Taurule, lasa-ma sa te alerg Cand un barbat dintr-o bucata, cu ochi blanzi de vaca. Se apropie si-mi face curte. Dandu-se asa, ca o pisica, pe langa piciorul meu. Stiu ce mi se intampla. Mie imi place sa ma mai amagesc o vreme. Si atunci nu intreb direct. Ma prefac nestiutoare si curioasa nevoie mare. Dar mustacesc in sinea mea. Si imi picura endorfine din cap in corp. Pentru ca pur si simplu stiu. E taurul, atras primordial de mine. Incercand sa se imperecheze sub cerul liber. Mangaiat de vant si stele. Vad taurul dintr-o multime numeroasa. Este bine incaltat, exact cum imi place mie. Cand ne apucam sa vorbim, de fapt sa alergam impreuna prin iarba si flori, totul curge normal. Mama natura are grija de cornutele ei de samanta. Taurule, stiu ca nu umbli cu fineturi si dantele. Daca intr-o zi parul imi sta putin mai prost, imi spui de nu ma vad. Si imi spui si in public. Daca se poate, la birou. Iar daca miroase urat unde stam. Ma intrebi serios si preocupat daca stam pe un canal. Sau daca nu cumva am eu gaze. Nu e banc. Fostul meu sot, taur, normal, m-a intrebat asta la unul din primele date-uri. Si eu atunci am cazut sagetata de asa gingasie. Si m-am maritat pe data. Ce sa mai zic. Despre mine, adica. Taurule, pe tine nu am de ce sa te duc cu arcanul la un concert de muzica simfonica. Ca tu adormi acolo in fotoliu. Unde e cald si bine. Si ma faci de ras. O masa buna este mult mai potrivita pentru tine. Vietate legata de pamant ce esti. Ma lasi balta, ma uiti intr-un colt ca pe o jucarie stricata. Pentru ca tie iti place maxim sa stai langa un gratar. Si sa invarti degeaba cu un bat in foc. Asta e muuuult mai fascinant decat orice as putea eu sa-ti ofer. Nu-i nimic. Lasa-ma sa fiu jucaria ta stricata preferata. Nici n-am de ce sa ma preocup sa ne lafaim in cearceafuri de matase. Imi spui ca aluneca si sunt enervante. Tie iti plac asternuturile bunicii din padure. Tari si aspre, si daca se poate apretate. Care pe mine zgarie fatal noaptea cand dorm. Dar ce bine. Cu tine pot sa ma imbrac cu absolut orice. Pot sa decupez un sac, sa-i fac gauri pentru maini si pentru picioare. Si sa umblu asa o saptamana. Tu o sa ma intrebi ca in reclama aia �Ai schimbat cafeaua?� Cand facem sex, nu trebuie sa ma astept sa stii notiuni mult vehiculate. Sa uitam despre punctual g, ce inventive aberanta. Si chestia asta cu schimbatul pozitiilor ne oboseste degeaba. Lasa domnule, ca sa poate si asa. Mai pe simplitate. Si eficienta. Am gasit o pozitie pe care o agream amandoi? Atunci de ce sa ne mai batem capul? Pentru ca tu, taurule! Barbat intre barbati! Esti simplu. Si indiferent. Dar taurule, cand tu esti si inginer, atunci ma dai gata. Las tot si te urmez. Desculta si fara cafeaua bauta. N-oi stii tu cu care-i treaba cu fineturile. Si esti in societate ca un bursuc neprietenos, de mi se face parul maciuca. Cand umblu in spatele tau, sa-ti repar gafele. Dar nimeni nu manuieste bormasina ca tine. Bormasina dragostei de fapt. Caci este unul din motivele pentru care mor dupa tine. Esti bine facut. Mananci cum trebuie. Esti de casa si de gradina. Pai si atunci cum si de ce sa incerc sa ma abtin? Lasa-ma sa te alerg taurule, pana obosim amanoi. Si cand ne-om opri, atunci sa vezi. Tocmai te uiti la cum arata viitoarea ta prietena. De care ai nevoie nu pentru ca e speciala. Ci pentru ca orice taur simte nevoia sa aiba langa el o vaca. Iar eu sunt cel mai aproape. |
