De la: garbo020969, la data 2010-03-12 09:11:42nu am puterea sa citesctotul ,vad si ma surprinde ca marea majoritate a celor care scriu sunt femei ,care ai acuza pe barbati dar cu cine inseala barbati?,nu tot cu femeile ?,este unul mai vinovat ca altul?nu amandoi sunt la fel de vinovti,mai dureros este atunci cand afli ca tea inselat cu prietenul (a) sau sa nu mai spui de cineva din familie.eu am aflat ca am fost tradat cu un asa zis prieten nu am iertato si nu am uitato dar dupa 25 de ani de casatorie am facut un compromis cu mine si suntem tot impreuna ,imi e tare greu dar am acceptat sa traiesc cu aceasta povara,amfacut bine sau nu spunetim voi .cand am aflat am facut un accident cardiac pentru ca o iubeam dar ea .........asta e viata .citeam mai sus de femei batute si umilite dece trebuie sa traim asa umilinte ,injosiri,batjocoriri pentru o clipa de ratacire (sau nu ).oamenu buni nu au noroc in viata ,asa ca frati si surorile mele de suferinta capul sus toate se platesc in viata asta. garbo...969..daca-mi permiti ..,,marea majoritate"?!nu poate fi si mica !scuze,dar simteam nevoia sa intervin |
chanty Postat pe 7 August 2010 12:42 |
---|
De la: sheika29, la data 2010-03-12 09:26:12De la: Celleste_, la data 2010-03-11 15:43:06Costi2, te ajut eu sa intelegi de ce te-a inselat nevasta si mai ales cat de iubita, rasfatata si adorata s-a simtit.la fix draga mea!!!!!sa-l mai vad io acu!!!!! bravooo!!!!! punct ochit punct lovit cine arunca primul cu piatra ? de obicei cei vinovati !!!! |
cory_emy Postat pe 7 August 2010 14:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ciao | 7 | De la: pik_nik 21 Iunie 2009 10:22 |
Inapoi in timp.. | 1 | De la: Sebastian37 23 Iulie 2009 13:03 |
viata de cosmar nu gasesc iesire | 38 | De la: neco 2 Mai 2013 22:23 |
|
||
Calatorie catre tine insuti - grup de dezvoltare personala adresat elevilor de liceu | 2 | De la: fleurdelis 22 Decembrie 2010 22:14 |
buna | 18 | De la: garbo089791 20 Ianuarie 2010 23:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară