of, ca-mi vine sa te inghit! ca pe o prajitura buna | ||
pik_nik Postat pe 7 August 2009 09:20 |
||
---|---|---|
ti-am mai zis ca-s acritura. da tu nu si nu. ai vizuini cu prajituri. treaba lui matale daca o sa ai surprize. sa nu zici ca nu ti-am spus si sa nu ma miorlai ca ti s-au strepezit dintii.da? | ||
si_totusi Postat pe 7 August 2009 09:22 |
||
acritura e torquemada asa delicata si buna cum te-ai descris, prajiturica tre' sa fii! |
||
|
||
pik_nik Postat pe 7 August 2009 09:26 |
||
ei, cum zici tu, ca prea le zici frumos. | ||
si_totusi Postat pe 7 August 2009 09:30 |
||
Inteleg ca nu prea va place sa aveti acru in gura? | ||
Micass Postat pe 8 August 2009 09:25 |
||
torquemada... asta ca sa nu pun prima idee venita |
||
pik_nik Postat pe 8 August 2009 09:26 |
||
numai in combinatie cu amarui.. | ||
blanca Postat pe 8 August 2009 09:26 |
||
da. cianura de potasiu |
||
pik_nik Postat pe 8 August 2009 09:33 |
||
deci gustasi si tu ... | ||
blanca Postat pe 8 August 2009 09:45 |
||
Ce nu te omoara te face mai puternic. | ||
Micass Postat pe 8 August 2009 09:57 |
||
si te suie si pe cal | ||
blanca Postat pe 8 August 2009 10:00 |
||
joaca-te, mielu, fa-ma sa spun pe ce vreau sa ma suie | ||
pik_nik Postat pe 8 August 2009 10:06 |
||
mielu`! | ||
kyra Postat pe 8 August 2009 10:11 |
||
apropos de suit, sa vedeti cum isi adapteaza oltenii rugaciunile dupa cum le sunt interesele se pregateste marin sa sara calare pe cal, isi zice in barba un doamne-ajuta, si sare prea tare, cazand pe partea cealalta a calului. se ridica, isi scutura basca de praf, revine la locul startului, isi zice in barba "doamne ajuta da' nu prea tare", sare pe cal si pleaca. |
||
pik_nik Postat pe 8 August 2009 10:16 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-08-08 10:06:23joaca-te, mielu, fa-ma sa spun pe ce vreau sa ma suie Saracutul de tine, cum gresesti tu involuntar. |
||
Micass Postat pe 8 August 2009 10:16 |
||
in ce ma priveste, involuntar, ca profitati de naivitatea unui barbat timid. in ce te priveste...acritura! torquemada! | ||
pik_nik Postat pe 8 August 2009 10:19 |
||
Fetelor, fiti mai blande! . Da' cine-i barbatul timid? |
||
Ella34 Postat pe 8 August 2009 10:22 |
||
Eu stiu despre cine vorbeste? | ||
Micass Postat pe 8 August 2009 10:23 |
||
catalushu mai... | ||
blanca Postat pe 8 August 2009 10:23 |
||
E timid azi? De ce? I-a scos cineva coltisorii? |
||
Ella34 Postat pe 8 August 2009 10:26 |
||
Ella, daca n-as fi asa timid, as marturisi ca io-s ala... da' m-ati rusinat rau, asa ca ma pun sa dorm, sa-mi treaca sa nu uit...torquemada! |
||
pik_nik Postat pe 8 August 2009 10:27 |
||
Piku' torqe-aia e beutura sau injuratura ? ca io nu pricep | ||
blanca Postat pe 8 August 2009 10:56 |
||
si balanta?? | ||
l_erika Postat pe 23 August 2009 16:50 |
||
Ma-ti facut sa decopar mai multe despre Zodia Berbecului Ms moolt Tineti-o tot asa gabi |
||
garbo011922 Postat pe 24 August 2009 13:25 |
||
buna...!!!! as dori sa stiu mai multe despre relatia intre un tau si o balanta. Eu fiind taur iar el balanta.Eu nu il prea regasesc pe iubitul meu in descrierea balantei! Va rog poate sa-mi spuna cineva care a mai trait o asemenea experienta? |
||
edlweiss19 Postat pe 27 August 2009 15:27 |
||
Femeia Taur este prea posesiva si prea pragmatica pentru barbatul Balanta, care este un romantic. Mai devreme sau mai t�rziu, femeia Taur risca sa devina o partenera geloasa. Din fericire, barbatul Balanta si femeia Taur sunt pe aceeasi lungime de unda din punct de vedere erotic, si asta conteaza destul de mult. Barbatul Balanta este atent si �ntelegator si reuseste sa faca fata acceselor de furie si de �ncapat�nare ale femeii Taur. Dar barbatul Balanta are si o fire capricioasa, care o poate �mpinge pe femeia Taur la extreme periculoase. Pentru o scurta perioada, barbatul Balanta si femeia Taur nu se vor plictisi deloc. Dar o relatie de lunga durata nu prea are sanse de reusita. |
||
pik_nik Postat pe 27 August 2009 15:31 |
||
Multumesc pik nik ptr raspuns, e foarte posibil sa fie asa mai ales ca relatia este la distanta (adica suntem din orase diferite). Aceasta rel exista de 4 luni dar sincer nu sunt FOARTE multumita. E posibil sa fiu eu prea pretentioasa? Nu stiu ! voi mai vedea. Cu toate ca daca te iei dupa zodii adica sa le lasi sa-ti conduca viata nu agungi nicaieri. |
||
edlweiss19 Postat pe 28 August 2009 16:01 |
||
despre scorpion nu am vazut nimic.............as dori dac se poate sa citesc si despre acest nativ, in special femeia scorpion. Multumesc, Andiana |
||
nesynesyna Postat pe 31 August 2009 08:41 |
||
Femeia Scorpion, indiferent daca este mai mult sau mai putin frumoasa, are un sex-appeal nebun, pe care uneori si-l cultiva p�na la vulgaritate sau de care, uneori, este chiar inconstienta. Se emancipeaza foarte repede, chiar daca uneori mai pastreaza �n comportament urmele unui primitivism involuntar. A fi in cautarea rafinamentului este pentru femeia Scorpion un farmec personal, �ntruc�t ea este purtatoarea uneia dintre cele mai importante energii ale fiintei umane: energia sexuala. Acestei energii va trebui sa-i faca fata �n aceasta viata. Va trebui sa accepte aceasta energie, s-o cunoasca, s-o controleze si s-o �mpartaseasca celorlalti. Misiune deloc usoara �n aceasta lume aflata la rascruce si, tocmai de aceea, uneori, a fi putin sau deloc fermecatoare constituie semnul unei misiuni de viata destul de mature. Nu ocoliti femeia Scorpion, nu o evitati si nu o desconsiderati! Este puternica, directa, fara prejudecati depasite, fara mentalitati �nvechite, dar adeseori si fara curaj. Daca, �nsa, �si urmeaza sufletul, femeia Scorpion va fi �nca din adolescenta o prezenta de o feminitate molipsitoare, extrem de senzuala si nativ provocatoare, bine dezvoltata, apetisanta, cu sau fara stridente vestimentare dar cu siguranta cu stridente verbale. Femeia Scorpion stie sa ia decizii, stie sa actioneze, stie - cu alte cuvinte - sa se descurce si singura. Atingerea ei �nfioara si miscarea trupului stimuleaza. Are degete "electrice" si s�ni obraznici, de sub care se formeaza un abdomen �mbietor, urmat de coapse delicat aromate erotic. O prind de minune toate atitudinile dezordonate, de abandon sau de asteptare a fuziunii amoroase, pentru ca - merita subliniat - acestea fac parte dintre dotarile ei native. Femeia Scorpion este facuta sa fie iubita, cautata, respectata pentru placerile pe care este capabila sa le ofere. Daca este si instruita sau cultivata, ce alte pretentii mai poate avea un barbat?! Cum seduci femeia Scorpion: Cu femeia Scorpion, primul pas este acela de a rezista privirilor ei intens atintite asupra "prazii". Chiar faceti-i un semn complice cu ochiul si dati-i de �nteles ca "ati cazut �n plasa". Va va ocoli si va va v�na pe �ndelete, ca orice animal "veninos" care stie ca nu mai aveti zile multe dupa primul contact direct. Dar va va urmari cu perseverenta si cu at�ta pasiune, �nc�t, odata desprins, veti descoperi ca viata este lipsita de vigoare. C�nd iesiti �n oras cu femeia Scorpion, plimbati-o pe la magazine dar nu-i promiteti nimic! Asteptati pentru a fi sigur ce urmareste sau ce cauta. Ceea ce doreste femeia Scorpion se poate afla destul de aproape de Luna de pe Cer �nsa, dupa c�teva ocolisuri nereusite, va �nt�rzia �ndelung �n fata vreunui obiect de la consignatie sau de la magazinul de antichitati. Asteptati-va sa aleaga vreo bijuterie de aur de 24 carate si care are, sigur, de la 10 grame �n sus. Nu este genul de femeie care sa se �ncurce cu maruntisuri. Daca vreti sa evitati acest gen de senzatii tari oferite de femeia Scorpion la cumparaturi, devansati-le prin cadouri mult mai "usoare", precum lenjeria de corp de culoare neagra si dupa ultima moda, sau obtineti-i vreo functie de conducere, bine platita, �n cazul �n care puteti aranja asa ceva. Week-end-ul �mpreuna cu femeia Scorpion trebuie planificat si el cu grija, nu neaparat pentru locul de foarte buna calitate, c�t, mai ales, pentru confort si pentru discretie. Femeii Scorpion nu-i place sa fie vazuta oric�nd si, mai ales, sa fie auzita. Momentele ei erotice sunt destul de... sonore si-i place la nebunie sa faca dragoste acolo unde nimeni nu o aude si nu o cunoaste. �n �nt�lnirile amoroase cu femeia Scorpion este recomandabil sa practicati un preludiu intens dar agreabil, �n asa fel �nc�t energia sexuala sa aiba o curgere si o desfasurare armonioase. Daca ati trecut cu bine testul placerilor totale si al tuturor deliciilor posibile, veti ram�ne pentru multa vreme �n viata ei. Daca, �nsa, oferta dvs. erotica este o biata apa de ploaie, schimbati din vreme ruta si nu mai irositi timpul bietei fete! Femeia Scorpion poate iubi enorm, dar numai ea si bunul Dumnezeu cunosc ca un esec poate �nsemna pentru ea o deceptie de lunga durata, iar cel care va va urma - mai devreme sau mai t�rziu - ar putea plati nevinovat. Daca vei reusi, vei avea parte de o relatie de exceptie: profunda, fascinanta si durabila. |
||
pik_nik Postat pe 31 August 2009 08:46 |
||
Nooo, acuma chiar ca trebuie sa te pup pentru descrierea amanuntita facuta femeii Scorpion. Da ia spune, ai inteles ceva din ce ai scris mai sus? Ai invatat ceva vreau sa spun? |
||
Ciresica Postat pe 31 August 2009 18:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
berbetul rac | 81 | De la: garbo216150 1 August 2011 11:12 |
barbatul gemeni si femeia scorpio | 7 | De la: andradagarbo 5 Mai 2011 22:32 |
filmeee | 7 | De la: Ciresica 20 Ianuarie 2012 06:49 |
|
||
Fecioara- gemeni | 37 | De la: Lucy1985 16 Iunie 2014 22:44 |
pastilele de slabit cu supa de varza | 3 | De la: g_rodi11 31 August 2012 09:01 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară