1). Despre barbatul Taur: Iubind viata, barbatul Taur iubeste, bine�nteles, si dragostea. Este un tip senzual, foarte fizic, la care dorinta e, probabil, componenta cea mai puternica a temperamentului. �n relatia cu o femeie, sexualitatea e pe primul loc si barbatul Taur va ram�ne alaturi de acea femeie cu care se va �ntelge cel mai bine pe acest plan. S-ar putea spune despre el ca se pricepe sa "c�nte" la o femeie ca la un violoncel. Cu fervoare, eficacitate si... gratitudine. Aproape ca �i dispretuieste pe barbatii care nu-si dau silinta pentru a-i oferi unei femei tot ce �si doreste. Cu toate ca este recunoscut pentru chibzuinta cu care-si administreaza finantele, barbatul Taur �si va exterioriza sentimentele nu numai prin vorbe si gesturi, ci si fac�nd daruri, fiindca, dincolo de aparenta lui foarte practica, este, ca orice venusian, un romantic. Barbatul Taur �si tine promisiunile. Asta fiindca promite doar daca este sigur ca se poate tine de cuv�nt, si este sigur ca se poate tine de cuv�nt doar dupa ce a analizat atent situatia. Din cauza ca are constiinta stabilitatii, arareori barbatul Taur intra sau iese dintr-o relatie. Bine�nteles ca poate experimenta deliciile sexului cu foarte multe femei, dar pentru el o "relatie" �nseamna ceva cu mult mai serios. �n tinerete, zboara din floare �n floare, cu aviditate si curiozitate. C�nd se decide �nsa sa-si �ntemeieze un camin, atunci nu mai glumeste: alege cu grija, fara graba, c�ntarind avantajele si inconvenientele si hotar�ndu-se abia dupa o matura deliberare. |
||
LILO Postat pe 22 Decembrie 2009 05:18 |
||
---|---|---|
Personalitatea zodiei Taur Un Taur autentic g�ndeste si actioneaza conform realitatii. El �si cunoaste limitele, iubeste ordinea, este obiectiv, nu amesteca obligatiile cu distractia, este rabdator, rezistent, practic, iubeste muzica si arta si mai ales placerea. Este adeptul naturaletei, al lipsei de complicatii. Este inimos, sociabil si are simtul umorului. Schimbarile nu-i stau �n fire. Are nevoie de siguranta. G�ndurile si sentimentele lui sunt ghidate de ideea de proprietate, chiar daca este vorba despre cea a partenerului. Daca Soarele este prost aspectat �n horoscop, nativul Taur poate fi dominat de dorinta de comoditate si de placeri, dar si de �ncapat�nare, gelozie. Nativul din zodia Taur poate fi dur, unilateral si inflexibil, de neclintit din prejudecatile lui, imobil spiritual. Comportamentul Taurului depinde foarte mult de starea sa de spirit, fapt care nu face dec�t sa-l traga �n jos. Stap�nirea instinctelor poate deveni o problema. Perseverent si ferm, iubeste luxul si siguranta. Este un prieten credincios si un dusman ne�nduplecat. |
||
LILO Postat pe 22 Decembrie 2009 05:21 |
||
e adevarat ca mai rau decat un barbat taur e barbatul scorpion?!... | ||
|
||
magdabeauty Postat pe 22 Decembrie 2009 06:32 |
||
De la: magdabeauty, la data 2009-12-22 06:32:38e adevarat ca mai rau decat un barbat taur e barbatul scorpion?!... Mai rau decat barbatul taur si barbatul scorpion este barbatul in general. Ai grija ce alegi, pentru ca mai tarziu vei regreta anii pierduti. De tine depinde, nu de el. Asta daca nu vrei sa patesti ca altele si sa iti plangi de mila pe aici. |
||
anarax Postat pe 22 Decembrie 2009 21:36 |
||
ideea-i ca voiam ceva concret despre defectele sau calitatile barbatului scorpion...taurul eu sunt . am inteles ca cei doi s-ar potrivi de minune...desi, despre barbatul scorpion...s-a auzit multe...nu si ca ar fi un sfant. ...iar noi ne cam ciondanim...desi ne si iubim... |
||
magdabeauty Postat pe 23 Decembrie 2009 06:13 |
||
TEST | ||
garbo067684 Postat pe 23 Decembrie 2009 08:35 |
||
TAURUL ESTE IN DEFECTE UN MIC COPIL FATA DE SCORPION... FERITIVA DE PERSOANELE DIN ACEASTA ZODIE .... SUNT ASCUNSE SI DE O RAUTATE PATOLOGICA... DAR ASTA DIN PACATE LA PERSOANELE DIN ACEASTA ZODIE PE CARE LE-AM CUNOSCUT EU ..POATE EXISTA SI SCOPIONI CARE AU O CANTITATE MAI MARE DIN CALITATI SI MAI MICA DIN DEFECTE... DAR IN GENERAL ATENTIE CU BARBATII SCORPION SUNT EXTREM DE PARSIVI, PERICULOS DE PARSIVI, UNELTESC SI FAC MAI TOTUL PE LA SPATE , NU SUNT BUNI DE A CONDUCE CEVA ...NICI VIATA LOR NU SI-O POT CONDUCE...SUNT SLABI SUPUSI TUTUROR VICIILOR SI MAI ALES NU ISI RESPECTA CUVANTUL DAT...MINT CU NERUSINARE ...SI POZEAZA IN MARI EXPERTI IN TOATE CELE DAR DACA II SCUTURI MAI TARE SUNT EXTREM DE SUPERFICIARI SI PLINI DE EI.... |
||
garbo067684 Postat pe 23 Decembrie 2009 08:42 |
||
alta oda scorpionilor.... |
||
quasaria Postat pe 23 Decembrie 2009 08:55 |
||
ultima propozitie in zodia asta e 100% adevarata... |
||
garbo067684 Postat pe 23 Decembrie 2009 08:56 |
||
io ma bucur cica taurii au mai putine defecte 'neata, q! |
||
zambila Postat pe 23 Decembrie 2009 08:57 |
||
684, pariez ca cei din zodia ta, sunt "painea lui Dumnezeu"... este? | ||
garbo_C Postat pe 23 Decembrie 2009 09:01 |
||
bingo!!! 'neata, cell |
||
zambila Postat pe 23 Decembrie 2009 09:04 |
||
mneata fetili!!!!!!azi livram taurasi?????? | ||
nazirra Postat pe 23 Decembrie 2009 09:06 |
||
'neata fetelor! bem si noi o cafea pe topicul asta? |
||
garbo_C Postat pe 23 Decembrie 2009 09:08 |
||
pai da....de dimi intre taurasi...... | ||
nazirra Postat pe 23 Decembrie 2009 09:09 |
||
hi hi fac eu cafeaua, ca-s gazda, adica, tauras |
||
zambila Postat pe 23 Decembrie 2009 09:11 |
||
vulturu' cheama scorpia... receptie! hai la cafea! |
||
garbo_C Postat pe 23 Decembrie 2009 09:13 |
||
care i scorpia...vulture????? | ||
nazirra Postat pe 23 Decembrie 2009 09:19 |
||
cum, nazi, nu stii? scorpia-i sor-mea, mai... |
||
garbo_C Postat pe 23 Decembrie 2009 09:41 |
||
mai.....ce chestie!!!!!iote ca n am stiut!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 23 Decembrie 2009 09:47 |
||
De la: garbo067684, la data 2009-12-23 08:42:00TAURUL ESTE IN DEFECTE UN MIC COPIL FATA DE SCORPION... aha...incurajator...mi-ai luminat ziua da, am observat diabolicul din el, in anumite situatii...dar, am auzit ca daca iubesc sincer barbatii scorpion fac totul pentru persoana respectiva...bine, acum sa nu-mi spuneti ca pana ajung sa iubeasca...nu-mi va mai trebui mie pe mine ma atrage zodia asta...chiar si pe femeile scorpion le admir...par a fi niste oameni puternici... sa stii ca si taurului daca i se pune pata...ia in coarne scorpionul de nu se vede |
||
magdabeauty Postat pe 23 Decembrie 2009 11:01 |
||
O femeie daca isi doreste un barbat, il are. Asta e destul de limpede pentru multe dintre noi. Pentru cat timp ramane de vazut, daca te mai vrea el sau daca il vei mai dori. Orice femeie trebuie sa isi ia asigurari pentru pierderile colaterale. Aproape in fiecare caz. O casnicie perfecta nu exista daca noi femeile nu facem ceva pe acest plan. Si perfecta nu inseamna neaparat fericita. | ||
anarax Postat pe 23 Decembrie 2009 17:05 |
||
De la: anarax, la data 2009-12-23 17:05:20O femeie daca isi doreste un barbat, il are. Asta e destul de limpede pentru multe dintre noi. Orice femeie trebuie sa isi ia asigurari pentru pierderile colaterale. Aproape in fiecare caz. ce zodie esti tu, anarax? |
||
quasaria Postat pe 24 Decembrie 2009 00:47 |
||
Nu se gaseste o femei taur sa vb? Toate zodiile au calitati si defecte Orice om este egoist |
||
garbo082695 Postat pe 24 Decembrie 2009 08:42 |
||
Indiferent de zodie, fiecare om on este unic in felul lui. Poate ca sunt acele caracteristici generale care se potrivesc, dar, totul pleaca de la educatia primita, mediul social in care a crescut si puterea de autoeducatie. Am intalnit Tauri rai, egoisti, materialisti si puturosi. Insa am intalnit si Tauri foarte educati, rafinati, cu o educatie aleasa si foarte muncitori. |
||
Nirvana Postat pe 24 Decembrie 2009 09:40 |
||
Sunt nesimtiti, egoisti. puturosi , meschini si flegmatici. Nu au nimic bun in ei . Sa nu va pierdeti capul dupa un bou- taur ca i mare pacat. Nu veti fi iubite ci folosite, . Ei nu au maniere si daca au in cazuri rare au interes sigur. Nu le place sa se spele, sunt cei mai infideli si posesivi deopotriva, copiii pentru ei sunt piedica in viata. GUST AMAR> Aveti grija. Mai bine stati singure decat sa va consumati tineretea cu astfel de indivizi. | ||
garbo060691 Postat pe 24 Decembrie 2009 17:02 |
||
CRACIUN FERICIT!!!! | ||
Laura76 Postat pe 25 Decembrie 2009 00:21 |
||
Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani! | ||
garbo076408 Postat pe 25 Decembrie 2009 04:28 |
||
De la: DoubleV, la data 2008-07-26 17:23:15laura31c,nu stiu,nu cunosc barbatii taur in relatii,doar nu sunt pe invers :),cu siguranta nu trebuie sa judeci o pers dupa zodie...e doar o coincidenta.Tin sa-ti dem asta printr-un simplu calcul:30% dintre romani au net,1% stiu de acest site,din astia 1% 10% au scris la acest subiect.Atunci cum poti trage o concluzie atat de sigura?:),te intreb...sau din celelalte subiecte de genul de pe forumuri.In cazul in care faci vreun sondaj in toata Romania sa ma anunti si pe mine :),cu siguranta iti voi da dreptate.Si nu o sa fug de pe site,astept raspunsul tau,numai sa mi-l dai.P.S.:Calculul meu e fictiv cu iz de real,in favoarea ta:am spus ca 1% stiu de acest site(adik aprox 60 000) ceea ce nu cred...si ca 6 000 au scris despre subiectul"barbatul taur".Nu am vrut sa bag virgulele sau perioadele gen :0.000(1):),in realitate cam asa ar fi.Si daca ai mai face si o probabilitate ar iesi si mai rau,in concluzie zodia nu conteaza.Poate apare cineva care nu confirma regula...ca pe celelalte subiecte au aparut...Sper sa nu iei mesajul meu ca o replica pentru a intra in polemica,asta cred eu si am incercat sa demonstrez cat de cat |
||
garbo077139 Postat pe 25 Decembrie 2009 16:18 |
||
Poate celelalte persoane nu au net. Sarbatori fericite!!!! | ||
Laura76 Postat pe 25 Decembrie 2009 17:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
rugaminte... | 8 | De la: anaROBERT 14 Februarie 2011 00:36 |
Pitipoance.ro | 4 | De la: Shy 1 Martie 2009 14:49 |
FEMEIA SAGETATOR | 5 | De la: Thor_again 29 Mai 2011 19:32 |
|
||
eu rac el leu... | 59 | De la: garbo089305 10 Aprilie 2012 00:57 |
Barbatul rac | 8 | De la: garbo175368 26 Ianuarie 2011 21:04 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară