Barbatul TAUR

Ai dreptate, fiecare persoana e unica si depinde f mult in ce mediu traim, educatie, etc.Sotul meu este Taur si e minunat!
rapoltis
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:07
mai , eu am ajuns la concluzia ca taurii astia is grozavi. ia uite cat se mai vorbeste despre ei! tot in lumina reflectoarelor
bluelight
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:33
si astia tot vedete, bre?

io ma asez la rand la 'otografe...
garbo_C
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:35
cel, azi suferi vad eu . ia organizeaza putin coada la otografe sa fii o vedeta . mai mica dar ...
bluelight
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:39
bre,zicea tanti urania ca taurii e vedetili sapatamanii!

pe bune!
neata fetili!
o cafea,ceva?!
preciouss
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:43
zici ca m-a lovit vedetismul?

ei, defulam si io p'aici...

no, va las... ma duc sa-mi despodobesc bradul si sa-mi dau instalatia jos de pe casa... numai ca aluneca al naibi tigla aia...

daca nu mai intru, sa stiti ca v-am iubit...

garbo_C
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:46
'neata, veve!

taurii, scorpionii, balantele... azi toata lumea e vedete, bre...
garbo_C
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:47
nu mai !!! iote ce preocupari are . vrea sa confirme oror-scopu'

bluelight
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:48
neata veve. azi esti scorpie sau taur ?sa stiu cum sa fie cafeaua..
bluelight
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:49
celestico,nu pleca pana nu-mi spui unde sa viu cu sufertashu' la spital!
ptiu,sa nu zic in ceas rau!

albastrico,hororscopu' ala se confirma singur,iote colea mai sus dovada!

va intalnirati duminica dimineata tocmai pe ist toapic...
gata,stiu!
v-ati schimbat meseria si acum sunteti aplaudaci!

nu dadea!
preciouss
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:52

Buna dimineata,a zis cineva de o cafea cu un taur...?
Nu stiu,imi place cafeaua,dar ce citesc pe aici de tauri...

Celleste draga,lasa instalatia pe casa pana la Pasti...s-o mai aprinzi si atunci sa te bucuri de sarbatori...anul acesta ele vin chiar foarte curand...in 4 aprilie,daca nu ma insel...
DORI_
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:52
dam cafele gratis!
brazilia si guatemala!
preciouss
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:55
mai facem si noi haz pe-aici danielo ca-s inversunate rau fetele pe taurii lor..
sa curga cafelele dara!!!
v-am zis ca berbatu meu e taur ??
bluelight
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:56
Deci...nu toti taurii sunt belele...

Frumosul asta de la www.lovein.ro,ce tot imi apare pe aici,cu caciula lui de blana,...o fii taur ?..ce i-as mai da caciula aia jos...ca s-a incalzit acum pe-afara...
DORI_
Postat pe 10 Ianuarie 2010 10:58
nope . belelele sunt imprastiate fara discriminari din astea.intru derutarea celor care judeca la gramada
bluelight
Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:03
Eu nu judec la gramada...ma gandeam ca,pana la urma...caracterul omului nu tine doar de zodie...si uite cum unii au nenoroc sa creada ca toti ce apartin unei zodii....sunt la fel...personal...nu cunosc tauri...si nici nu imi permit sa rad de ei sau de oricare altii...
DORI_
Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:06
Fetelor , ce-ar fi sa nu mai vedeti la barbatii vostri numai defecte si sa incercati sa le descoperiti si calitatile? Pana la urma cine e perfect?Credeti ca ei nu au vazut niciun defect la voi? Cu toate acestea nu va barfesc pe forumuri. Mi se pare oribil sa-ti barfesti barbatul cu care te asezi in pat seara la culcare. Cine va tine cu ei?Lasati-i daca nu-i mai suportati!O relatie cu un "taur" este minunata .Totul depinde de tine ca femeie sa stii sa o consolidezi.O spun din experienta , credeti-ma!Nu mai judecati oamenii dupa horoscop daca sunteti cu adevarat ortodoxe.
garbo087752
Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:42
cate ati facut ceva sa scapati sau ati scapat de un taur si v-ati vazut de viata voastra?
anusska
Postat pe 10 Ianuarie 2010 11:50
Buna la toata lumea,vreau sa va spun ca....MAREEEEEE dreptate aveti lume buna,eu traiesc cu un taur de 22 de ani si vreau sa va spun ca,acum am luato ca pe o cruce pe care mi-a destinato dumnezeu sa o duc,e inimaginabil de greu,viata de familie pentru el e nula,precum si responsabilitatile de tata de sot de cap familial,nu numai ca se iubeste pe el mai mult decit orice pe lume dar..........te si obliga pe tine ca,partener sa il lasi sa faca asta,iti pune condiitii in privinta asta,in viata erotic-sexuala numai am cuvinte sunt blocata total pentru mine e nula si asta din cauza multor suspiciuni pe care le am in privinta lui in subconstientul meu am o imaginatie clara el ziua se culca cu barbati si noaptea cu femei si cred ca,poate si invers,singur imi da de inteles asta prin faptul ca,de fiecare data el doarme cu spatele la mine chiar si dupa actul sexual in sine si credetima poate in atitia ani am facut tot ce e posibil sa il atrag ,am folosit poate citeodata si metode neortodoxe si...degeaba rezultatul este acelasi,pe deasupra are si darul alcoolului si tutunului nu cistiga cit consuma,in ultimul timp s-a inbolnavit si motivul pe care il afiseaza este ca...din vina mea,eu sunt de vina pentru asta.........am doi baieti acum mari 22 si respectiv 20 de ani,si nici acum nu intelege ca,are copii si responsabilitati,ii obliga si pe ei ca sa il suporte ,prin fel de fel de manevre ,daca el isi bea chenzina fiul trebuie sa plateasca lumina sau daca el vrea sa se distreze cu bani in vreun anumit fel fiul trebuie sa plateasca banca pe luna respectiva ca doar ce dupa ce moare el nu ii ramine casa lor? Am vrut sa va dau doar niste mici exemple,despre viata cu un taur,de fapt bine a zis cineva mai inainte taur-bou ,de schimbat cu siguranta ca,el nu se va schimba in veci,de rupt aceasta casatorie sunt multe alte agrumente mult mai puternice pentru care nu as faceo,am 2 copii mari sunt si mamaie pe deasupra am un nepotel de 10 luni,am o casa am o masina pe care am uitat apropo.........sunt singurul sofer al masinii mele ,el e destept dar..........nu poate sa isi ia carnet ca......nu il duce mintea la asa ceva dar..........e destept nu?Fuga de responsabilitati,ipocrizia,desfriul si lipsa totala de respect ,iubirea de sine,hobiurile cele mai proaste si muuuuuuuuuta,muuuulta naivitate il caracterizeaza pe BARBATUL TAUR,si fetelor nu faceti greseala parintilor daca te-ai maritat e rusine sa te desparti din cauza ca.....ce zice lumea ,nu ,nu faceti asta pentru ca,,,,,,,,,,,asa am facut eu si acum sunt bonlava si un om lipsit de sens in viata,traiesc zilnic doar ca,mi-a dat dumnezeu zile altfel........nu am un tel in viata pentru ca,a avut el grija sa ma termine psihic.....INVATATI DIN GRESELILE NOASTRE.
garbo006071
Postat pe 11 Ianuarie 2010 08:39
Sunt deacord cu tine despre specia bou, al meu vrea sa ma vada mereu in casa nu imi da voie nici macar sa ma duc la o prietena, el fiind in Spania acum e si mai posesiv decat era in tara.
Il iubesc si de asta ii mai trec cu vederea dar incerc sa numai fac exact tot ce vrea el, am inceput sa ies si eu pe la o prietena si ma simt mai bine pentru ca numai suportam sa stau numai in casa doar pentru ca el crede k nu am de unde sa stiu daca prietenele mele sunt bagaboante si se dau cuminti in fata mea.
andreea_ada
Postat pe 11 Ianuarie 2010 09:27

vedeta scrie pe mine
cu muov
zambila
Postat pe 11 Ianuarie 2010 09:34
nici nu mai trebuie sa scrie!
pik_nik
Postat pe 11 Ianuarie 2010 10:02
garbo087752, ia nu ne mai da draga tu lectii ce sa facem . Ai trecut cumva prin ce trec celelate fete? Ai avut vre-o experienta asa ca si ele? Deci nu esti judecatorul nimanui si cu tot respectul nu le da tu sfaturi . Respecta suferinta altora si ajuta le daca poti, dar nu asa. Feteleor capul sus !!! Nimic nu e imposibil daca vreti. Orice taur poate fi supus daca stiti cum sa o faceti, imi permit sa va spun eu care am murit si am inviat din morti. ( chiar daca mai e pana la Paste.) Aveti incredere in voi , si nu uitati, ROATA SE INTOARCE INTOTDEAUNA!!!!! Nu va pierdeti speranta. Acum poate fiecare plateste pentru ceva asa cum am platit si eu, dar va asigur ca vine ziua cand toate lacrimile si noprtile voatre nedormite vor fi rasplatite. Poate ve ti spune ca sunt cu capul , dar foarte curand imi veti da dreptate. Da taurii sunt foarte buni dar doar la pat si doar pana intr-o zi. Va pup si nu va lasati mai prejos ca ei, ( indiferent de zodie nu uitati ca ei sunt doar .........NISTE BARBATI) Daca tine-ti minte asta si nu-i mai vedeti ca pe Dzeu ati castigat. Pe curand.
Laura76
Postat pe 11 Ianuarie 2010 16:03
Asa e Laura si eu traiesc cu un taur si ai dreptate in legatura cu ei ,dar i-mi ajunge ,de 10 ani incerc sa-l inteleg si am obosit sa alerg dupa mituri,m-am schimbat radical si i-mi mananca din palma
garbo062473
Postat pe 12 Ianuarie 2010 12:55
acu, ori ca taurtilor le place sa nu fie intelesi ori ca abia acum, cand zici ca nu-l intelegi, el considera ca e inteles
si_totusi
Postat pe 12 Ianuarie 2010 13:04
bai, deci, io-s taur! si-a perfecta, evident
ce aveti cu mine, ha?
zambila
Postat pe 12 Ianuarie 2010 13:09
femeile din zodia taurului se pare ca sunt perfecte, barbatii insa au fost croiti dupa un tipar gresit...

am tras o concluzie din ce-am citit, nu dati!!!

.
garbo_C
Postat pe 12 Ianuarie 2010 13:18
asa, asa...
zambila
Postat pe 12 Ianuarie 2010 13:18
sa zic ca va inteleg sau nu ? perfetelor
si_totusi
Postat pe 12 Ianuarie 2010 13:44

sa zici
zambila
Postat pe 12 Ianuarie 2010 13:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parerea aveti despre relatia dintre zodiile berbec si gemeni? 12 De la: garbo_472671 30 Ianuarie 2018 15:44
ea capricorn - el pesti 27 De la: joyz93 3 Ianuarie 2010 15:29
westie 4 De la: tamaruka 24 Ianuarie 2011 20:25
COMPATIBILITATE BARBAT BALANTA - FEMEIA GEMENI? 6 De la: ALENA_67 28 Decembrie 2010 12:43
femeia capricorn cu barbatul rac 11 De la: zambila 15 Noiembrie 2010 11:32
Setari Cookie-uri