Barbatul TAUR

VA MULTUMESC TUTUROR PT. URARI.ACUM NU SUNT DISPUSA SA VA IMPARTASESC TOT CE SIMT SI CE STIU CA NU PREA MA SIMT IN STARE, SUNT INCA IN STARE DE SOC PT. TOT CE MI SE INTAMPLA.DAR O SA MA ADUN SI ATUNCI POATE CA O SA POVESTIM MAI MULT.
garbo004699
Postat pe 26 Iulie 2009 17:50
ATUNCI CAND M-AM MARITAT EU CU UN TAUR NU SE STIAU ATATEA LUCRURI DESPRE CASNICIE SI NICI MAMA NU M-A PREGATIT IN NICI UN FEL IN ACEST SENS.SI N-AM STIUT CUM SA PUN PROBLEMA DE LA BUN INCEPUT.SI M-AM LASAT DUSA DE VAL SI CALCATA IN PICIOARE.ACUM MA SIMT SINGURA SI UMILITA DE UN BARBAT CARE NU M-A MERITAT NICIODATA SI PENTRU CARE M-AM SACRIFICAT ATAT TIMP.
garbo004699
Postat pe 26 Iulie 2009 17:53
imi pare rau pentru tine. Stiu cum e. Eu eram copila cand l`am cunoscut. Si am trecut cam prin aceleasi faze, sacrificii inutile, plansete, obsesii etc etc. Pana m`am prins eu cum sta treaba. Mama lui are o vorba: "Sa te fereasca Dumnezeu de desteptarea prostului!".... Asa a fost :))
ralukyyy
Postat pe 27 Iulie 2009 07:25
De la: PULOS, la data 2008-08-20 18:19:41

mai...,daca vreti eu ma iau cu fiecare in parte sau cu toti deodata..., i-mi e totuna, cel putin o secunda tot va rezist, si-mi e deajuns pentru o eternitate, si nu ma refer la box, desi mi-ar palcea ...
sincer..., i-mi pare bine ca am vazut ca pot fi ,,pustiulica fara minte''...sau mai prost educat, ca sa zic asa..., ca am ajuns sa mai vreau sa fiu si asa..., esti bun, esti luat de fraier... si cam se profita pe spinarea ta...,chestia cu incuiat nu mi-a placut, dar fiecare are dreptul sa-si exprime opinia dupa bunul plac...sau nu!?
voi toate zdrentele care vorbii taurii de rau...spuneti ca a-ti cunoscut 1-10-100 de barbati din zodia taur, si a-ti avut de suferit, dar nu mai spune-ti toti, ca-mi sare tandara...
si inca o data mai zic: ,,e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune'' .
cristineta
Postat pe 27 Iulie 2009 11:37
Tu chiar ca poti scrie versuri, dar nici macar acolo nu sunt permise astfel de greseli grave de ortografie. Dup� scris te afli la nivelul clasei a II-a: cum poti sa scrii "a-�i"? ca sa nu mai citez restul gre�elilor foarte grave, pe care un elev de-al meu nu le-ar face la sfarsitul clasei a III-a? oricat sunt de scuzabile greselile pe topic, ale tale denota incultura de-a dreptul.
Deci, la ortografie ai 2. La idei,mai merge.(pt. clasa a II-a, numai ca limbajul...e cam colorat)
cristineta
Postat pe 27 Iulie 2009 11:41
Oricum. Ideea e urmatoarea: sunt cea mai zapacita zodie din horoscop, da` sunt si cei mai adorabili . Serios, viata alaturi de un taur e mereu plina de surprize. Si oricum, trebuie sa`i iubeasca cineva si pe ei
ralukyyy
Postat pe 27 Iulie 2009 15:12
Revin intre voi cu satisfactia ca majoritatea vi-ati dat seama de prudenta (cel putin pe care ar trebui sa o ai) in relatia cu un taur.Recomandarea mea cea mai fierbinte pt. voi cele care sunteti maritate cu un asemenea specimen deosebit este urmatoarea:faceti tot posibilul sa aveti un cont de economii de care sa stiti numai voi toata viata,nu-i impartasiti toate gandurile voastre pt. ca nici nu banuiti cum se vor intoarce impotriva voastra, el desi pare a fi confidentul ideal (mai ales dupa momentele intime care pot fi intr-adevar un adevarat festin sexual)este o persoana egoista, rea pana la cruzime daca nu mai vrea sa impartasiti relatia.Este adevarat ca un taur este stalpul casei , pe el te poti sprijini oricand e nevoie de sprijin material, iti confera acea siguranta pe care o asteapta o femeie de la un barbat adevarat.Dar acestea se intampla pana are taurul chef.eu l-am iubit pe al meu neconditionat, am trait trup si suflet pentru familia mea(am 2 baieti mari),am incercat toata viata sa-i satisfac pretentiile,desi eu am fost cea care i-am ridicat standardul de viata.Nu pot sa nu-i recunosc meritele profesionale si atitudinea in societate.dar una este ce arata lumii si altul e comportamentul in familie.Defapt ei inteleg familia ca pe niste persoane fata de care ai obligatii materiale pana vrei tu,de la care ai ce pretentii vrei tu, dar nu asculta pe nimeni niciodata.Numai ei au dreptate.Incearca sa te impui ca stiu sa se razbune cum te doare mai tare.Cred ca v-am ametit cu felul meu alambicat de a scrie , dar asa cum va spuneam sunt socata de situatia in care ma aflu si inca nu stiu cum am sa ies din ea.Poate am sa-mi mai revin vreodata si o sa fiu mai coerenta.Cum am reusit sa fac un taur sa para ce nu era in fata lumii atat timp,asa va trebui acum sa-l ii arat adevarata fata.
garbo004699
Postat pe 27 Iulie 2009 18:50
De la: garbo024776, la data 2009-07-24 14:43:45Eu sunt o scorpioanca aflata intr-o relatie cu un taur de 15 ani. De 7 ani suntem si casatoriti si avem o fetitza de 3 ani si mai asteptam una. Poate ca toate defectele enumerate de voi se regasesc in tr-o proportie mai mare sau mai mica in toti Taurii, insa ceea ce pot spune eu, si nu sunt o femeie usor de multumit..., este ca eu sunt la fel de indragostita de sotul meu ca in prima zi. Dincolo de faptul ca ma enerveaza intr-adevar ca sta prea mult in baie, ca este prea pedant, mai pedant decat mine chiar , ca este perfectionist pana la limita insuportabilului, ca este prea organizat cu banii, mult prea organizat pentru gustul meu, ca este ipohondru - este foarte fidel, ceea ce pentru mine este extrem de important, ii plac confortul, lucrurile si momentele de bun gust si face eforturi pentru a le obtine, este un tata foarte bun, isi respecta foarte mult familia, si aici ma refer in primul rand la sotie si copii, ne confera siguranta, liniste si confort psihic, este un om pe care ne putem baza in orice situatie, este un prieten foarte bun si, de asemenea, un bun profesionist. Sper sa ramana asa.

Asa e.......corect......ai perfecta dreptatae!!!
gongonica
Postat pe 28 Iulie 2009 11:12
Barbatii nu se diferentiaza dupa zodii. Descrieri asemanatoare puteti face oricarui barbat nascut in orice perioada a anului. Dar cert, personalitati, temperamente gasim asemanatoare si la femei si la barbati. Suntem diferiti in ADN, doi gemeni pot fi diferiti chiar daca sunt nascuti in aceeasi zodie. Sunt diferiti desi au ADN identic. De asemenea este fortata alaturarea unor comportamente, de nasterea intr-o anumita perioada din an. O sa gasiti comportamente identice si la o femeie din scorpion si la un barbat din rac, etc. Cine vrea sa creada in horoscoape, zodiace si alte scrieri din stele, nu are decat. Dar sunt atatea inexactitati si lucruri vagi, despre care vorbesc si scriu, incat uneori te intrebi daca cei care "citesc" in astre, nu cumva exploateaza credulitatea oamenilor sau nu sunt niste mici escroci. Naivitatea noastra, da barbatilor si femeilor un motiv sa se comporte asa cu ceilalti. De exemplu, sunt barbati cu tarie de caracter, dar nu sunt doar tauri, acest lucru il veti gasi la barbati in tot zodiacul. Sunt barbati gelosi, dar asta nu este nici pe departe o gaselnita a taurilor, ii gasiti peste tot. Luxul, sa fim seriosi ne-ar place oricui. Orice s-ar zice despre oricine, veti regasi in mai toti oamenii, mai mult sau mai putin. Legatura cu astrele este atat de improbabila, incat educatia, instruirea si disciplina, schimba inr-atat caracterul omului, cat ar da mari batai de cap unui asa-zis astrolog sa incadreze pe cineva. Aproape totul din comportamentul omului poate fi educat, invatat, imitat. Vointa are legatura cu intelectul nostru si nicidecum cu vreo planeta. Chiar aceasta descarcare nervoasa, naduful pe care il regasesc la multe femei nemultumite de barbatii lor, poate fi educat.
cocoasa
Postat pe 29 Iulie 2009 12:13
ciao tuturor!am inceput de curand o relatie cu un barbat taur.....nu vreau sa dau detalii dar oricat as incerca sa nu cred in horoscop ceea ce se spune aici despre ,,calitatile"lor este perfect adevarat....in viata mea n-am intalnit un barbat care sa ma scoata din sarite ca barbatul taur....iar eu sunt leoaica....si nici la mine nu-i bine sa ma calci pe coada. ne certam o data la 2 zile si eu de fiecare data ii dau,,verde"si nu-i vine sa creada ca renunt la el...ne spunem cuvinte de genul:sterge-ma din lista,uita-ma,regret k te-am cunoscut,si avem 30 de ani amandoi..nu suntem copii....odata ne-am certat si mi-a zis k e pierderea mea faptul k nu mai vreau sa fiu cu el.si pt k ma enervase f tare......i-am raspuns:,,auzi ....pt o leoaica in calduri se gaseste oricand un taur comunal la orice colt de strada,insa pt taur el trebuie sa astepte sa fie dus la monta.asa k nu stiu care a cui pierdere a fost" nu i-a venit sa creada k am putut spune asa.a zis ca nu ma mai cauta veci...dupa 4 zile mi-a trimis mesaj k ii e dor de mine,k s-a indragostit de mine....deci ideea e ca sunt f taiosi in replici,acizi....rai...f inteligenti,razbunatori.....BUNI LA PAT (asta e o alta calitate)...dar ideea e ca niciodata nu cred k as accepta o relatie stabila cu un taur.....sunt prea diferiti...cel putin pt mine k zodie....no way...;ne-am bate zilnic cred k.traiti clipa fetelor,k viitorul nu arata bine
fata_mult_dorita
Postat pe 30 Iulie 2009 08:06
buna dimineata,in legatura cu taurii...sant casatorita de 14 ani cu un taur dar ne intelegem bine,eu sant sagetator.
BRENDA74
Postat pe 30 Iulie 2009 08:40
Fetelor..bine..v-am gasit ca deja incepeam sa cred ca eu sunt nebuna..deoarece sunt impreuna cu un taur de 6 ani jumate..si ma mir si eu cum de-l suport (eu sunt leoaica)..ptr ca are toate aceste "calitati" mentionate de voi!In tot acest timp am sperat ca poate am sa-l schimb macar sa putem comunica mai bine. Crede-ti ca am vre=o sansa?
zuzaaa
Postat pe 30 Iulie 2009 09:59
pe tine te-ar putea schimba cineva daca tu consideri ca e ok asa cum esti?? cam asta-i raspunsul .
Si pe urma de ce sa-l schimbi?? poti schimba alegerea..
blanca
Postat pe 30 Iulie 2009 10:04
Mielutza..dupa 6 ani ..eu m-am schimbat ptr a putea mentine aceasta relatie..doarece sunt constienta ca nimeni nu e perfect!Dar..mi-am zis sa incerc ca nu am nimik de pierdut..cu toate ca simt ca ma lupt cu morile de vant cand e vb de un barbatii taur!
zuzaaa
Postat pe 30 Iulie 2009 10:30
De la: zuzaaa, la data 2009-07-30 09:59:56Fetelor..bine..v-am gasit ca deja incepeam sa cred ca eu sunt nebuna..deoarece sunt impreuna cu un taur de 6 ani jumate..si ma mir si eu cum de-l suport (eu sunt leoaica)..ptr ca are toate aceste "calitati" mentionate de voi!In tot acest timp am sperat ca poate am sa-l schimb macar sa putem comunica mai bine. Crede-ti ca am vre=o sansa?

Da e posibil sa-l schimbi cu calm si ff blandete......
gongonica
Postat pe 30 Iulie 2009 15:01
Barbatul taur e ca orice barbat cu bune si rele.........ca este el un pic mai diferit asa si barbatul balanta este mai diferit ....toti au ceva diferit......
gongonica
Postat pe 30 Iulie 2009 15:02
zuzaaa si eu am de 6 ani unul pe cap.... iti spun eu cum il suport: il iubesti ! de`aia :))

fata_mult_dorita cat despre tine, pregateshte-te pt cea mai interesanta, enervanta si aventuroasa relatie din viata ta . referitor la postarea ta, nu pot sa te contrazic, cunosc intamplarile ( le-am trait si eu exact la fel ). sa ne tii la curent
ralukyyy
Postat pe 30 Iulie 2009 15:15
nu ai nicio sansa!!!! crede-ma (iti spune o leoaica casat cu taur de 21 de ani)! toate incercarile sunt de prisos !!!

garbo015564
Postat pe 30 Iulie 2009 22:19
564, si un taur matur nu ai gasit?
pik_nik
Postat pe 30 Iulie 2009 22:24
Ehe,sint tauri si tauri...insa cei comunali sint super...De ce?,pt ca au mereu alta
valentino
Postat pe 30 Iulie 2009 22:29
Zuzaa, renunta la ideea de a-l schimba. Nu ai sa vezi asta niciodata. Iei prefera sa te schimbi tu. Doar interesul lor conteaza si bunastarea lor din toate punctele de vedere. Atunci cand nu esti cum le convine te ignora , iar din prostie si asa zisa iubire tu te schimbi inca putin ca sa fi pe placul lui. Cam asta este tactica lor, cand ridici capul te pun la respect printr-un ignor prelungit , iar in acest timp tu te dai cu capul de pereti cum sa faci ca sa fie bine si iar incepi sa schimbi. Si in final te vor aduce exact cum vor iei , adica supusa, si ascultatoare. Vor alege femei slabe langa iei pe care sa le manipuleze cum vor dar intotdeauna le vor iubii pe cele puternice la care nu pot avea acces f usor si care au coloana vertebrala. Deci nu va obositi sa va schimbati total pe voi pentru iei. NU MERITA EFORTUL!!!! Schimbati-va doar daca simtit ca trebuie sa schimbati dar doar pentru voi. In rest , schimbati-l pe el cu altul. E cea mai buna alegere. Intr-o zi va veti multumii pentru asta . Va pup.
Laura76
Postat pe 31 Iulie 2009 10:00
eu raman la ideea mea:se pot schimba, eu am unul si s-a schimbat dar rabdare si calm........nu sunt atat rai taurii......au ei defectele lor ca oricine dar se pot modela.....
gongonica
Postat pe 31 Iulie 2009 12:25
rai nu sunt.... i`as numi mai degraba caposi. si cea mai buna metoda de a schimba un taur e schimbarea involuntara. sa se schimbe ei, fara sa`si dea seama. o citez pe laura : "Vor alege femei slabe langa iei pe care sa le manipuleze cum vor dar intotdeauna le vor iubii pe cele puternice la care nu pot avea acces f usor si care au coloana vertebrala." . si o corectez cu un exemplu: eu nu am incercat sa`l schimb, dar nici nu m`am lasat schimbata. trebuie sa`i fie clar din capu locului ca nu esti o bucata de plastilina pe care o poate modela cum vrea el.
ralukyyy
Postat pe 31 Iulie 2009 12:31
eu sunt taur, el tot taur....suntem de peste 15 ani impreuna.....nu m-am lasat calcata in picioare si nici nu m-am schimbat in schimb el s-a schimbat asa cum am vrut eu.......deci exista posibilitati sa-i schimbati........mult succes!!!!
gongonica
Postat pe 31 Iulie 2009 13:12
Eu sunt,dar el nu e.Suntem dar nu prea suntem.
Deci se poate!
AMELYY
Postat pe 31 Iulie 2009 13:17

stiam eu k se poate
fleur_de_lis
Postat pe 31 Iulie 2009 13:19
De la: loveactually, la data 2009-07-31 13:19:18
stiam eu k se poate

Vointa sa ai!
AMELYY
Postat pe 31 Iulie 2009 13:22
De la: AMELYY, la data 2009-07-31 13:22:29
De la: loveactually, la data 2009-07-31 13:19:18
stiam eu k se poate

Vointa sa ai!

normal ...orice se poate......
gongonica
Postat pe 31 Iulie 2009 13:43
Raluky asa este ,dar unii dintre ei nu-si dau seama ca nu suntem bucati de plastilina. Cand nu se mai poate face nimic il schimbam cu altul mai bun care macar isi da interesul sa fie atent si la nevoile noastre.
Laura76
Postat pe 1 August 2009 10:19
eh, daca nu se mai poate, nu se mai poate si gata. NEXT !!!
ralukyyy
Postat pe 1 August 2009 14:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Va rog spuneti-mi exista compatibilitate intre un Barbat Balanta si o Femeie Sagetator ?????????????????? 33 De la: garbo039680 7 Ianuarie 2012 15:36
eu capricorn,el gemeni 4 De la: nicol209 12 Noiembrie 2012 23:29
Femeia rac 2 De la: fractalus_pz 28 Decembrie 2008 11:43
eu capricorn si el leu 16 De la: garbo259123 10 Septembrie 2013 22:10
Barbatul varsator 79 De la: ciukamela 28 August 2011 06:45
Setari Cookie-uri