Barbatul TAUR

Buna, sotul meu e taur si intradevar cand nu vrea sa ma asculte imi da ignor, dar in ce priveste cadourile nu ma pot plange, de cate ori are ocazia imi cumpara flori sau cadouri, se intampla aste destul de des
Ahudy
Postat pe 9 Noiembrie 2009 20:54
Le place sa fi sincera, si sa-i surprinzi cu noutati, cel putin asa cred yo
Ahudy
Postat pe 9 Noiembrie 2009 20:57
"Dumnezeule!chiar asa e!egoi�ti, dispera�i dup� BANI,foooarte buni �i interesa�i cand vor s� ob�in� ceva. dup� ce au ob�inut ce au vrut....ce o fi o fi! si faza cu ignore..... e real�!parc� e vie! mu�i, curio�i chiar enervant de curio�i, fal�i, INTROVERTI�I, pref�cu�i, c�nd gre�esc nu recunosc �i sunt stresa�i c� �i descoper� cineva, dispera�i c� �i urm�re�te.....mama lui �tefan cel mare! �in la aparen�e, dac� g�sesc pe vreuna cu bani �in cu din�ii de ea!nu �ndr�znesc sa-�i strice armonia chiaar dac� nu mai e nimic. dac� e banul e ok!!�ntr-adev�r nu jignesc direct dar indirect, pe ocolite - c� noi suntem PROASTE - DA! C�nd pierd nu le vine s� cread�, dar asta e dac� le tu ar��i c� �ti s� pierzi cu demnitate- nu le vine s� cread�!dar asta-i via�a! trece, cu timpul ui�i �i c�nd �i-o fi lumea mai drag� ... roata se �ntoarce, totul se pl�teste �ntr-un fel sau altul.. trebuie doar s� ai puterea s� te ridici mai sus dec�t el. sun� dramatic dar totu�i sunt prea multe coinciden�e! deci ceva e cu taurii! "

Bravo !!!! Atat de exact ! Imi vine sa te pup pentru acuratetea observatiilor tale.

SelenaM
Postat pe 10 Noiembrie 2009 11:25
garbo ai perfecta dreptate. Nu suporta sa piarda si sa te vada ca mergi mai departe singura sau cu altul. Pe mine si acum ma vrea chiar daca eu am altceva. Acum eu sunt cea rece asa cum era candva el cu mine. Acum plateste pentru ce a facut, acum el ma vrea, ma doreste , ma iubeste. Acum cand eu nu mai simt nimic si iubirea s-a dus ma vrea. Hm. Sunt fecioara si lupt pentru o relatie pana chiar si cand nu se mai poate. Dar cand iubirea s-a dus din inima mea sunt f rece si indiferenta cu cel pe care candva il iubeam . Am incercat sa-i deschid ochii dar ia deschis singur acum cand pe mine ma vrea altul. Hm Ironia sortii. Nu suporta asta si incearca sa ma tina cu vorbe false. Minte-ma frumos, dar acum el va trebui sa se minta singur. Asupra mea nu mai are nici o putere.
Laura76
Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:24
de acord cu ,,ignor'' intr-adevar ,,calitate demen�ial�'' �i mai stiu �i unul care mai �i spune c� dac� nu faci.. spui.. etc. ��i dau IGNOR. DUMNEYEULE... mi-e r�u!
blondy_nr_1
Postat pe 10 Noiembrie 2009 21:37
pentru kity 91eu am facut tot ceea ce mi-a stat in putinta,dar am obosit ,acum sunt mai indiferenta si mai perversa,si surpriza este deschis iubitor si atent cu mine,si eu sunt mai indugenta cu e .CREZI CA INCEARCA SA FIM O FAMILIE IN TOATA PUTEREA CUVANTULUI?TINAAND CONT CA ACUM 7 LUNI S-A MUTAT CU ALTA SI A VRUT SA DIVORTEZE DE MINE.
garbo062473
Postat pe 11 Noiembrie 2009 09:02
Mda pe mine m-a "amentintat" aseara ca-mi da ignor si cand am inceput sa-l provoc sa o faca a renuntat la idee. hm . I-am spus ca sunt cu altul dar nu crede, pentru ca oricum ei nu suporta ideea ca nu te mai pot controla mental. Acum e doar un amic , iar el va invata ca atunci cand te joci cu sentimentele oamenilor exista mereu reversul medaliei si fiecare plateste.
Laura76
Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:49
ai dreptate
garbo064463
Postat pe 11 Noiembrie 2009 20:35
revin din nou pe acesat tema...dragelor, l-am parasit pe minunatul taur...de ce? pt ca am ajuns sa-i pun capac mai repede si mai usor decat am crezut....plus ca taurasul asta al meu...are mari probleme de comportament, se pare ca pe undeva mai sufera si de mania persecutiei...oricum relatia a luat sfarsit rapid datorita mie, care i-am replicat simplu ca, nu-l iubesc....concluzia mea pana la urma...cred ca treaba cu zodia este partial un punct de referinta intr-o relatie si in modul in care te intelegi cu cel de langa tine....sunt ate multe aspecte care conteaza enorm: intelegere, iubire, respect, compromis si tot asa...
diddy
Postat pe 12 Noiembrie 2009 23:49
:)) Concluzia mea dupa 1 luna si jumatate de relatie cu un taur : NU Nu Nu !
este galant,atent,manierat DAR se plange prea multttttttttt!
este genul morocanos. Aproape tot timpul este suparat pe cate ceva.
Facturile sunt prea mari, toate s-au scumpit, etc. etc.
Aaa... nu prea stie sa se disteze, sa danseze nu mai vorbesc. Chiar cred ca trebuie sa bea ca sa se simta bine la o petrecere sau in disco (dar asta e o calitate a multor barbati).
+ este gurmand. Ar manca din ora in ora, daca s-ar putea. face mari eforturi sa se abtina
+ se uita prea mult dupa lucruri, mai ceva ca o femeie. La primele intalniri prin mall el s-a oprit la magazinele de haine, ceasuri...Ziceai ca iesimem la cumparaturi. Am ramas masca. pe bune.

In fine..nici o treaba cu femeia berbec.
Imi place ca este manierat si atent(aici nu pot sa ma plang, este artist) dar... nu este glumet, nu este inventiv, este prea trist. Cu el am senzatia ca ma asteapta o viata de pensionara linistita cand suntem de fapt tineri si nelinistiti.
CRYSSAaa
Postat pe 13 Noiembrie 2009 15:11
BUNA LA TOATA LUMEA...SI EU TOCMAI AM INCHEIAM O RELATIE CU UNUL DIN BARBATII TAUR...SI INTR/ADEVAR AM RAMAS CU UN GUST AMAR...MI/A MANCAT ZILELE...PROBABIL VOI AVEA NEVOIE DE CONSULTANTA PSIHICA PT A/MI REVENI SI INCEPE O RELATIE CU ALTA PERSOANA..ESTE ADEVARAT ABSOLUT TOT CE S/A SCRIS...SUNT NISTE EGOISTI..DOAR EI SUNT IMPORTANTI SI NUMAI EI..ATENTII VREODATA..DOAMNE FERESTE...UITA SI CAND E ZIUA DE NASTERE ..CE SA MAI ZIC DE CADOURI.IN CONCLUZIE FUGITI FETELOR CAND INTALNITI UN BARBAT TAUR..SUNT BARBATI DE NIMIC..
mooniq7
Postat pe 14 Noiembrie 2009 10:49
De la: mooniq7, la data 2009-11-14 10:49:45BUNA LA TOATA LUMEA...SI EU TOCMAI AM INCHEIAM O RELATIE CU UNUL DIN BARBATII TAUR...SI INTR/ADEVAR AM RAMAS CU UN GUST AMAR...MI/A MANCAT ZILELE...PROBABIL VOI AVEA NEVOIE DE CONSULTANTA PSIHICA PT A/MI REVENI SI INCEPE O RELATIE CU ALTA PERSOANA..ESTE ADEVARAT ABSOLUT TOT CE S/A SCRIS...SUNT NISTE EGOISTI..DOAR EI SUNT IMPORTANTI SI NUMAI EI..ATENTII VREODATA..DOAMNE FERESTE...UITA SI CAND E ZIUA DE NASTERE ..CE SA MAI ZIC DE CADOURI.IN CONCLUZIE FUGITI FETELOR CAND INTALNITI UN BARBAT TAUR..SUNT BARBATI DE NIMIC..

dar vb cu litere mici...ca ma doare capul!!!Te rog...:)
Siii...nu toti sunt la fel.De ce generalizezi???
walkiria
Postat pe 14 Noiembrie 2009 10:53
UITA/TE PE FORUM SA VEZI CATE OPINII SUNT PRO SI CATE CONTRA SI O SA/TI DAI SEAMA DE CE GENERALIZEZ...SI DRAGA IA O PASTILA DACA TE DOARE CAPUL..
mooniq7
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:02
De la: mooniq7, la data 2009-11-14 11:02:24UITA/TE PE FORUM SA VEZI CATE OPINII SUNT PRO SI CATE CONTRA SI O SA/TI DAI SEAMA DE CE GENERALIZEZ...SI DRAGA IA O PASTILA DACA TE DOARE CAPUL..

Draga mea,hai sa nu traim din"forum"...ci din realitate.
Si cred ca doare capul pe oricine citeste.
E deranjant sa scri cu majuscule!!!Eu ti-am spus frumos...si in gluma.Dar de...cine are idei fixe...nu are cum sa se prinda!!!

Totul in viata asta e relativ...deci si felul de a fi al oamenilor!!

Weekend mimunat!!!!!!
walkiria
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:07
MA BUCUR CA TU AI GASIT UN TAUR DIFERIT..NE MAI AUZIM DUPA CATIVA NI..TOTI SUNT BUNI PANA OBTIN CE VOR..DAR PROBABIL TU ESTI UN TAURAS LOVIT DE ORGOLIU..LA FEL SI TIE WEEKWND PLACUT
mooniq7
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:13
walki...batman...batman...
Anouk
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:15
De la: mooniq7, la data 2009-11-14 11:13:06MA BUCUR CA TU AI GASIT UN TAUR DIFERIT..NE MAI AUZIM DUPA CATIVA NI..TOTI SUNT BUNI PANA OBTIN CE VOR..DAR PROBABIL TU ESTI UN TAURAS LOVIT DE ORGOLIU..LA FEL SI TIE WEEKWND PLACUT

Citeste-mi profilul...si imi vezi zodia.
Eu nu am obiceiul sa generalizez!!!
walkiria
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:17
Feteleor nu va mai "impungeti". Walkiria, nu vei avea nevoie de nici o consiltanta psihica, esti o femeie puternica si sunt sigura ca nu vei lasa un taur sa-ti schimbe pararerea despre tine. Ei au darul asta din cauza frustrarilor pe care le au. Nu suporta sa fi mai sus . Nu trebuie sa -i lasi sa faca ce vrea cu mintea ta. Sunt diabolici dar noi trebuie sa fim mai diabolice decat iei . . Pe iei ii poti bate cu armele lor. Va pup si respectati-va mai mult.
Laura76
Postat pe 14 Noiembrie 2009 14:21
ioi, mama...citeste mai bine, nu walki avea nevoie de consiliere, ci mooniq7

ioi, ishtenem
Anouk
Postat pe 14 Noiembrie 2009 14:26
Atunci e pentru mooniq7
Laura76
Postat pe 14 Noiembrie 2009 15:04
ma bucur pentru tine, laura, ca ai cunoscut pe altcineva si te rog sa ma intelegi de ce nu am mai scris pe forum despre acest subiect.Cred ca am asteptat acest moment. Altfel nu m-ai fi inteles. Asa am crezut. Ma bucur pentru tine si pentru voi fetelor ca sunteti luptatoare si nu numai. Sunteyi INVINGATOARE. Pentru fiecare este o lectie de viata, de caracter caci ceea ce nu ne omoara ne intareste sau ne deschide ochii.Cand plangem ca nu am vazut soarele lacrimile ne impiedica sa vedem stelele. Ele exista, sunt visele, sperantele, aspiratiiloe, dorintele noastre. Va doresc sa atingeti cat mai multe stele.
necuelena
Postat pe 14 Noiembrie 2009 17:46
monik ai foarte mare dreptate ,si eu traiesc cu un barbat taur si este `exact cum il stii si tu
garbo062473
Postat pe 17 Noiembrie 2009 09:53
buna, io am aproape un an cu taurasul meu si vreau sa spun ca se poarta extraordinar cu mine, yo fiind scorpion sunt destul de pretentioasa si intepata, el totusi are rabdare desi e adevarat ca nu isi recunoaste slabiciunile, cred k posed niste calitati precum rabdarea si mandria-il las pe el sa decida unele lucruri,il ascult destul de des in kestii care nu le pricep si unde el este bun, este important sa ii arati ca il respecti, dar ca esti stapana pe propria ta viata, ca esti puternica, iar dak indrazneste sa imi controleze actiunile pur si simplu dau din cap si fac cum stiu yo, dak nu imi convine ceva ii zic calm si in momente cand e bine dispus-sa vezi cat de fericit e cand il iau cu binisoru, mie imi place linistea si confortul asa ca nu e nimic mai placut pe lumea asta decat sa stam impreuna pe pat la un film bun cu cate o ceasca de ceai , sau sa discutam lucruri diverse
garbo000056
Postat pe 17 Noiembrie 2009 16:35
Fetelor si baietilor....v-am lasat bine acum vreo 35 de pagini si ce gasesc acum???? Injuraturi si acuzatii .... De ce nu vreti sa acceptati faptul ca oamenii dunt diferiti, cu caractere diferite, personalitati diferite, educatii diferite etc...nu poti sa cataloghezi un om dupa zodia din care face parte cum a facut din pacate prima domnisoara care a postat pe acest forum. Sa-i faci pe toti barbatii din zodia taur egoisti, imaturi s.a nu mi se pare deloc normal...fata draga tu din ce zodie faci parte ca sa-ti caut in zodie partile negative si dupa aceea hai sa le generalizam la toti cei din zodia ta.
Ei bine, eu vreau sa va declar aici ca relatia mea de 5 ani cu un taur este foarte frumoasa si inca pasionala. Nu e egoist deloc din nici un punct de vedere, nici financiar si nici din punct de vedere afectiv, nu este nici lenes...dimpotriva (in tinerete a fost campion la karate) si acum munceste cat 10 pentru ca sa ne fie noua bine tuturor. Si as mai spune multe daca nu v-as plictisi. Rugamintea mea este sa nu mai generalizati la nivel "mondial" esecurile voastre din viata ca si cum asta ar fi adevarul suprem....
luminitapetrisor
Postat pe 17 Noiembrie 2009 18:15
barbatii taur sint;virili,competenti,norocosi,luptatori.
garbo073678
Postat pe 18 Noiembrie 2009 12:07
ai dreptate sint orgoliosi dar luptatori,parerea mea.Care injura sint neciopliti fara caracter.pr valentin
garbo073678
Postat pe 18 Noiembrie 2009 12:18
aseara baietel meu tauras a facut mancare, mi-a servit-o in pat si tot el a luat farfuria, nu m-a lasat sa ma dau jos si a spalat-o, in plus in fiecare noapte ma saruta si ma alinta in somn, ce poate fi mai minunat, sunt foarte fericita!!!!
garbo000056
Postat pe 18 Noiembrie 2009 15:49
Da, intr-adevar 056 trebuie sa fii foarte, foarte fericita.
Asa ar trebui sa fim toate, insa....
Noroc mult cu taurasul tau si sa fiti impreuna cat mai multi ani !
SelenaM
Postat pe 19 Noiembrie 2009 10:20
mersi :)
garbo000056
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:04
doublev ,eu sunt din Barlad si i-ti citesc de ceva vreme mesajele si crede-ma i-mi este greu sa cred ca un taur poate fi atat de minunat.Eu sunt casatorita cu un taur de 10 ani si am avut numai de suferit din cauza lui .Ca sa nu o iau razna am incetat sa-l mai iubesc cu disperare si ma gandesc mult mai mult la cei 2 copii ai mei si la mine lasandu-l pe e sa se preocupe mai mult de mine ,e timpul sa am mai multa grija de mine si sa ma bucur de viata asa cum se cuvine(in sensul ortodox al cuvintelor,nu l-am inselat niciodata).M-a inselat anul acesta ,a plecat de acasa si s-a mutat cu amanta ,a vrut sa divorteze i-am respectat decizia,dar nu afacut-o:de ce? Am cunoscut si eu pe cineva si i-am spus ,a luat foc s-a mutat acasa si ne-am impacat ,iar acum se comporta cum nu l-am mai vazut de 10 ani ,o fi sau nu prefacut ,asta e dupa experienta de anul asta ma simnt mai puternica si daca se mai intampla asa imi iau viata in propriile maini .DUMNEZEU SA VA AJUTE PE TOTI
garbo062473
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
gemeni si capricorn 27 De la: brunetha_creatza 10 Februarie 2012 19:16
femeia taur 12 De la: nathalie 22 Decembrie 2011 16:13
Se apropia zodia berbecului 15 De la: garbo056111 4 Aprilie 2013 18:53
rac si berbec 21 De la: iasomia 14 Februarie 2012 09:56
Exista compatibilitate intre El-Balanta si Ea-Berbec? 11 De la: violeta_cretu 16 Martie 2013 23:37
Setari Cookie-uri