Barbatul TAUR

instructiuni de utilizare ? maica mea...
wife_de_zmeu
Postat pe 28 August 2009 12:36
la tauri nu merge cu minciuna si infidelitatea...de asta nu sunt buni?e drept ca atunci cand nu mai au incredere in persoana de langa ei se comporta cum au spus unele dintre voi dar sunt oare ei de vina?Taurii vor femei numai pt ei nu "bunul intregului popor"!!
suraj39arun
Postat pe 28 August 2009 16:30
bai nene, din iarna trecuta iti ridici in slavi partenerii de jug!
insoara-te cu unu' nu te mai gandi la denumirea populara a taurului, si stii o treaba!
pik_nik
Postat pe 28 August 2009 16:34
z_net213, nici nu puteai spune mai bine. Suraj39, normal ca iei vor femei numai pentru ei ( nu zice nimeni ca i-ar fi inselat), dar din c ate am auzit unii tauri chiar nu sunt fideli deci de ce ar cere si de la celalat asta?? Nu suporta cumva ca sunt altii si mai buni decata iei? Defapt nu suporta sa piarda , prefera sa se descotoroseasca ei decat sa li se dea papucii.
Laura76
Postat pe 28 August 2009 16:39
De la: magda_30, la data 2009-07-24 15:32:29barbatul taur este un om cu suflet mare, fidel, sincer plin de calitati

Ai grija te rog ce spui despre barbatii tauri ca pe aici e "o suparata" pe barbatii din viata ei. Saraca de ea....o compatimesc, a avut o experienta nefasta si ea si arunca acum cu noroi in tot ce vede. De la tauri, varsatori si cati se vor mai perinda prin patul ei. Uita tot ce spune despre el in primele zile, si ii face albie de porci cand nu-i mai merge ulciorul....In rest totul de bine daca nu da in fiert.
anarax
Postat pe 29 August 2009 15:40
buna tuturor sunt noua pe acest site si tocmai am inceput o relatie cu un taur recunosc ca m au cam speriat comentariile despre zodia taurului sper ca taurul meu sa fie o excepti
amelia_bubu
Postat pe 30 August 2009 14:07
am sa va zic povestea mea dar as vrea sa o fac mai amanuntit daca nu va deranjeaza
amelia_bubu
Postat pe 30 August 2009 14:12
848, si eu am cunoscut un taur si vreau sa zic ca la inceput pare f ok...insa trebuie sa te astepti la orice din partea oricui.

sfatul meu este sa stii sa pastrezi ceva numai si numai pt tine din persoana ta,fara ca el sa stie de existenta acelui ceva, pt ca daca nu, risti sa lasi descoperit totul si asta se poate intoarce impotriva ta.

in rest,eu cred ca un taur (atat cat il stiu el pe cel cu care ies) este f inimos si stie sa iubeasca o sg femeie daca ea merita.
l_erika
Postat pe 30 August 2009 14:14
848, un rezumat e f binevenit
l_erika
Postat pe 30 August 2009 14:15
mai fetelor, lasa ca aveti voi si paralelele de avarie.
adica planurile B, C, etc
mai ales ca taurii sunt cel mai usor de dus de nas
pik_nik
Postat pe 30 August 2009 14:17
lady_corina
Postat pe 30 August 2009 14:28
nu am stiut ca taurii is usor de dus de nas... eu nu prea cred. cel pe care il stiu e f inteligent si nu are rost sa l duc de nas,nici nu se pune probl! zici ca suntem avariate?! eu recunosc asa ca la mine se reduce avaria la juma'!
l_erika
Postat pe 30 August 2009 14:28
corina, fata aia e pt mine?
l_erika
Postat pe 30 August 2009 14:29
buna am sa va zic povestea mea pe scurt
Am 23 de ani am stat cu un baiat 9 ani anul trecut ne am casatorit si in iulie m am desp de el.Dupa nunta relatia devenise insuportabila pe langa faptul ca ma batea si eram un nimic pt el,m am hotarat sa ne despartim, acum sunt in proces de divort
Taurul l am cunoscut cu o luna inainte sa ma despart,la inceput nu ma interesa persoana lui dar cu vorbele lui si gesturile lui m a cucerit,si am ajuns sa il iubesc.citind pe site m am cam speriat de comentariile despre zodia taurului si stiu ca nu toty oamenii sunt la fel dar.... unele comentarii chiar i se potrivesc,el are 30 de ani si vreau sa cred ca e mai matur. Sper ca el sa fie o exceptie a zodiei taurului
amelia_bubu
Postat pe 30 August 2009 23:36
De la: l_erika, la data 2009-08-30 14:29:40corina, fata aia e pt mine?

nu, era pentru ideea ca fetele au n planuri de rezerva si ca au intentia de a duce de nas - fac alergie deja la generalizari
lady_corina
Postat pe 30 August 2009 23:39
am uitat sa mentionez ca sunt in zodia racului si horoscopul zice ca o relatie intre rac si taur nu are cum sa nu mearga
amelia_bubu
Postat pe 31 August 2009 00:07
De la: lady67, la data 2009-08-23 23:12:51
De la: anarax, la data 2009-08-03 20:03:52
De la: stoicaelena2003, la data 2008-12-17 15:40:45buna.eu sunt casatorita cu un barbat taur,de 3 ani.am si un bebe.are ascendentul in gemeni.este un iubit ,sot,bucatar,tata si amant excelent.acestea cred ca spun multe.daca-l faci sa te iubeasca vei avea parte de toate aceste calitati.pune accent pe frumusete,de toate genurile,dar ii place si sa se respecte.sa-si ofere placeri.

Cand ai suficienta inteligenta obtii de la orice barbat si nu doar de la taur ceea ce iti doresti de la el.

Diplomatia este arma secreta in orice casnicie... Casnicia mea a fost perfecta cu un taur. Nu stiu voi ce zodii sunteti... Depinde foarte mult si de zodia din Chinezesc, de ora la care v-ati nascut, de mediul in care ati crescut...

uite aici, 848 - si lady67 este rac
lady_corina
Postat pe 31 August 2009 00:11
doamneeeeeeeeee...dc nu m0-am saturat de barbatul asta taur, pe care l-ati ridicat in slavi toata vara! dejaa...nu mai rezist; am un frate&un ex taur ....si incerc totusi sa ma abtiiiiiiiiin:D
fleur_de_lis
Postat pe 31 August 2009 00:21
in rest,eu cred ca un taur (atat cat il stiu el pe cel cu care ies) este f inimos si stie sa iubeasca o sg femeie daca ea merita.
Pai vedeti are perfecta dreptate si un sfat din partea mea:Stimate d-soare care nu va multumiti doar cu taurul de langa voi va recomand sa va cautati din alta zodie un bou cu care sa faceti ce va doreste sufletelu si el sa va mai si aplaude ca la taur asta nu ve-ti gasi>..avem si noi defecte dar sa spuna d-soarele carea runca asa de tare cu piatra si cu noroi in zodia asta care e zodia perfecta pt ele?ast rasp!!!
suraj39arun
Postat pe 31 August 2009 00:57
"voi va recomand sa va cautati din alta zodie un bou cu care sa faceti ce va doreste sufletelu si el sa va mai si aplaude ca la taur asta nu ve-ti gasi>.."

e clar ca boi ca aici nu "V-OM" gasi!
pik_nik
Postat pe 31 August 2009 05:50
Sunt casatorita cu un barbat TAUR de 25ani,vorbiti de respect,intelegere,dragoste mult mai multe am oferit in ani care i-am petrcut alaturi de el si ce am primit in schimb?jigniri,lasitate.minciuni,infidelitate o viata de cosmar.El nu stie sa se iubeasca decat pe el si toata lumea daca se poate sa fie la dispozitia lui ,el sa fie persona cea mai importanta si nimeni nu are voie sa-i refuze nimic.Cine spera ca un astfel de barbat se v-a schimba trebuie sa va dezamagesc,eu am sperat 25ani am luptat,am iertat am suferit si am incercat toate modalitatile posibile sa am un camin fericit in zadar.O zi de fericire=o saptamna de dezamagire,asat e din pacate.Ajungi la o varsta si in loc sa ai un om langa tine sa-ti traiesti batranetea linistita,langa omul care ti-ai petrecut cei mai frumosi ani sa te simti iubita si in sigurata pentru ca i-ai dedicat cei mai frumosi ani ,i-ti dai seama ca ai alaturi tot animalul din tinerete care te jigneste si te face sa te vezi ultimul om.
tantza
Postat pe 1 Septembrie 2009 13:42
Tanta, ceea ce descrii tu aici, e un tip de "barbat" - nu conteaza ce zodie este...
lady_corina
Postat pe 1 Septembrie 2009 13:45
Prea multe coincidente intre barbatii taur caracterizati aici si sotul meu,desi am citit si mesajele postate de femei care sunt fericite alturi de ei si sincer nu stiu ce sa mai cred.
tantza
Postat pe 1 Septembrie 2009 15:14
Tanta draga daca barbatul taur e asa de raau de ce ai stat cu el 25ani pt tine nu a existat judecatorie?
Sa nu spui ca ai stat pentru copii deci ceva bun tot are.Si acum hai sa fim sinceri daca taurul nu e compatibil cu nici o zodie care zodii sunt compatibile?Daca voi femile care blamati atat de mult zodia asta de ce nu a-ti rupt relatia cand a-ti vazut ca nu mai merge?
Eu sincer nu as sta langa o femeie care nu mai are nimic sa-mi ofere,voi de ce o face-ti?
se pare ca va place!!!
suraj39arun
Postat pe 1 Septembrie 2009 16:50
a m sperat tot timpul ca se va schimba,si sunt genul de femeie statornica gata sa se sacrifice pentru familie,ma atasez foarte greu de cineva si si tot l;a fel de greu si renut.As fi ipocrita sa spun ca am stat numai pentru copii dar au contribuit si ei intr-o oarecare masura,as putea spune si ca sunt pesimista si am zis ca daca el nu e un sot si un tata bun pentru copii mei unde am sa gasesc altul mai bun,si lasa in acelasi timp ca mi-a fost frica de despartire sa strici tot ce ai luptat sa construiesti ani intregi(si aici ma refer la situatia materiala),sa nu ma judece copii si multe altele...Si ar mai fi o chestiune importanta spunea tot timpul ca ma iubeste si poate din acest motiv am sperat ca se va schimba.Nu stiu carei femei ii place sa fie jignita,gelozita,ignorata si apoi impacata cu un cadou si cateva cuvinte frumoase care la un moment dat nu mai au nici un farmec cad stii ca peste cateva zile o vei l;ua de la capat.Am zis de nu stiu cate ori ca totul se va termina dar niciodata nu am avut curajul s-o fac.
tantza
Postat pe 1 Septembrie 2009 21:14
Si inca ceva eu nu am zis ca toti barbatii TAURII sunt la fel pentru ca nu am cunoscut foarte multi eu am spus de barbatul de langa mine si numai cand am citit mesajele scrise mai sus mi-am dat seama ca de fapt nu l-a mine este problema desi el m-a facut sa-mi pun si astfel de intrebari.
tantza
Postat pe 1 Septembrie 2009 21:26
Tantza draga si eu am langa mine un bou de taur ca tine de 26 de ani si acum cand am hotarat sa ne despartim nu pot din cauza amenintarilor si a situatiei mele financiare.el a fost in Grecia in concediu, s-a dus la nunta la nepoti fara mine si traieste bine merci dintr-un salariu de invidiat.eu dau toti banii la banca pentru tampeniile pe care le-a facut unul din cei doi baieti pe care ii avem.
garbo004699
Postat pe 2 Septembrie 2009 08:22
Stiu de ce sunt capabili si totusi noi suntem vinovate ca i-am acceptat atatia ani,cunosc femei care au avut curajul sa puna punct indiferent de situate si acum sunt fericite langa barbatii pe care ii au,eu nici acum nu am acest curaj mi-e frica de singuratate ,de tribunale ,de ce va spune lumea etc...
tantza
Postat pe 2 Septembrie 2009 10:28
ba nu,tantzico,femeile nu is vinovate de fel.ele is doar naive.naive in speranta ca poate indrepta"funia in sac" fiecare femeie normala isi doreste o familie normala.din pacate si societatea este raspunzatoare de"razboiul nevazut" din familii.uitati-va in jur .ce vedeti?numai si numai familii,nefericite.distruse...
LILO
Postat pe 2 Septembrie 2009 10:44
Multumesc pentru intelegere!Totusi cred ,ca orice om are dreptul la fericire si normal ar fi ca ce oferi sa primesti inapoi din pacate nu se intampla asa.Viata si asa e grea si barbatul de la care astepti protectie,dragoste si care ar trebui sa-ti fie alaturi atunci cand ai nevoie de el o face si mai grea...
tantza
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
clarvazatoare si ghicitoare buna 1 De la: elizateo 8 Decembrie 2011 06:30
eu leu ,,,el fecioara.... 25 De la: garbo255907 27 Decembrie 2011 18:27
EA BALANTA, EL CAPRICORN 6 De la: olgabalan 15 August 2011 18:00
zbarlici:d 12 De la: yanyacharberet 1 Octombrie 2009 09:29
barbatul berbec 35 De la: garbo_493614 17 Octombrie 2018 13:46
Setari Cookie-uri