||
Ines Postat pe 27 Septembrie 2009 11:03 |
||
---|---|---|
Foarte frumos spus. Se pare ca nu renunta la cornforul care i se ofera. Al meu cel putin ma vrea inapoi. Hm, e cel mai confortabil sa ramana langa cineva care-l acepta asa cu ciudateniile lui decat sa schimbe ceva. Vom continua sa ne alergam si noi pana vom obosii din nou si tot asa. Ultima oara a cam obosit el, deci se pare ca nu usnt atat de rezistenti pe cat se spune mai ales daca au una mult mai rezistenta langa iei. Le place jocul de arena. Cu iei totul e sa inveti sa stai in partea ta si sa-l astepti pe el sa vina spre tine. Sa-l amagesti si sa i se fluture baticul rosu. E un joc interesant pana la un punct cand devine ridicol si atunci pleci pur si simplu. Ce face el atunci?!! Vine dupa tine, pentru ca e sigur ca doar tu esti cea care ii face face, restul nunt egale cu zero si nu prezinta interes. Efectul este nul cu altele. O vrea pe cea care a invatat sa -i lase jumatatea de arena libera ca el sa-si manifeste barbatia infantila. | ||
Laura76 Postat pe 27 Septembrie 2009 14:09 |
||
|
||
fleur_de_lis Postat pe 27 Septembrie 2009 16:13 |
||
asta ce mai fuse, maiculitza?!! | ||
garbo015564 Postat pe 27 Septembrie 2009 16:15 |
||
De la: garbo015564, la data 2009-09-27 16:15:08 asta ce mai fuse, maiculitza?!! daclaratii..declaratii... |
||
LILO Postat pe 27 Septembrie 2009 16:17 |
||
daca venim la salonul tau ne faci reduceri??? | ||
garbo015564 Postat pe 27 Septembrie 2009 16:23 |
||
(ai uitatt sa'ntrebi cu sau fara casca ) | ||
fleur_de_lis Postat pe 27 Septembrie 2009 16:26 |
||
pai daca vrea sa ne faca frumoase, ne primeste oricum... parerea mea! | ||
garbo015564 Postat pe 27 Septembrie 2009 16:30 |
||
dar noi suntem frumoase...el doar vrea sa ne desavarseasca...sau sa ne sfarseasca...ha ha ha! | ||
Ines Postat pe 27 Septembrie 2009 16:33 |
||
uite sunt cuminte! zi aci s-auda toata lumea, ca de la tauri cand e vorba de bani, te astepti la orice.... ma refeream la reducerile de la salon |
||
garbo015564 Postat pe 27 Septembrie 2009 16:34 |
||
angel radios!...nu mi-ai raspuns...mi-am aranjat bine parul? | ||
Ines Postat pe 27 Septembrie 2009 16:36 |
||
angel si nu mai stiu cum, daca erai mai atent ai fi vazut ca am lasat pe altii sa vorbeasca mai mult de tauri. De aproape un an jumate nu ajung numai eu acolo. Ines vezi sa nu ti-l arda cu placa prea incinsa. La cum scrie imi imaginez cum aranjeaza si parul. Angel?! "io" e defapt "eu" din cate am invatat la scoala. Nu merita sa-mi ocup timpul cu tine, voi aplica metoda taurilor "ignor". Nu trag la tauri, taurul trage la mine. Deh, ce sa fac daca sunt asa irezistibila. | ||
Laura76 Postat pe 27 Septembrie 2009 16:51 |
||
daca vei cauta prin pozele mele...gasesti si ceva din chip...atat cat sa te edifici...putzin... | ||
Ines Postat pe 27 Septembrie 2009 16:52 |
||
1.pana aci totul a fost o gluma. 2.daca salonul acela merge asa bine ce mai cauti cu atatea anunturi gratis aici? 3.nu stiu care dintre cei de aici sunt cocalari sau boschetari, eu as zice ca s-ar potrivi in alte ... sa zicem zone:gramatica?... si acu ca m-am suparat, TINE MINTE: forta mesajului publicitar nu consta in accea ca genereaza o reactie instantanee. Se cladeste subliminal, acolo, undeva latent si activeaza resorturi nestiute care produc, mai devreme sau mai tarziu, un minim efect.la acest indemn repetat... |
||
garbo015564 Postat pe 27 Septembrie 2009 17:04 |
||
se pare ca azi e ziua limbricilor prin forum. asta nu bea doar o cafea si sa fuga? |
||
pik_nik Postat pe 27 Septembrie 2009 17:25 |
||
asa-i bre, am ramas fara unu mic, negru si frizer pe plantatie | ||
pik_nik Postat pe 27 Septembrie 2009 17:33 |
||
dreaq mic si nerusinat...hmm... buei,deci stupizele astea nu se mai termina odata?!? gizas!!! |
||
preciouss Postat pe 27 Septembrie 2009 17:38 |
||
macar de-ai dormi... da' stii cum? comatos! |
||
preciouss Postat pe 27 Septembrie 2009 17:41 |
||
daca ai continua dialogul, poate ai invata si scrisul ca daca tunsul ti-e precum romana, din salonul tau de frumusete ies monstrii precum irinuca, godaca, yka... |
||
pik_nik Postat pe 27 Septembrie 2009 17:42 |
||
iote bre,ca nu doarme! | ||
preciouss Postat pe 27 Septembrie 2009 17:45 |
||
da,sunt frustrata! sunt frustrata ca te-ai bagat cu picioarele si carnatzoiu' asta de reclama in niste toapice in care n-aveai ce cauta! daca noi suntem frustrati si nepoliticosi,matale cum esti?! |
||
preciouss Postat pe 27 Septembrie 2009 17:50 |
||
Tu sa taci neepilato. | ||
Micass Postat pe 27 Septembrie 2009 17:51 |
||
"cam multi frustrati pe acest forum pentru gusturile mele" ne pare rau, aici tre' sa lupti, sa mai pui cateva mii de anunturi cu deschiderea frizeriei ca sa te declaram frustratul nomber one |
||
pik_nik Postat pe 27 Septembrie 2009 17:52 |
||
ba tu sa taci,nepedichiurato care esti! | ||
preciouss Postat pe 27 Septembrie 2009 17:53 |
||
Mama ce m-ai ghicit. | ||
Micass Postat pe 27 Septembrie 2009 17:54 |
||
nu te cred | ||
pik_nik Postat pe 27 Septembrie 2009 17:56 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-27 17:42:28daca ai continua dialogul, poate ai invata si scrisulfrustrat de monstru ce esti, tu fatalaule, cu haita dupa tine, esti un om de nimik un ratat in viata, si te crezi mafalda,, |
||
ykyana Postat pe 27 Septembrie 2009 17:56 |
||
In alta ordine de idei (sau poate nu in alta ordine), nici sa mi se dea bani nu as merge in nici un salon sa-mi fac manichiura si pedichiura. Am o fobie cu bolile luate de pe instrumente nesterilizate. Poate sa mi se garanteze sub semnatura ca sunt sterile ca tot nu m-as baga. | ||
Micass Postat pe 27 Septembrie 2009 17:56 |
||
ingerasule mic negru si urat...nu m-as da pe mana ta mama nici sa ma impusti.....daca asa te exprimi si vorbesti...cine stie ce ti se nazare din ce discut cu tine si ma razi in cap.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Septembrie 2009 17:57 |
||
iote. micnegrusifrizerule, ti-a venit una la muls faci si smantana? merge la mashti |
||
pik_nik Postat pe 27 Septembrie 2009 17:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
el scorpion ea peste | 11 | De la: garbo029140 25 Ianuarie 2010 16:49 |
COMPATIBILITATE BARBATUL TAUR - FEMEIA GEMENI ? | 6 | De la: garbo211375 14 Iulie 2011 12:36 |
clarvazator | 2 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 16:47 |
|
||
Femeia SAGETATOR | 160 | De la: zuzica_2000 2 Decembrie 2009 15:04 |
barbat berbec-femeie rac? | 14 | De la: gabylex 31 Ianuarie 2012 12:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară