Barbatul TAUR

exact, e bine sa stii cate parale faci si tu si cel cu care relationezi...
garbo024776
Postat pe 24 Iulie 2009 15:25
ce scoti limba, dom` vidar ?

76, corect!
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 15:27
kyrutz, tocmai ma gandeam la modestia aia si la cate parale face omu', in general, in ochii proprii...
hei, limba am scos-o uitandu-ma in oglinda
Thor
Postat pe 24 Iulie 2009 15:30
imi place mult cand vad scorpioance tragand spuza pe turta lor
uooffff, Doamne, daca nu am cunoaste produsul...
Thor
Postat pe 24 Iulie 2009 15:31
barbatul taur este un om cu suflet mare, fidel, sincer plin de calitati
magda_30
Postat pe 24 Iulie 2009 15:32
dom` vidar, nu le-ai cunoscut pe toate, bre, da` ma rog, parerea lu` matale..

asa, si la ce concluzie ai ajuns?
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 15:33
kyrutzule, spre stupoarea unora concluziile sunt impartite intre calificativele "execrabil" si "excelent". bineinteles, persoanele sunt diferite, da' nu ma intreba care sunt persoanele alea
Thor
Postat pe 24 Iulie 2009 15:35
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 15:36
stii raspunsul meu referitor la scosul limbii, mai ales cand o faci in fata unui om batran ca mine
Thor
Postat pe 24 Iulie 2009 15:37
kyra
unde pana mea de shoim carpatin ti-ai bagat cele 150000 de mesaje ...ca vreu sa mai citesc din gandirea ta ;
vicioasa ? fata draga inseamna ca esti inger sau demon ....ce vicii conduce spiritul tau ? ca sa stiu de ce sa ma feresc atunci cand ne-om cunoaste
terrian
Postat pe 24 Iulie 2009 15:38
opa!
kyrutz, vezi ca se lasa cu pene
Thor
Postat pe 24 Iulie 2009 15:41
nene, pe ici, pe colo pe forumul asta..

gandirea mea? suna pretios..
kyra
Postat pe 24 Iulie 2009 15:42
vidar
m-am uitat reflex la unghii ....mai am matreta ;
domne , santeti casnici ? ca n-am reusit sa adun atatea mesaje in doi ani de zile ....e adevarat ca n-am prestat continuu...da' orshicat bre , stati cu nasu' numa'n computer ;
ah , mi-a placut mistoul cu mijlocu...
ba , eu vb serios cu fimeia !
terrian
Postat pe 24 Iulie 2009 15:46
kyra
mda , nu m-a tinut psihicul sa citesc tot de cand ...v-am parasit
terrian
Postat pe 24 Iulie 2009 15:49
terriene, e secret, dom'le, cum am reusit noi sa adunam atatea postari. da-ti vand un pont: du-te mataluta pe acolo pe unde bantuie neshte maimute denumite irina, vieru si mai vreo doo... ar fi un inceput bun pentru matale sa mai aduni cate ceva postari pe acolo.

PS: e canicula, nu prea am priceput faza cu mijlocul...

a, si ba: nu zice nimeni sa nu vorbesti serios.
Thor
Postat pe 24 Iulie 2009 15:50
fidel in nici un caz , hmmm suflet mare depinde de la caz la caz dar sincer ESTE
De la: magda_30, la data 2009-07-24 15:32:29barbatul taur este un om cu suflet mare, fidel, sincer plin de calitati
cinezee
Postat pe 24 Iulie 2009 16:34
salutare tuturor!!!! vreau sa zic ca nu demult sunt cu un taur si este un om special lasand deoparte defectele (care oricum sunt toate omenesti) vreau sa subliniez faptul ca este f intelegator,sincer si este devotat si fidel unei sg persoane atunci cand tine cu adevarat la ea!! un lucru special la el pe care l am observat este ca imi citeste gandurile si mereu se gandeste la bunastarea mea!
l_erika
Postat pe 25 Iulie 2009 20:28
are el planurile lui, si probabil ca nici fraier nu-i

asta ca sa te incurajez, ca te cunosc
pik_nik
Postat pe 25 Iulie 2009 21:14
Azi,26 iulie 2009 baiatul meu al carui tata este taur implineste 25 de ani.Cred ca sunt in masura sa infirm sau sa confirm tot ce s-a scris aici despre tauri dupa o casnicie de 26 de ani si o rela tie de 27.Va intereseaza?
garbo004699
Postat pe 26 Iulie 2009 09:18
scrie tot ce crezi ca i-ar putea ajuta pe cei interesati in asa ceva, nu trebuie sa ceri voie nimanui
pik_nik
Postat pe 26 Iulie 2009 09:27
a, scuzeeeeeeeeeee
la multi ani pentru baiatul tau
pik_nik
Postat pe 26 Iulie 2009 09:29
la multi ani sarbatoritului!
hai sa-l ridic pe soclul bine meritat pe cumnatul meu din zodia taur. cinste lui! si bafta sora-mii!
gianiblue
Postat pe 26 Iulie 2009 11:31
ehee vin sa urez si eu la multi ani sarbatoritului
cinezee
Postat pe 26 Iulie 2009 12:04
Buna ! Tot ce am citit pana acum referitor la Barbatul Taur se apropie foarte mult de realitate. Dar, desi sincer nu cred in horoscop sau in compatibilitati zodiacale, pot sa spun fara sa ma gandesc de 2 ori ca FEMEIA, daca stie cum sa se poarte, il joaca pe degete. Eu am o relatie de 6 ani cu un taur ( in prezent eu am 22 de ani, el 23) si intr`adevar m`am chinuit mult pana sa invat sa`l inteleg si sa ripostez.
Secretul e sa nu reactionezi niciodata in felul in care se asteapta el; obisnuiti`va sa nu va limitati la un anumit gen de reactii ( mereu intelegatoare, supusa, sa nu aveti nimic de comentat sau adaugat) si sa nu va lasati conduse sau fortate de imprejurari sa decida el.
Taurul este un barbat foarte sigur pe el, pt el femeia este un accesoriu nelipsit in societate ( si tata e taur, da mama e foarte acida si foarte subtila bine mamaaaaaaaa ) si e clar nu o va lua niciodata in serios acasa. Are obiceiul de a cauta motiv de cearta pt tot ceea ce i se impune si considera el ca iese din sfera atributiilor lui familiale ( vezi curatenia de week`end, cand mai mult ca sigur va cauta motiv de cearta si se va izola in cea mai indepartata camera a casei pentru a nu fi deranjat, dar si pt a evita cumva ideile tale de a-i da ceva de lucru sau a-i cere ajutorul, si se va uita la TV sau va dormi in nestire { a se citi "nesimtire crunta" }).
Desi sunt extrem de atragatori si permanet fetele din jurul lor le vor reaminti asta, incercati sa le combateti cumva. Pt nimic in lume nu ii transformati in centrul universului vostru, nu ii slugariti ( ex: puteti sa le duceti o bere atunci cand sunt foarte concentrati asupra unui meci, dar nu si atunci cand stau ca lenesii in pat sau pe fotoliu si solicita serviri necuvenite {daca nici eu nu va fac mici favoruri fara sa comenteze, nu le faceti nici voi, mergeti pe egalitate}) si nu`i lasati sa faca pe sefii.
O sa fie greu la inceput, n`o sa le convina, dar in timp veti vedea ce bine va veti intelege. Foarte important: cand ii refuzati ceva, evitati aronganta, incercati sa va impuneti intr-un mod vesel, in ton de gluma, dar destul de ferm pentru ca el sa inteleaga mesajul si sa nu se ajunga la cearta.
In incheiere, cel mai tare mit al zodiacului : Sagetatorul ( eu ) nu se va potrivi in veci cu Taurul ( el ) din cauza caracterului mult prea asemanator si a firii schimbatoare a primului.Da bine..... aiureli. Orice fel de conbinatie merge, cu conditia ca femeia sa stie sa se impuna in stilul caracteristic sexului "slab" : pupici, rugaminti, alintaturi si alte alea din arsenalul nostru . Nu va rezista .... din cauza presupusei lor tarii de caracter.
Si gata, cu asta chiar inchei, fiti feminine, incercati mereu sa`l uimiti si sa vedeti voi ce casnicii fericite veti avea alaturi de un Barbat Taur ( sunt totusi ambitiosi si le place viata buna si luxul, deci vor lupta pentru ele si le vor avea ).
Va pup fetelor. Sper sa va fie de folos ceea ce v-am spus.
ralukyyy
Postat pe 26 Iulie 2009 14:30
ai dreptate pik nu i fraier dar nici eu nu sunt la multi ani pt baietelul tau!!! 99
l_erika
Postat pe 26 Iulie 2009 15:11
La multi ani sarbatoritului!
lady_corina
Postat pe 26 Iulie 2009 15:13
Ralukyyy ai punctat foarte bine. Bravo!!!
Laura76
Postat pe 26 Iulie 2009 16:25
Garbo La Multi Ani pentru baiatul tau . Te pup. Sper ca esti mai bine.
Laura76
Postat pe 26 Iulie 2009 16:27
laura31c ms :P garbo004699 daca ne mai poti da niste informatii... sunt bine venite :)) niciodata nu stii cu ce te poate ajuta experienta altora
ralukyyy
Postat pe 26 Iulie 2009 17:23
AR FI PREA MULTE DE SCRIS CE AM PATIMIT EU CU UN TAUR IN 26 DE ANI DE CASNICIE CU EL SI IN CE HAL AM AJUNS PT. CA NU AM PUS PUNCT SI DE LA CAPAT CAND TREBUIA.
MULTUMESC LAURA PT. FELICITARI.LA ORA ASTA TAURUL MEU E IMPREUNA CU FIUL MEU IN GRECIA LA SOARE.ESTE PRIMA DATA CAND NU MAI MERGEM UNDEVA IMPREUNA.
garbo004699
Postat pe 26 Iulie 2009 17:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia gemeni si barbatul berbec 8 De la: dennysutza 21 Decembrie 2015 08:59
Ea gemeni,El sagetator 1 De la: Anel 29 Ianuarie 2011 08:51
Buna, 2 De la: garbo039367 23 Aprilie 2013 08:34
Zodii pentru fiecare zi de nastere--zodia PESTE 31 De la: iri_love 7 Noiembrie 2011 21:13
eu sagetatoare 42 ani el geaman 32 ani 6 De la: G1N3A5 3 Mai 2011 00:09
Setari Cookie-uri