De la: blondy777, la data 2008-07-03 16:02:47Merci mult pentru raspuns :) Iti recomand o carte "Femei Care Iubesc Prea Mult" de Robin Norwood. O gasesti pe net.O sa intelegi "de ce?" pana la pagina 30 |
||
babe_girl75 Postat pe 30 Martie 2009 13:50 |
||
---|---|---|
merci mult chiar voi cauta cartea, chiar daca am gasit deja raspunsul la intrebarea mea, intotdeauna o persoana care ne trateaza cu o doza anumita de raceala, ne atrag, eu sunt obisnuita ca barbatii sa-mi acorde atentie, deci asta si ma intriga cel mai mult, un barbat care lasa impresia ca e rece :) |
||
blondy777 Postat pe 30 Martie 2009 17:15 |
||
mai, sa nu fie prea rece ca nu e de bine. se exista doua variante : daca lasa numai impresia, e ok . daca e rece la propriu, vezi daca mai are puls. |
||
|
||
si_totusi Postat pe 30 Martie 2009 18:03 |
||
io percutez la barbati tandri si interesati de mine in mod real. nu prea ma omor sa fiu masochista. caci - dupa definitie - dragostea trebuie sa te faca fericita si nu sa plangi... | ||
gianiblue Postat pe 30 Martie 2009 19:01 |
||
plangi de fericire | ||
garbo000505 Postat pe 30 Martie 2009 19:03 |
||
giani, sa inteleg ca nu-ti plac cei reci? | ||
si_totusi Postat pe 30 Martie 2009 19:03 |
||
da, totushel, imi plac inca cei cu temperatura peste 36,8 (cat este temperatura normala?!) degrees.pe aia care atrag -cica - pe o mare majoritate de femei eu i-as ingropa si le-as sadi si niste floricele peste pieptul situat orizontal... | ||
gianiblue Postat pe 30 Martie 2009 20:34 |
||
Ar trebui sa-i spunem lui Si_totusi," totosel".Iar cand vorbim cu respect , folosind pronumele de politete, ii putem spune "Totosei".Este o propunere.Eu zic sa o supunem la vot. | ||
Ioana007 Postat pe 5 Aprilie 2009 12:57 |
||
Giani, nu ai dreptate.Femeile calduroase, simt nevoia sa se racoreasca, asa ca daca nu intra la apa, un barbat mai rece, poate sa le aduca echilibrul sufletesc. | ||
Ioana007 Postat pe 5 Aprilie 2009 12:59 |
||
Cum mai e si viata asta Daca as fi stiut eu pe 28 iunie/ 2008 data cind am postat primul mesaj aici ca situatia nu se va schimba radical... Am iesit cu citiva barbati de atunci, m-am mutat in alta tara, dar cei 2 despre care postasem anterior sunt mai prezenti ca niciodata in viata mea...o prezenta foarte ambigua... Unul s-a determinat facindu-mi o declaratie de dragoste, al doilea dupa citeva luni de tacere m-a contactat spunindu-mi ca i-am lipsit mult... Barbatilor, pe voi cine sa va mai inteleaga? |
||
blondy777 Postat pe 7 Mai 2009 01:29 |
||
blondy, vezi partea plina a paharului. daca nu te-ai fi intrebat, nu aveai un jurnal onlaine in rest, tot ce-i neinteles se chimba- n neintelesuri si mai mari. asa ca, n-are rost sa-i descifrezi. ei este un lucru bun si folositor - pana la urma cozii - la casa omuleanelor |
||
si_totusi Postat pe 7 Mai 2009 12:11 |
||
Este foarte bine ca am postat aici acum aproape un an...multumesc tuturor celora care m-au ajutat pur si simplu vroiam sa precizez faptul ca n-as fi crezut acum un an ca situatia va evolua in sensul asta... Ma intreb daca am sentimente pt ambii barbati din viata mea sau nu-l iubesc pe nici unul, cunoscindu-ma, cred ca e mai mult a doua ipoteza |
||
blondy777 Postat pe 7 Mai 2009 15:07 |
||
las' ca ne spui la anul cam pe acu'. da sa tii minte, da? | ||
si_totusi Postat pe 7 Mai 2009 15:09 |
||
PROMIT |
||
blondy777 Postat pe 7 Mai 2009 18:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
care este cel mai nebun lucru pe care l-ati facut in pat? | 102 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 13:41 |
sex virtual | 376 | De la: 9 Septembrie 2020 13:10 |
Atacuri de panica! | 36 | De la: sexy 4 Februarie 2011 16:43 |
|
||
Decoratiuni de nunta cu baloane si flori? | 2 | De la: Micass 26 Decembrie 2008 09:21 |
Fiul meu este homosexual | 81 | De la: Micass 31 Ianuarie 2009 10:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară