Garbo 473, ei pot fi minunati un timp, la inceputul relatiei (sau atat cat vor ei sa fie). Si pot fi atat de minunati incat iti intra in piele si in suflet de nici nu-ti dai seama cum si cand, oricat de cerebrala si cu piciorele pe pamant ai fi. Au acest talent extraordinar: te fac sa te simti cea mai iubita, cea mai dorita femeie de pe pamant. Si dupa ce te inalta...sus, sus de tot.....printre nori....de acolo iti dau drumul.....te lasa sa cazi.....te ajuta sa cazi.... Daca mai scapi cu viata dupa cazatura.....ramai cu sechele toata viata... |
||
SelenaM Postat pe 20 Noiembrie 2009 11:29 |
||
---|---|---|
GRESIT. NU RAMAI CU SECHELE TOATA VIATA, E doar provizoriu. Doar cele mai slabe raman cu sechele o viata . Iei apar in viata noastra doar pentru un motiv. Ca sa fim mai puternice. Iar tot ce a fost slab la noi sa intarim. Iei ne pregatesc pentru a rezista problemelor mult mai dure din viata. Chiar daca aveti inima ranita o perioada trebuie sa multumim ca iei au aparut in calea noastra de a ne pregatii sa rezistam mult mai usor pentru adevaratele probleme. | ||
Laura76 Postat pe 20 Noiembrie 2009 17:16 |
||
laura, mare dreptate ai. asa. si eu sunt inca casatorita cu un taur de 16 ani si avem o fata de 16 ani.in toti acesti ani, si-a vazut linistit doar de binele si confortul lui, ma inselat de 3 ori , din ce-am descoperit eu, si tot de attea ori s-a mutat cu fiecare amnata pe care a avut-o. am suferit cumplit si nu inteleg daca tot n-am fost buna pentru el, de ce s-a intors mereu la mine! pentru ca am fost proasta si ca stia ca-l iubesc si il voi primi inapoi? eu cred ca da. iubirea mi-a luat-o drept slabiciune si prostie. asta regret enorm,mai mult ma doare asta, decat ca m-a inselat. faptul ca ma facut sa nu mai am demnitate. l-am urat pentru asta si inca il urasc.e plecat de 4 ani in Spania si-n vara a luat-o si pe fiica mea cu el si nu ma mai intereseaza deloc de soarta lui. de aproape 5 luni nu am vorbit si sincera sa fiu mi-am dat seama ca pot sa respir fara el, pot trai fara el, pot sa-mi vad de drumul meu in viata, poate sa nu-mi mai pese, sa-mi fie total indifirent.cand a venit anul asta sa o ia pe fiica noastra,ne-am certat rau si i-am cerut divortul, si ca reactie a vrut sa dea in mine asa de furios a fost, dar n-a facut-o, si acum sta pe mes mereu ca il vad la servici pe mes in fiecare zi si asteapta probabil, obisnuit fiind, sa il bag in seama, dar pot sa spun ca poate cand io creste par in palma o sa-l abodez eu.gata mi-a ajuns si nu mai vreau sa cedez. e randul lui, eu never.sunt linistita singura si fericita, am destule pe cap la care sa-mi fie gandul si sunt mult mai puternica si increzatoare in mine. a, inca ceva, daca te stie dependenta de el si ca-l iubesti prea mult, esti pierduta. trebuie sa fii independenta si sigura pe tine si sa-i arati ca poti sa te descurci si fara el, fara banii lui, ca numai la asta ii este gandul, la bani.si nu-i convine ca numai depinzi de el. anul asta am terminat la 38ani ai mei facultatea de farmacie Carol Davila si cu servici si cu facultate am reusit sa termin cu 10, si sa ma descurc si financiar, si cu tot tacamul, cu rate banci, dandanale casa si retul ca stau cu mama si am grija si de ea si cred ca taurul cu care inca sunt casatorita n-ar fi facut cat de mare se da el, fata la cate am facut eu. sunt sigura de asta si sunt sigura ca moare de ciuda ca numai depind de el.asa e, ma facut mai puternica, mai increzatoare si mai inteleapta aceasta experienta de a fi casatorita cu un taur.Sa nu fiti dependente de el. | ||
|
||
levinta_laura Postat pe 20 Noiembrie 2009 19:42 |
||
levinta_laura, dar spune-mi te rog...de venit mai vrea sa vina inapoi? Ii place acolo mai mult? De ce naiba prefera ei Spania? Nu Italia, nu...Noua Zeelanda, ma rog, altceva...Spania....o fi avand vre-o legatura cu coarnele lor? |
||
SelenaM Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:21 |
||
draga selena , de venit vrea sa vina pentru k akolo sta sa stranga bani, a zis k el nu poate trai k un om normal, dintr-un salariu obisnuit. asa k, a preferat banii, decat familia si acum mi-a luat si fata acolo ca sa o folosaeasca impotriva mea sunt sigura , pentru ca nu o lasa acum de sarbatori sa vina acasa, si cei drept de fata imi pare bine chiar daca imi este greu fara ea, ca o stiu bine si ca a scapat de anturajul si nebunia de aici. | ||
levinta_laura Postat pe 23 Noiembrie 2009 16:59 |
||
Da, stiu, ei prefera intotdeauna banii, inaintea oricarui alt lucru. Inainte de suflet si simtire, de sentimente, de amintiri, de orice. Dar, ma gandesc sa nu o indeparteze si pe fetita ta de tine. Si oare dupa ce traiesti in alta parte asa de multi ani, mai poti veni inapoi? Nu te obisnuiesti acolo, mai cu seama ca la noi in tara stau lucrurile asa cum stau. Oricum e bine ca ai o mina pozitiva, vibratia ta e buna, ai sperante, esti optimista! Ce bine ! Sa ai mult noroc in toate ! |
||
SelenaM Postat pe 24 Noiembrie 2009 10:31 |
||
mersi mult, selena, asa sa fie! viata merge mai departe si de aia cadem, ca sa ne ridicam mai puternici.iar in ceea ce o priveste pe fiica mea, sunt pregatita de orice.nu ma imbat cu apa rece. e alegerea ei. oricum eu vorbesc cu ea pe mes de cate ori avem ocazia.timpul va decide. | ||
levinta_laura Postat pe 25 Noiembrie 2009 08:15 |
||
Oameni buni,va rog! Nu stiu daca subiectul nu este deja depasit,ne aflam in 2009 deja dar eu azi am dat peste acest forum intamplator,este deja ora 5 dim.iar eu nu pot dormi din cauza a ceea ce citesc aici si nu ma pot opri,a trebuit sa imi fac cont si sa postez si eu ceva aici. Poate prea tarziu dar nu conteaza. M-ati speriat ingrozitor,ma doare si capul. Am o relatie cu un Taur de aproape un an,ma aflu in Olanda iar el este olandez dar banuiesc ca taurul olandez e tot taur. Sunt foarte indragostita,adica suntem amandoi(daca nu e o minciuna sau teatru),nu-mi vine sa cred ca am spus asta,m-ati influentat prea mult cu mesajele voastre.Pot spune ca parca traiesc un vis,il vad si se arata a fi cel mai minunat baiat din lume,im acorda atentie,este afectuos si cald,iubitor,respectos cu o atitudine regala,este calm si nu creeaza discutii inutile si nu se cearta,de fapt...eu sunt aceea care mai face acest lucru din cand in cand,nu mi s-a parut egoist si mincinos.Este adevarat ca este incapatanat peste masura,ca daca se supara si asta rar si provocat de mine,apoi ma ignora cateva zile pana o iau eu razna dar i general cand apare o problema ne asezam si o discutam calm si o rezolvam.Nu locuim impreuna dar atunci cand sunt cu el,ma rasfata si ma tine ca in puf,imi gateste si ma iubeste.Ma simt minunat cu el.Vorbele lui sunt calde si dragastoase,privirea la fel.Am senzatia ca am gasit barbatul ideal.Stiu ca este devreme inca si ca probleme apar in timp dar...va rog,nu vreau sa cred ca se va schimba atat de mult cum spuneti voi aici.Ca el ar juca teatru acum si nu este sincer.Nu cred.Nu am nevoie de orbe caci pot vedea in ochii si in faptele lui.Am incercat sa gasesc pe cineva aici asemeni mie,dar nu prea e de gasit,poate am prea putina experienta cu un Taur dar...eu cred ca exista si exceptii.Foarte importata este si compatibilitatea intre cei doi si din aceasta cauza poate ceea ce este defect la taur ptr cineva,ptr mine poate fi o calitate.De altfel educatia si mediul in care a trait,experientele de viata.Eu,il vad perfect aproape.Stiu,iubrea este oarba dar d aceea este minunata..te face sa vezi totul frumos si,vreau sa ramana asa ptr mult timp.Dar,sunt socata de ceea ce am citit aici.Nu vreau sa mi se intample si mie.Va rog,mai ganditi-va oare,nu exagerati?Incercati sa vedeti si calitatile,ele exist cu siguranta sau...poate si ei au nemultumiri vizavi de voi,motiv ptr care a intervenit schimbarea.Imi cer scuze.Poate imi raspunde cineva.M-ati speriat! Mult noroc si multa dragoste tuturor! |
||
garbo076408 Postat pe 26 Noiembrie 2009 06:34 |
||
daca crezi ce ai citit pana acum, crede-o si pe asta: Iubind viata, barbatul Taur iubeste, bine�nteles, si dragostea. Este un tip senzual, foarte fizic, la care dorinta e, probabil, componenta cea mai puternica a temperamentului. �n relatia cu o femeie, sexualitatea e pe primul loc si barbatul Taur va ram�ne alaturi de acea femeie cu care se va �ntelge cel mai bine pe acest plan. S-ar putea spune despre el ca se pricepe sa "c�nte" la o femeie ca la un violoncel. Cu fervoare, eficacitate si... gratitudine. Aproape ca �i dispretuieste pe barbatii care nu-si dau silinta pentru a-i oferi unei femei tot ce �si doreste. Cu toate ca este recunoscut pentru chibzuinta cu care-si administreaza finantele, barbatul Taur �si va exterioriza sentimentele nu numai prin vorbe si gesturi, ci si fac�nd daruri, fiindca, dincolo de aparenta lui foarte practica, este, ca orice venusian, un romantic. Barbatul Taur �si tine promisiunile. Asta fiindca promite doar daca este sigur ca se poate tine de cuv�nt, si este sigur ca se poate tine de cuv�nt doar dupa ce a analizat atent situatia. Din cauza ca are constiinta stabilitatii, arareori barbatul Taur intra sau iese dintr-o relatie. Bine�nteles ca poate experimenta deliciile sexului cu foarte multe femei, dar pentru el o "relatie" �nseamna ceva cu mult mai serios. �n tinerete, zboara din floare �n floare, cu aviditate si curiozitate. C�nd se decide �nsa sa-si �ntemeieze un camin, atunci nu mai glumeste: alege cu grija, fara graba, c�ntarind avantajele si inconvenientele si hotar�ndu-se abia dupa o matura deliberare. |
||
pik_nik Postat pe 26 Noiembrie 2009 06:40 |
||
eu am un frate,in zodia taurului.ii plac banii,masinile tari si femeile frumoase si inteligente.iar el arata ca un manechin.are un succes ,ce uneori ma face si pe mine sa cred ,ca mama l-a nascut direct in scaldatoare. | ||
alexxandra Postat pe 26 Noiembrie 2009 06:54 |
||
si acum e peste? | ||
pik_nik Postat pe 26 Noiembrie 2009 06:56 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-11-26 06:56:29si acum e peste? sper ca nu aveti nimic impotriva fratelui meu?e un baiat tanar,inzestrat din toate punctele de vedere si isi traieste si el tineretea asa cum poate si-au trait-o multi,dar azi nu recunosc. |
||
alexxandra Postat pe 26 Noiembrie 2009 07:25 |
