Ma bucura sa vad vad k atatea persoane sunt interesate de acest topic,atat maiestria astrologica a unora dintre voi,determinata poate de de un gram de experienta cu aceasta speciala si interesanta zodie:LEU. Dupa cum v-ati dat probabil seama fac si eu parte din acesta minunata si poate neinteleasa zodie, mai exact Leu cu ascendent in Capricorn,intr-o frumoasa zi de 6 August! Casatorita tot cu un tantos Leu,cu ascendent in Leu! Doresc doar sa va urez LA MULTI ANI! pt urmatorul an 2010,Sa Aveti Parte de Multa Pace in Suflete, Sanatate, Si de Intelepciune de a Intelege acesta Frumoasa Zodie,si astept Noi Discutii referitoare la acest topic in Noul An. Numai Bine Va Doresc!!!... |
||
garbo034012 Postat pe 29 Decembrie 2009 14:30 |
||
---|---|---|
De la: garbo034012, la data 2009-12-29 14:30:54 Ma bucura sa vad vad k atatea persoane sunt interesate de acest topic,atat maiestria astrologica a unora dintre voi,determinata poate de de un gram de experienta cu aceasta speciala si interesanta zodie:LEU. Dupa cum v-ati dat probabil seama fac si eu parte din acesta minunata si poate neinteleasa zodie, mai exact Leu cu ascendent in Capricon,intr-o frumoasa zi de 6 August! Ba chiar mirobolanta zodie bre iote ca io nu mi-am dat seama ca esti si tu din zodia asta... io credeam ca mai degraba esti din zodia laudarosului, cunoscuta (ca si cancer-rac) si sub numele de "iarta-i, Doamne!" In rest, vorba ta: numai bine... PS: si de ce e interesanta, minunata si neinteleasa zodia asta? ca iote cati o descifreaza p-acilea... deci mister, ioc! |
||
ready_vivus Postat pe 29 Decembrie 2009 14:37 |
||
Se vede de la o posta k ai un chef nebun in a contraria, si de a gasi nod in papura in orice cuvant sau expresie expusa referitoare la acest topic,precum si la cele expuse in acest moment pe acest Site. Dar din pacate nu dispun de suficient timp ca sa ma duelez cu tine,avand spre deosebire de tine alte obligatii de realizat ,asa k te las sa celibatezi in toate subiectele d.p forum | ||
|
||
garbo034012 Postat pe 29 Decembrie 2009 15:33 |
||
ce inseamna sa celibatezi? | ||
elodia Postat pe 29 Decembrie 2009 15:38 |
||
asa fata tatii, asa, abereaza in continuare uoofff, ca tare greu ti-o fi fost de sarbautorile astea cam mult abur de alcool in capsorul ala minuscul al tau |
||
ready_vivus Postat pe 29 Decembrie 2009 15:44 |
||
elodio, poi cum bre? nici atata lucru nu stii? a celibata egal... egaaaaal... na, ca am un lapsus! intreab-o pe minunata asta din zodia "si mai minunata" |
||
ready_vivus Postat pe 29 Decembrie 2009 15:46 |
||
r v,pe ea am intrebat/o eu am asa o slabiciune pentru femeile leu,mai ales ca unele is neveste de notari |
||
elodia Postat pe 29 Decembrie 2009 15:49 |
||
Google>DEX>celibatar | ||
garbo034012 Postat pe 30 Decembrie 2009 01:44 |
||
de la www.eastrolog.ro | ||
mihaela_baldea_yahoo_com Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:11 |
||
De la: doracarmen, la data 2007-12-14 17:29:35rauuull....ia "canta" si la un pestisor:)) ....nu am mai citit interpretarile acestea....multumeeeesc......www.horoscoptv.ro |
||
mihaela_baldea_yahoo_com Postat pe 8 Ianuarie 2010 10:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
barbatul berbec | 8 | De la: marynukiss 17 Iunie 2013 22:30 |
Emisiune de astrologie ! | 1 | De la: garbo102626 6 Martie 2010 23:42 |
eu balanta el capricon | 1 | De la: garbo031957 7 Mai 2011 00:47 |
|
||
ce vor realiza | 40 | De la: daria_pet 9 Octombrie 2009 01:19 |
Astrologia | 30 | De la: barboneli 18 Ianuarie 2012 22:48 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural