Barbatul TAUR

rai taurii astia!
trebe sa tai cablu de la net ca sa scapi de ei
zambila
Postat pe 21 Ianuarie 2010 10:28
dap... cu foarfeca.
garbo_C
Postat pe 21 Ianuarie 2010 10:30
apai...nici cu gemenii nu-mi e rusine

Begonia
Postat pe 21 Ianuarie 2010 10:30
Draga mea crede ma ca nu am nevoie si nici nu am avut nevoie de psiholog. E asa greu sa intelegi ? Discutiile mele cu el nu sunt nici pe departe romantice. I am zis ca am pe altul si continua sa mi dea measje de " noapte buna draga mea' Nu stiu cui i ar trebuii psiholog.
Laura76
Postat pe 21 Ianuarie 2010 14:20
Daca eu sunt nebuna ma duc la doctor dar hm azi am vb cu el si mi a spus ca de aceea se purta asa ca si camelonul schimbator sa vada daca intradevar il pot iubii asa cum e cu caraterul lui dificit. Hm. Daca punea pariu il castigam. La naiba . Si cica si a dat seama si ca acum e o certitudine si nu mai e o banuiala. M-a trecut iadul doar ca sa vada daca il pot iubii asa cum e. Hm. Eram sigura ca asta e motivul. Ei te supun la probe foarte drastice ca sa se convinga de iubirea partenerelor, dar in tot acest timp le iubesc . Doar ca la naiba, in cazul meu exista o problema. As mintii sa spun ca nu mai tin la el, ca nu mi mai pasa, dar nu e ceva ca de iubit. Paote ca ve ti incepe sa ma bombardati cu clisee de gelul " eram sigura ca inca il mai iubesti, stiam ca te prefaci si ca nu ai scapat de el, trebuie sa mergi la psiholog ca altfel nu exista scapare " , a mai scris cineva aici asta, dar morla ar trebuii sa se inceteze cu judecata. Nimeni nu judeca pe nimeni aici. Eu nu imi pewrmit si nu mi am permis sa judec pe cele care ma judeca pe mine si nu at fi corect sa atace fara sa stie situatia. Fiecare in relatia cu taurul ei isi stie treburile . Fiecare isi cunoaste taurul si stie de ce face sau nu face unele lucruri. Si celor care nu au inteles pana acum, acest subiect nu este descis ca sa ne plangem noi "frustratele" in batista pe un forum pentru ca altceva nu am avea de facut Nu vreau sa apelez la inteligenta unora de pe acest forum care nu stiu decat sa puna la zid fara a sti realitatea fiecarei relatii. Acest subiect L AM DESCHIS DOAR PENTRU A INTELEGE MAI BINE BARBATUL TAUR. ASTAT SI NIMIC MAI MULT. Daca cele superficiale pot face efortul de a intelege asta e ok, daca nu asta e..........mergem tot iniante. Nu iau dreptul nimanui la replica dar atata timp cat nu sunt atacata direct si mai ales fara s ama cunoasca cu adevarat, totul e ok. Iar celor care au trecut si inca mai trec prin ce am trecut si eu le dau un sfat ( daca pot spune asa), nu incercati sa i schimbati , ori ii iubiti asa cum sunt ei ori ii lasati!. In fost iubirea nu se impune si nici nu o poti comanda. IUBIREA SE SIMTE. , ORI EXISTA ORI NU, indiferent daca iubiti un taur sau oricare alta zodie. Total este sa gasita calea de mijloc. Invatati sa negociati . deseaba ne impunem sa un iubim dar ciudad un e dupa cum vrem noi , e dupa cum vrea inima. Noi spuneam nu dar inima hm �la naiba spune DA.. Acum. sunt fericita si daca aveti puterea sa lasati pentu un moment egoismul la o parte mi as dorii sa va bucurati pentu mine. E ca si cum daca maine mor, un as vrea sa ma judece niste persoane care habar un au prin ce am trecut eu sau celelalte fete. Cand pierzi o mama si dupa un an un iubit , simti ca un mai ai NIMIC DE PIERDUT din acel moment, iar cei care judeca vor fi judecati mai aspuru cand le va venii gandul. Un sunt o frustrata si nici o nebuna. Sunt soar o femeie care a iubit si care a fost capabila sa se redice de jos fara doctori, drogouri si prostitutie. Am ales sa deschid un subiect pe un forum iar cei care ma fac frustrata si �zdreanta� sunt mai decat spun ei de mine. NU MA PLANG , DAR SUNT O NOROCOASA CA NU AM INEBUNIT SI NU MI- AM LUAT VIATA DUPA ATATA SUFERINTA. Ca mine sunt o gramada de femei si ar trebuii respectate pentru puterea lor , un ar trebuii sa fie blamate. Egoismul e mare dar toti trecem prin asa ceva macar odata in viata. Cei care ne blameaza vor trece si ei si vor intelege. Hm , ciudad dar deabea atunci le va parea rau ca si au batut joc verbal de suferinta noastra a celor carea u reusit sa invinga. Ce care s a dat drept mine , facatura aia , un o condamn pentru ca ori un a trecut prin ce trec majorotatea, ori a trecut dar e una din putinele care un sunt norocoase , puternice si invingatoare si era invidioasa sau ( invidios).
Laura76
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:28
Asta ce este,pomelnic
scrichy
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:37
Va multumesc pentru intelegere. Va multumesc ca m ati incurajat si nu uitati .............SI MAINE E O ZI !!! SI INTOTDEAUNA E MAI BUNA DECAT CEA CARE A TRECUT. Nu vreau sa mi se rastalmaceasca ce am scris, luati-o ca atare si eventual treceti peste . Nu e momentul sa ma puneti la zid , pentru ca toti veti trece intr o zi prin asta. Iar celor care ma vor jignii le dau un sfat. Niciodata nu las lucrurile nerezolvate ! Deci nu mai incercati sa ma atacati frontal pentru ca nu stiti cine poate fi dincolo de un nik . Era o lasa pe care am provocat o si a fost o lasa fata in fata sa ne vedem . De ce oare? Despre "anarex" e vorba. Pentru ca aici toata lumea poate fi bazata , dar fata in fata putini au curajul de a -si sustine punctul de vedere. Cine va vrea sa ma cunoasca astept mesaj privat, si oricand la orice ora am curajul sa dau ochii cu cei care ma blameaza , pentru ca hm eu nu usnt o lasa si nu ma ascund dupa un forum. Va multumesc si invatati din experienta celor care deja au trecut prin ce treceti unele dintre voi. Mi am facut o prietena care e casatorita cu un barbat taur de 25 de ani si care hm are experienta vietii mai mult decat mine , si o respect pentru ca a putut merge mai departe si am invatat multe de la acea doamna Are tot respectul meu. Se stie ea cine e. Invatati sa nu mai judecati. Invatati sa nu mai fiti egoiste si rele. Nu va mai atacati intre voi. E trist ca femeile se ataca intre ele iar barbatii intotdeaua tin unii cu altii. Invatati ceva de la ei. La aspewctul asta ei au respectul meu .
Jos palaria. Va da clasa la toate. Nopate buna si vorbim maine. Va pup.
Laura76
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:38
scrichy, da draga mi-am facut testamentul. Se pare ca
.............ai citit degeaba. Nu te mai obosii. Culca te ca poate ti-e somn. Exact ce spuneam . HAHAHAHA Prima dovada a aparut deja. Paaaaaa
Laura76
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:40
De la: scrichy, la data 2010-01-22 00:37:13Asta ce este,pomelnic

e monolog, scri...si cate-o flegma pe ici pe colo...
sora_ilsi
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:40
Normal, doar asa e viata nu? Ce te mira!!!!!!!!!? Nu aveti somn? Eu nu, se pare ca nici voi . Bagati mare. Mai Ar fi interesant sa cer iar pareri , dar nu o voi face, cine stie cunoaste.
Laura76
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:45
EU asa numesc,o expunere lunga,pomelnic,daca ti-ai facut testamentul,e obtiunea ta,s-apoi,ma culc cand vor muschiii mei,apropo,nu ma dau in vant dupa tauri,ii ocolesc
scrichy
io vaz ca flegma ii tocmai la sfarsit.....sau ala e medalionul????
tutankhamon
io-te si niste perle....
tutankhamon
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:47
unde, unde?
panty_C
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:48
draga, ce sa zic, ma bucur sau poate nu , ca nu te dai in vant dupa taurii. Si nici sa nu te dai vre o data . Ptr ca .....hm e belea. Bravo tie, dar nu spune hop pana nu sari gardul. Nu cred ca l ai sarit inca. Te poti culca si maine dimineata din partea mea, nu ma deranjeaza . Nu o lua personal.
Laura76
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:50
DAAAA,dar sunt perle de "cultura"
scrichy
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:50
La padure, la padure. ..........
Laura76
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:51
imi placi, ai perfecta dreptate. Cultura e baza. Ce ne am face fara ?
Laura76
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:51
panty_C
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:52
hai fata pe mes. E mai interesant acolo.
Laura76
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:53
Eu sari gardul de mult,dar pe partea cealalta ma astepta alta zodie,glumesc
scrichy
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:55
Pai si pe mine. Ai respectul meu. De ce nu dormi la ora asta ? Nu tie somn? Esto somnambula ca si mine?
Laura76
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:56
Dai dracu be barbati , mi ar place sa ne dinstram macar intre noi dar si pe seama lor.
Laura76
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:56
tutankhamon
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:59
LAURA,eu ma culc tarziu mereu,de obicei lucrez,dar azi am umblat toata ziua,asa ca ma deconectez aici ,acum
scrichy
Postat pe 22 Ianuarie 2010 00:59
TUTH,te rog,nu fi confuza
scrichy
Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:01
Bravo fata, imi place sa stiu ca macar una nu are somn la ora asta . Esti tare. Nu vreii ntr o zi sa vb pe mes?
Laura76
Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:02
Pai ,ziua poate dorm ,glumesc,tu de ce nu ai somn
scrichy
Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:04
bu hu hu....voi va cunoasteti?
tutankhamon
Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:06
Nu pot sa vb aici prosti prescurtate ca nah....... e un forum pblic, dar dc nu am somn? Sunt fercita fata, Azi mi s a zis ce simteam de ceva vreme. Tuarul moare dupa mine, MA IUBESTE, ma vrea , etc.......... si cica s a purtat asa doar ptr ca a vrut sa fie singur ca il pot iubii asa cum e el cu caracterul lui ciudat. Si hm .......Hai pe mes, vrei?
Laura76
Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
EA BALANTA, EL CAPRICORN 6 De la: olgabalan 15 August 2011 18:00
compatibilitate intre femeie rac si barbat taur 6 De la: garbo089931 18 Septembrie 2012 08:13
horoscop pt 2 sept. 2011 9 De la: sunsset 15 Septembrie 2011 18:57
FEMEIA SAGETATOR 5 De la: Thor_again 29 Mai 2011 19:32
anul 2012-Sfarsitul sau un nou inceput 20 De la: garbo158123 26 Aprilie 2011 12:26
Setari Cookie-uri