Draga Laura31c,spui ca nu mai e pb ta ,dar cred ca inca il iubesti de vreme ce scrii pe forum de atata timp si inka ii mai acorzi atentie cu discutii pe tema barbatului taur.Poate ca nu ti-a trecut totusi,iar el dc s-a intors la tine...poate i-ai dat motive Sper sa iei decizii care sa te faca fericita! |
||
garbo080914 Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:18 |
||
---|---|---|
Da eu acum cateva zile ma plangeam de bou si ce face boul ma suna astazi k e in tara a venit pe astia daca ii ignoram ne cauta ei singuri va spun eu, o sa va tin la curent cu schimbarile bruste ale taurashului meu.Astazi ma chemat la el k na a venit in tara si l-am pus la punct i-am spus k nu pot veni k ma duc pe la o prietena si daca e maine poate ne putem vedea o sa vada el k tot ce a facut el va primi inapoi de la mine si eu pot fi indiferenta cu el iar ca sa fiu sigura ca nu ma pot vedea cu el in seara asta ma duc la o prietena ca poate imi intinde bou o vizita acasa si sa vada k stiu sa ma distrez si fara el. Cu toate k ma doare si imi doresc foarte mult sa ma duc chiar in clipa asta la el k nu l-am vazut de 5 luni dar ma pot abtine el nu sunt sigura asa k si noi balantele cu ascendent in scorpion suntem uneori ale dracu.Iar acum vreau sa ii dovedesc cat de scorpie pot sa fiu k doar am si ascendent in scorpion | ||
andreea_ada Postat pe 6 Ianuarie 2010 15:35 |
||
Sa va povestesc ce am facut cu domnul taur care isi propusese (si aproape a reusit) sa imi distruga relatia: ca intotdeauna, intuitia ma avertizeaza cand e ceva in neregula. Si de data asta erau becurile aprinse non-stop, desi el parea cel mai grozav barbat din lume, ma suna de n-spe ori pe zi, imi zicea ca ma asteapta cat vreau eu ca sa termin cu al meu iubit numai sa fim noi impreuna, ca el este convins ca sunt aleasa lui, ca s-a hotarat... mesaje cu "te iubesc " ca la balamuc ... deja ma pusese in freza in ultimul hal (inca mai resimt starea asta :D ). Si m-au apucat dracii, dupa ce ca in noaptea de anul nou nu s-a obosit nici sa dea un mesaj (unde se lauda el ca ma adora!!!) si i-am spart parola la messenger (noroc ca nu l-a dus capul prea mult, totul la ei este legat de bani, casa si masina). Avea fix 215 id-uri de femei in lista, printre care si al meu, primea pe mail notificari de la un site de dating on line si recomandari dupa preferintele lui. mi-am facut cont cu id fals pe site-ul ala, l-am gasit si pe hi5 si am facut cu acelasi id si acolo, i-am dat invitatie de prietenie, lui si altor 10-15 persoane, sa nu bata la ochi. Dintre toti, majoritatea barbati, a fost singurul care mi-a dat mesaj pe hi5 ca vrea sa vorbim pe mess. I-am dat accept pe acelasi id fals :D si am inceput sa vorbim pe messenger. inainte de asta, a intrat si pe site-ul ala de dating, m-a gasit si mi-a trimis un pupic. Buuun! Si stau eu 2 seri la rand si vrajesc la el pe messenger, nici n-a trebuit prea mult, ca a picat din prima. A inceput sa zica exact vrajeala care mi-a servit-o mie: o relatie de multi ani din care a iesit sifonat, dar ca de 1 an e singur si nu iubeste pe nimeni, nu gaseste pe nimeni interesant, dar ca i s-a pus pata pe mine (adica tipa pe care o vedea in poza) si ca vrea sa ma cunoasca neaparat. I-am zis ca sunt plecata din tara dar ca revin peste o luna, s-a oferit sa ma ia de la aeroport, a insistat sa raman la el cateva zile. Azi ma suna pe mine (cea obisnuita) si ma cere de sotie la telefon :D I-am zis ca vin sa il vad peste fix o luna :)) a zis ca nu e nici o problema, isi ia liber numai sa vin "sa ne iubim". Si in seara asta, am intrat pe messenger, ma astepta, s-a chinuit el sa vrajeasca la mine un pic apoi l-am sunat si i-am zis printre altele: "m-a rugat iulia sa-ti transmit ca nu mai e nevoie sa o iei de la aeroport ca vine pe jos pana la tine acasa". I-a picat fatza :)) a incercat sa dreaga busuiocul ca a stiut el ca eu sunt ... eheeee... s-a intalnit hotul cu prostul. I-am dat flit cum nu se putea mai rau. Acum, de vreo 3-4 ore trimite mesaje in continuu, ca ma iubeste, ca vrea sa se insoare cu mine ... Ai dracu parsivi! nici macar nu stie sa piarda, e culmea nesimtirii ... Fugiti de ei cat puteti. rar e vreunul atipic. | ||
|
||
blue_aquarius Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:38 |
||
auzi tuu...asa dupa mintea ta,crezi ca exista vreunul caruia sa ii faci figura asta si iara blunk din ea?? m'as cam indoi | ||
fleurdelis Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:45 |
||
N.am inteles prea bine ce-ai vrut sa zici cu "blunk" ala Nu conteaza daca mai exista sau nu altii carora sa le fac figura, nu am interesul asta. Bine ca mi-am salvat fundul si relatia, fiindca pusesem botul bine de tot la vrajelile lui, chiar am vrut sa ma despart de al meu. Si omul plusa in continuare, sa ma despart ca el ma iubeste, dragoste la primul ochean ... eheeeee.. noroc ca mi-a dat cel de sus prin cap sa-i fac figura. E prima data in viata mea cand recurg la asa ceva si culmea, imi iese :))))))) Acum e furios ca "l-am facut" si crede el ca daca imi tot da mesaje, ma prinde iar in capcana sa se razbune.Din pacate, am constatat pe propria-mi epiderma ca nu merita sa dau nici doi bani pe "te iubesc"-ul spus de el. E un om de doi lei si se oftica, pt ca a dat de una care i-a pus capac :)) nu se astepta la asa ceva .... |
||
blue_aquarius Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:55 |
||
Da, e TARE DE TOT FAZA ! Am o singura intrebare : nu esti cumva si tu taurita ? Pentru ca asta cu spartul parolei si apoi inscris pe site-uri cu id fals, apoi obtinerea de dovezi incontestabile, ca sa te convingi clar ca e un mizerabil, sa poti sa ti-l scoti de tot din suflet fara resentiment, mi se pare mai degraba o "miscare" de taurita... Oricum, bine ai facut. As mai adauga ca FOARTE MULTI BARBATI au aceasta viata multipla, de cand cu site-urile de dating, e de speriat ! Deci nu cred ca numai taurii. Si eu am facut asemenea "descoperiri" neplacute, dar la barbati din alte zodii. Apoi am continuat sa "supraveghez" teritoriul (caci la mine nu a fost asa de grav). Cum am mai scris aici, cel mai bine fugiti daca un taur se intoarce la voi si vrea sa va recucereasca. Sigur urmareste ceva ascuns (asta e o informatie din interior, ca de la cineva care-si cunoaste propria zodie), altfel, odata plecat, sigur s-a hotarat cu cel putin cateva luni inainte ca vrea sa rupa relatia, si inainte de asta cateva luni s-a convins pe el insusi ca e bine sa mearga mai departe. E un proces indelungat, nu actioneaza sub impuls. Si cu inselatul, ce sa mai zic ? Chiar a fost un tauras prost (scuze), ca si-a pus parola usoara, ca nu avea mai multe conturi de mail, ca nu folosea nume false, mai multe numere de telefon... Cand veti intalni asa un tauras insensibil, dezumanizat, care numai la exterior pare iubitor, dar in viata lui privata e rece, insensibil...sa stiti ca ceva in viata l-a facut sa fie asa, ori parinti abuzivi, ori deceptii... Viata unui taur e un lung sir de decizii si planuri de viitor, care trebuie urmarite sistematic, si daca nu se gaseste sprijin si dragoste in jur, se refugiaza in munca si cariera (si mancare, ca sa dau o mica nota de umor), si restul e doar superficialitate. Important e sa le dati spatiul necesar, si sa vada ca aveti incredere in ei, sa nu-i cicaliti. Daca vad ca aveti incredere, cred ca de rusine, n-o sa mai calce stramb, cel putin oficial (caci gandul poate o sa-i mai poarte pe la ceva actrite in voga ce le-au ramas pe retina). E bine si sa le spuneti ca aveti incredere in ei (chiar daca va muscati limba sa nu le spuneti exact opusul), cu cat le ziceti de mai multe ori, strecurat in discutii tete-a-tete (si nu ca o placa de patefon stricata) cu atata o sa constientizeze ca sunt datori sa merite increderea voastra. Ati observat ca nu suporta persoane cicalitoare, dominatoare, sufocante ? Uf, cat am scris somn usor la toata lumea |
||
Konstanze Postat pe 7 Ianuarie 2010 01:04 |
||
cu blunk ala, am vrut sa zic "pur"asa k la cd-urile care nu au scris nimic pe ele. sunt blunkuri nu? | ||
fleurdelis Postat pe 7 Ianuarie 2010 01:09 |
||
Si ,scuze, am o intrebare mai ciudata....daca tu ai o relatie, de ce erai "in vorbe" cu altcineva ? Adica, daca ai o relatie, nu intri pe site-uri de dating, nu ? Asta intreaba un taur, care nu intelege... e o vorba: quid pro quo... Si chiar daca v-ati cunoscut inainte de a fi cu actualul, atunci ii spui ca ai pe cineva, si sa te lase in pace, nu ? Asa mi se pare normal, mie. Cu aceasta jungla de pe site-urile de dating, si cu viata virtuala din ultimii 5-10 ani, de pe retelele de socializare si nu numai, am inteles ca e nevoie de un fel de "cod etic", altfel o sa ne furam unul altuia caciula la nesfarsit. Bine, astea le-am rumegat dupa ce mi-am pierdut si eu vremea pe acolo cu pupici si vorbe amagitoare, si am ajuns la concluzia ca partenerii de viata prea rar se intalnesc pe datinguri, si de multe ori poate fi periculos, nu stii cine e la celalalt capat, si cat de reala e poza si restul de date. Asa ca, iesiti in parc sau la un spectacol...cine stie peste cine dati ? Macar puteti sa-l priviti in ochi, si sa vedeti cate kilograme are, si cat de ingrijit e, si ca nu are verigheta :)) |
||
Konstanze Postat pe 7 Ianuarie 2010 01:12 |
||
fleurdelis Postat pe 7 Ianuarie 2010 01:15 |
||
Nu, sunt varsatoare :) numai o varsatoare le poate da de capat .... si o fecioara :D | ||
blue_aquarius Postat pe 7 Ianuarie 2010 05:58 |
||
asta cu verigheta e tare relativa .... inelele sunt usor de dat jos cand impune situatia ... poti sa fii luni de zile cu unul, sa ti se puna pata, iti faci sperante si te trezesti intr-o zi ca iti da una o geanta-n cap pe strada si se recomanda: nevasta boului. WTF! Omul asta s-a tinut de capul meu de cand ne-am cunoscut noi tocmai fiindca i-am zis ca am pe cineva si nu vreau sa ma despart. Provocarea e prea mare pt ei ca sa reziste. Si mamaaa, ce chestii spunea! In prima faza, am zis: daaaaa, gata, il vreau pe tipul asta! si dupa aia mi-am dat seama ca tot ce imi oferea tipul plus stabilitate si fidelitate gasesc la al meu de acasa. Si m-am oprit inainte sa fac vreo tampenie. Si i-am zis taurasului de vreo 3 sau 4 ori sa ne oprim, ca nu mai putem continua asa ... niciodata nu s-a oprit. La un moment dat aveam regrete ca nu am renuntat la al meu pt asta ... dar ceva imi spunea ca e prea frumos sa fie asa si a trebuit sa ma asigur. Uite ca am facut bine, probabil dupa ce ajungeam sa ma culc cu el o data, de doua ori acolo, imi dadea papucii fara mila. mare minune daca nu disparea subtil si ma lasa cu ochii in soare fara explicatii... uite ca Dumnezeu are grija de oamenii naivi si prostuti (aka eu). Azi-noapte a tinut-o pana pe la ora 1 numai in mesaje, cereri in casatorie ... daca a vazut ca n-are ce scoate de la mine, ca am prins miscarea si mi-am dat seama cum lucreaza, s-a enervat ca nu ma poate prinde iar in lesa .... eeeee, te doare capul cu tipul asta (vorba lui Creanga: "nu stiu altii cum sunt ...") |
||
blue_aquarius Postat pe 7 Ianuarie 2010 06:09 |
||
nabadaioasa femeie! si tocmai cu un taur care, sarmanul, isi poarta oficial coarnele! |
||
pik_nik Postat pe 7 Ianuarie 2010 06:26 |
||
Da, se pare ca nu ai reusit sa citesti printre randuri, si nici sa simti ironia fina....verigheta era doar o figura de stil, draga mea, nu o lua ad literam, si nu te fixa pe detalii, tocmai asta uraste un taur mai mult ! 1. Nimeni nu-i poate veni de hac unui taur, decat daca e prea prost, si atunci celalalt chiar nu are cu ce sa se laude, caci victoria e mult prea usoara. 2. ai pierdut din vedere exact esentialul : daca aveai deja pe cineva, de ce te "dadeai" pe site-uri de intalnire ? Se zice ca cine se aseamana se aduna. Din moment ce ERAI deja acolo, puteai sa spui tu orice, pentru orice barbat erai doar o provocare, majoritatea spun ca "au pe cineva", si asta se traduce exact: "am oficial pe cineva, dar caut distractie, daca se poate fara sa afle partenerul". Intelegi ? Ti-am tradus in limbajul pe care-l inteleg barbatii, pentru ca se pare ca inca e o mare prapastie intre cele 2 tabere, fiecare pe limba lui, si dupa aceea se plang ca femeia / barbatul nu ii intelege... 3.Dau un sfat, asa cum am mai dat si altor colege, de fapt e un fel de invitatie la introspectie : femeile care zic ca "au zis de cateva ori sa le lase in pace" sunt acelea care CER SA NU FIE LASATE IN PACE ! Barbatii le percep astfel : "dute-ncolo, vino-ncoace, lasa-ma si nu-mi da pace" !!!! Daca INTR-ADEVAR vreti sa nu mai fiti sacaite de fustangii, e SIMPLU : sters din lista de YM, apoi dat ignore cand va mai scrie, si apoi va stergeti din lista lui, ca sa nu va mai vada acolo in fatza nasului si sa nu isi mai aminteasca de voi. Si cand vedeti ca va suna,respingeti. Si daca va suna cu nr ascuns, nu raspundeti. Sunt sigura ca nu o sa va caute la servici, si nici sa vina peste voi acasa, pentru ca le e frica de viata reala, le e frica sa nu-i intampine la usa voastra prietenul musculos si incornorat, sau le e frica de nevasta care doarme linistita in timp ce ei curteaza alte femei pe net. E asa de greu ? E nevoie numai de determinare, doar ca femeilor le place sa fie curtate, sa flirteze, si apoi se mira ca barbatii le percep ca "disponibile", ca sa nu folosesc alt cuvant, desi ele au relatie stabila cu altul, cica... Introspectia e asta: chiar vreti sa scapati de cei care va sacaie si va umplu timpul virtual cu dulcegarii efemere, facandu-va sa pierdeti ore intregi degeaba la calculator? Sau va complaceti ? |
||
Konstanze Postat pe 7 Ianuarie 2010 12:18 |
||
doamne cate am citit,am ramsa mask...nu-mi vine sa cred k este posibil sa patesc acelasi lucru k voi in viitorul apropiat.bine iubitul meu e nascut pe 21 aprilie.intre berbec si taur,dar se aseamana in unele privinte cu ce ati spus voi aici,in sensul k ma termina nervos,ii place sa enerveze pe toata lumea,inclusiv pe mine,fapt pt care am zis sa numai dau importanta vorbelor lui rautacioase.plus k are niste conceptii invechite si tata este mai deschis la minte k el.plus k din tot ceea ce face persoana de langa el e un dezastru ,dar el dak face acelasi lucru e nemaipomenit...asa k nu stiu ce sa mai zic.si mai sunt multe altele,dar nu imi ajunge forumul sa povestesc... | ||
miha3la90 Postat pe 7 Ianuarie 2010 15:08 |
||
aaaa si sa te fereasca D-zeu sa te iei in gura cu el k si dak minte ceilalti tot lui ii dau dreptate...pfff | ||
miha3la90 Postat pe 7 Ianuarie 2010 15:10 |
||
miha, n-o lua in tragic, mama...chiar crezi ca e musai sa ti se intample si tie ? ce dreaq, mai fetelor ? |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 15:11 |
||
wow !! voi sunteti experte !! cum faci chestia aia cu spartul parolei??? tre sa recunosc ca si eu mi-as baga nasucul prin "lucrurile" omului meu (zic si sper eu ca e al meu..) se fac cursuri ptr asta???!! multumesc celor ce povestesc experientele... sa deschid ochii mai bine.. | ||
laponaenigel Postat pe 7 Ianuarie 2010 15:35 |
||
rad, k oricum e de ras! | ||
fleurdelis Postat pe 7 Ianuarie 2010 21:31 |
||
Buna, Si eu am cunoscut un barbat Taur si mi-am blestemat ziua in care l-am cunoscut .Am suferit pentru ca l-am iubit enorm.Si mi-am promis mie insumi ca nu voi mai avea de a face cu un barbat Taur.Poate ceva legat de amicitie , dar nu iubire sincer.Nu am nimic cu aceasta mai ales acum cand am trecut peste iubirea ce am purtat-o unui barbat Taur.Si ghinionul m-a pandit din nou si am cunoscut din nou un taur acum 3 saptamani .Era fermecator si imi vorbea ca un inger , dar de fapt un mincinos.Poate ca Dumnezeu a vrut ca sa nu ma lase sa ma implic sufleteste , descoperind de fapt ca este un parsiv si un mincinos in tot ce facea. Poate ca asa sunt facuti ei " din acelasi aluat cum se spune". In rest sanatate si succese barbatilor TAUR . |
||
crinuta_neagoe Postat pe 8 Ianuarie 2010 15:54 |
||
'tui mama lui de taur!!!!!!!n am vazut asiia ceva!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 8 Ianuarie 2010 15:59 |
||
off | ||
fleurdelis Postat pe 8 Ianuarie 2010 16:01 |
||
naziro...tot mama..saraca | ||
LILO Postat pe 8 Ianuarie 2010 16:03 |
||
no acuma lilo.....viata grea.... | ||
nazirra Postat pe 8 Ianuarie 2010 16:12 |
||
Am revenit sa mai scriu ceva despre boul meu de ceva timp ma suna pentru ca nu ma vede pe mess seara, il pune pe prietenul lui sa ma sune si mai vorbesc si cu el cand e langa prietenul lui aseara ma sunat pe la ora 23:25 ca nu eram pe mess.Aceste specimele trebuiesc tratate cu indiferenta stiu ca este foarte greu sa fii indiferent(a) cu persoana iubita dar numai asa ii putem avea, o spun din experienta.Ei cand sunt "raniti" incep sa jigneasca, au prostul obiceii uni sa mai si bea, sa fie posesivi, gelosi, mincinosi, orgoliosi.Aveti grija cu aceste specimene pentru ca sunt foarte dificile dar daca ii putem trata cu indifetenta ii putem avea, eu cand ii spuneam la al meu k il iubesc etc ma facea sa sufar iar cand eram indiferenta ma cauta singurel, venea la mine acasa sau gasea el o modalitate de a fi impreuna din nou. Va pup pe toate care aveti de aface cu tauri, iar cele care nu au avut nimica cu aceste specimene abtineti-va de la comentarii daca nu va urez si voua sa aveti parte de a iubi un taur si dupa aia va astept sa comentati.Nu doar sa lasati asa comentarii la vrajeala k noi nu suntem bune ca ei sunt niste ingerashi. | ||
andreea_ada Postat pe 8 Ianuarie 2010 16:52 |
||
Draga andreea ada, pune virgula unde trebuie. | ||
Laura76 Postat pe 8 Ianuarie 2010 18:39 |
||
Am glumit, sper ca nu te-ai suparat. | ||
Laura76 Postat pe 9 Ianuarie 2010 12:54 |
||
Deci nu pot sa cred....intamplator am gasit acest subiect si sincera sa fiu...ma infioara deoarece este situatia prin care trec eu acum...si ma chinui sa ma eliberez! Sunt fecioara si sunt cu un Taur de 3 ani, nici nu pot sa realizez de unde am avut atata rabdare sa tolerez asemenea om...Daca ar fi sa scriu tot ceea ce ma apasa sincer cred ca nu as avea spatiul necesar!Fara suparare insa sunt egoisti, fara suflet, lenesi si sa te fereasca sa accepti vreun dar de la el k e clar ca iti va reprosa toata viata si este ca si cum te-ar fi cumparat pe viata. Fetelor sincer cascati ochii bine de tot cand auziti de aceasta zodie ca nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu acum...sunt o fata draguta si oriunde ma duc toata lumea se lipeste de mine iar din cauza lui am ajuns sa nu mai am incredere in mine din cauza vorbelor cu care ma face sa ma simt inferioara si un lucru mai rau este k din cauza lui nu am mai prieteni...va poop si aveti grija de voi! | ||
anya_ia Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:34 |
||
Eu ma aflu la a 4a zi de ignore, dupa ce vineri i-am raspuns la telefon pe la pranz si a inceput cu vrajeala obisnuita, ca e nebun dupa mine, ca ma iubeste ... i-am servit frumos un "nu te mai iubesc" si a facut spume (sau s-a prefacut, treaba lui, prea putin imi pasa).In momentul de fatza, am vreo 3 mesaje pe ziua de azi de la el, la care evident nu i-am raspuns. De ce m-am implicat in treaba asta cu omul asta? Fiindca m-a nimerit intr-o perioada cand nu ma mai intelegeam cu iubitul, aveam o luna de certuri zilnice din nimicuri si nu mai suportam, am vrut sa-l las. A mai aparut si asta cu vrajelile lui, am vazut ca rezista o luna, doua ... am crezut ca chiar s-o fi indragostit omul de mine. Cand colo, el doar culegea trofee... nu prea cred ca crapa el de dragoste pt mine, de fapt cred ca pt nimeni in afara de ei. Acum ma oftic ca am pus botul asa repede, mai ales ca mi-e coleg de munca, dar din alt oras. Lucky me! Mi-a zis ieri o colega maritata de 25 de ani cu un taur ceva de mi-a picat fatza: cica ea in 25 de ani si copilul ei nu au vazut de la sot absolut nimic. II pune facturile pe masa, lista de cuparaturi si atat. El se ocupa de asta, in rest ea nu stie ce face el cu banii lui, pe ce ii da, daca ii strange etc. Copilulu daca ii da bani, ii cere inapoi :O Doamne sfinte, ce hal de om! Si o cred, fiindca vad cum este ea si cum se poarta fiu-su fatza de ea si fatza de taica-su.Tare ciudati mai sunt. Si foarte gurmanzi, daca nu esti bucatareasa de prima mana, nu esti demna de luat in seama ... |
||
blue_aquarius Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:54 |
||
bluelight Postat pe 9 Ianuarie 2010 22:58 |
||
Am revenit, al meu pune si acum pe prietenul sau sa ma sune de ca el tine la credit.Astazi prietenul sau ma intrebat daca ma sunat al meu taur k ia spus k o sa ma sune si i-am sp k el cand era in tara ma suna si imi spunea mie sa-l sun ca sa vorbim, din Spania nu ma va suna pentru ca el tine la bani.In schimb pune pe prietenul lui sa ma sune ca sa afle de mine ciudata specie de om mi-am ales si eu, el oricum nu iese in oras k am aflat k numai are de munk si oricum el tine la bani. Pentru taur trebuie sa fii o foarte buna bucatareasa el mia si spus ca daca ma casatoresc cu el ce va face el cu mine k eu nu stiu sa gatesc. Sincer multe persoane imi spun ca sa renunt la el ca nu e bine k pune pe prietenul sau care lucreaza sa ma sune si cu el vorbesc cand e cu prietenul sau ca pe mess inca sunt la ignore. Mi-am propus sa numai stau acasa seara iar sambata viitoare poate o sa ies la discoteca cu prietena mea si el va avea o surpriza cand va vedea ca am inceput sa ies si la disco... sa ma distrez fara el...si daca va comenta ceva ii voi spune k am iesit cu prietena mea ca ea va pleca in Spania. Va doresc o seara placuta si aveti grija in continuare cu taurii vostri, Laura nu m-am suparat stiu k mai fac greseli k stiu la nervi ca bou nu ma suna el il pune pe prietenu sau sa ma sune tine la banii idiotul. |
||
andreea_ada Postat pe 10 Ianuarie 2010 00:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
compatibilitate.... | 4 | De la: Doara 15 Noiembrie 2010 18:49 |
Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia LEU | 34 | De la: mielutza 14 Iunie 2009 08:08 |
ciao!!!! | 3 | De la: cat_13 21 Noiembrie 2010 17:44 |
|
||
Fata sagetotr si baiatul fecioara. | 8 | De la: garbo255907 27 Decembrie 2011 18:06 |
cum e relatia dintre un taur si un capricorn? | 18 | De la: Dydycatkiss 7 Octombrie 2012 09:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară