Barbatul TAUR

De la: ana02, la data 2009-09-27 18:52:32
De la: ykyana, la data 2009-09-27 18:42:13
De la: ana02, la data 2009-09-27 18:40:14apropos, vezi ca nu stii sa scrii!
pt ca nu am pix, e la pyk de nyk

iubita mea agramata, de ce nu scrii tu in alta parte? adica intr-un loc in care sa te intelegi si tu cu cineva, ca esti varza rau!
draga oi fi eu varza, dupa voi, binenteles, da voi sinte-ti stirvuri atunci, nu? si cam mirositi deacu, mai rau ca varza asa ca nu te baga la nyk de pyk, sau stii cum e, arata-mi tu cum se scrie, nu am pix am spus,, doar nyk sta bine cu el pe aici vad
ykyana
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:14
De la: pik_nik, la data 2009-09-27 18:41:18ana, e o gluma sinistra a naturii, o incrucisare intre o holsteina si tractorul cap-ului, las-o-n saracia ei mintala
cred ca ai mai multa saracie tu nerealizatule, si mintea ta e in colturi, nu vezi,, sau e la ana? ori in alt cap, de-l mai ai si pe ala
ykyana
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:17
De la: tutankhamon, la data 2009-09-27 18:08:39si daca e asa....si esti tu om implinit...ce cauti pe forumul asta????

cauta si el ce cauti tu???? apropo femeile fatale (babe ramolite)ca tine ce cauta p'aici, pusi ca tu-mi esti mai simpatica dintre toate zanele
roxana234
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:33
maaa....voi astia 2...voi v-ati coafat intre voi
sau cam asa ceva, este??
fleur_de_lis
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:48
parca era vorba despre barbatii taur in acest topic...unde au plecat?
pesemne la
garbo033643
Postat pe 28 Septembrie 2009 09:55
da! fecioara e cea care ii poate pune capac....fecioara il miroase rapid de la distanta, este mereu cu un pas inaintea lui, si da, fecioara e cea care poate supravietui alaturi de el...de ce?
pentru ca au multe in comun, pentru ca ele nu se lasa fraierite de cuvinte frumoase, ci cauta mereu substratul in ele si mai ales dovada vie a acelor cuvinte, exprimate prin gesturi.....
plus ca, pe un taur nu il duci de nas asa cu faci cu majoritatea barbatilor...nu ii impresioneaza o lacrima sau o criza; ii impresioneaza o femeie puternica, capabila de decizii propri, fara lamentari si care poate spune lucrurilor pe nume cu demnitate. fi demna cand te certi cu el, si batalia e deja pe jumatate castigata. nu te lupta cu trecutul lui; accepta-l asa cum e, incearca sa-i fi alaturi prieteneste si vei castiga...nu-l stresa, fi doar acolo cand are nevoie si el va sti cand sa-ti raspunda cu aceeasi moneda....va sti sa fie langa tine cad esti bolnava sau cand ai o stare proasta....incercati sa va ganditi ca are si el la fel ca si voi, o goaza de stari emotionale care trebuie intelese...mai ales ca face din tantar armasar...enjoy
diddy
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:05
Da e adevarat, doar o fecioara il poate ingenunchia, dar doar daca vede ca merita efortul, si de cele mai mulue ori NU MERITA. I-am pus capac, dar nu merita sa ma aiba. M-a castigat o balanta.
Laura76
Postat pe 2 Octombrie 2009 16:24
De la: anarax, la data 2009-09-13 03:58:51Se spune ca intr-o relatie femeia isi alege barbatul si nu invers. Eu sunt de acord cu aceasta asertiune. Daca mai tarziu lucrurile merg prost, inseamna ca ori nu a ales femeia bine, ori este o gasculita pentru care nu conteaza cu ce barbat traieste, numai sa fie unul. In esenta asta spun si aici, ca femeile care au ales gresit, nu pot schimba barbatul descriidu-i apucaturile pe vreun forum. Dar pot fi mai atente cand aleg data viitoare.
Spuneti de apucaturile taurilor...ok...descrieti va rog barbatul perfect si in ce zodie il gasim ?
Oricat veti incerca sa scoateti in evidenta defecte ale taurului, eu va spun ca aceste defecte le veti gasi in toate zodiile si la toti barbatii. Chiar daca taurii sunt cei mai multi pentru ca sunt conceputi mai toti in concedii (in special in perioada 20 iulie -20 august).

Adevar graiesti, Anarax. Dar unei femei ii este mult mai usor sa arunce pe barbatul cu care traieste un munte de critici, decat sa'si recunoasca neputinta.
taur_atipic
Postat pe 7 Octombrie 2009 14:26
Eu am o relatie cu un barbat taur de aproape doi ani..si vreau sa spun ca mai mult de 10% nu se potrivesc defectele evidentiate de voi aici..
Poate al meu este exceptia
Tandretea si devotamentul de care este capabil un taur nu le veti gasi la nimeni..
Cu siguranta ca poti sa scoti ce este mai rau dintr'un om daca iti propui, sau mai rau, daca nici nu iti dai seama.. Dar la fel poti si sa-l faci sa devina ceea ce vrei tu,fara ca el sa-si dea seama...
Ynnaa
Postat pe 7 Octombrie 2009 16:33
De la: terrian, la data 2008-09-03 08:53:53si totusi
nu fata tatii ...nu santem cei mai multi....santem cei mai buni

Subscriu!!!!!!! Perechea perfecta pentru raci!
lady67
Postat pe 8 Octombrie 2009 18:35
barbatu taur este incapatanat si orgolios
ona17
Postat pe 8 Octombrie 2009 19:41
Fetelor, am intrat din curiozitate si am citit subiectul "barbatul Taur', cata dreaptate aveti!!!. Numai defecte. Am uitat cum sant de cand eramm studenta si aveam prietenul Taur, din cauza lui am suferit, noroc ca mi-am intalnit repede dragostea adevarata si l-am uitat, dar m-am mai lovit de curand cu un Taur si m-a facut sa ma simt ultima femeie. chiar , daca se spune ca nu conteaza zodia, dar daca este sa stai si sa analizez, conteaza foarte, foarte mult. Ce caracterizare perfecta ii dati, nu am putut sa ma abtin sa nu comentez. O sa fug de barbati Tauri sau o sa incerc sa fiu foarte atenta cu ei. Nu merita compasiune din partea noastra.

va pup
mari_ionescu
Postat pe 8 Octombrie 2009 20:39
Ai grija sa fugi de toti barbatii sau sa fii vigilenta cu toti indiferent de zodie. Inca nici nu stii ca dragostea adevarata e uitata, dupa ce isi gaseste o alta femeie pentru care va face alta pasiune.
anarax
Postat pe 10 Octombrie 2009 11:05
nu va pierdeti speranta, totul vine de la sine-adika iubirea, io zic ca un pic de mandrie nu strica intr-o relatie cu un taur. e mai bine asa, dak esti mandra iti va oferi tot ce e mai bun, asta o stiu din experienta, si nu va indragostiti prea tare-e bine sa fii un pic cu gandirea la rece si sa fii iniferenta la maruntisuri.
garbo000056
Postat pe 10 Octombrie 2009 16:41
esti o ghinionista,fiindca nici nu stii ce ai pierdut printre degete,ca sa nu ma fortezi sa spun altfel.ai dat cu piciorul la fericirea ta....
genessis
Postat pe 10 Octombrie 2009 18:04
si eu vreau sa subscriu,perechea pentru pesti,superperfecta...
genessis
Postat pe 10 Octombrie 2009 18:06
cei mai puternici,totul la superlativ..plus:placerile pamintului,distractie,alaturi de toate cele.paminteni ce mai...nu mai ponegriti acest semn degeaba,ca va alergam de va iese rasuflarea.
genessis
Postat pe 10 Octombrie 2009 18:10
De la: genessis, la data 2009-10-10 18:10:37cei mai puternici,totul la superlativ..plus:placerile pamintului,distractie,alaturi de toate cele.paminteni ce mai...nu mai ponegriti acest semn degeaba,ca va alergam de va iese rasuflarea.

?????????????????????????

garbo015564
Postat pe 10 Octombrie 2009 18:15
ai probleme cu circuitele,stiu eu unul din cei pe care ii ponegriti,este liber rau de tot si vede rosu in calea lui.ce zici ai vrea sa-l cunosti?
genessis
Postat pe 10 Octombrie 2009 18:20
De la: genessis, la data 2009-10-10 18:20:31ai probleme cu circuitele,stiu eu unul din cei pe care ii ponegriti,este liber rau de tot si vede rosu in calea lui.ce zici ai vrea sa-l cunosti?
genessis
Postat pe 10 Octombrie 2009 18:22
de vreo 21 de ani incoace tooooot...... cunosc!!!
asa ca se mai intampla sa ma scurtcircuitez cand vine vorba de.... taur
garbo015564
Postat pe 10 Octombrie 2009 18:25
De la: garbo015564, la data 2009-10-10 18:25:59de vreo 21 de ani incoace tooooot...... cunosc!!!
asa ca se mai intampla sa ma scurtcircuitez cand vine vorba de.... taur

inseamna ca poti ramine asa .si nu o sa mai ai sansa nici macar la alte specii.sa vezi cum o sa gindesti la ce sansa ai fi avut.de multe ori Dumnezeu ne scoate in cale oamenii pe care ii meritam .trebuie sa invatam mereu ceva de la fiecare.nimic nu este intimplator,doar noi facem altfel decit vrea Dumnezeu,si ne intrebam dupa aceea "de ce tocmai mie?"
genessis
Postat pe 13 Octombrie 2009 15:39
fiecare persoana este diferita asa ca si taurii sunt foarte diferiti.eu am noroc sa fiu langa unul cu prea putine defecte si care imi demonstreaza ca ma iubeste si are grija de mine zilnic...paote ca si compatibilitatea intre zodii conteaza f mult(eu sunt peste)
annamariac
Postat pe 30 Octombrie 2009 12:59
ANAMARIAC si eu sunt peste si am fost anselata de 3 ori an 10 ani de sotul meu,utima data a pecat de acasa si s-a mutat cu alta,spunand ca o iubeste si ca vrea sa divortam ca nu ma mai iubeste si altele.Dupa 2 luni de suferinta si chin am intalnit si eu pe cineva si i-am spus sa divorteze caci vreau sa-mi refac viata asa cum el si-a refacut-o,a luat foc ,si a ramas acasa in noaptea aia (de ce),A doua zi s-a mutat acasa imploranduma sa-l iert si sa ne impacam.Am ramas insarcinata si s-a despartit definitiv de ea.CE NU INTELEG EU DE CE CAND A AFLAT CA AM SI EU PE CINEVA S-A SCHIMBAT SITUATIA tu ce crezi ,parerea ta pentru ca eu sunt foarte incurcata?
garbo062473
Postat pe 2 Noiembrie 2009 10:38
Pentru ca tocmai atunci cand le spui ca nu-i mai vrei , atunci te vor iei. Nu suporta sa piarda in fata altuia mai bun.
Laura76
Postat pe 2 Noiembrie 2009 18:09
hmmm.am avut o relatie cu un barbat din zodia taur si daca il acaparezi si stii sa il tii langa tine e perfect.eu una am stiut cum sa ii cer sa schimbe anumite aspecte si chiar s-a schimbat si nu pt o scurta durata.singura problema care am intampinat-o a fost infidelitatea dar sa fim sinceri toti barbatii inseala indiferent de zodie.sunt f.copilarosi,romantici si tandrii.sunt cam aerieni dar daca stii sa il aduci cu picioarele pe pamant poti avea o relatie linistita si fericita.au un stil vestimentar cu gust.barbatul in zodia taur este un bun ascultator si un poate fii un adevarat amic:)succes.e foarte mult de munca daca vrei sa ai o relatie de viitor cu un barbat in zodia taur dar merita efortul
kity91
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:51
De la: laura31c, la data 2009-11-02 18:09:28Pentru ca tocmai atunci cand le spui ca nu-i mai vrei , atunci te vor iei. Nu suporta sa piarda in fata altuia mai bun.
ai mare drepate
kity91
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:53
Ok, am inteles. Sunt varza. Nu inteleg nici barbatii, nici femeile care dupa ce tremina o rela�ie arunca cu noroi. Dar, cine sunt eu ca sa judec.
Parerea mea este ca, daca te respec�i vei impune respect. Si daca vezi ca nu merita vei termina inainte sa vezi cum se produce o carpa. Urat proces

In fine...
Rog femeile care sunt fericite cu ai lor taura�i s� �mi raspunda cum au reu�it s� ii surprinda.
Pana acum am prims cateva idei : le place mancarea buna, hainele cu gust, luminile difuze (aici sunt experta :) ) si muzica buna pt noptile furtunoase, si mai scriu cand o sa gasesc posturile cu pricina.

Asadar?
Le plac surptizele? Care v-a reu�it?
Cum reac�ioneaz� dac� esti un pic indiferenta? Care trebuie sa fie limita?
Cat de mult ii "cocolo�i�i"?
Apreciaz� o cin� sau un mic dejun f�cut diminea�a?
etc...

Poate imi raspund barbatii taur : cum v-a impresionat o femeie?
CRYSSAaa
Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:26
Taurasii pot fii tandrii, iubitori si capabili de orice sacrificiu pentru a avea femeia pe care o doresc,iar dupa ce pasiunea trece devin mincinosi, egoisti si indiferenti;si inca ceva tin foarte mult la imaginea lor in fata lumii, ei trebuie sa para sotii,tatii, vecinii sau prietenii model, dar problema este ca vor mai mult sa-si ascunda propriile lor complexe prin aceasta imagine, ei sunt departe din ceea ce ar insemna un model din orice punct de vedere! Oricum toti avem plusurile si minusurile noastre, asa ca sa-i acceptam si daca putem si vrem chiar sa=i iubim!
razadesoare
Postat pe 9 Noiembrie 2009 08:19
Buna

Dumnezeule!chiar asa e!egoi�ti, dispera�i dup� BANI,foooarte buni �i interesa�i cand vor s� ob�in� ceva. dup� ce au ob�inut ce au vrut....ce o fi o fi! si faza cu ignore..... e real�!parc� e vie! mu�i, curio�i chiar enervant de curio�i, fal�i, INTROVERTI�I, pref�cu�i, c�nd gre�esc nu recunosc �i sunt stresa�i c� �i descoper� cineva, dispera�i c� �i urm�re�te.....mama lui �tefan cel mare! �in la aparen�e, dac� g�sesc pe vreuna cu bani �in cu din�ii de ea!nu �ndr�znesc sa-�i strice armonia chiaar dac� nu mai e nimic. dac� e banul e ok!!�ntr-adev�r nu jignesc direct dar indirect, pe ocolite - c� noi suntem PROASTE - DA! C�nd pierd nu le vine s� cread�, dar asta e dac� le tu ar��i c� �ti s� pierzi cu demnitate- nu le vine s� cread�!dar asta-i via�a! trece, cu timpul ui�i �i c�nd �i-o fi lumea mai drag� ... roata se �ntoarce, totul se pl�teste �ntr-un fel sau altul.. trebuie doar s� ai puterea s� te ridici mai sus dec�t el. sun� dramatic dar totu�i sunt prea multe coinciden�e! deci ceva e cu taurii! pa pa
blondy_nr_1
Postat pe 9 Noiembrie 2009 20:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
El pesti , ea balanta ? 5 De la: alpha222222 25 Martie 2011 05:41
Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia RAC 32 De la: ameno 20 Septembrie 2010 17:05
femeia taur cu un taur 6 De la: dragos2012 26 Decembrie 2011 16:54
barbatul taur 1 De la: nutsa95 3 August 2011 21:24
femeia RAC 4 De la: garbo168159 23 Octombrie 2011 13:40
Setari Cookie-uri