Hi, de unde v a venit ca nu trebui sa divortati pt ca in timp copii vor veni cu reprosuri?????!!!!!!!!!!!!???????????? Foarte bine ca ati divortat si este chiar indicat sa nu afle si copii ce fel de parinte au avut ( sa nu ii imite comportamentul indiferent daca este o ia sau un el cel care a plecat)Cand divortezi este foarte important sa te gandesti sa iti fie tie bine si nu ce vor spune : vecini , copii, rudele , prietenii , etc . VIATA E SCURTA SI MERITA TRAITA LA MAXIM ! NU RATA OCAZIA SA ITI REFACI VIATA INDIFERENT DE VARSTA PE CARE O AI!!!!!!!!!!!!! Copii vor avea viata lor si tu vei ramane singuraaaaaaaaaaaaa! | ||
sexy Postat pe 19 Aprilie 2009 11:41 |
||
---|---|---|
Da foarte bn ai facut, fereasca Dumnezeu sa treaca si ele prin asa ceva ca atunci cu siguranta ar intelege. Paste Fericit in continuare. |
||
florentza_23 Postat pe 21 Aprilie 2009 14:19 |
||
Sexi, foarte bun raspunsul tau, numai ca trebuie sa folosesti pluralul.Un copil nu este facut numai de un barbat ci si de o mama.Iar neintelegerile nu sunt provocate de unul singur.Poate cearta. | ||
|
||
Ioana007 Postat pe 1 Mai 2009 14:41 |
||
am o intrebare pt dumneavoastra. aici este vorba de infidelitate si va dau dreptate in cazul in care ai vazut cu ochiii tai , sau ca ai dovezi clare nu pe simple banuieli. dar eu va intreb ceva , cum poate o femeie sotia mea sa ma paraseasca ca vrea sa fie libera nu mai vrea sa fie comandata de mine , mentionez ca sint sofer pe tir in spania , nu este usor , imi este fff greu , nu mi-am vazut copii de 2 ani si daca plec imi este frica sa nu mai ma primeasca inapoi, in urma cu 2 ani cind am plecat sa muncesc in afara pt cumpararea apartamentului anl care il am pe numele meu, nu am neglijat familia cu banii , pachete , trimeteam 800 euro lunar nu ii ceream socoteala , dar din ce in ce era mai rece si nu dialoga cu mine cea ce face si acum , ma amentintat ca are pregatit dosar de divort, motive sincer nu are . nu am amante , sint ff ocupat in ciuda la ce se spune de soferii de tir si taxi ca sint curvarii . am aflat ca in spatele acestui scandal este soacra mea care ma uraste de moarte si ma amenintat ca face tot posibilul sa ma vada divortat . eu de ceav timp o tot rugam pe sotia mea sa vina in vacanta aici si nu am convinso dar soacra mea cu un cuvint a facut-o sa vina aici, si cind a venit in fata aeroportului imi spune ca nu poate sa stea mult ca trebuie sa plece sa isi termine anul scolar . am ramas perplex cind am aflat ca ere inceputa o scoala - seralul---- si care mia spus ca costa 11 milioane pe an , si face 5 ani va dati seama cum ma-m simtit cind am aflat dupa atita timp , si daca nu venea nu imi sp�nea. si inca o chestie fff imoprtanta care mi-a dispartut increderea in ea , ea povesteste mamei sale tot ce facem noi noaptea ca sotii in pat , totul cu lux de amanunte. este motiv de divort ? ea vrea sa fie libera , multi ma acuza pe mine in primul rind ca am trimis bani prae multi si prea multa libertate . voi ce spuneti ? ce vina am eu corect am si eu vina mea , dar ca oricare sot vrea sa stie ce face familia tot timpul, sa stie primul ce se intimpla nu sa afle de la alti sau ultimul astept parerile voastre va multumesc |
||
garbo001346 Postat pe 4 Mai 2009 21:35 |
||
hahahaha, adica tu acum #1346 scrii in numele sotului sau cum? Mare e gradina ta Doamne! |
||
Aemulus Postat pe 4 Mai 2009 21:52 |
||
Esti femeie sau barbat,nu ne aburi | ||
scrichy Postat pe 4 Mai 2009 22:21 |
||
