mauinboots Postat pe 8 Septembrie 2008 19:24 |
||
---|---|---|
Sau ca a facut dragoste de buna voie cu monstrul din Loch Ness. | ||
Postat pe 9 Septembrie 2008 11:45 |
||
Dupa care impreuna au jucat polo in Canalul Manecii | ||
|
||
Postat pe 12 Septembrie 2008 20:10 |
||
Acum, lasand (momentan) gluma la o parte: Asa reusesc unii parinti sa-si indeparteze copiii. Pacat ca in unele familii s-a pierdut complet comunicarea. Referitor la avort...nu sunt de acord cu asa ceva. Daca pe un taler al balantei punem viata unui om iar pe celalalt toate grijile si problemele lumii, balanta se inclina in favoarea vietii. Nu judec femeile care au facut avort, ci condamn fapta in sine - e odioasa. Nu exista nici o scuza pentru asa ceva. De dragul unui copil, trebuie sa sacrifici bunastarea, confortul, cariera, imaginea sau viitorul. |
||
Postat pe 17 Septembrie 2008 17:53 |
||
Ce uimitor.....si cata dreptate ai tu....Michael.... Comunicarea.....copii ne vad deja ...depasiti si cred ca numai ei vad realitatea, au alte conceptii nu mai stiu multi dintre ei de rusine, de respect nu mai vb ......au alte standarde. Asta e lume in care traim, sunt mult mai independenti decat eram noi la varsta lor, nu aveam acces la atatea informatii cat au ei in ziua de azi, nu aveam atatea cate le oferim noi lor.... Noi nu aveam tel mobiole, nu trm sms-uri in timpul orelor, nu stiam ce este acel bluethoot....asa ca nici internet nu aveam noi la 6 ani cum avea copilul meu......deja ma simt depasita, si decat sa-l intreb ceva la un program pe care-l gasesc deschis...si nu reusesc sa-l inchid si stiu destule variante, nu sunt batuta-n cap....imi rade in nas..."" nici macar asta nu stii??????"".... Gandeste-te ca ei cu asta traiesc, ei respira numai prin internet, sunt dependenti de net.....nu mai au copilarie cum aveam noi, nu joaca sotron, nu joaca ratele si vanatorii, nu se duc la furat de tub-bermen cum ne duceam noi la prefabricate si ne alergau cainii, nu stiu decat din povestile noastre de piscarici si de prastie mai afla cand se duc la tara si rad ca prostii cand vad cu cata indemanare o foloseste cate un copil de la tara, il subestimeaza din start il vad mult sub nivelul lor.....il vad pe acel copil ca pe un salbatic....nu mai au in cap decat " stift" in loc de shift...asa numaesc tastele ...si fel de fel de prescurtari si denumiri, parca vb alta limba si culmea e ca au pretentii sa si intelegem sa fim receptivi la toate pretentiile lor... Pe noi nu ne mai multumeste in ziua de azi decat sa stim ca sunt sanatosi , ca nu le lipseste nimic, ca au note bune......in rest orice alte probleme au ei sunt ale noastre, pe mine ma macina sa-l stiu nefericit...... |
||
Postat pe 18 Septembrie 2008 17:57 |
||
Asa este, CRYLE | ||
Postat pe 18 Septembrie 2008 21:11 |
||
Toata lumea vede realitatea, dar nimeni nu stie unde ewste sau cum arata.Suzuki arata intotdeauna catre nevasta-sa: -Aceasta este realitatea mea.De la aceasta realitate mi se trag cele mai mari necazuri dar si cele mai nebanuite bucurii. |
||
Postat pe 19 Septembrie 2008 17:16 |
||
Poate Suzuki este Caesar Soze. | ||
Postat pe 24 Septembrie 2008 16:23 |
||
De la: SmaM, la data 2008-07-02 12:02:16fetita unei prietene a ramas insarcinata. eu sunt mai apropiata de fata si a venit la mine sa o ajut sa faca avort. m-a pus sa jur ca nu ii spun mamei ei si nu stiu ce sa fac. pe de o parte ma bucur ca a venit la mine, in loc sa se bazeze pe sfaturile colegelor ei, pe de alta parte nu stiu daca ar fi corect sa nu ii spun mamei ei. stiu ca o data cand a intarziat foarte mult acasa a batut-o de nu a putut sa se duca la scoala cateva zile si imi este teama de pedeapsa pe care ar primi-o. eu zic sa nui tradezi increderea fetei...eu cred ca din experienta asta a invatat destul...asa sper....!!! |
||
Postat pe 27 Octombrie 2008 23:19 |
||
Sigur ca da.A invatat cum sa faca copii.Totusi, destul... ar fi invatat daca ar fi facut o pereche de gemeni sau tripleti. | ||
Postat pe 28 Octombrie 2008 08:43 |
||
sma , spune-ne te rugam si noua 'finisul" la poveste...nu numai ca esti "datoare" sa ne raspunzi dar ne-ai face un pustiu de bine ca murim de curiosi si totodata ...s-ar inchide si subiectul asta.ar avea si el un inceput si un sfarsit! | ||
lauracris Postat pe 28 Octombrie 2008 10:59 |
||
pana la urma ce s-a intamplat cu domnisoara de 16 ani? | ||
fluturasalb85 Postat pe 30 Octombrie 2008 16:31 |
||
De la: Falcone, la data 2008-08-31 14:29:26eu sunttotal anti-avort. Decat sa-l omori pe ala micu, mai bine il cresti sau il dai altuia sa-l creasca. Avort = crima. Daca parintii nostri ar fi facut avort, discutia asta nu ar fi avut loc. Asta e. Un copil e copil. A aparut - ai grija de el. Nu-l omori frumos ce spui. eu sunt 'decretel" si stiu ca nu eram daca nu era legea absurda a lui Ceausescu. daca ma bucur- nu stiu. sincer. asa ca - mai bine avort. la 16 ani e un copil cu copil. sfatul meu - s-o ajute , da sa-i si explice si in plus s-o duca l aun centru de PLANING FAMILIAL. asta n-a zis nimeni pana acum. sfatul meu. nu e bun avortul- dar uneori e singura solutie. decat copil aruncat la gunoi si inecat in wc sau in lac- mai bine avort. si decat bataie- pentru intarziere ia bataie- pai pentru ramas insarcinata ce o asteapta pe biata copila. vina cea mare nu e a ei- a mamei- care nu i-a facut pic de educatie. ajutati copila!!! |
||
melicutza Postat pe 7 Noiembrie 2008 19:15 |
||
Fratilor poi voua va e totul clar aicia sau c naiba...treaba e ca s a facut avortul, da care s cauzele lui nimeni nu urla p akolo...prin maidanele din buc... k vezi doamne prietena pustoaicei e prea secretoasa, sau ascunde ceva esential...oricum, toti uita de mica probelma... fetita , care akum ar fi trebuit sa fie in calitate d mama C naiba a apucat o sa faca greseala asta...sau pusa in fata faptului...neimplinit ..pan la actul in sine din te miri ce motive a dat afirmativ din cap, cu un deget in gura sau poate altceva..... si ala atat a asteptat , dupa care a calarit o ...si gata fata Tara a ajuns cum e mai rau...nu i destul k multi fac foamea...da se mai si ard cu indrazneala,p la colt de strada...in loc sa fie la scoala...c sa mai ...e trist dar totusi adevarat, Romania...acest loc rau famat ...de multi uitat |
||
DaMarkus09 Postat pe 2 Decembrie 2008 23:51 |
||
De la: DaMarkus09, la data 2008-12-02 23:51:16 Fratilor poi voua va e totul clar aicia sau c naiba...treaba e ca s a facut avortul, da care s cauzele lui nimeni nu urla p akolo...prin maidanele din buc... k vezi doamne prietena pustoaicei e prea secretoasa, sau ascunde ceva esential...oricum, toti uita de mica probelma... |
||
domo Postat pe 3 Decembrie 2008 07:59 |
||
asta e prima greseala a parintilor...ei cred k dak isi pedepsesc copii sau l impun anumite lucruri acestia vor fii perfecti....dar numeni nu e perfect...in plus sa-ti bati copilul doar pt k a intarziat....e o mare porcarie!!dupa parerea mea dk avortul a fost trecut cu bn iar fata nu a avut de suferit mama acesteia nu mai trebuie sa afle...va dati seama c ar iesii... | ||
onitza009 Postat pe 3 Decembrie 2008 22:39 |
||
De la: just_me, la data 2008-07-09 10:18:18daca ii vei spune mamei ei...o vei pierde...ea(fetita) are incredere in tine,iti cere tie sfaturile pe care ar trebui sa i le ceara mamaei...nu o dezamagii!nu-i spune mamei...pt ca daca are antecedente de violenta fizica asupra minorei...cu siguranta acum nu o va intelege ci ...va aplica din nou "corectia"...corect |
||
Postat pe 20 Decembrie 2008 15:47 |
||
Eu m-as putea pune in locul fetei, in sensul ca nici pe mine nu ma intelege mama si suntem si destul de apropiate ca varsta. Asa ca, daca intr-adevar as fi in locul ei si as avea problema asta, daca as apela la altcineva, n-as vrea sa afle mama. Pentru ca din moment ce m-am dus la altcineva si nu la ea, inseamna ca stiam cum va reactiona si am vrut sa evit situatia, fiind constienta de ce neplaceri am avut in trecut cand am mai gresit. Oricum, parerea mea e ca, daca fata a mai lipsit de acasa, indiferent din ce motiv, si daca acum se afla in situatia de a face un avort, totusi nu are un comportament adecvat varstei ei. Si aici a cui e vina? Poate ca nu trebuie inrautatita situatia mai mult de atat. Probabil mama si fiica nu comunica destul, iar lucrul asta nu se indreapta daca mama afla ca fata ei a facut avort. |
||
Postat pe 8 Ianuarie 2009 16:41 |
||
pacat ca nu pate discuta cu mama ei dar tu trebe sa discuti cu maicasa sa o faci sa inteleaga ca e mai impotortant sa fie prietena cu fica ei si astfel nu s-ar fi ajuns aici.bataia nu e o solutie din contra face mai mult rau |
||
lilianastoica22 Postat pe 29 Ianuarie 2009 08:52 |
||
Va dati seama ca de pe 2 Iulie si pina acum au trecut 7 luni????? Iar SmaM nu a mai dat nici un semn de viata..... |
||
Aemulus Postat pe 30 Ianuarie 2009 02:35 |
||
Pai bine mai oameni buni, dar fata aia nu a ramas singura gravida. Barbatii astia chiar sunt absolviti de orice vina ??? Cata ipocrizie si nesimtire pe lumea asta | ||
garbo000046 Postat pe 27 Februarie 2009 16:14 |
||
Eu aici as vedea o alta problema.Faptul ca parintii nu mai au timp de copiii lor.Faptul ca scoala nu mai are timp sa faca educatie. | ||
Ioana007 Postat pe 28 Februarie 2009 15:45 |
||
Trebuie intelesi astfel de oameni ...cand au pofta de ceva , trebuie sa si-o satisfaca, cumva ...oricum acea nevoie continua ...de carnita Apropo , nu stiam ca si femeia de servici de la domo are voie sa si posteze comentariile Paaaaaaa |
||
DaMarkus09 Postat pe 15 Iunie 2009 18:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
iubesti o data sau poti iubi de mai multe ori in viata? | 285 | De la: micabis 16 Iulie 2009 22:25 |
AJUTOOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!! | 52 | De la: pisi08 27 Aprilie 2009 23:07 |
iubirea mea | 2 | De la: floare_cu_colti 5 Martie 2011 10:04 |
|
||
Femeile intarita barbatii | 68 | De la: dor72_ 14 Februarie 2012 22:00 |
Sotul meu a incercat sa abuzeze de fiica mea. Sa il iert? | 770 | De la: anakin 5 Martie 2010 17:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară