BARBATII DN ZODIA TAUR DIFERA, ADIK DEPINDE DE PERSOANA DAK P UNII II INTERESEAZA DAOR BANII S FEMEIIILE S SUNT PREFACUTI ASA KM SA MENTIONAT , ALTII POATE SUNT ASTFEL NU SNT PREFACUTI SAU DORNICI DE A AVEA BUZUNARUL PLIN TOT TIMPUL.PREREA MEA. | ||
garbo043270 Postat pe 26 Decembrie 2009 16:22 |
||
---|---|---|
"Familist" p naibii...Un barbat Taur este ce`a mai joasa speta de om.Este egois,posesiv,capabil sa te jigneasca in asa fel incat sa se simta el bine.Pentru mine un barbat Taur este omul de care trebuie sa t feresti sau sa il faci sa se fereasca de tine. | ||
Raluca_rules Postat pe 27 Decembrie 2009 03:25 |
||
barbatul din zodia taur este foooooarte bun ca .... amant. pe bune! si daca mai are si ascendentul in scorpion, intr-adevar ai parte de ceva fascinant. daca ai rabdare sa-l cunosti, daca-i accepti o parte din hachitele cu care sare la interval, numai ca sa impresioneze, viata langa el nu va fi deloc plictisitoare. trebuie numai sa stii ce vrei sa faci cu un taur - sa-l ai o viata intrega langa tine (cam greu- oricum va incerca sa te lege cu lantul de calorifer impunandu-ti tot felul de reguli care te constrang sa nu poti faci ceea ce vrei, ptr. ca dp lor de vedere , femeia tb sa fie supusa si sa se uite la el ca la un mic dumnezeu)sau numai ptr. o aventura. de obicei , sunt impecabili, nu ies din casa pana nu s-au uitat de 2oo de ori in oglinda si pana nu verifica daca fiecare fir de spranceana sta asezat cum trebuie, daca dunga de la camasa este beton si daca lasa dara de parfum in urma lor. se considera sexi si greu abordabili, dar daca ai spontaneitatea de a-i prinde pe nisipuri miscatoare, raman surprinsi si devii dintr-o data interesanta. le plac femeile foarte ingrijite, varsta nu-i intereseaza, trebuie decat sa-i surprinzi. |
||
|
||
sok Postat pe 27 Decembrie 2009 17:16 |
||
doamne, cat de adevarata e partea cu posesivitatea, dar din punctul meu de vedere, iubi meu e cam complexat si cred k in dragoste se dezamageste usor,si transmite aceasta stare si persoanei iubite, e cam ranchiunos si vrea mereu sa fie ascultat, imi spune k sunt incapatanata, yo cred k e nevoie de multa rabdare cu taurul, stiu k ma iubeste enorm, dar e prea ranchiunos si trebuie sa se invete sa ierte, sa uite si sa invete k in viata nu e nimic perfect,iar iubirea trebuie intretinuta pe parcursul anilor. | ||
garbo000056 Postat pe 27 Decembrie 2009 18:55 |
||
e grele, mami... | ||
sora_ilsi Postat pe 27 Decembrie 2009 18:59 |
||
Am citit toate comentariile cu privire la acest subiect si sunt total de acord cu ele:sunt niste pers extrem de egoiste,zgarcite(daca ti-au facut vreun cadou iti scot ochii apoi )si inca multe alte defecte...in fine...ma bucur ca am scapat dintr-o asemenea relatie. SARBATORI FEICITE tuturor! |
||
kristinad Postat pe 27 Decembrie 2009 20:53 |
||
stii ce eu nu ced in toate astea ,si eu sunt cu un taur de 3 ani si nu e chiar sa de rau ,daca stam sa analizam fiecare om in parte toti avem defecte ,nimeninu e perfec ,dar in cuplu trebuie sa treci peste multe ,sa iti vezi si defectele tale nu numai pe cele ale partenerului tau : si aprpo daca un tur e asa rau dece mai stai cu el ? |
||
garbo055326 Postat pe 27 Decembrie 2009 21:05 |
||
De la: garbo090605, la data 2009-12-27 20:53:56Am citit toate comentariile cu privire la acest subiect si sunt total de acord cu ele:sunt niste pers extrem de egoiste,zgarcite(daca ti-au facut vreun cadou iti scot ochii apoi )si inca multe alte defecte...in fine...ma bucur ca am scapat dintr-o asemenea relatie. lasa ca eu am fost maritata cu un geaman si era tot asa... |
||
sora_ilsi Postat pe 27 Decembrie 2009 21:09 |
||
Mai fetelor, m-ati convins. Acum vreo 3-4 luni am cunoscut un tip, arata bine, tupeist. M-a intrebat impertinent despre existenta mea, daca am prieten... aveam. "Nu o sa mai ai!". La momentul ala, l-am ignorat. Dar a continuat cu mesaje, telefoane zilnic, vorbe frumoase ... a insistat sa merg la el acasa, la vreo 300 km distanta de Bucuresti. Si am mers. Iubitul meu actual e sagetator.Am plecat de nebuna intr-o zi, i-am vazut casa, m-a plimbat prin oras, mi-a facut declaratii de dragoste, m-a cerut de sotie ... am plecat ametita de la el. 2 saptamani mai tarziu, am vrut sa ma despart de cel cu care eram de 2 ani, ca sa fiu cu taurul.Nu am reusit, se pare ca ne iubim rau tare.Despartirea a durat fix o seara, mai precis o ora, ca restul - am vorbit toata seara pe mess. Si de dimineata a inceput distractia cu taurul: control - unde pleci?cu cine te intalnesti? de ce gatesti aia?cine vine la tine? I-am cam dat pasi. Eu sunt varsator. Nu suport sa fiu controlata. Am decis sa raman cu sagetatorul meu. Intre timp, am incercat de 2 ori sa scap de taur.Nu am reusit. Inca se tine de mine, zilnic mesaje si telefoane. I-am zis ca petrec sarbatorile cu al meu. cred ca l-am lovit in orgoliu. A zis ca ma asteapta cat vreau eu. tind sa cred ca vrea sa se razbune, de-asta e asa ingaduitor. Deocamdata,a cam rarit-o cu telefoanele. Vom mai vedea. Oricum, e ca raia, incerc sa scap de el, iar ma abureste ca el vrea sa faca o familie cu mine. Am citit pe aici sa vad in ce m-as baga. Pentru a doua oara in viata mea, m-am felicitat pentru ca sunt desteapta si i-am multumit celui de sus ca nu am renuntat la iubitul meu pentru vorbele frumoase ale unui taur. Eu nu sunt omul care sa fie supus, eu sunt de la egal la egal, totul se imparte, ce dai aia primesti. Dar cu gelozia m-a isterizat in 2 zile. Nu e de mine asa ceva. Va multumesc ca ati scris pe aici. |
||
blue_aquarius Postat pe 28 Decembrie 2009 02:33 |
||
De la: laura31c, la data 2008-07-11 11:59:47Ce parere aveti despre barbatii in zodia Taur? Sunt curioasa sa aflu parerea voastra. Va pup.ca sa cunosti un barbat taur trebuie sa cunosti primadata animalul taur deoarece barbatul taur se comporta exat ca animalul taur se intelege aceasta e parerea mea |
||
garbo086033 Postat pe 28 Decembrie 2009 15:06 |
||
da, 033...m-ai convins de asta, dar vreau sa te intreb cat timp tre sa treaca ca sa ma pot impaca din nou cu iubitul meu si ca totul sa redevina la normal? mi-a spus ca m-a iertat, insa yo tot simt aceasta energie negativa care vine din partea sa... uneori ma satur sa o fac pe psihologul cu el, sunt scorpion, cata rabdare pot sa am? si mai e una-imi spune ca daca si-ar arata sentimentele pt mine m-as urca in capul sau? spune si tu? e normal asa?...tu cum te-ai comporta cu fiinta draga? cum crezi, intr-o relatie e normal sa fii atat de orglios, sa fii tu si taur ?.. | ||
garbo000056 Postat pe 28 Decembrie 2009 16:28 |
||
si eu sunt de un an cu un barbat taur si mi se pare o fire destul de sensibila..si nu este adevart ce spun unii adica k se iubesc numai pe ei sau chestii de genul asta..isi arata sentimentele dar trebuie sa gaseasca momentul potrivit..nu le place sa`si arate afectiunea fata de cineva in public.. | ||
garbo080309 Postat pe 28 Decembrie 2009 21:05 |
||
spune-mi , te rog, daca esti taur, unde ai ascendentul? | ||
sok Postat pe 28 Decembrie 2009 21:50 |
||
cine, eu? eu sunt scorpion iubi meu e taur | ||
garbo000056 Postat pe 29 Decembrie 2009 08:37 |
||
toti barbatii ie porci da femeiilor le plac porcii :) | ||
garbo067684 Postat pe 29 Decembrie 2009 11:21 |
||
AS PUTEA SA DAU SI O AXIOMA: DOMNILOR FERITIVA DE FEMEILE CARE NU AU FOST IN STARE SA IMBLANZEASCA UNUL DIN DVS. NASCUT IN ZODIA TAURULUI. DACA PE ASTA NU L-AU IMBLABZIT NU VOR REUSI CU NICIUNUL. TAURUL ESTE CEL MAI USOR DE MANEVRAT NUMAI SA STII CUM... |
||
garbo067684 Postat pe 29 Decembrie 2009 12:18 |
||
ai dreptate in privinta cadourilor sunt foarte zgarciti, dar totusi au un suflet bun, eu sunt cu un taur si cred ca asta ar fii principala lui calitate. | ||
garbo076719 Postat pe 29 Decembrie 2009 16:34 |
||
isi arata sentimentele destul de des, insa asteapta foarte multe si din partea partenerului, adica daca vad ca partenerul este mai rece, asa se va purta si el, eu am patit-o pe propria piele, trebuie tot timpul sa il iei in brate, sa il mangai, sa vada ca este iubit, ca este bagat in seama | ||
garbo076719 Postat pe 29 Decembrie 2009 16:39 |
||
ceea ce spui tu se poate referi la oricare zodie, nu neaparat la barbatul taur | ||
garbo076719 Postat pe 29 Decembrie 2009 16:42 |
||
De la: garbo055326, la data 2009-12-27 21:05:48stii ce eu nu ced in toate astea ,si eu sunt cu un taur de 3 ani si nu e chiar sa de rau ,daca stam sa analizam fiecare om in parte toti avem defecte ,nimeninu e perfec ,dar in cuplu trebuie sa treci peste multe ,sa iti vezi si defectele tale nu numai pe cele ale partenerului tau : si aprpo daca un tur e asa rau dece mai stai cu el ? Taurul are 3 ani sau esti de 3 ani cu el, ca in primul caz e posibil sa fii acuzata de pedofilie ...si-n al doilea mai rau, de zoofilie , deci oricum drumul e pavat spre puscarie. Si apropo daca un tur e asa rau de ce nu iei o tura? |
||
lika Postat pe 29 Decembrie 2009 16:52 |
||
In primul rand ,bine v-am gasit ! Urmaresc topicul asta de ceva vreme..si constat ca e mult prea negativist.. Bineinteles,parerile se respecta..si-s impartite..dupa felul de-a fi al fiecariua si perceperea lui mai mult sau mai putin egoista... Eu pot spune doar atat ..ca pentru mine,persoana cu care sunt(e Taur) nu "arata" nici pe departe cum se vrea aici conturata.. Nu pot minti,are defecte..insa,eu am stiut avea intelepciundea si rabdarea de-a le minimaliza,si-a putea scoate la inveala adevarata lui personalitate ! Nu l-as schimba nici pe-un milion de "alti",pentru ca nu merita.. Nu e ambitie,indragosteala sau alta motivatie puerila..ci ,pur si simplu,e reciprocitate ! Ma respecta,nu impune,nu e las,nici orgolios la extrem ...si mai pot continua la nesfarsit,dar nu mai vad sensul.. Aviz celor ce se simt lezati/te..Cu rabdarea treceti marea,si daca stii cu adevarat sa iubesti nu numai umanul si palpabilul,poti descoperii intr-un Taur,un om de nepretuit! O zi buna sa aveti,si-un An Nou plin de impliniri sufletesti !! |