Scrichy, nu recunosti povestea celei de acum citeva zile? doar ca azi e spusa din pdv al barbatului hahahaha | ||
Aemulus Postat pe 4 Mai 2009 22:25 |
||
god...ce-mi place...asta nu e varianta masculina a lu' tanti seralista ? in 29 Aprilie 2009, ora 15:17 ne zicea ca o cheama cosmina...si acu'ne zice ca e sotul...hi...hi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Mai 2009 23:09 |
||
Ce faci PW, te-ai intors de la "telenovela"? Nebunatico! | ||
Aemulus Postat pe 4 Mai 2009 23:12 |
||
nope...doarme pro cu gura cascata...io am avut "migrena"...hi...hi... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Mai 2009 23:16 |
||
stiu eu un remediu pentru migrena dar mi-i rusini.... Si ti-am spus sa iei si o foie de indigou in pat.... |
||
Aemulus Postat pe 4 Mai 2009 23:18 |
||
pai pisi...tocmai asta a fost si ideea...m-a "lovit" migrena, draga...stiu...stiu...daca vreau un bebe tre' sa renunt la asemenea tehnici nedemne...hi...hi...... da' sa stii ca eu am fost altruista pana in varful unghiilor...l-am vazut pe pro ce obosit este si m-a lovit migrena asa...diplomatic...hi...hi... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Mai 2009 23:24 |
||
Ce bandita esti, adice ce, daca Pro e obosit iese si copilul obosit??? Si apoi bate lemnul cit e cald ca doar nu vrei sa fii prima femeie care are copil la menopauza (si aici imagineaza-ti niste emoticoni saltareti). |
||
Aemulus Postat pe 4 Mai 2009 23:28 |
||
neah...daca pe mine ma loveste migrena, pro e aprioric obosit...doar ca dureaza pana il conving de asta...ca fiind ideea lui...hi...hi... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Mai 2009 23:31 |
||
salutare. |
||
simonika78 Postat pe 24 Septembrie 2009 09:11 |
||
salutare si tie | ||
eladaela Postat pe 24 Septembrie 2009 09:12 |
||
Bine-ai venit! | ||
rosioara61 Postat pe 24 Septembrie 2009 09:14 |
||
sau bine-ai revenit care mai e viata ta? |
||
eladaela Postat pe 24 Septembrie 2009 09:16 |
||
"fetelor, nu divortati!" | ||
pik_nik Postat pe 24 Septembrie 2009 09:17 |
||
de ce???? | ||
eladaela Postat pe 24 Septembrie 2009 09:18 |
||
habar n-am da' asa e subiectul, si cum nu am nici o parere da' vreau sa ies in fatza... |
||
pik_nik Postat pe 24 Septembrie 2009 09:28 |
||
sal si bine v-am regasit...... nimic nou sub soare nimic bun totul urat sau foarte urat sunt in continuare singura, dar inca casatorita......un pleonasm dar asta e..... inca nu am divortat, urmeaza dar nu stiu cand... momentan vreau sa ma inteesez de un avocat, am nevoie de o consultatie mai intai, sa stiu la ce sa ma astept, ce pot peierde sau ce pot castiga.... e foarte complicata pb mea, dar unele dintre voi o cunosc asa ca stiu la ce ma refer. |
||
simonika78 Postat pe 7 Octombrie 2009 10:28 |
||
ar fi foarte multe de zis, dar in acelasi timp nu stiu ce sa va zic mai intai...... asa ca incep prin a va zice ca nu mai doarme pe acasa, decat asa cand si cand nu mai imi da nici un ban de vreo luna nici macar pt caminul fetei, sa il platesc, de NIMIC. imi e greu cu banii, nu ma descurc cu toate utilitatile, etc, cu tot ce e intr-o casa de om banca mea e neplatita din ianuarie, deci va dati seama, numai somatii, amenintari, etc nu-l intererseaza nimic trebuie sa ma descurc din casa nu vreau sa plec bani de divort si partaj imi trebuie nu stiu cum o sa fac, dar stiu ca IMI VREAU LIBERTATEA DIN NOU M-AM SATURAT GATA AM AJUNS LA EPUIZARE e greu sa gasesti un avocat care sa nu se manjeasca de bani, sa nu fie corupt, mie in schimb imi tb unul foarte bun, sunt destule in joc si nu pot risca ............................................. |
||
simonika78 Postat pe 7 Octombrie 2009 10:34 |
||
sal din nou.observ ca nu prea mai intra nimeni asa de des pe acest subiect. alta data se vb mai des acum observ ca mult mai rar va pup pe toate si astept vesti ciao |
||
simonika78 Postat pe 9 Octombrie 2009 11:15 |
||
simonika,nu ai incercat sa ajungi la o intelegere cu el?? nu ar fi de acord? asa nu te-ar mai costa atat de mult avocatul. exista posibilitatea divortului la intelegerea partilor,din culpa comuna. asta nu te costa atat de mult. daca ati reusi sa va intelegeti si cu partajul si cu custodia copilului,ar fi mult mai simplu,mai ieftin si nici nu ar dura o vesnicie. altfel s-ar putea sa umbli prin tribunal o vesnicie si clar ca asta o sa te si coste. |
||
eladaela Postat pe 9 Octombrie 2009 11:32 |
||
intelegerea partilor este varianta cea mai ieftina... doar 39 de ron taxa de timbru si un timbru judiciar. daar asta inseamna ca trebuie sa va intelegeti cu privire la toate aspectele unui divort: nume, program de vizitare, partajul bunurilor comune. Daca copilul are peste 10 ani, din pacate va fi chemat la instanta .... Daca nu exista intelegere din pacate un proces de divort poate sa dureze destul si sa dea multe batai de cap, ca sa nu mai vorbesc de onorariul unui avocat care sare de 1500 ron. daca esti hotarata pot sa iti recomand avocata fostului meu sot care este ok ( dar e cam scumpa - i-a cerut 1.500 ron si la noi a fost intelegere cu privire la tot). |
||
mitisor Postat pe 9 Octombrie 2009 22:39 |
||
sal din nou nu prea am cu cine sa ajung la o intelegere, pt ca nu prea mai vine acasa decat cand are chef, o data pe saptamana sau o data la 2 sapatamani si si atunci nu vrea sa discutam si cand l/am intrebat daca vrea sa divortam imi raspunde ca fac ce vreau, nu vrea sa discutam concret......... asa ca m/am hotarat si nici nu voi mai vb cu el o sa bag divortul fara ca macar sa il anunt,se va trezi cu citatia........ nu am alta solutie nu am cu cine discuta pb crede ca eu voi sta la infinitr asa, pb nu crede ca voi baga divortul.... e strict treaba lui, nu ma mai intereseaza atata timp cat eu nu mai vad un leu de la el, nu mai plateste nimic, utilitati, banca, etc.....nici macar caminul copiulului sau mancarea de zi cu zi........ va iesi urat, sunt sigura, dar asta e ce alta solutie ar exista. FIX NICI UNA. va pup pe curand |
||
simonika78 Postat pe 11 Octombrie 2009 08:20 |
||
Auziti? Dar mai exista chestia aia cu parasirea de domiciliu? | ||
Tiffany Postat pe 11 Octombrie 2009 08:25 |
||
simonika,eu zic sa mai incerci sa vorbesti si sa te intelegi cu el... explica-i ca e ptr binele tuturor,al vostru si al copilului... |
||
eladaela Postat pe 11 Octombrie 2009 08:31 |
||
Da, dar trebuie sa deschida intai divortul. Dupa ce primeste citatia, poate i se dezleaga si limba. Si nu stiu daca iti trebuie musai avoacat pentru divort. De despartit oricum va desparte, copilul tot la mama il lasa. Pentru partaj ti-ar trebui avocat. | ||
Tiffany Postat pe 11 Octombrie 2009 08:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CUM SA II DAU O LECTIE DE VIATA FOSTULUI ? | 245 | De la: Mar38 16 Aprilie 2010 17:45 |
Si e si gravida | 3 | De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 12:34 |
credeti ca... | 5 | De la: mia79x 10 Mai 2009 20:37 |
|
||
Ce ati alege? | 54 | De la: quasaria 20 August 2010 01:17 |
probleme in cuplu | 34 | De la: Ioana007 1 Ianuarie 2009 20:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară