Barbatul TAUR

cunosc sentimentul,tantzico... si eu arunc cu portocale si mi se raspunde cu pietre trebuie sa ne gasim mingiierea in lucrurile care ne aduc oarecare satisfactie...
LILO
Postat pe 2 Septembrie 2009 11:22
amelia_bubu

am uitat sa mentionez ca sunt in zodia racului si horoscopul zice ca o relatie intre rac si taur nu are cum sa nu mearga

trebuie sa mearga. Spune-mi datele voastre de nastere sa vad ce sunteti in chinezesc.
Pentru mine- rac+taur si in chinezesc- oaie+cal=perechea perfecta
lady67
Postat pe 2 Septembrie 2009 23:32
Amelia doresc si peste cativa ani sa mai vb si sa-mi spui ca e totul ok si esti fericita,poate la tine combinatia a iesit din pacate la mine nu prea pesti+taur.desi am mai consulatat horoscopuri ,combatibilitati si se spunea ca nu-i asa rea combinatia.
tantza
Postat pe 3 Septembrie 2009 13:48
oare a-ti ramas fara cuvinte?Nimeni nici o idee pro sau contra?Nu-mi vine sa cred!Oaere s-au epuizat toate subiectele ?
PACAT EU MA ASTEPTAM LA MULT MAI MULT.
tantza
Postat pe 4 Septembrie 2009 22:34
67, la aia cu ..oaia + calu` , m-ai dat pe spate..

ce va trece prin cap, neneaca..
kyra
Postat pe 4 Septembrie 2009 22:59
eeee...DA!Sunt un taur si nu are rost sa ma ascund dupa deget...chiar ma regasesc in anumite "calitati"...dar NU in totalitate....avem si noi partile bune...nu cred ca este o zodie perfecta!!!
Rasky_2009
Postat pe 5 Septembrie 2009 08:14
...poate ceea ce au mentionat fetele e adevarat...ce-i drept eu am cunoscut doar un barbat taur pana acum, dar e total opusul spuselor voastre...ba din contra...il cunosc de 2 ani pe acest barbat...avem o relatie de prietenie, atata tot... si vorbim foarte multe...povestesc uneori cu el mult mai multe decat as vorbi cu o persoana de sexul meu...ma asculta, imi da atentie, ma sfatuieste de bine si nu am dat niciodata gres atunci cand l-am ascultat, ma intelege si ar fi barbatul ideal pentru o femeie romantica...as putea baga mana in foc pentru el ca nu e materialist sau ipocrit, pentru ca mie imi sunt antipatici oamenii ipocriti...depinde de la om la om...
bib_bib
Postat pe 5 Septembrie 2009 17:51
De acord cu tine prieten cu toata lumea gata sa sara in ajutorul oricui in afara de sotie si familia lui.Nu pot sa-l inteleg dupa atata vreme oare ce naiba au oameni astia in cap?cum sa nu fii alaturi de copii si sotia ta care ti-au fost aproape la bine si rau si sa fii sensibil la problemele altora.Nu vorbesc din carti s-au din ce am auzit vorbesc din experienta mea,asta e taurul de langa mine nu stiu altii cum sunt asa este al meu.
tantza
Postat pe 5 Septembrie 2009 19:27
Uita-te si tu si vezi cat de mari sunt coarnele si cine i le pune.Poate ca scopul este unul de natura strict culturasla.
Ioana007
Postat pe 5 Septembrie 2009 19:38
buna seara,sunt casatorita cu un barbat taur de 25 de ani,dar fetelor va dau un sfat,ocoliti cit puteti sa va indragostiti de ei sunt niste persoane foarte dificile si greu de inteles
garbo019387
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:51
si crezi ca asta depinde de zodie?
lady_corina
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:53
Taur.netaur. Sunt toti cam lafel, depinde pe cine li se pune pata. Ce zodii, rahat , depinde cine, ce , si cum!!!
mika_mika
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:54
miko, ai noroc ca nu-i anakinu` pe aici..
kyra
Postat pe 5 Septembrie 2009 20:56
De la: amelia_bubu, la data 2009-08-30 23:36:50buna am sa va zic povestea mea pe scurt
Am 23 de ani am stat cu un baiat 9 ani anul trecut ne am casatorit si in iulie m am desp de el.Dupa nunta relatia devenise insuportabila pe langa faptul ca ma batea si eram un nimic pt el,m am hotarat sa ne despartim, acum sunt in proces de divort
Taurul l am cunoscut cu o luna inainte sa ma despart,la inceput nu ma interesa persoana lui dar cu vorbele lui si gesturile lui m a cucerit,si am ajuns sa il iubesc.citind pe site m am cam speriat de comentariile despre zodia taurului si stiu ca nu toty oamenii sunt la fel dar.... unele comentarii chiar i se potrivesc,el are 30 de ani si vreau sa cred ca e mai matur. Sper ca el sa fie o exceptie a zodiei taurului

Amelia, in primul rand nu trebuie sa uiti o clipa ca este si el barbat, iar faptul ca este nascut in aceasta zodie e doar o intamplare. Nu astrele ii definesc comportamentul sau apucaturile, ci educatia. In al doilea rand trebuie sa stii ca de regula aici comentarii rautacioase se fac la adresa barbatilor in general, iar vorbele de binete sau laudele la adresa barbatilor nu se fac asa usor pe un site feminin. Poate ai observat ca in viata de zi cu zi oamenilor le e mai usor sa vorbeasca de rau, sa barfeasca, sa critice, sa bodoganeasca lucruri urate, decat sa se vorbeasca de bine si de frumos o persoana. Face parte din caracterul omului sa vorbim de ce e urat, iar asta e o apucatura care nu are legatura cu astrele, ci tine de educatia fiecaruia.
In al treilea rand trebuie sa intelegem si femeile nemultumite, ca poate nu au alt refugiu unde sa-si refuleze supararile. Pentru ca poate s-au saturat sa-si spele rufele in familie, sau poate inca nu si-au vindecat inca ranile. Asa ca nu ce citesti aici e edificativ pentru tine in relatia cu taurul tau. Iar aici nu te poate ajuta nimeni, inteligenta si diplomatia de care dispui vor fi hotaratoare pentru sedimentarea unei relatii.
anarax
Postat pe 6 Septembrie 2009 14:34
vreau sa va zic ca am fost o gasca o proasta care a crezut ca mai exista barbati buni romantici nu pot sa cred ce mi a facut pana ieri totul era bn ma iubea urma sa ne mutam impreuna parea ca ii pasa asa arata vb tot timpul imi trimitea mesaje dupa mesaje ca nu mai poate trai fara mine ca e nerabdator sa fim impreuna si ieri m a sunat sa imi zica ca sa impacat cu fosta si ca nu a simtit nimic pt mine
amelia_bubu
Postat pe 6 Septembrie 2009 17:21
De la: tantza, la data 2009-09-03 13:48:12Amelia doresc si peste cativa ani sa mai vb si sa-mi spui ca e totul ok si esti fericita,poate la tine combinatia a iesit din pacate la mine nu prea pesti+taur.desi am mai consulatat horoscopuri ,combatibilitati si se spunea ca nu-i asa rea combinatia.

uite ca nu a trecut nici o sapt si sa terminat
amelia_bubu
Postat pe 6 Septembrie 2009 17:22
iaca
kyra
Postat pe 6 Septembrie 2009 17:26
nu pot sa inteleg de unde atata rautate stiu ca nu e zodia dar nu pot sa l inteleg cum asa de ce ma mintit cand eu am fost sincera cu el ma facut sal cred de ce?
amelia_bubu
Postat pe 6 Septembrie 2009 17:27
Asa e barbatii, porci.Trebuia sa il minti tu inainte si acum nu mai puneai intrebarea asta.
Ioana007
Postat pe 6 Septembrie 2009 18:00
da trebuia dar am fost sincera si ce am primit in schimb nici nu a fost in stare sa se comporte ca un barbat si sa imi zica motivul pt care si a batut joc de mine
amelia_bubu
Postat pe 6 Septembrie 2009 18:03
zicea ca ma iubeste ca vrea sa formam un cuplu ca si ar dorii sa raman insarcinata ca sunt tot pt el si acum mi a zis ca nu a simtit nimic eu cred ca el a vrut sa joace pe doua fronturii si nu a reusit ca l am prins cu minciuna ca el era sofer era mereu plecat chiar ma suna se vineri dim pe la 3 sa imi zica ca a intrat in romania si ca va veni acasa daca il lasa de la servici si sa aflu ca el era de 2 zile in concediu
amelia_bubu
Postat pe 6 Septembrie 2009 18:10
Amelia i-mi pare rau de ce ti s-a intamplat dar sincer nu ai ce regreta mai devreme s-au mai tarziu tot te facea sa suferi asa ca mai bine ca s-a intamplat acum.Viata merge inainte si nu merita nimeni so irosesti suferind ,eu nu am avut norocul tau sa zic asa sa ma paraseasca si eu nu am avut curajul sa-l parasesc si viata mea e un calvar.
tantza
Postat pe 6 Septembrie 2009 19:22
multumesc tantza am sa ma gandesc doar ca ma facut fericita cat am fost impreuna si o sa merg mai departe
amelia_bubu
Postat pe 7 Septembrie 2009 08:32
Da cunosc acest aspect au aceceasta nu stiu unde s-o incadrez calitate s-au defect ca sa te faca fercitita dar crede-ma nu se merita ajungeai in situatia in care plateai o zi de fericire cu o saptamana suferinta eu zic sa nu regreti nimic.
tantza
Postat pe 7 Septembrie 2009 09:12
hy ...eu am 16 ani juma...si sunt cmb cu un baiat taur...e mai mare decat mn cu un an...suntem imrpeuna de 11 luni...si sincer...in fiecare zi park e alt baiat...ba e dragostos...da e nervos ...e foarte gelos...incat as intelege k nici afara nu am voie s ies...k s apropie altii de mn..ma rupt de realitate, d prietenii mei...spunandu-mi mereu ca prietenii mei[baietii] se dau la mn....si..app ...cei din taur se lasa influentati de prieteni... nu stiu as vrea sa rup relatia cu el..dar tin la el..
copilu
Postat pe 7 Septembrie 2009 09:39
fata mea uita-te ce s-a scris pe aici si tu esti cea care hotarasti ce vei face cu viata ta.
tantza
Postat pe 7 Septembrie 2009 12:19
eu,sunt chiar nou venita,si nu-mi vine sa cred cata dreptate ai ,in ceea ce priveste "sotul taur"!si eu sunt casatorita cu un taur,de doar1 an,dar am fost impreuna de mai 9 ani,si chiar daca am stiut ce prefacut este,nu m-am putut dezlipi de el ,si dupa aceea a venit scumpul meu ingeras{o minunatie de baietzel},dar sotul meu numai nu s a mai "indreptat"tot acelas om egoist si cameleon a ramas...doar eu sunt cea care vede si stie de ce este capabil,pt ca pe ceilalti ii pacaleste cu simtul sau de familist ,si cu "marea lui dragoste pt mine"{lucru care nu-l impiedica sa mai calce stramb,dar fara dovezi directe,eu nu am ca face.... } Oricum,sotzul meu se incadreaza in acest stereotip....va poooop,o sotzie de taur
garbo033643
Postat pe 7 Septembrie 2009 13:17
da dar..e k dak ma desp de el..vine si ma kuta..pt k am mai incercat..:|...
copilu
Postat pe 7 Septembrie 2009 13:31
De la: anarax, la data 2009-09-06 14:34:12
De la: amelia_bubu, la data 2009-08-30 23:36:50buna am sa va zic povestea mea pe scurt
Am 23 de ani am stat cu un baiat 9 ani anul trecut ne am casatorit si in iulie m am desp de el.Dupa nunta relatia devenise insuportabila pe langa faptul ca ma batea si eram un nimic pt el,m am hotarat sa ne despartim, acum sunt in proces de divort
Taurul l am cunoscut cu o luna inainte sa ma despart,la inceput nu ma interesa persoana lui dar cu vorbele lui si gesturile lui m a cucerit,si am ajuns sa il iubesc.citind pe site m am cam speriat de comentariile despre zodia taurului si stiu ca nu toty oamenii sunt la fel dar.... unele comentarii chiar i se potrivesc,el are 30 de ani si vreau sa cred ca e mai matur. Sper ca el sa fie o exceptie a zodiei taurului

Amelia, in primul rand nu trebuie sa uiti o clipa ca este si el barbat, iar faptul ca este nascut in aceasta zodie e doar o intamplare. Nu astrele ii definesc comportamentul sau apucaturile, ci educatia. In al doilea rand trebuie sa stii ca de regula aici comentarii rautacioase se fac la adresa barbatilor in general, iar vorbele de binete sau laudele la adresa barbatilor nu se fac asa usor pe un site feminin. Poate ai observat ca in viata de zi cu zi oamenilor le e mai usor sa vorbeasca de rau, sa barfeasca, sa critice, sa bodoganeasca lucruri urate, decat sa se vorbeasca de bine si de frumos o persoana. Face parte din caracterul omului sa vorbim de ce e urat, iar asta e o apucatura care nu are legatura cu astrele, ci tine de educatia fiecaruia.
In al treilea rand trebuie sa intelegem si femeile nemultumite, ca poate nu au alt refugiu unde sa-si refuleze supararile. Pentru ca poate s-au saturat sa-si spele rufele in familie, sau poate inca nu si-au vindecat inca ranile. Asa ca nu ce citesti aici e edificativ pentru tine in relatia cu taurul tau. Iar aici nu te poate ajuta nimeni, inteligenta si diplomatia de care dispui vor fi hotaratoare pentru sedimentarea unei relatii.
tantza
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:58
Se pare ca nu prea a fost de folos sfatu dat si nici remarcile rautaciase la adresa femeilor care si-au spus impresiile despre barbatii din viata lor si nu de barbatii taur in general asa ca mai usor cu sfaturile ca nu-si au rostu aici poate in alta parte.
tantza
Postat pe 7 Septembrie 2009 16:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cartomantie 1 De la: garbo098241 7 Februarie 2010 22:16
sugestii,sfaturi , 6 De la: G1N3A5 31 Ianuarie 2011 16:48
Barbatul balanta 30 De la: garbo002674 23 August 2011 12:09
FEMEIA BALANTA 16 De la: cricat 11 Ianuarie 2011 18:12
femeia balanta-barbatul capricorn? ce parere aveti despre aceasta combinatie? 3 De la: a_foxxy_tweety 9 Mai 2009 09:44
Setari Cookie-uri