||
Vio1269 Postat pe 30 Decembrie 2009 12:49 |
||
aveti dreptate cand spuneti ca sunt niste mincinosi. si eu am avut o relatie cu un taur si la inceput totul a fost frumos dar dupa s-a schimbat. a inceput sa minta si cum spuneti voi vb foarte mult despre cum ar vrea sa fie si sa faca dar nu raman decat vorbele de ei. singurul lucru la care sunt cat de cat buni e in pat, dar doar atat. | ||
garbo088754 Postat pe 30 Decembrie 2009 14:56 |
||
caut tauras....pentru imblinzit.... | ||
nazirra Postat pe 30 Decembrie 2009 14:58 |
||
io caut dodge.... pentru testat stalpi... |
||
ready_vivus Postat pe 30 Decembrie 2009 14:59 |
||
n avem de stilpi....numa negru.... | ||
nazirra Postat pe 30 Decembrie 2009 15:04 |
||
nu e nimic adevarat din ce ati spus .intradevar ca orice om are si defecte dar cred ca nu exista nici un barbat si nici-o femeie intradevar perfecti .am avut o relatie cu un barbat taur dar nu era nici pe departe cum lati caracterizat voi si actualul meu sot este tot taur si ne intelegem f bine avand in vedere ca si eu sunt tot in zodia asta . |
||
garbo008210 Postat pe 1 Ianuarie 2010 17:44 |
||
Sincer..... nu stiu de ce unii aveti o parere asa proasta despre barbatii din zodia taur Avand in vedere ca eu sunt scorpion ne completam foarte bine Dar dupa mine sunt niste romantici si chiar stiu sa se comporte.....toti avem defecte, si ei nu reprezina o exceptie dar totusi nu sunt chiar atat de grave.... | ||
adelina121194 Postat pe 2 Ianuarie 2010 10:19 |
||
In afara de niste refuieli personale si niste refulari la suparare ale unor fete, barbatii nascuti in zodia taur nu sunt mai prejos sau mai presus decat alti barbati. Parerea mea este ca au gresit mai mult femeile care au trait cu un taur, decat taurii in persoana. Si consider ca principala vina o au ele, pentru ca au ales sa traiasca cu un taur. Trebuiau sa isi aleaga o zodie slaba, nu una puternica. Le compatimesc pe cele carora nu le-a mers cu taurul lor. Dar asta nu va insemna ca le va merge vreodata cu vreun barbat. Lipsa de diplomatie sau inconsecventa, ca sa nu mai spun de lipsa de sinceritate in relatia cu un taur duc indeosebi la esecuri. |
||
cocoasa Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:55 |
||
Fara suparare, dar depinde ce vrei sa ai langa tine. Daca iti doresti un barbat mult prea mandru de el pt a recunoaste ca a gresit, unul care dispare 2-3 zile din peisaj si reapare ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic (si tot el e cel ofensat, nu intelege de ce te-ai suparat!!!), foarte bine, mergi pe barbatul taur.Asta a facut domnul taur cu care ma conversez eu de ceva vreme, in noaptea de revelion si in ziua de dupa, abia azi a aparut si s-a mirat de ce sunt eu suparata ca nu mi-a raspuns la mesaje 2 zile. Chiar asa, oare de ce oi fi eu suparata? Mai ales ca zice ca ma iubeste asa tare!! Mai sunt si altii (nu stiu cat tine de zodie, dar este evident o alta abordare din partea lor) cu care reusesti sa mergi intr-o anume directie. Concluzia mea, care pana acum am avut de-a face doar cu un taur si nu am apucat sa ma implic prea tare: nu se merita. Daca vrei langa tine un om care sa te toace psihic, he's the man. Probabil depinde de educatie. Mai am la serviciu un coleg, tot taur. Sincer, mi-e mila de fiinta care ii va fi sotie. Stiu sa se poarte exceptional cat sunt "la vanatoare" sau cand e de impresionat pe cineva, dar eu nu accept lipsa de respect si subestimarea inteligentei si rabdarii mele din partea nimanui. Si nu ca am avut eu mari experiente negative cu taurii. Pur si simplu oamenii astia stau in tipare. Rar e vreunul sa fie altfel decat gramada. |
||
blue_aquarius Postat pe 2 Ianuarie 2010 18:33 |
||
asa este..toti sunt la fel..singura diferenta este ca unul are o pasare iar altii au un stol intreg la cap...si eu sunt fecioara si am avut si pesti si balanta si acum am un taur..iubirea care o simti de la un taur(si aici vb de taurul meu) e incomensurabila...e fenomenal. recunosc ca la inceput am avut ceva retineri sa devenim un cplu deoarece acasa aveam 2 tauri pe mama si pe tatal vitreg- mama(femeia taur e o persoana extraordinara..si nu e singra tauritza pe care o stiu...pot spune ca sunt o fecioara inconjrata de f multi tauri si tauritze) e ok, pe cand tatal vitreg parca e Satan.tot ce ati scris voi aici la un loc e putin, nu pot descrie in cuv ce viata are mama cu taurul Satan-in fine revenind la taurul meu... are si el defectele lui (de exemplu acum eu scriu acest mesaj si el sta de mai bine de 3 ore la calculator si se joaca)..dar e ok nu pot sa zic ca ma deranjeaza atat de mult. noi comunicam in adevaratul sens al cuvantului.si da e f frumos,inteligent,sincer,atent si nu e deloc fals. daca nu are chef sa faca ceva pur si simplu imi spune la fel cum fac si eu. desi eu il cicalesc si reusesc sa-l cam scot din pepeni cu insistentele mele dar e ok ...cand se enerveaza ma i-a in brate si-mi spune ca de asta ma iubeste si apoi recunoaste ca a gresit sau ca l-am enervat si ne punem si radem impreuna...e foarte important-cel putin pt mine sa rad alaturi de taurul meu-...chestia ce am descoperit-o eu la el este ca a trebuit sa invat sa vb limba lui si sa il cunosc atat de bine incat uneori ramane uimit ca ii anticipez miscarile si chiar gandurile. in concluzie, toti avem defecte, ceea ce conteaza este cum stim si cum reusim mai ales sa desoperim calitatile...si sa vb aceeasi limba |
||
garbo021568 Postat pe 2 Ianuarie 2010 18:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Eu sagetator el leu | 11 | De la: Princess1990 28 Octombrie 2013 08:18 |
Halloween Party | 151 | De la: fleurdelis 29 Octombrie 2010 20:12 |
Un alt fel de zodiac-ZODIA SAGETATOR | 1 | De la: raul27 21 Martie 2009 21:30 |
|
||
exista vreo sansa? | 5 | De la: dor72 22 Martie 2011 21:57 |
Barbatul TAUR | 2719 | De la: Laura76 22 Iulie 2020 13:11 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară