tutankhamon, nu nu ne cunoastem, dar ne vom cunoaste acum. daca vrei esti binevenita si tu . |
||
Laura76 Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:07 |
||
---|---|---|
gagici...somnik usor......noapte pufoasa.... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:08 |
||
SOMNIC PUFOS. HAHAHAHAH, ASA ZICEA TAURUL MEU Noapte buna draga. Pe maine. | ||
|
||
Laura76 Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:09 |
||
BU,hu,hu,NUUUUU | ||
scrichy Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:09 |
||
Bine draga, buhu hu hu nuuuuuuuuuu cum zici tu . Nu ce? | ||
Laura76 Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:10 |
||
THUTnoapte buna,pupici voinici | ||
scrichy Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:10 |
||
noapte buna si tie, tuth, somn usor | ||
panty_C Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:11 |
||
Noapte buna la toate. paaaa | ||
Laura76 Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:12 |
||
LAURA,i-am raspuns lui,TUTH,asa ne salutam noi noaptea | ||
scrichy Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:12 |
||
NOAPTE BUNA |
||
scrichy Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:13 |
||
na, hai ca ma retrag si eu - noapte buna tuturor! sa fiti cuminti! |
||
panty_C Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:14 |
||
Nu conteaza. E ceva rau ca v am urat noapte buna? Hm . Scz daca am fost deplasata. | ||
Laura76 Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:14 |
||
CORI,noapte buna | ||
scrichy Postat pe 22 Ianuarie 2010 01:23 |
||
De la: adia, la data 2008-07-27 11:08:33Dragelor, |
||
olguta Postat pe 22 Ianuarie 2010 14:40 |
||
De la: adia, la data 2008-07-27 11:08:33Dragelor, Citeam ce ai scris si nu nu-mi venea sa cred.... Sa fie oare vb de acelasi barbat |
||
olguta Postat pe 22 Ianuarie 2010 14:45 |
||
ihi....si io m am gindit!!!!!oare???? : | ||
nazirra Postat pe 22 Ianuarie 2010 14:51 |
||
Nu m-ar mira sa fie si asta tot cel pe care-l cunosc si eu ! Pe bune daca nu il descrie pe al meu. Mai nou, incepe sa " ma lase balta ", adica "nu poate sa vina sa ma ia de la munca pentru ca are alta treaba mai importanta"...si cand incep sa-i reprosez asta, imi spune sa nu ma mai vaicaresc atata... E PORCI, DOMLE,...PORCI |
||
iris_uby Postat pe 23 Ianuarie 2010 05:36 |
||
sunt taur si am avut o relatie virtuala de un an tot cu un taur,nascut in aceeasi zi cu mine dar cu 2 ani mai tanar...m a cucerit instantaneu,ajungand sa mi fac planuri pe termen lung cu el...acum relatia s a terminat,iar cand ma uit in urma,e doar catastrofa...aveti perfecta dreptate in descrierea barbatului taur,nu i mai enumar defectele pt ca ati facut o voi,pot doar sa spun ca are putine calitati,dar le foloseste pt "cucerire"si reuseste de cele mai multe ori...o iubire cu un taur dusa la extrem,la obsesie,te face bolnav de inima neagra...de depresie cronica...nu vreau sa generalizez si cer scuze celor pe care i ranesc.. | ||
mara64 Postat pe 24 Ianuarie 2010 15:34 |
||
dupa cum descrieri pe bietii tauri as putea sa spun ca toti barbatii s-au nascut in zodia asta. precum un taur era fostul meu = berbec la propiu si la figurat. barbatii, toti, sunt in alta zodie nascuti. o stiti prea bine. nu e vina lor. asa sunt proiectati genetic. vina este a noastra ca le permitem sa ni se urce-n cap. sau ne trezim prea tarziu. de fapt, noi, femeile, nici nu prea avem nevoie de ei. ei au nevoie de noi. ei fug de singuratate cu disperare mare. ei au nevoi simple. intr-un fel ii invidiez. li se potrivesc perfect cuvintele :"fericiti cei saraci cu duhul". au nevoie doar de: bautura, tigari, sex, gadilarea orgoliului, injuraturi pe stadioane, mancare, somn si de noi pe post de menajere. | ||
nicoll42 Postat pe 25 Ianuarie 2010 02:54 |
||
referitor la viata alaturi de un taur(eu sunt in zodia taur dar femeie), si fostul meu prieten (gemeni- si exact descrierile de la barbatul taur pe care voi le-ati enumerat aici pot sa le adaug si la zodia gemeni, cred ca barbati au devenit la fel toti de la o vreme incoace)nu mi-a reprosat nimic din asa zisele defecte ale zodiei(au fost de alta natura). asa ca....... nici in horocoapele astea de pe aici , nici in compatibilitatile date, nu exista suta la suta potrivire sau vai de mine zodia mea se intelege foate bine cu nu stiu care alta, totul depinde de personalitate si cat de fermi sunt ambii parteneri in ceea ce-si doresc de la relatie si la viata in doi. |
||
geutza Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:50 |
||
hmmm... mai fetelor ! Nu am citit tot topicul, pt ca mi-ar fi fost imposibil, insa am inteles ideea principala: este imposibil sa traiesti cu un barbat taur! E gelos, infidel, incapatanat, etc... Vreau sa fiu direct cu voi: TRAITI mai mult !! lasati forumurile, pc-urile, net-ul noaptea !! GET A LIFE !! Nu va place barbatul taur, OK! gasiti altceva care sa va placa!! sunt curios cand vor aparea si alte topic-uri pt alte zodii ...tot pentru nativi de sex masculin (ca doar fetelor le place sa critice) ! Asa-i, barbatii taur au destule defecte! si eu sunt taur si mi le vad pe ale mele! totusi, nu putem generaliza! Eu unul, incep sa devin indiferent atunci cand asupra persoanei cu care sunt incep sa apara anumite semne de intrebare. Fara sa aveti impresia ca ma laud dar, sunt un romantic incurabil, imi plac cinele cu lumanarele, sampanie si etc, imi place sa petrec ore-n sir cu persoana iubita, daruiesc flori, sunt atent in zilele importante, urasc ziua indragostitilor (nu numai atunci se declara dragostea)...si cel mai important, nu ma regasesc in ce a-ti descris majoritatea ! Bafta!! |
||
dachriss Postat pe 27 Ianuarie 2010 03:34 |
||
si eu sunt casatorita cu un taur ,aveti perfecta dreptate in cele spuse! | ||
garbo059355 Postat pe 27 Ianuarie 2010 11:34 |
||
Esti sarcastic. Topic taurin. Cine a zis ca a catalogat pe cineva la prima vedere? Se vede ca ai citit degeaba si ca nu ai inteles nimic. Vrei sa ti se deseneze? Cele care si -au spus aici comentariile au trait cu cei pe care ii " catalogheaza la prima vedere" asa cum spui tu. Deci mai reciteste . Si nici nu aveti cum sa faceti parte din elita noastra intelectuala( cel putin unii care nu demonstreaza asta). | ||
Laura76 Postat pe 1 Februarie 2010 15:10 |
||
Auzi baietel , nu ma lua cu cu "papushe" ca habar nu ai cu cine vorbesti. Se vede de la o poasta ce caracter ai la cum te exprimi. Oare tu ce ai vrut sa demonstrezi?! Ai facut-o , dar exact contrariu. Scz ca-ti spun , dar la cum vorbesti nu cred ca ar mai avea cineva ceva de spus. Si apropo schimba tu forumul ca nu te tine cineva cu forta aici. | ||
Laura76 Postat pe 1 Februarie 2010 19:20 |
||
Nu ai facut decat sa demonstrezi ca intradevar tu nu esti ca restul, esti mai.........decat restul ."Iarta-ma", dar cine a citit ce ai scris tu cred ca s-a convins. Tu esti cumva aici majoritatea celor care au scris la acest subiect si care au impresia ca iau lumea la misto? Hai sa supunem la vot sa vedem ce parere au ceilalti. Dragele mele supuneti va rog la vot sa vedem cine trebuie sa schimbe una alta. | ||
Laura76 Postat pe 1 Februarie 2010 19:32 |
||
hai, bre...va certati de parca ati fi mici, ganditi-va daca are vre-un rost sa faceti replici care sa va enerveze mai mult, sau sa va vedeti fiecare de treaba sa | ||
garbo000056 Postat pe 2 Februarie 2010 10:09 |
||
garbo, crezi ca ma pun la mintea lui? Nici nu m-am obosit sa citesc ce scrie . Oricum are 22 de ani, ceva de genul. Deci......no coment ! | ||
Laura76 Postat pe 2 Februarie 2010 12:40 |
||
Frate, chestia cu vasrta am spus inainte deci trebuia sa raspunzi cu totul in aceasi postare. Si inca ceva, daca ai de gand sa ma ataci pe aici aiurea mai gandeste -te. Daca te tine da-mi mesaj privat si vorbim . Nu am avut nici o divergenta cu taurul si nici nu sunt frustrata. Vezi ca bati iar campii? Habar nu ai , dar expui probleme aici pe care nu le sti. Ma faci deja sa rad crede-ma. Habar nu ai cu cine te pui . Mental te fac din vorbe daca -mi pun mintea cu tine. Nu ma provoca , nu sti cine sunt si de ce sunt capabila, dragul meu tauras copilas. Daca te tine te provoc la privat. Ce zici crezi ca faci fata? | ||
Laura76 Postat pe 2 Februarie 2010 16:33 |
||
Te oftici ca nu ma poti pune la respect frumos si inteligent? Te deranjeaza ca -ti dau replica ? Asa gaina cum nu sunt eu si nici cocos te face una care nu se ridica la "inteligenta" ta artificiala. De unde o iei ? De pe net ? Hahahaha. Ai zis bine ca tu nu poti avea o discutie cu mine, macar ai si recunoscut ca nu esti prea capabil sa dai replici interesante/ Cred ca rade forumul asta de tine . Orgoliu prostesc te face sa -ti pierzi mintile si sa nu poti da niste replici destepte. Nu te ambala si gandeste intai de a spune ceva. Cu mine ti-ai gasit nasul crede-ma, dar esti prea mic si neinsemnat ca sa-mi pun mintea cu tine.Lasa locul liber la cei care au ceva de spus. Te-as face de rusine si nu as vrea. De aceea ori vrei sa ma provoci in privat ori voi ignora total ce vei spune de acum inainte. Au mai scris tauri la acest subiect , dar ca tine nu a fost nici unul asa neinteresant | ||
Laura76 Postat pe 2 Februarie 2010 16:42 |
||
Ar mai fi ceva de spus la raspunsul tau? Nu cred. Te-am provocat si , cred ca toti care au scris aici si vor citii ce ai scris tu s-au lamurit deja. BRAVO !!!!! Te-am adus unde am vrut eu. Nici nu m-am chinuit prea mult ca sa-ti dai arama pe fata. Acum toti s-au conbins ca unii tauri sunt.........praf. Succes. Tine-o tot asa. | ||
Laura76 Postat pe 2 Februarie 2010 19:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Incepe astazi sa fii tu | 1 | De la: floryxxl005 7 Mai 2011 03:49 |
buna | 3 | De la: nikoleta38 20 Mai 2013 19:46 |
cum e ? | 5 | De la: mimoz 4 Martie 2012 08:54 |
|
||
buna | 21 | De la: cory_emy 3 Noiembrie 2010 01:55 |
femeia rac si barbatul varsator | 7 | De la: garbo184784 6 Februarie 2011 08:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară