Cate femei au mai multe experiente cu barbati din aceasta zodie? Si cine poate spune ca ii cunoaste pe toti? Cititi aici un verdict de la cineva atotstiutor: " Iei prefera sa te schimbi tu. Doar interesul lor conteaza si bunastarea lor din toate punctele de vedere. Atunci cand nu esti cum le convine te ignora , iar din prostie si asa zisa iubire tu te schimbi inca putin ca sa fi pe placul lui. Cam asta este tactica lor, cand ridici capul te pun la respect printr-un ignor prelungit , iar in acest timp tu te dai cu capul de pereti cum sa faci ca sa fie bine si iar incepi sa schimbi. Si in final te vor aduce exact cum vor iei , adica supusa, si ascultatoare. Vor alege femei slabe langa iei pe care sa le manipuleze cum vor dar intotdeauna le vor iubii pe cele puternice la care nu pot avea acces f usor si care au coloana vertebrala. Deci nu va obositi sa va schimbati total pe voi pentru iei." Cine isi mai aroga acest tupeu? Nici nu e de mirare ca "taurul" care a trait cu ea i-a dat papucii. As spune ca nici un barbat ( nascut in orice zodie ) nu ar sta cu asa fiinta. Orice barbat si orice femeie isi cladesc o relatie atat timp cat amandoi sunt de acord. E si normal ca unul din ei sa isi doreasca altceva, daca cel de langa ei nu-i mai ofera. In concluzie vreau sa spun ca orice experienta descrisa aici este nerelevanta, pentru alta femeie. Cu totii resimtim o persoana in mod diferit. Un barbat sau o femeie pot face zile negre unora dintre noi, dar sa fie "petecul la sacul" altora. |
||
anarax Postat pe 1 August 2009 15:40 |
||
---|---|---|
nu e pusti are 53 de ani! trebuia sa spun-de 21 ani casatorita cu un taur!!!! | ||
garbo015564 Postat pe 2 August 2009 12:08 |
||
cam multi ani... nu te-ai gandit sa schimbi? |
||
|
||
pik_nik Postat pe 2 August 2009 12:10 |
||
Anarex, acel taur care a trait cu cea care are tupeul sa fie atotstiutoare NU I-A DAT EL PAPUCII LUI ,CI EA A FACUT ASTA. Acel taur inca o mai cauta si inca o mai vrea. Poate pentru ca ea se crede atotstiutoare in ceea ce-l priveste? Eu stiu de ce. Tu sti?? | ||
Laura76 Postat pe 2 August 2009 12:11 |
||
Mai, Leura treizecisiceva, cine poate sa-ti verifice afirmatiile, sau mai bine rautatile? Poate ca acel taur nu exista decat in mintea unei femei care nu a reusit sa doboare un barbat puternic si istet. Iar acum te smiorcai pe aici ca altceva nu poti face mai bun. | ||
anarax Postat pe 2 August 2009 16:11 |
||
As vrea sa ma explic sa nu creada cineva ca am ceva personal cu "Leura 3pazeste". Acum un an scria asa: "Postat pe: 22 Iulie 2008, ora 17:59 Hm. Sunt de acord cu tine. Am avut o relati ecu un barbat Taur, inca incerc sa ma vindec..." O relatie si doar una...... Si dupa un an cand altii poate isi vad de viata, se recasatoresc au poate alt copil, Leura 3siceva inca mai scrie: "..Cam asta este tactica lor, cand ridici capul te pun la respect printr-un ignor prelungit , iar in acest timp tu te dai cu capul de pereti cum sa faci ca sa fie bine si iar incepi sa schimbi. Si in final te vor aduce exact cum vor iei...." Poate ne explica si noua, cum de aceasta femeie poate sa extrapoleze experienta ei, la toti barbatii nascuti sa zicem intre 21 Aprilie-21 Mai, si o mai face inca cu atata rautate subiectiva dupa un an. Poate dupa doi ani rautatea va persista si o va spune raspicat si peste 3. Who knows????? Poate si-a gasit menirea in sfarsit. Sau poate n-o sa se vindece niciodata. Oricum e patetic....si trist pentru oamenii care nu stiu sa piarda. |
||
anarax Postat pe 2 August 2009 17:22 |
||
Gongonica , cu alte cuvinte se poate Si noi tot asa sumtem Eu taur el taur De la: gongonica, la data 2009-07-31 13:12:18eu sunt taur, el tot taur....suntem de peste 15 ani impreuna.....nu m-am lasat calcata in picioare si nici nu m-am schimbat in schimb el s-a schimbat asa cum am vrut eu.......deci exista posibilitati sa-i schimbati........mult succes!!!! |
||
cinezee Postat pe 2 August 2009 18:59 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-08-02 12:10:31cam multi ani... a cam iesit din garantie, asa-i, pikule? |
||
Thor Postat pe 2 August 2009 19:02 |
||
Mai anarex, te cam grabesti cu impresiile. Nu vreau sa demonstrez nimic dar daca esti atat de curioasa iti dau idi ul meu si ne intalnim sa-ti si demonstrez daca nu poti dormii linistita. Nu ma provoca . Nu ma cunosti si daca ai fi fost mai atenta la ce am scis aici arata-mi unde ma "smiorcai" si arata-mi unde am scris ca-l mai vreau. Reciteste si ai sa vezi ca bati campii rau de tot. Barbat puternic??? Ma faci sa rad crede-ma.Barbatul ala puternic ma mai cauta si in ziua de azi, deci care pe care crezi tu ca nu a doborat?! Sa fim serioase, aici nu e vorba de doborat pe nimeni. Daca te jeneaza ceva cauta alt subiect sunt destule pe aici. Oricand iti stau la dispozitie pentru o demonstratie cu probe si sa vedem atunci ce mai ai de comentat. Vorbesti in necunostinta de cauza si .......iti dau un sfat, nu te ambala. | ||
Laura76 Postat pe 2 August 2009 20:59 |
||
Mai, Pleura treispe-paispe, ce te ataci ? Ai vreo problema ca ti se mai si da replici la smiorcaielile tale jenante? Ia asculta-te ce spui cu alta ocazie: "Era si eu sa ajung la psiholog dar am scapat...." La un an de cand ai inceput sa te plangi pe Garbo, mai crezi ca ai scapat? Nu e timpul trecut, se pare sa faci cateva vizite sa vezi ce e cu tine. Sa stii ca pentru tine daca persisti in ai manca pe tauri de undeva dupa ce ai avut doar o experienta cu un barbat, eu incerc sa inteleg ca de fapt ai alte probleme. Nu cu bietul baiat care isi vede de viata. Oricum esti patetica. |
||
anarax Postat pe 2 August 2009 21:27 |
||
De la: Thor, la data 2009-08-02 19:02:08De la: pik_nik, la data 2009-08-02 12:10:31cam multi ani... |
||
garbo015564 Postat pe 2 August 2009 23:06 |
||
De la: taur_atipic, la data 2009-02-09 16:13:11 Sigur ca doresc ca cel in cauza sa isi spuna punctul lui de vedere. Sunt convins ca are si el unul, si ca in mai toate cazurile e diferit, iar adevarul sa fie cam pe la mijloc. Dar nu trebuie sa il ascult doar eu, ci toata lumea. Asa cum punctul tau de vedere a fost citit de toti vizitatorii topicului. Asa e corect. Eu pot doar sa le dau un sms si sa ii informez ca sunt subiect de discutie pe forum si daca au ceva de comentat o pot face. Adicatelea cum? Ciclic istoria se repeta. |
||
anarax Postat pe 2 August 2009 23:39 |
||
De la: madalaine, la data 2009-02-07 11:16:39nu va dau dreptate,sunteti niste femei dezamagite de barbati si nu faceti altceva decat sa va vaicariti ce rau ati dus-o alaturi de un barbat taur.barbatul taur este un barbat deosebit cu multe calitati asa ca incetati odata... Etc. |
||
anarax Postat pe 2 August 2009 23:55 |
||
De la: anarax, la data 2009-08-02 23:55:16De la: madalaine, la data 2009-02-07 11:16:39nu va dau dreptate,sunteti niste femei dezamagite de barbati si nu faceti altceva decat sa va vaicariti ce rau ati dus-o alaturi de un barbat taur.barbatul taur este un barbat deosebit cu multe calitati asa ca incetati odata... |
||
gongonica Postat pe 3 August 2009 11:13 |
||
De la: cinezee, la data 2009-08-02 18:59:04Gongonica , cu alte cuvinte se poate Multi ani inainte.......bv cand vrei cu adevarat se poate .......munca fara sa depui efort nu exista!!!!! |
||
gongonica Postat pe 3 August 2009 12:54 |
||
eh...cine munceste, nu prea mai are timp sa si castige... | ||
pik_nik Postat pe 3 August 2009 12:56 |
||
Mai fata creata la minte. Esti ecoul meu cumva sau ai invatat doar sa dai copy /paste la ce se scrie aici ?!!!! Altceva mai sti sa faci? Ametit-o citeste tu mai bine si gandeste putin inainte de a vorbii. Ai vre-o problema ? Nu te obliga nimeni sa scri aici.Si mai usor cu "aprecierile" la adresa mea. Nu am sa ma pun la mintea ta aia fara creier. Daca ai curaj te invit la o discutie fata in fata , sa vedem atunci cat de tupeista vei mai fi. | ||
Laura76 Postat pe 3 August 2009 13:43 |
||
Draga ba-Laura3siceva daca ar fi cocina ta proprietate personala poate ca nu m-as obosi sa iti dau replici. Dar observ cand citesc forumul cata energie negativa imprastii pe aceste pagini. Sigur. Faptul ca incepi sa vomiti din ce in ce mai mult venin e de inteles, de aceea te-a si parasit fostul tau taur. Ce sa faci si tu? Oricum alte arme nu ai. Altele decat veninul, minciuna si incultura ta crasa. Sper sa fiu in asentimentul multor forumiste care totusi pot sa aprecieze si sa insufle o tinuta ridicata unui dialog in contradictoriu. Matale mai trebuie sa incasezi si bobarnace. Nu de la mine, de la viata. De la profesorii tai ai primit suficient. "Ametit-o citeste tu mai bine si gandeste putin inainte de a vorbii. Ai vre-o problema ? Nu te obliga nimeni sa scri aici" Reusesti trista performanta sa ingenunchezi aceasta limba de patru ori pe acelasi rand. |
||
anarax Postat pe 3 August 2009 18:56 |
||
De la: Ecoul, la data 2008-11-16 11:04:49Am citit o mare parte din mesajele voastre - un adevarat linsaj al barbatilor nascuti in zodia taur din partea unor femei frustrate si incapabile sa-si aleaga partenerul(in oricare zodie ar fi el nascut). Eu nu cred in zodii si in bulshituri de genul acesta, iar o femeie care isi alege partenerul pe criterii de zodie imi repugna. Si tot asa. |
||
anarax Postat pe 3 August 2009 19:10 |
||
luati o cana de apa fetele , prea v-ati incins!! | ||
blanca Postat pe 3 August 2009 19:50 |
||
"De la: laura31c la 3 August 2009, 14:09 Pentru : anarax Subiect: .............. Mesaj: Nu te mai da in stamba pe forumul ala ca nu vei lua premiu. Daca ai vre-o problema cu mine hai sa ne intalnim , dar nu ma mai face patetica si "smiorcaita". Nu ma cunosti si te rog sa nu-ti mai dai cu parerea fata de persoana mea. Si eu pot sa folosesc acolo expresii care-mi vin la gura referitor la persoana ta , deci potoleste-te. !!! " Draga ba-Laura3siceva te rog frumos si respectuos sa folosim acest forum pentru binele si interesul comun si nu pentru rafuieli in privat. Daca ai ceva de comentat si postat te rog sa postezi public. Nu de aceea ai deschis topic? Deocamdata nu doresc discutii in privat. |
||
anarax Postat pe 3 August 2009 19:58 |
||
De la: stoicaelena2003, la data 2008-12-17 15:40:45buna.eu sunt casatorita cu un barbat taur,de 3 ani.am si un bebe.are ascendentul in gemeni.este un iubit ,sot,bucatar,tata si amant excelent.acestea cred ca spun multe.daca-l faci sa te iubeasca vei avea parte de toate aceste calitati.pune accent pe frumusete,de toate genurile,dar ii place si sa se respecte.sa-si ofere placeri. Cand ai suficienta inteligenta obtii de la orice barbat si nu doar de la taur ceea ce iti doresti de la el. |
||
anarax Postat pe 3 August 2009 20:03 |
||
Sti ceva? Du-te fat-o la padure si nu mai bate campii atata. Nu inteleg de ce te tot oftici. Esti cumva vre-o frustrata care nu a reusit sa puna la punct vre-un taur ? Daca ai fi citit cu atentie ai fi vazut ce era de vazut. Topicul asta nu l-am deschis ca sa faci tu pe interesanta aici, dar daca vrei sa mai umplem cateva pagini cu noi doua intepandu-ne da-i inainte cu tupeu. Sunt curioasa pana unde poate mintea ta merge inafara sa copiezi mereu ce scriu eu. Oricum sper sa mai continui, nu am vrea sa ne dezamagesti, nu-i asa fetelor? Chiar ma amuzi. Continua. mielutza, cana de apa trebuie sa o ia "d-na" anarax(rect)sau ce o fi ea. Daca ai citit de la prima pagina si ai numara ( in caz ca sti sa faci asta ) ai observa cateva lucruri interesante. In fond ce te jeneaza pe tine!? E doar un subiect de discutie unde fiecare isi da cu parerea. Vrei sa toata lumea sa spuna ca taurii sunt super ok cand defapt unii nu se incadreaza in acest criteriu?! Esti curioasa de noutati? Hm, inca ma mai cauta si ma gandesc ca poate ii plangi tu de mila si il ajuti . Cu acest caracter al tau sigur vei reusii sa te faci nesuferita. Cert este ca eu imi vad acum de viata mea. Am gasit ceea ce mi-am dorit si asta e tot ce conteaza. |
||
Laura76 Postat pe 4 August 2009 09:45 |
||
iepuras... ce zici ca sa fete la padure?... |
||
zambil Postat pe 4 August 2009 09:48 |
||
De la: laura31c, la data 2008-08-20 19:29:07Pai daca nu ne-am mai inghionti din cand in cand ar fi chiar plictisitor. Parca nu simti ca traiesti asa ca .....totul e sa nu depasim limita ca specimenul care s-a aciuat pe aici, in rest e ok. Au fost si la mine momente cand as fi jignit dar totul are o limita. Probabil ca originea mea nu e de tigan si am stiut sa ma abtin. Sti cum e daca te pui la mintea prostului esti mai prost decat el. Draga balaura3siunu aici ai dreptate nu o sa ma pun la mintea ta. Toti avem dreptul sa jignim sau sa ignoram. Daca te ignor in privat te pot ignora si public. |
||
anarax Postat pe 4 August 2009 10:23 |
||
De la: , la data 2008-08-24 21:07:41 Buna fetelor, eu sunt noua pe acest site si vreau sa va spun ca sunt si eu casatorita cu un taur. Are multe calitati bune, imi aduce flori totdeauna cand este o zi importanta, imi cumpara cadouri, banii sunt pe mana mea..., nimic de spus pana la punctul cand trebuie sa ii spuna mamei lui sa ma lasa in pace sa nu ma mai jigneasca....., altceva ce pot spune ca este un tip foarte comod, daca spun sa dea cu aspiratorul face treaba..., sta cu copilul, avem un baietel de aproape 6 anisori, oricum sa stiti ca nu sunt toti la fel, sunt si cu bune si cu rele.., asa ni i-am ales noi..., va doresc din suflet tot binele din lume, va pup. Toti barbatii sunt la fel, la fel cum suntem si noi femeile cu bune si rele. |
||
anarax Postat pe 4 August 2009 10:34 |
||
bai copii, terminati cu cearta. hai sa schimbam pareri fara sa ne jignim sau sa ne certam. cine are ceva de spus despre subiectul asta, sa posteze. cine nu, mai sunt o groaza de sb de dezbatut, e de ajuns sa-si caute un alt forum. pupiciiiiiii | ||
ralukyyy Postat pe 4 August 2009 15:13 |
||
De la: cocoasa, la data 2009-02-16 19:47:53De la: Ioana007, la data 2009-02-16 18:32:15Ce intelegi draga mea prin solutia amazoanelor in viata unei femei? Poate ca unele femei ar trebui sa isi reanalizeze viziunea asupra vietii. |
||
anarax Postat pe 4 August 2009 15:22 |
||
taur...un barbat fara coloana vertebrala,fara caracter... | ||
garbo005399 Postat pe 20 August 2009 07:14 |
||
da' cu coarne! |
||
pik_nik Postat pe 20 August 2009 07:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeia rac si barbatul fecioara | 15 | De la: Allegra 7 Aprilie 2011 23:18 |
informatie | 22 | De la: Laura_M 2 Noiembrie 2010 12:46 |
eu capricorn, el leu.. | 2 | De la: garbo101154 1 Ianuarie 2012 12:14 |
|
||
Ea sagetator - el balanta | 4 | De la: mhlrsc 2 Mai 2011 18:35 |
barbatul BALANTA se intelege cu femeia BERBEC? | 9 | De la: liaiedera 28 Decembrie 2010 18:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară