Barbatul TAUR

Nu isi cauta tampitele .... pentru ca femeile sunt diferite de
barbati si astia din taur nu le inteleg nevoia unor femeivnefireasca de control a relatiei. Taurii vor o relatie clasica in care barbatul decide mai ales ca isi asuma deciziile si repercusiunile.
Eu am prieteni in acesta zodie si imi povestesc problemele lor....si le dau dreptate....femeile cu care sunt vor sa fie ele care au ultimul cuvand iar atunci cand iese rau "Rezolva tu ca esti barbat..." si el prostu rezolva ca ce poate sa mai faca...o face o data o face a doua oara si a treia oara (cei mai civilizati ii da papucii consoartei) cei mai putin civilizati o rupe in bataie.
Violenta asupra oricui este condamnabila si cu atat mai mult asupra unei femei dar si femeia sa isi vada locul ei.
Barbatii buni sunt in general foarte greu de gasit iar barbatii buni din zodia asta sunt si mai greu de gasit aprope imposibil de gasit si sa fie fara obligatii.
Dati unui taur iubire si intelegere luati-l cu frumosul nu il mintiti si o sa fie si el bun si intreg al dvs.
Cand vedeti da relatia a lancezit el nu e multumit oferitii ceva in plus ceva nou. Taurii admira cand partenera lor se preocupa de casa cand gateste bine cand face amor bine....implicatii si pe ei in facut treba in casa sau mancare si tineti cont pe cat posibil de nevoile lui. COMUNICATI CAT MAI MULT ....SUNT INCAPATANATI DAR NU ABSURZI....DACA VRETI ABSURZI VEDETI UN CAPRICORN CAT DE INCAPATANT SI ABSURD ESTE..........Taurii sunt oameni practici iar daca ii iubiti cu adevarat si ei va vor raspunde la fel....
Vreti si ii gasit amantele sau potentialele amante ...cautati intre femeile apropiate la servici sau in alte activitati in care este implicat dar ......nu ii reprosati nimic ....daca ati facut-o nu mai este drum de intelegere....razbunativa cu aceasi moneda...si atacati-l incet lovindu-l in amorul propriu

garbo067684
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:10
De la: laura31c, la data 2010-01-16 16:37:20Deja semnul l am primit, dar i am spus ca nu-l mai iubesc . Optiunile raan deschise, in fond niciodata sa nu spui niciodata nu?! Recunosc ca m-am obisnuit cu el, dar momentan eu vreau altceva. Poate intr o zi ma voi intoarce inapoi dar deocamdata imi e bine asa. Daca soarta va vrea sa mai fim impreuna vom fi daca nu nu. Eu nu ma voi pune invers. Ne am intalnit ieri si mi a spus ca ma iubeste . Ce sa zic mi a facut placere sa si dea sentimentele pe fata, mai ales ca ei o fac f rar si doar cu un interes. Vom vedea ce va fi .

Exact cum ti-am spus,doar ne aburesti ca ai scapat,dar tu tot cu el esti . Doar te-ai laudat.De ce, nu stim. Asa ca nu mai scrie ca ai scapat ca nu e asa. Cred ca de abia astepti un telefon sau un mesaj de la el si te inmoi toata. Stiu cum este si eu am patit la fel. Dar nu am facut ca tine,sa ma laud si sa dau sfaturi degeaba Asa ca poate ne anunti cand scapi cu adevarat
anusska
Postat pe 17 Ianuarie 2010 19:55
Anusska...nu fii rea...daca as cunoaste-o pe Laura personal, as lega-o si as duce-o la dezintoxicare de drogul asta. Recunosc starea ei si nu pot s-o judec pentru ca nici eu nu-s chiar venita cu barca pe Dambovita si, totusi, taurul meu reuseste sa faca ce vrea el din mine.

Aha...si mai confirm ceva: nu le plac DELOC femeile proaste...cred ca are o satisfactie imensa cand reuseste sa domine o femeie cu mult peste nivelul lui. La inceput, mi se parea ceva interesant si chiar ma uitam cu amuzament la el cum incearca sa ma "coboare" la un nivel inferior...Acum mi se pare ceva periculos. Incerc de ceva vreme sa-l fac sa vada diferentele si sa le accepte. Pe undeva, a inteles, dar nu inceteaza cu tactica lui de invaluire. Ma repet...SI EU SUNT TOT TAUR...asta inseamna ca avem catedata niste certuri care se termina cu inevitabila despartire, dupa care EL ESTE CEL CARE MA INTOARCE (asa cum se intoarce gaina care cade closca)
iris_uby
Postat pe 18 Ianuarie 2010 09:17
garbo083491 mai domanule sau ce oi fi tu , ai grija cum vorbesti. Mai usor cu afirmatiile proaste. Si acum ma iubeste taurul deci ai dat chics aici. Cine naiba te crezi tu sa ataci ? Esti vre-un Dzeu? Du te la padure ca acolo iti e locul . Cam atat la adresa ta
Laura76
Postat pe 18 Ianuarie 2010 15:09
Iris, nu am nevoie de dexintoxicare. E ceva rau ca ma koc cu el? Condamnati-ma pentru asta, dar cand roata se va intoarce si la voi veti fi foarte multumite ca a ti reusit. Deci hai sa clarificam. Nu sunt cu taurul chiar daca el ma iubeste si ma vrea. Ma joc cu el pentru ca imi place , dar nu e nimic mai mult. Anusska tocmai ca ma suna si imi da zilic mesaje si imi baga inimi pe mes Deci cade ce ai zis tu. Alte nelamuriri mai ai? Daca tot zici ca "va aburesc" de ce nu scrimbi subiectul ? Nu te tine nimeni aici cu forta . Cu tot respectul. Vrei cumva sa ti trimit conversatiile mele cu el pe mes ca sa vezi cum ii vorbesc eu si cum vb el? Ar fi culmea. Nu stiu ce ai scris pe aici ca nu am fost curioasa sa citesc postarile tale dar daca tu nu ai scapat nu inseamna ca nimeni nu reuseste. E o chestiunune de interpretare. Citeste mai atent ce am scris si nu-ti explica cand ai stari de spirit mai ....deficile.
Laura76
Postat pe 18 Ianuarie 2010 15:18
garbo067684, ai si tu dreptatea ta , dar cand el minte si il descoperi ce ar trebuii sa faci? Adevarul ca sunt cei mai perfecti barbati. Pai ar trebuii sa inchid subiectul asta ca deja nu mai are rost sa se vorbeasca despre perfectiunea lor. Ma intreb doare de ce au aparut personaje noi pe aici sa -si spuna offul daca tot sunt ei atat de perfecti?
Laura76
Postat pe 18 Ianuarie 2010 15:23
De la: laura31c, la data 2010-01-15 16:25:37Draga mea, eu nu sunt cu taurul. Pe taur il mai fac putin sa plateasca . Daca soarta asa vrea eu de ce sa ma pun invers? Acum ma joc cu el. Crezi ca as bate campii pe aici daca inca mai sufeream ? As mai fi cerut eventual sfaturi. Sunt cu acelasi barbat care ma iubeste si imi e f bine, boul e doar plata noptilor nedormite, suferintei etc. Iubirea mea a meritat ca eu sa ma mai joc putin. Nu interpreta gresit. Ma poti condamna tu pentru asta? Poate cineva? Nu cred. Cu tot respectul.

Atentie cu boul..............s-ar putea sa te transformi in vaca.

In acest joc exista posibilitatea sa-ti iei o mare copita de la bou si un mare sut in cour de la cel care zici ca te face fericita
Nirvana
Postat pe 18 Ianuarie 2010 16:21
A-ti adus in discutie doar "calitatile
TAURILOR. Dar daca a-ti vedea adevaratele calitati: fidelitate, statornicie in relatie, bunatatea, dorinta de a face numai bine celor din jurul lor. Eu cunosc un barbat din aceasta zodie care care toate aceste calitati. Cei drept activeaza si intr-un domeniu in care primeaza bunatatea fata de semeni. Este preot. Si da dovada de ffffffffff mult bun simt in raporturile cu ceilalti si inclusiv fata de familia dumnealui. Asa ca nu pot fi de acord cu cei care sunt impotriva celor din aceasta categorie.
liliac14
Postat pe 18 Ianuarie 2010 21:18
Laura,nu stiu ce relatie ai avut tu,dar degeaba spui ca ai scapat ca nu e asa. Doar te amagesti. Atata timp cat te mai vezi si mai vorbesti cu el,tot impreuna sunteti. Crede-ma ca asa e. Stiu ce spun. Si daca ar disparea tot tu ai fii aia care il cauta,pt ca nu poti sa te abti.
anusska
Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:56
E HAI CA AM VAZUT-O SI PE ASTA .
Laura76
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:05
pe cini????
nazirra
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:11
esti cu capul sau poza mea iti da idei noaptea? !!!! Mai vrei sa-ti mai dau ca am destule.
Laura76
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:25
Nu pe cineva anume, ci pe obsedata care fura avatare si se da drept altcineva .
Laura76
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:27
HA.
Laura76
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:31
Deci, pe cea care se da drept mine am raportat- o la administratorul siteului. Mi am schimbat nikul ptr ca oricum am mai imbatranit de cand am deschis acest subiect. Padure fara uscaturi nu exista, deci obsedatul sau obsedata asta care a stat la 2 noaptea sa imite ca maimuta pe cineva face parte din padure. Imi pare rau ca exista si specimene care sunt duse cu capul, dar din pacate asta e lumea in care traim. Nu inteleg de ce va deranjeaza pe cele care citesc postari aici contra taurilor. OK, sunt barbatii perfecti si nu am nici o problema cu asta. Eu va urez numai bine si aveti grija de voi. Oricum lucrurile nu se vor termina aici si nici asa. Va pup.
Laura76
Postat pe 19 Ianuarie 2010 18:30
chiar ma gandeam cum e posibil. am si scris, m-am si mirat am si seziat .

pana la urma, laura ramane pe poszitii

si_totusi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 18:37
anusska, tu ai drepatea ta eu pe a mea. Stafia aia care si a facut nikul ca dupa al meu te inseala , poate pentru ca ma satisface atat de mult m am mai vazut cu el,
Hai ca am luat o razna. Nu mai fiti atat de serioase.
si_totusi aia e facatura unei obsedate si iti dai seama ca nu las lucrurile asa. Mi se pare .....nici nu gasesc comparatie. Ma bucur ca v ati dat seama ca nu sunt eu si ca aia sau ala a luat poza si a facut o copie la nik. Ma cunoasteti de prea mult timp ca sa credeti ca aia as fi fost eu. Si sunt sigura ca sunteti destepte si nu ca uscatura aia. Va pup.
Laura76
Postat pe 19 Ianuarie 2010 18:43
oalio,muica!
cum mai munceste lauriciu' pt statutul ei pe garbo!
ce prestanta,draga!
cata modestie!
sunt impresionata!
preciouss
Postat pe 19 Ianuarie 2010 22:42
sunt o modesta femeie taur...care e concluzia cu barbatul taur?
sora_ilsi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 22:45
...ca e bou!
preciouss
Postat pe 19 Ianuarie 2010 22:46
sora_ilsi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 22:47
AM DE FACUT UN ANUNT FOARTE IMPORTANT!!! DE AZI MA OPRESC SA MAI SCRIU LA ACEST SUBIECT SI PE ACEST FORUM PANA NU SE REZPLVA PROBLEMA CU DEZAXATA ASTA CARE IMI TOT COPIAZA NIK-UL. DUPA CE VA REZOLVA ADMINISTRATORUL ACESTUI SITE PROBLEMA VOI REVENII. DECI TOT CE SE VA SCRIE AICI SUB NUMELE MEU NU SUNT EU . VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE SI AVETI GRIJA, I SE POATE INTAMPLA ORICAREI DINTRE VOI ASTA. AVETI GRIJA DE VOI. LA REVEDERE !!!
Laura76
Postat pe 20 Ianuarie 2010 12:17
APROPO, UITATI-VA LA CATE POSTARI ARE OBSEDATA AIA SI CATE AM EU. ASA VA PUTETI DA SEAMA . AM INCHEIAT.
Laura76
Postat pe 20 Ianuarie 2010 12:24
Ok, Laura..intrebare...de ce exista anumite perioade in care taurasul se da la fund? Sa dezvolt: exista perioade in care nu mai scap de el, telefoane, sms-uri, off line-uri, intalniri etc...si perioade in care ma intreb ce naiba am facut sau am zis de nu mai da nici un semn de viata. Eu ii dau mesaje diverse (nu il intreb niciodata in sms-uri de ce naiba tace ca melcul) si el nu raspunde la nici unul, sau, in sila si laconic la unul dintre ele. Apoi iar vine perioada in care "moare" in curu' ,eu, de nu ma lasa nici la cumparaturi sa ma duc singura...

Sa fie acea metoda de invaluire - una calda una rece sau...????
iris_uby
Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:19
Buna , am revenit. S-a rezolvat problema si acea falsitate a disparut cu tot cu postari de pe forum. Probabil va urma acum sa-si faca un ald nik cu acelasi nume, dar poate s-a lamurit ca atunci cand te joci cu focul platesti. Cred ca era un "taur" care s-a simtit foarte jignit in amorul propriu. Un taur din specia aia cea mai rea. Exista si uscaturi.
Draga "preciouss", daca si tie ti s-ar fi intamplat sa ti ia cineva identitatea, poza si ar fi postat tampenii ca si cum ai scrie tu despre tine asa nu stiu ce parere aveai. Iar daca ai fi lasat lucruile asa inseamna ca ....no comment !!
Laura76
Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:24
Exact iris, e acea perioada. Ei sau cel putin ala cu care am fost eu, doar asa a avut putere. Asta e puterea lor , si recunosc ca e placut o vreme dar cateodata e foarte obositor. Fa si tu la fel ca el. Pana la urma asta e farmecul. Turului meu cand l am intrebat de ce face asa mi a raspuns ca daca s ar comporta doar normal ii e frica sa nu mi pierd interesul fata de el. Mai pe romaneste e mai sigur ca daca face una calda una rece as fi mai interesata de el decat daca ar fi doar cald.
Laura76
Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:33
buna celor de pe acest forum...am si eu o intrebare daca se poate sa-mi raspunzi in ce zodie esti tu, Laura?
herminya
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:05
e simpla curiozitate..parerea mea e ca si compatibilitatea intre zodii isi are rolul intr-o relatie...de asta intreb...dar sunt si exceptii de la regula..si zodiacele se pot insela...
herminya
Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:09
Sunt in zodia Fecioara, ultima decada.
Laura76
Postat pe 21 Ianuarie 2010 08:04
Laura,cand eu scapam de o relatie cu un taur,cred ca nu stiai zodiile. Dupa ce te duci la psiholog cateva luni,schimbi nr de telefon,inchizi abonamentul la internet ca sa intrerupi orice contact cu el,de abia atunci poate cred ca ai scapat. Pana atunci numai faptul ca mai vb,sa nu zic ca te mai si intalnesti cu el,inseamna ca inca nu ai scapat.
anusska
Postat pe 21 Ianuarie 2010 10:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
alo` heyy!! 16 De la: yanyacharberet 10 Decembrie 2009 18:39
leii la putere 36 De la: yram 10 Iunie 2013 16:07
Scorpion-Fecioara...Sincronizare perfecta? 11 De la: jeanette40 25 Aprilie 2011 22:40
femeia pesti,barbatul scorpion 8 De la: garbo_406198 9 Decembrie 2014 10:55
descpre barbatul gemeni 3 De la: jeanette40 23 August 2011 12:26
Setari Cookie-uri