i s� te bucuri de toate celelalte fa�ete ale femeii mercuriene. Asta e, de acum, problema ta! Situa�ia difer� de la un caz la altul. V�rsta ei ��i poate oferi indicii importante cu privire la ce te po�i a�tepta de la ea, pentru c�, p�n� se maturizeaz�, iubirea e doar un joc pentru aceast� fat�. Poate fi incredibil de nestatornic� �i imprevizibil�. La �nceput se va extazia �n fa�a z�mbetului, vocii �i chiar mersului t�u, apoi se va �ntoarce la 180 de grade �i va critica totul, de la �osetele la tunsoarea ta, de obicei cu at�ta sarcasm inteligent �i t�ios, �nc�t ��i va trebui ni�te iod s� pui pe r�ni. Dar nu te l�sa descurajat! Nu uita c� �n cazul femeii Geam�n faci o afacere bun�, c�ci te alegi cu dou� la pre� de una, ca s� spun a�a. Mercurienele nu s�nt chiar a�a lipsite de inim� cum par uneori. Imagina�ia lor debordant� creeaz� nenum�rate fantezii. Via�a sentimental� e cel mai propice mediu pentru exprimarea lor. Un b�rbat din Gemeni poate fi produc�tor, c�nt�re�, marinar, avocat, actor, comis voiajor �i pre�edintele mai multor comisii, toate o dat�. Dar o femeie nu poate jongla cu toate aceste ocupa�ii, c�ci ar ar�ta �ngrozitor de bizar. Nu c� fetele mercuriene nu au cariere, c�ci au aproape toate. Dar, �n actualul context social, o carier� nu le ofer� tot at�tea condi�ii ca o leg�tur� romantic� pentru a-�i pune �n practic� miile de teorii �i a-�i face gimnatica emo�ional� caracteristic� zodiei. Fata din semnul Gemenilor are nevoie de compasiunea, nu de furia ta. Pentru ea e dureros de greu s� se dedice unei singure persoane. Pe de o parte impresionat� de capacitatea mintal� a unui b�rbat �i de spiritul lui, nu se poate ab�ine s� nu remarce antipatia lui fa�� de arte sau lipsa lui de reac�ie la muzic� �i poezie. C�nd g�se�te pe cineva care are capacit��i creatoare, care e ca la el acas� �n lumea baletului sau cea literar�, dualitatea ei se ive�te din nou. Taman �n toiul unei plimb�ri prin muzeu, ea va �ncepe s� se �ntrebe dac� e destul de practic pentru a fi �n stare s� se �ntre�in� financiar sau dac� are destul bun sim� pentru a �ti �n ce direc�ie vrea s� se �ndrepte via�a lui. Cred c� acum �ncepi s� ai mai mult� �n�elegere �i compasiune pentru conflictele care �i sf�ie pe cei n�scu�i la �nceputul lui iunie. Trebuie �ns� s� recunoa�tem c�, de obicei, femeia din Gemeni reu�e�te s� p�streze pentru ea confuzia pe care i-o provoac� propriul caracter complex �i nu te va �mpov�ra �i pe tine cu ea. E o companie vesel� �i vivace. �n cea mai mare parte a timpului (c�nd starea sa de spirit e pozitiv�) ea va fi de o vioiciune sc�nteietoare, te va amuza cu remarcile ei spirituale, inteligente, �i va conversa cu competen�� despre orice subiect din lume. O bucur� toate gesturile sentimentale care vin o dat� cu o idil� �i nu are nici o dificultate s� cucereasc� un b�rbat. Nici o alt� femeie pe care o vei �nt�lni vreodat� nu te va �nc�nta cu modalit��i mai pline de imagina�ie de a-�i ar�ta dragostea pentru tine �i cu un asemenea farmec fascinant. Aceast� femeie �i poate flutura genele cu feminitate delicat�, dar nu e deloc neajutorat� c�nd e vorba s�-�i c�tige existen�a. Geam�na poate juca perfect rolul petrec�re�ei superficiale, flat�nd un biet mascul neajutorat, prins �n plas�, p�n� c�nd acesta �i pierde �i min�ile �i carnetul de cecuri. Dar poate trece pe nesim�ite la rolul casnicei ascult�toare �i pline de adora�ie, de la care poate ajunge �ntr-o clipit� la intelectuala grav�, care studiaz� marii filozofi �i vorbe�te sclipitor despre politic� �i poezie, dup� care se poate �nt�mpla s� devin� un ghem de emo�ii vii, sf�ietoare, plin� de nervi, lacrimi �i temeri. Un lucru e sigur: femeia asta nu e monoton�! Fata mercurian� �i dore�te din suflet s� fie "cu adev�rat �ndr�gostit�", dar aceast� emo�ie pare s�-i scape mereu printre degete. T�nje�te s� fie mam�, dar deseori aceast� dorin�� nu �i este �ndeplinit�. G�se�te un alt fel de perfec�iune �n fiecare b�rbat pe care �l �nt�lne�te, �n timp ce �l caut� �n tain� pe acel b�rbat unic care s� aib� toate calit��ile de care are ea nevoie pentru a fi fericit�. Vei constata c� e o prieten� grozav�. Femeia din Gemeni va participa al�turi de tine la orice, de la scufund�ri la curse de ma�ini, ciclism sau badminton. Va fi interesat� de toate sporturile �n aer liber �i totu�i va reu�i s� arate la fel de moale �i feminin� ca un puf pentru pudr�, cu o minte iute ca un bici. Inteligen�a ascu�it� a Gemenilor iese la iveal� �n mod pregnant c�nd curiozitatea acestei femei e st�rnit� de un nou subiect. Mintea ei �i va permite s� vad� toate aspectele complexe ale ideilor tale creatoare �i probabil c� va contribui �i ea cu c�teva planuri proprii de promovare a acestor idei. At�ta timp c�t nu ai preten�ia s� fie constant� �n g�ndire �i ac�iuni, ea va fi cu des�v�r�ire fascinant�. Ar fi cinstit s� te previn c� Geam�na poate crede sincer c� e �ndr�gostit�, iar �n acela�i timp s� observe c�t de atr�g�tori s�nt al�i b�rba�i. Dac� nu e l�ng� tine tot timpul, te poate uita mai repede dec�t orice alt� femeie, din oricare alt� zodie. �i este �n fire nu numai s� accepte schimbarea, dar s� o �i caute. P�n� �nva�� s�-�i controleze dorin�a nest�p�nit� de a face noi cuceriri, de a aborda activit��i mereu noi, neglij�nd s�-�i cultive r�bdarea �i stabilitatea, femeia din aceast� zodie poate s� fac� un dezastru din via�a ei... �i a ta. Din fericire pentru b�rba�ii �ndr�gosti�i de ele, Gemenele reu�esc s� ajung� la o �n�elegere mai profund� a naturii proprii �i s� se potoleasc� �nainte de a fi prea t�rziu. O dat� ce ai cerut-o de so�ie �i ea a acceptat, po�i s� le pl�ngi de mil� tuturor celorlal�i b�rba�i, condamna�i la o via�� monogam�. C�ci tu vei avea mai multe so�ii c�nd te vei �nsura cu Geam�na ta. So�ia Num�rul Unu va fi capabil� s� se adapteze tuturor cerin�elor tale. Dac� �i ceri s�-�i fie credincioas� poate fi �n stare �i de a�a ceva, cu condi�ia s� fii destul de interesant ca s�-i fi c�tigat cu adev�rat iubirea. M� refer la acea contopire de compatibilitate intelectual�, spiritual� �i fizic�. Aceast� so�ie nu se va sup�ra niciodat� c�nd vei accepta o slujb� care presupune mutarea �n alt ora�. Cu ingeniozitatea, bunul gust �i sim�ul culorii care �i s�nt proprii, va face o nou� locuin�� s� arate adorabil. �n plus, �i va pl�cea la nebunie aventura �i nu te va s�c�i cu repro�uri cum c� te joci cu securitatea �i viitorul familiei voastre. O entuziasmeaz� mai mult ideea unor noi orizonturi. S-ar putea s� dea dovad� de o minte surprinz�tor de bun� pentru afaceri �i-�i va sprijini toate ideile originale. Dac� ve�i avea nevoie de venituri suplimentare nu va avea nici o problem� s� �i caute de lucru �i va cheltui banii cu destul de mult sim� practic. �n ciuda impresiei de superficialitate pe care o las�, e o g�nditoare profund�. So�ia Num�rul Doi va fi plin� de toane �i ai face bine s� fii preg�tit pentru asta. Va avea momente �n care va fi sarcastic� �i chiar cinic�. ��i va pune la �ndoial� felul �n care g�nde�ti. Dar un b�rbat are nevoie s� fie stimulat, nu? A�a c� nu te da �napoi s� o �nfrun�i �i s� o �nvingi �ntr-o disput� intelectual� - oricum, asta �i dore�te �n secret. Aceast� so�ie nu va fi u�or de �ocat de anumite aspecte ale vie�ii �i nici nu va avea prejudec��i. S-ar putea decide s� participe la un mar� de protest sau la o grev� �i s� uite s� vin� acas� p�n� la miezul nop�ii. Dar dac� tu te duci cu b�ie�ii la o bere �n timp ce ea �ine un discurs pe undeva sau se duce la cursuri seara? Probabil c� nu te va pisa cu �ntreb�ri nesf�r�ite ca s� afle unde ai fost, cu cine �i ce a�i f�cut. Nici tu s� nu-i faci asta. Rela�ia voastr� e bazat� pe onoare. Aceast� femeie e o individualist� extrem de independent�. So�ia Num�rul Trei va fi plictisit� �i deprimat� de treburile casnice. Paturile vor r�m�ne nef�cute, iar vasele murdare vor sta �n chiuvet� �n timp ce ea viseaz� cu ochii deschi�i, cite�te sau scrie un �nceput de pies�. S-ar putea s� ��i serveasc� la cin� o conserv� de fasole f�r� s� se oboseasc� m�car s� deschid� cutia. Dar po�i purta conversa�ii dintre cele mai interesante cu ea p�n� aproape �n zori. Te va comp�timi pentru frustr�rile acumulate din cuza nedrept��ilor pe care �i le-a f�cut via�a, va fi interesat� de opiniile tale privind budismul �i entuziasmat� dac� vei �ncerca s� scrii un c�ntec. Va fi �i foarte afectuoas�, din moment ce n-ai b�tut-o la cap s� �tearg� praful, s� g�teasc� �i alte prostii din astea. Aceast� femeie poate face uneori ravagii �n economiile familiei, dar dac� �i sugerezi brusc o expedi�ie pe munte sau o c�l�torie �n alt ora� �i va face �nc�ntat� bagajele f�r� s� ridice obiec�ii ridicole, cum ar fi "nu ne putem permite" sau "cine o s� hr�neasc� pisica?". So�ia Num�rul Patru va fi o mam� vesel�, care va r�de mult. Nu le va permite copiilor s�-i impun� restric�ii �i va avea suficiente proiecte �n desf�urare ca s� nu-i sufoce cu dragostea ei. Micu�ii �i vor imita independen�a �i vor avea de c�tigat din asta. Ei nu prea o vor asculta, c�ci tinde s� fie sever� �ntr-o zi, pentru ca a doua zi s� se �nmoaie �i s� cedeze cererilor lor, dar vor adora plimb�rile lungi f�cute cu mama lor. Imagina�ia ei va fi la fel de bogat� ca a lor �i se vor amuza unii pe al�ii. Va fi o mam� �ng�duitoare, dar �i va face griji din cauza mediilor de la �coal� �i va insista ca odraslele ei s� ia note bune. Nu vor sc�pa u�or dac� nu-�i vor face temele, dar ea le va trece cu vederea faptul c� �i arunc� hainele prin toate col�urile camerei. So�ia Num�rul Cinci e o gazd� superb�, o expert� �n arta aranj�rii lum�n�rilor, florilor �i tac�murilor. Po�i veni la cin� cu oricine, de la �eful t�u p�n� la pre�edinte �i ea va fi at�t de amabil� �i fermec�toare �nc�t oaspetelui nu-i va mai veni s� plece. κi va organiza via�a eficient �i f�r� efort, se va �mbr�ca precum un manechin �i va adora teatrul. Po�i s� o duci la vernisaje �i concerte, se va sim�i ca acas� oriunde. Toat� lumea te va privi cu invidie �i se va �ntreba cine e femeia aceea splendid� care te �ine de bra� cu at�ta ging�ie. Aceast� so�ie e romantic�, ultrafeminin� �i probabil c�-�i va scrie chiar �i o poezie de ziua ta. Vei dori s�-i cumperi rochii de catifea �i parfumuri scumpe, c�ci stilul ei gra�ios te va face s� te sim�i ca un nobil cu domenii �ntinse. E o femeie sofisticat�. Femeia ta din Gemeni nu va lua niciodat� trenul dac� va putea lua avionul, nu va t�cea niciodat� dac� va avea ceva de spus, nu va �ntoarce niciodat� spatele cuiva care poate fi ajutat. Mintea ei e at�t de plin� de g�nduri �i inima ei de speran�e, �nc�t poate p�rea c� are nevoie de un computer ca s� le organizeze pe toate. De fapt, are nevoie doar de un b�rbat care s� alerge al�turi de ea �i s�-i �mp�rt�easc� visele. Dac� tu e�ti acela, nu va �ndr�zni s� se uite peste um�r dup� tine ca s� vad� dac� o ajungi din urm�. O ciudat� team� ad�nc �nr�d�cinat� �n ea o �mpiedic� s� se uite vreodat� �n urm�. C�nd - �n sf�r�it - ajungi al�turi de ea, f�-o s� �ncetineasc� p�n� la ritmul t�u. Vei reu�i dac� o vei �ine str�ns de m�n� �i nu-i vei da drumul niciodat�. De�i o �mping din spate v�nturile nordice ale lui Mercur, s-ar putea ca ea s� t�njeasc� dup� odihn� mai mult dec�t crezi. Gr�be�te-te s� o ajungi din urm�. Are nevoie de tine. |
||
raul27 Postat pe 22 August 2008 14:52 |
||
iubesc un baiat din zodia gemeni cat as vrea sa fie o exceptie la cele spuse ... o sm insele?? ahhhhhhh.... k in rest toate s-au potrivit despre femeia gemeni nush c sa zik am 2 prietene fff bune in zodia gemeni si nu se potricesc deloc cu cele spuse ... |
||
iubarici Postat pe 28 August 2008 19:46 |
||
eu 100%.....m-am regasit in descriere! si DA....femeia gemeni este cea cu inteligenta constructiva! | ||
mariana_eden Postat pe 2 Septembrie 2008 19:05 |
||
dormary Postat pe 29 Octombrie 2008 06:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Rela�ie �ntre B�rbatul Berbec �i Femeia Taur! ( chiar �i alte zodii ) | 24 | De la: garbo_472671 7 Martie 2018 09:50 |
femeia scorpion | 6 | De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:21 |
Un alt fel de ZODIAC | 4 | De la: herminya 21 Ianuarie 2010 10:38 |
|
||
femeia berbec | 2 | De la: garbo_472671 8 Martie 2018 10:05 |
ea taur si el capricorn | 13 | De la: garbo_472671 7 Martie 2018 10:31 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice