Barbatul TAUR

fetele, ochiu la mine

am zis ca sagetatorii si gemenii sunt buni ca iubiti, nicidecum ca oameni " de casa". cu ei, nu ai o relatie stabila: nisip miscator, sunami, cutremur devastator, vant galactic. ce mai? toate relele de pe pamant si cosmos adunate in fiinta lor dragalasa. asa ca, buni la iubit dar si buni de fugarit, cand e vorba la o adica
si_totusi
Postat pe 10 Decembrie 2009 21:01
"Pariaza pe sagetatori..nu te dezamagesc nicicand, doar par schimbatori dar sunt extrem de implicati si pasionali , sunt artisti, boemi.."
....asta chiar imi place reyya...manusa...
DORI_
Postat pe 10 Decembrie 2009 21:28
reyya
Postat pe 10 Decembrie 2009 21:30
Totusicooooooooooooo.....ce scrisasi...???
"fetele, ochiu la mine
am zis ca sagetatorii si gemenii sunt buni ca iubiti, nicidecum ca oameni " de casa". cu ei, nu ai o relatie stabila: nisip miscator, sunami, cutremur devastator, vant galactic. ce mai? toate relele de pe pamant si cosmos adunate in fiinta lor dragalasa. asa ca, buni la iubit dar si buni de fugarit, cand e vorba la o adica"

de ce ma superi acum...
dupa ce m-ai/ne-ai urcat pe piedestal...???
DORI_
Postat pe 10 Decembrie 2009 21:38
De la: ready_vivus, la data 2009-12-10 21:01:38bre, totushico, da' nu a sesizat nimeni nuanta, pana amu!

mie mi-a placut mult ce ai zis matale: ca pana amu ai fost atrasa de niste omuleni!
deci atat: de niste simpli omuleni! NU de niste VARSATORI!
Ca mare dreptate ai, scumpo: varsatorii nu-s omuleni. varsatorii sunt ... he he heeee... da' ce nu sunt ei?
Sunt de-a dreptul pur si simplu! Zei, mai, ce mai?

Bre, nu dadeati! trageam si io spuza pe turta mea, ce? numa' voi?

chiar, ce nu sant varsatorii?
zi si mie, daca dau de unul.......
vyva
Postat pe 10 Decembrie 2009 21:43
Eu chiar sunt "de casa"...prea de casa...
inseamna ca trebuie sa-mi iau arcul in maini si sa il folosesc? Nu de alta,dar sa se stie...?
DORI_
Postat pe 10 Decembrie 2009 21:43
si eu sunt tot in aceasta zodie..doar atunci cand se impune( a-l folosi )

oricum e o zodie putin ,,nedigerata" dar nu e posibil sa placi la toata lumea
reyya
Postat pe 10 Decembrie 2009 21:46
hai, mai vivus ca nu am vazut ce ai scris, decat dupa ce am postat . ai dreptate si tu. da, vezi? se supara daniela daca imi cobor simpatiile sub cota de avarie

si_totusi
Postat pe 10 Decembrie 2009 21:52
Si_totusi,pai...daca nu tinem noi...cu noi...ca am inteles ca si tu esti sagetatoare...cine sa ne aprecieze...cand toti sunt...invidiosi...ca avem si arc si "zburator" in dotare...
DORI_
Postat pe 10 Decembrie 2009 21:57
daniela, eu sunt peste
si_totusi
Postat pe 10 Decembrie 2009 21:59
totusico....al cui??
eladaela
Postat pe 10 Decembrie 2009 22:01

al marilor .
si_totusi
Postat pe 10 Decembrie 2009 22:10
buna buna buna eu sunt un taur si dupa cum spui tu aici un taur nu prea e bun de nimic dar poti sa te inseli de ce zic asta , . Pentru ca eu de agzp sunt casatorit de 14 ani cu un scorpion daca tot vorbiti de zodii si sunt inca aici ;am un copil de2 ai si unu care tr sa vina si am trecut si prin rele si prin bune .N u spun ca suntem niste sfinti si ca nu egzista certuri dar asta este viata de cuplu si trebuiesc aceptate defectele amindorora ca dor no sa credeti ca voiiiiiii sunteti de fara defecte ? si mai e ceva depinde de educatia fiecaruia eu unu nu am avut o educati buna de la parintii dr pot sa ma laud ca tot ce am in minte e din ex mea si nici multa carte nu am facut . oricum sa stiti ca nu egzista pe lume fe meie care sa nu poata schimba un barba . Ssi daca vreti pot sa va spun mai multe despre mine turullll
garbo082192
Postat pe 11 Decembrie 2009 06:36
De la: laura31c, la data 2008-07-26 20:47:07Am sa ti raspund. Cifrele tale ma lasa rece *( fara suparare) si crede-ma ca nu numai pe mine. Viata reala nu are treaba cu cifre sau statistici. Sunteti buni in a va ridica la un oarecare intelect dar hm cand e sa demonstrati .......mai aveti de lucrat. Poate tu esti exceptia dar am mari indoieli. Nu traim si nu iubim cifrele sau statisticile Am incercat totul , am luptat si ce a facut el? A aratat lasitate, frica, ignor, plata cu aceasi moneda , sti tu....ochi pentru ochi............hm. Paote pe femeile naive le vei convinge dar pe mine nu. Daca tu esti exceptia mi-ar place sa mai vobim in privat pe mess despre atsa poate imi schimbi parerea dar .....cine a trait alaturi de un TAUR imi va da dreptate ca au ramas cu o mare dezamagire si cu un amar pe care statisticile tale le lasa rece. ......
garbo082192
Postat pe 11 Decembrie 2009 07:23
De la: si_totusi, la data 2009-12-10 21:59:40daniela, eu sunt peste

Am inteles...peste al marilor..."omuleti"...mari...
DORI_
Postat pe 11 Decembrie 2009 11:58
Nu stiu cum iubesc femeile din zodia pesti,
dar un barbat din zodia pesti am cunoscut...si am impresia ca ei iubesc pentru toata viata...e drept ca mai multe persoane...consecutiv...dar pentru toata viata...
sunt tare iubareti...cel putin "reprezentantul" care l-am cunoscut eu...
per general,eu am observat ca poti intalnii oameni extrem de diferiti in cadrul aceleasi zodii...
DORI_
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:04
totusico, ai ratat zodia noastra preferata
zambila
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:10
pi cini????
nazirra
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:11
pi fishiori, bre
zambila
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:13
zambilici, dap nu era normal?

imi era prea bine ieri , ca sa-mi stric ziua

astia, nici in zodiac n-ar fi bine sa existe

si_totusi
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:14
totusico, eu am pe cineva in familie, din "fecioara"...

tu zi-le ca io nu comentez... doar dau din cap...
garbo_C
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:18
io crez ca i-ai lasat mai la urma, ca ai mai multe de zis....
zambila
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:19
iote ici cateva caracteristici

ultimul semn zodiacal Criminali in serie ( feciara)

atentie la portretul robot

Cum il depistezi

- daca ti se pare ca iti e cumva familiar, probabil ca e.

-gandeste-te daca nu cumva i-ai vazut poza la stiri, printre urmaritii general. Fecioarele sunt materia prima pentru criminalii in serie � meticulosi, reci, rabdatori (ce credeai??). oricum, arata destul de atragator in carne si oase.

-e ingrijit si adeseori cu parul deschis, ca raufacatorii din filme. Uita-te dupa individul calm si demn care nu face altceva decat sa te fixeze din coltul celalalt, cu un cutit tinut la spate

Unde il gasesti:

la banca, tinand coada in loc in timp ce il piseaza pe functionar la cap. La seminarii de auto-motivare. Intr-o toaleta publica, incercand sa scape de dovezi. In sectia de nebuni periculosi, plangandu-se ca gardienii i-au pus camasa de forta invers si, colac peste pupaza, nu se potriveste cu pantalonii

Prima intalnire:

cand o sa te invite in oras in cele din urma, o sa te duca la o cantina a saracilor unde poti sa ai parte de toata supa chioara pe care nu vrei sa o mananci. Daca dupa aceea te invita sa beti ceva intr-un locusor grozav, ai grija sa nu fie intr-o pivnita, pe o alee intunecata sau pe vreun acoperis de bloc

Cand sa o faci:

NU O FACE !. Ticalosul din Fecioara are aceeasi influenta asupra sexului ca aviara asupra fripturii de pui

Daca iti da papucii:

ca si in majoritatea celorlalte lucruri din viata lui, probabil ca nu o sa ii iasa. Daca cumva face chestia asta, e fie din cauza ca nu ai facut suficienta curatenie sau ai rasfoit in baza cu pozele urmaritilor de la politie si ai aratat spre mutra lui si ai spus celor de acolo:

�El e. El e tembelul care mi-a IMPRUMUTAT 10.000 de pe cartele sa dau un telefon la politie dupa ce a incercat sa ma taie in bucatele�

Daca ii dai tu papucii:

o sa se orefaca indiferent si cand o sa crezi ca ai scapat de el, o sa apara , cu muzica lenta pe fundal. Dar sa nu crezi ca are la spate vreun buchet de flori � alea costa bani. E acelasi ciocan de data trecuta.

si_totusi
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:44
ioi, scumpo...nu mai zic nimic
zambila
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:50
asa ca, el e omul?

cell, zi-ne de cate ori ai dat din cap
si_totusi
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:52
totusico...mi-ai fost de mare ajutor
eladaela
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:52
ela,

fugi ,rupand pamantul, daca ai depistat personajul. daca tii la viata
si_totusi
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:54
ioi, viata mea!

haide bre, totusico, ca nu-i toti asa... tata-i fecioara...

o sa-i dau mamei sa citeasca si va spun maine de cate ori a dat din cap...
garbo_C
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:55
totusico....ma gandesc daca sa fug sau sa-l hacui
eladaela
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:56
cel, sigur are un ascendent bun. altfel, nu-mi explic.

da, pe mama ta ,ai intrebat-o cam ce parere are?

(glumesc)

ela, raspuns corect :HACUIT
si_totusi
Postat pe 11 Decembrie 2009 12:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat de importanta este facultatea si cat de mult sacrificiu merita? 28 De la: garbo171675 16 Decembrie 2010 06:46
femeia Peste 31 De la: Thor_again 7 Martie 2011 21:14
Femeia sagetator - Barbat scorpion 12 De la: eu_geminy 30 Noiembrie 2011 01:11
Fata sagetotr si baiatul fecioara. 8 De la: garbo255907 27 Decembrie 2011 18:06
compatibilitate 6 De la: iza70 24 Februarie 2011 16:15
Setari Cookie-uri