||
Divus, fereasca-ma zeii!!! da' daca a invatat sa inoate inainte sa deschida ochii, ma gandeam si io... |
||
pik_nik Postat pe 26 Noiembrie 2009 07:27 |
||
PikNik..iti multumesc! Aceste randuri sut mult mai aproape de inima mea.Dar..ma gandesc ca,in comparatie cu experientele reale traite de aceste doamne care au postat pe forum...aceste randuri devin..doar niste randuri,cuvinte si litere. Nu stiu ce sa mai spun..ce ar fi sa schimbam subiectul si sa discutam de Leu sau Scorpion,aici am mai multa experienta de 12 ani care m-au terminat psihic si acum am crezut si mai cred ca am gasit ceea ce am nevoie,intr-un Taur.Banuiesc ca daca descid subiectul scorpion se va intampla acelasi lucru..valuri de intamplari si experiente negative.Pana la urma,toti suntem in aceeasi categorie bagati,adica aceea de oameni..Toti avem aceleasi calitati si defecte in proportii diferite.Nu este vorba numai de Taur..ma rog,eu incerc sa ma incurajez acum singura,nimeni nu ma ajuta Sunt obosita acum,este deja dimineata si nu mai pot gandi limpede. Imi iubesc taurasul mult si sper sa nu se schimbe niciodata. Am sa revin,poate gasesc vreo surpriza placuta din partea cuiva. Numai bine tuturor! Dana |
||
garbo076408 Postat pe 26 Noiembrie 2009 07:28 |
||
Mi se pare copilaresc si imatur sa-ti evaluezi reusita relatiei prin prisma zodiei...tipologia umana nu inseamna doar 12 zodii...Pana la urma...amanuntul face diferenta...si exceptia confirma regula...408...fiecare relatie e unica...nu poti compara... | ||
rodyk Postat pe 26 Noiembrie 2009 07:40 |
||
Si nu se face aceesi greseala,evaluand nereusita in relatie bazandu-te pe zodii? | ||
garbo076408 Postat pe 26 Noiembrie 2009 07:52 |
||
ba da, cand partenerii n-au curajul sa-si asume greselile. | ||
pik_nik Postat pe 26 Noiembrie 2009 07:54 |
||
pik...pana la urma...fiecare din noi suntem unici...deci relationam in moduri unice... | ||
rodyk Postat pe 26 Noiembrie 2009 07:59 |
||
de acord cu amandoi(a). Voi v-ati trezit sau nu ati dormit deloc?La mine este 7 dim si abia acum merg sa dorm macar putin. O zi buna va doresc! Dana |
||
garbo076408 Postat pe 26 Noiembrie 2009 08:06 |
||
pik...dar tu parca aveai alta parere despre tauri...sau ma insel eu... Dar imi amintesc de ceva scris de tine, in alta parte, tot despre tauri, da parca...era nitel "altfel"... Sau nu am retinut bine? |
||
SelenaM Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:05 |
||
garbo 408, sa stii ca si al meu este exact ca si al tau-cand sunt cu el e superatent, e atat de dulce prin faptele care le face, dar sa fii atenta sa nu te manipuleze,nu e comunicativ deloc, vesnica enigma, si yo imi iubesc taurasul foarte mult, dar vezi ca nu vei sti niciodata ce sentimente are pentru tine-te poate face uneori sa fii intr-o incertitudine totala-vei avea uneori sentimentul ca te foloseste, ei aici poti si tu sa faci altfel-sa pari mai indiferenta si dezinteresata, uneori vei crede ca sunteti impreuna doar de dragu sexului...crede-ma, dar nu te speria, se merita, lui ii place sa aiba tot, taurasul meu e genu care vrea sa controleze totul de la telecomanda pana la ce ma imbrac-si asta e naspa pentru ca te dezveti sa fii independeta, nu ai uneori senzatia ca te doare sufletul si vrei sa bocesti toata seara pentru ca nu te-a sunat dupa ce te-a petrecut acasa? el nu iti va lua parerea ta in calcul, daca nu te vei arata profund dezamagita de ceea ce face el, in rest daca ai multi prieteni si multa incredere in tine vei fi fericita cu el, fii atenta-lui nu-i plac femeile care plang, care au probleme, desi nici el nu plage, ti-a spus vreodata ce probleme are? nu cred, vrea sa te protejeze, stie ca ai si tu pe ale tale | ||
garbo000056 Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:48 |
||
apropo, garbo..408 , si yo am avut relatie cu un leu-3 ani, apoi l-am parasit-nu il iubeam si avem divergente de opinii foarte mari, yo fiind scorpion, si mie mi s-a parut de la bun inceput ceea ce visam- cu taurasul meu, da, comparativ cu leul, intr-adevar taurul e mult mai bun si in plus simti ca iubesti-ceea ce e foarte important, yo cred k se merita sa fii cu el, dar nu tre sa crezi k mereu esti tu aia care se cearta, el poate uneori sa secomporte ca si cum prietenii ar fi mai importanti decat ceea ce spui tu, tu apropo ce zodie esti? am putea multe sa discutam in aceasta legatura, mai ales ca si yo am tot aproape un an cu baieteluu meu. |
||
garbo000056 Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:55 |
||
garbo 056,iti multumesc ptr mesaj si as vrea si eu sa discutam pe subiectul acesta mai mult,o putem face si pe messenger Id-ul meu este danadny Cand am citit mesajul tau de mai sus,parca m-am vazut pe mine.Si mie imi gateste si ma serveste si la pat daca este nevoie,imi ia farfuria si nu am nici o sansa sa il conving ca vreau sa il ajut. Cand sunt cu el e un adevarat paradis.Este numai dragoste si caldura,pasiune,ma rasfata si ma face sa simt ca stralucesc,s poarta ca un gentleman si are maniere,ii place sa isi exteriorizeze setimentele in public,oriunde am fi si asta ma face sa ma simt f bine,e dulce si apetisant,cred ca iubesc totul la el. Cate-o data se arata mai sever si daca el vrea sa faca ceva anume,nu conteaza altceva,cand a luat o hotarare,asa trebuie sa ramana chiar daca va rani putin pe cineva,chiar daca este vorba de sora sau de mama.Merge pe ideea ca,trebuie sa faci ce e mai bine ptr tine dar incercand totusi si sa nu ranesti prea tare pe cineva,ptr ca,de fapt cineva va suferi oricum..deci,face ce il taie capul.Mie mi se pare ca isi da toata silinta sa fie bun,il vad ca pe un barbat intelept care ia hotarari dupa ce gandeste bine in stilul lui calm.Am incredere in deciziile lui. In privinta sentimentelor,a-l meu le arata in diferite feluri. Depinde in ce stare se afla.Dar,cand o face,pot spune ca simt cu toata fiinta mea dragostea lui.Cand nu se manifesta prin vorbe,vad in privirea lui toata caldura si dragostea ce o are si...imi este de ajuns.Nu am observat ca ar vrea sa controleze chiar totul.Oricum,pot spune ca in general ne completam si respectam nevoile fiecaruia,de intimitate,singuratate,tacere,somn,prieteni.. Simt cand impune putina distanta si atunci incerc sa il inteleg si il las.El spune ca il calmez,eu spun acelasi lucru despre el. Nu prea am succes daca vreau sa ma cert,nu imi da satisfactie. Ma mai dau si cu capul de pereti ca nu am cu cine sa ma cert,el ramane calm si ma calmeaza si pe mine.Recunosc ca,este ceva adanc ascuns,la care nu pot ajunge.O enigma.Incerc sa comunic mai multe cu el,ca sa il pot descoperi chiar fara sa isi dea el seama.In general este deschis la discutii,considera ca avem nevoie de asta. Dar,are limite..cand nu mai vrea sa discute,nu mai am ce face. Si raman,confuza.. A...si da,imi da si mie ignore cand il supara ceva,nu mai vorbeste cu mine,nu imi raspunde,reactia lui este mult mai grava decat greseala mea,ma tine la distanta pana considera el si ii trece furia dar asemenea momente ptr mine sunt cumplit de grele.Dar atunci,incerc sa imi amintesc ca m-a asigurat candva de dragostea si intentiile lui si incerc sa am rabdare..dar e greeeeeu!!!! Eu,sunt leu...nu prea am rabdare. Eu,il vad ca pe un barbat deosebit,cu multe calitati.Sper din tot sufletul sa nu se schimbe,sa nu imi dovedeasca ca a jucat un teatru si ca a fost un actor perfect,as primi o mare lovitura. Sunt speriata de ceea ce am citit pe aici.Nu avem prea multa xperienta impreuna si stiu ca multe apar pe parcurs. Inainte de aceasta relatie,am avut doua relatii,una de 10 ani si alta de doi,cu scorpion.Amandoua dificile,ultima mi-a pus capac. Este zodia ce o cunosc mai bine decat pe mine,am fost fascinata de ea si de orice scorpion,am relationat bine cu ei mereu dar...intr-o relatie este mult mai greu.Sunt oameni extraordinar de buni,inteligenti,cu o putere asupra oamenilor incredibila,devotati la maxim dar...nu usor de trait cu ei,deloc. Acum,mi-am gasit taurasul meu calm cu care imi ofera liniste si confort psihic,ceea ce am nevoie foarte mult acum.Sper sa ramanem asa si tie iti doresc la fel,sa te bucuri de taurasul si de dragostea lui...forewer!Am scris o gramada si tot mai am de spus si de aflat,dar poate vom comunica si altfel. Multa dragoste va doresc. Dana |
||
garbo076408 Postat pe 27 Noiembrie 2009 02:10 |
||
SelenaM, uneori spun si ce vor altii sa auda, nu ce gandesc eu. cu alte cuvinte, sa zicem ca sunt un oportunist apropos, textele serioase despre zodii si alte tromboane de genul asta le iau din eastrolog.ro |
||
pik_nik Postat pe 27 Noiembrie 2009 03:30 |
||
pik_nik,tu esti taur? Eu sunt noua pe aici si imi petrec noptile citind pe forum despre taur de mi s-a ridicat parul in cap.Daca esti taur,as vrea sa mai vorbim.Cum te-ai descrie tu?Este adevarat ca,fiind un semn de pamant,iti place stabilitatea,nu iti plac schimbarile motiv ptr care,si intr-o relatie ramai stabil.Poate si din motiv de comoditate sau incapatanare,ptr ca,le aveti pe amandoua? Scuze..incerc sii eu sa aflu cat mai multe dar din ce aflu si citesc din aia sunt mai confuza.. |
||
garbo076408 Postat pe 27 Noiembrie 2009 03:35 |
||
nu sunt taur, dar daca ai fi mai aproape, as putea deveni | ||
pik_nik Postat pe 27 Noiembrie 2009 03:37 |
||
ptr pik nik |
||
garbo076408 Postat pe 27 Noiembrie 2009 03:40 |
||
pentru tine |
||
pik_nik Postat pe 27 Noiembrie 2009 03:41 |
||
atunci,ai avut o relatie cu un taur.. |
||
garbo076408 Postat pe 27 Noiembrie 2009 03:46 |
||
pardon, nu-s nici zoofil, nici homosexual am scris mai devreme de unde am "inspiratia" www.eastrolog.ro |
||
pik_nik Postat pe 27 Noiembrie 2009 03:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sugestii,sfaturi , | 6 | De la: G1N3A5 31 Ianuarie 2011 16:48 |
Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia TAUR | 32 | De la: mielutza 14 Iunie 2009 08:02 |
Femeia Taur-Barbatul Pesti | 19 | De la: Thya 20 Mai 2012 09:16 |
|
||
Doresc sa aflu ce �anse de izbinda exista intre EL berbec EU Scorpion | 17 | De la: garbo213343 12 Aprilie 2013 09:06 |
Cand sotii incep sa se raceasca de noi. | 77 | De la: Elenita20 1 Martie 2012 17:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară