Barbatul TAUR

Sunt mai in rahat ca oricand. M-am impacat, ca sa zic asa, cu dl Taur, in sensul ca acum ii raspund la telefoane. Bate campii cu cereri in casatorie si alte aberatii, ma cheama iar la el ... he he he ... Adevarul e ca nici eu nu mai stiu ce vreau. Nu il vreau, dar asa imi place sa ma joc si sa-l aud cum ma bombane de cate ori ii zic "nu te mai iubesc, nu te mai vreau"! se face ca se enerveaza, ca se incapataneaza, ca el nu ma va lasa in veci, pana nu ma desparte de al meu si pana nu ma ia de nevasta. Tare mi-e teama ca in nebunia si incapatanarea lui sa nu ajunga sa se indragosteasca pe bune de mine si sa ma trezesc cu el pe cap.
Si ca sa puna capac oalei cu rahat in care plutesc, al meu in seara asta mi-a zis ca vrea sa ne casatorim si ca sa ma gandesc cad vreau sa merg sa imi aleaga inelul. Sa mor,nimic mai mult! M-am panicat, m-am speriat, am dat inapoi... l-am intrebat daca nu vrea sa mai asteptam un an ... Nu stiu ce e in mintea asta a mea! Am sperat atata timp ca ma va cere si acum cand vine omul cu propunerea, nu stiu pe unde sa fug mai repede???!!!!
Sper sa ma linistesc si sa-mi vina mintea la loc, sa nu ma mai panichez, ca ajung sa fug din altar, doamne-fereste!
blue_aquarius
Postat pe 13 Ianuarie 2010 01:22
�L�enfer c�est les autres!� Daca l-am crede pe Sartre toti suntem perfecti in ochii nostri. Ce se spune rau despre barbati aici, nu o spun chiar femeile care au trait cu acestia, ci egoismul in diverse ipostaze din aceste femei.
anarax
Postat pe 13 Ianuarie 2010 01:23
Mda pai asa sunt ei, cand te ai pierdut atunci te vor si se indragostesc mai cu foc. Al meu tocmai a plecat de la mien si i am spus ca hm e doar sex acu si , hm parea mirat. Dc? Pentru ca acum 1 an el era cel care spunea ca motivul pentru care noi ne mai vedeam era patul, dar ca in rest suntem amici. Hm. Acum cica s-a indragostit de mine. Si?!!!!! Bravo lui. Acum e randul lui sa-si puna intrebari de genul " oare ma iubeste, oare e cu altul, oare avem sau nu o relatie, oare suntem amici sau iubiti.....?" Cand ii cer ceva acum face, de ce acum ? Acum o luna eram amici, hm acum insa cica noi nu ne am despartit , hahah suntem despartiti un an jumate . Pai sa dea cu banul, sa vada cum e ? desparititi sau impreuna? Il mai iubesc sau nu? etc. Dzeu ma iubeste si mi a dat sansa sa platesc cu aceasi moneda fara sa vreau, lui ii va ramane doar ....moneda de 5 bani. De ce acum , de ce imi arata ca ma vrea acum chiar daca m-a vrut si pana acum? De ce tocmai acum o arata? Poate pentru ca simte ca eu nu l mai vreau?!! Nu stiu , dar ..........e total schimbat. Nu mai e taurul pe care il stiu, mandru, incapatanat, etc. Stiu ca ma iubeste , dar .......acum simt ca e prea tarziu. Nu stiu ce va fi de maine , dar acum el e umilul, umilitul, blandul. El sta in fata mea cu capul plecat si ma intreaba " e doar sex|, doar de asta ne mai vedem ?" hm El se intreaba acum daca maine nu voi uita de el si nu voi disparea, asa cum faceam si eu candva. Cine e acum slab ? Parca zicea cineva aici ca taurii sunt purternici si ca noi suntem niste slabe hahahaha UNDE E TAURUL ALA PUTERNIC?? Coarnele sunt taiate si ciudat dar in orice moment daca voi simtii ca ma trateaza cu indiferenta .........hm va avea ceea ce va merita. Sunt fecioara si cine se pune cu mine se pune cu DRACU si el a vazut asta. M-a dominat doar cat l-am lasat e usa o faca.. Am murit dar am renascut din cenusa si specineme ca cele care dau sfaturi aiurea aici un fac 2 bani pentru ca doar cine a suferit alaturi de un taur intelege ce spun eu. Deci���..AM CASTIGAT. acum. va ramane de facut sa vad ce va urma, ce voi decide in final. Banii sau viata cum se zice? Hahahaha. Capul sau ����iubire si respect. Vom vedea. Va pup. Si voi puteti reusii.
Laura76
Postat pe 13 Ianuarie 2010 02:33
laura, am citit ce-ai postat despre barbatul taur (nu chiar TOT, sa nu exageram...am renuntat sa mai citesc dupa ce te-ai impacat cu el prin septembrie 2008...stii de ce? pentru ca stiam ca iar te vei supara pe el apoi iar il vei ierta apoi iar te vei supara....etc) si-ti dau dreptate in cea mai mare parte, precum si celorlalte care i-au descris defectele.
Eu sunt taur si el este tot taur...iti imaginezi ce-i in relatia noastra...si nici nu suntem de multa verme impreuna...doar de 5 luni, timp in care ne-am "despartit" si "ne-am impacat" de tot atatea ori.
La inceput (1 luna, nu mai mult) a fost cel mai dulce, mai tandru si mai atent om de pe planeta...ma simteam centrul universului, buricul pamantului...normal ca m-am indragostit ( nu mai spun ca este grozav la pat). Apoi au urmat dezamagirile una cate una, comoditatea in relatie - eu trebuie sa fac tot ca sa mentin tonusul relatiei, egoismul - el TREBUIE sa doarma, eu sa-i veghez somnul, etc.
Sunt cateva chestii care ma scot din minti: 1) de ce nu pot sa ma "eliberez" de el - ma scol cu el in gand si ma culc cu el in gand si 2) ma intreb de ceva vreme daca voi mai reusi sa iubesc pe cineva asa cum il iubesc pe el?
iris_uby
Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:11
Draga mea iris. 1. Te vei elibera de el intr-o zi dar trebuie sa depui efort, pentru ac ei au un fel nebun de a te tine mental ( una rece ,una calda, asta e tactica lor si hm functioneaza). 2. Nici o iubre nu se aseamana intre ele, dei vei mai iubii poate si mai mult sau poate nu. Oricum relatia cu un taur te mai maturizeaza un pic si cam toate au avut noroc de baieti foarte buni dupa ce s-au despartit de ei. Eu acum am scapat, eu il tin mental , roata s-a intors. Daca ma prefac suparata pe el e cel mai bland om. Indiferenta ii omoara ,deci nu i da mai mult decat trebuie chiar daca il iubesti. Incearca sa te controlezi sunt sigura ca vei reusii.
Laura76
Postat pe 14 Ianuarie 2010 16:43
Laura draga,acum un an erai bucuroasa ca ai gasit omul care te face sa razi. Acum 6 luni ai gasit un barbat pt care erai lumea lui si te iubea. Ne-ai invitat la nunta. Si acum esti bucuroasa ca s-a intors taurul inapoi si ca te iubeste. Ai scapat de el sau nu?Pana la urma care este adevarul? Ai spus ca ai scapat dar dupa ce scrii aici tot cu taurul esti. Si atunci de ce dai sfaturi daca tu nu ai reusit?
anusska
Postat pe 15 Ianuarie 2010 13:51
Draga mea, eu nu sunt cu taurul. Pe taur il mai fac putin sa plateasca . Daca soarta asa vrea eu de ce sa ma pun invers? Acum ma joc cu el. Crezi ca as bate campii pe aici daca inca mai sufeream ? As mai fi cerut eventual sfaturi. Sunt cu acelasi barbat care ma iubeste si imi e f bine, boul e doar plata noptilor nedormite, suferintei etc. Iubirea mea a meritat ca eu sa ma mai joc putin. Nu interpreta gresit. Ma poti condamna tu pentru asta? Poate cineva? Nu cred. Cu tot respectul.
Laura76
Postat pe 15 Ianuarie 2010 16:25
Poate ma insel dar asa se intelege . Parca ai astepta un semn ca sa te intorci iar la el si sa fiti impreuna . Asa reiese din vorbele tale "Deocamdata suntem doar amici" sau " iar daca stai bine sa te gandesti orice iubire incepe de la pritenie sau ma insel eu ?!!!!"
anusska
Postat pe 16 Ianuarie 2010 12:08
Deja semnul l am primit, dar i am spus ca nu-l mai iubesc . Optiunile raan deschise, in fond niciodata sa nu spui niciodata nu?! Recunosc ca m-am obisnuit cu el, dar momentan eu vreau altceva. Poate intr o zi ma voi intoarce inapoi dar deocamdata imi e bine asa. Daca soarta va vrea sa mai fim impreuna vom fi daca nu nu. Eu nu ma voi pune invers. Ne am intalnit ieri si mi a spus ca ma iubeste . Ce sa zic mi a facut placere sa si dea sentimentele pe fata, mai ales ca ei o fac f rar si doar cu un interes. Vom vedea ce va fi .
Laura76
Postat pe 16 Ianuarie 2010 16:37
Sincer, sper sa ai dreptate. Chestia cu una calda una rece este adevarata. parca face teste psihologice pe mine... si, culmea este ca-mi dau seama, realizez ca este o tactica de-a lui. Si mai am o "problema" cu taurul meu. Sa nu mi-o iei in nume de rau, dar recunosc si dorinta ta de razbunare...am incercat-o si eu si MEREU s-a intors impotriva mea. Cred ca voi reusi sa scap de el doar cand imi va fii indiferent, nu cand il urasc sau cand imi doresc sa ma razbun... Atunci cand imi doresc sa sufere si el cat am suferit eu, este ca vreau sa ma implore sa-l iert iar eu sa ma dau marinimoasa si sa-l iert...si el sa fie incantat de maretia mea sufleteasca si sa ma iubeasca mai tare.....Asa-i ca visez frumos????
iris_uby
Postat pe 16 Ianuarie 2010 20:46
sunt barbat taur si nu ma regasesc sincer in criticile si parerile voastre despre aceasta zodie , sincer nu cred in horoscop dar m-am simtit umpic jignit pentru ca sunt total diferit de ceea ce se spune aici dar probabil nu ati avut noroc de un barbat taur cum va-ti dorit.SUCCES
MagicKLorD
Postat pe 17 Ianuarie 2010 03:22
mie imi pari cam fetitza tu
d'aia nu te-ai regasit
pik_nik
Postat pe 17 Ianuarie 2010 08:06
baii ingerasule daca ai intilni un taur sa te iubeasca nu ai mai critica atit taurii,cred ca tu pina acuma ai avut numai aventuri si esti complexata de refuzurile lor dragutza ca nu au facut ce ai vrut tu asa ca nu mai da tu cu parerea asa de dragul discutiei pe net fi mai diplomata
garbo083491
Postat pe 17 Ianuarie 2010 15:36
iris, sa sti ca nu visezi frumos. Chiar se poate intampla asta. Mie mi s a intamplat deci..totul e sa crezi ca mai exsita si minuni, dar trebuie sa faci ceva pentru asta .
Laura76
Postat pe 17 Ianuarie 2010 15:36
De la: garbo083491, la data 2010-01-17 15:36:01baii ingerasule daca ai intilni un taur sa te iubeasca nu ai mai critica atit taurii,cred ca tu pina acuma ai avut numai aventuri si esti complexata de refuzurile lor dragutza ca nu au facut ce ai vrut tu asa ca nu mai da tu cu parerea asa de dragul discutiei pe net fi mai diplomata pt laura 31c
garbo083491
Postat pe 17 Ianuarie 2010 15:37
hai, mai tata, ca sunteti tari, taurii.

daca si laura care s-a tinut batoasa si era hotarata impotriva voastra, a lasat garda jos si recunoaste suprematia taurasului, e clar nene. zodie fortzoasa

si_totusi
Postat pe 17 Ianuarie 2010 16:12
mie mi e mila de unii tauri-in special se iubi meu, sunt destul de complexati...si au nevoie de multa iubire..ei practic traiesc in idealism..in cautarea iubirii eterne...iarta-ma iubi...am vrut sa-ti daruiesc mai mult , dar ti-a murit inima!
garbo000056
Postat pe 17 Ianuarie 2010 16:58
fara inima, saracu'!
de-acu', gata cu cautarea iubirii eterne... se va reprofila pe cele de-o noapte, asa ca, sa nu-ti mai fie mila.
garbo_C
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:06
celestico...tot cu cactusu' ala,soro?!
preciouss
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:13
nope, acu' am altul...

ca m-am tuns si nu-mi place cum arat...
garbo_C
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:16
poi hai sa te duce preci la stilistu' ei!
vrei?
preciouss
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:20
poate la primavara, ca acu' nu mai are pe ce-si exersa arta...
auzi, da' io maron-castana d-ala, nu vreau...
garbo_C
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:31
un morcoviu te-ar coafa?!
nu dadea!
preciouss
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:33
De taurul comunal,a zis cineva ceva,ca nu citi tot topicul
scrichy
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:37
s-a zis,scrichicioaico...
preciouss
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:38
buna ziua ma chema cristi am nevoie sa va spun ca prietena mea nu mai vine ma puteti ajuta?
garbo093956
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:40
Glumi si eu,de,
scrichy
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:41
asa ma rasboisc cu barbatu meu
garbo093956
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:42
asa ma rasboisc cu barbatu meu
garbo093956
Postat pe 17 Ianuarie 2010 17:42
956,cred ca ai gresit site-ul