Barbatul TAUR

DACA TE MAI IEI DE MAMA O STRICAM RAUUUU DE TOT. AI GRIJA PANA UNDE RIDICI STACHETA !!!!!!!! GOOD BYE
Laura76
Postat pe 2 Februarie 2010 19:10
O SA DISPARI CAT DE CURAND. DE ACUM NU VEI MAI AVEA NICI UN CUVANT DIN PARTEA MEA.
Laura76
Postat pe 2 Februarie 2010 19:49
te uitasi, mami, la id-ul lui?

spune totul!
panty_C
Postat pe 2 Februarie 2010 20:55

eu_vio
Postat pe 2 Februarie 2010 21:07
baietel, ti s-a facut de-un bann ?

ca sa stim cum vine treaba

noi p-acilea ne vorbim politicos, sa stii
Anouk_Aimee
Postat pe 2 Februarie 2010 21:52
panty_C
Postat pe 2 Februarie 2010 21:55
Barbatul taur,cind pronunti aceste cuvinte iti vine in mnte cuvintele............Infidel,puturos,dusmanos,gurmand fara limite,alcoolic,obez intr-un cuvint un om fara scrupule o fiinta care se iubeste pe el mai mult ca pe oricine altcineva el crede ca o face bine dar inconstient o face haotic,nu are limita in prostie se considera macho dar in fond elipsit de Dumnezeu,eu cred ca acesti oameni prin nativitatea lor nu pot fi schimbati niciodata si e pacat sa iti pierzi tipul cu el pentru ca,te baga repede in pamint sau in cel mai fericit caz la spitalul de nebuni..dar cum nimic nu e perfect pe pamint ei suntprobabil raul necesar al omenirii,ne mai rareste ca si asa suntem prea multe femei pe un barbat nu?
garbo006071
Postat pe 3 Februarie 2010 16:01
bleah, alt teribilist tembel...taur veritabil! sau cum li se zice in popor, bou
pik_nik
Postat pe 3 Februarie 2010 17:07
Laura76
Postat pe 3 Februarie 2010 17:47
De la: plmEa, la data 2010-02-03 17:55:34da' nu ai tu asa putin dreptate ? vaca veritabila, nu ai invatat la sc sa nu vorbeste neintrebata ? ridica 2 degete si asteapta-ti randul

raport abuz de limbaj!
panty_C
Postat pe 3 Februarie 2010 17:57
de cd il tot raportez eu pe atsaa....da vad k nimic! nimeni nu se sesizeaza
fleurdelis
Postat pe 3 Februarie 2010 18:00
raport utilizator
panty_C
Postat pe 3 Februarie 2010 18:01
hmmm.....si eu vb cu un baiat taur si ma inteleg foarte bine cu el....de ne crezut la cea ce a-ti scris voi despre taur dar la mine e cu totul diferit are multe calitati foarte bune ...poate mai sunt si tauri care nu au calitati...
emitta
Postat pe 4 Februarie 2010 00:18
Fara sa fim subiectivi, pe acest topic se exagereaza cu ideea ca defectele sunt apanajul barbatilor nascuti intr'o anumita perioada a anului. Este la fel de fals ca ideea ca femeile sunt cu ceva mai presus la acest capitol.
Femeile sunt doar subiective atunci cand se stiu la un anume adapost. Statistic se stie ca problemele ridicate aici pe un forum feminin, sunt mai dezbatute decat acolo unde se nasc, fie ca sunt in cuplu, familie, anturaj, etc. Iar acest lucru il veti constata si la barbati in mediul lor, care se pare ca se stramteaza. Nu mai putem spune ca traim intr'o lume a barbatilor, nici macar demografic.
Faptul ca virulenta sau violenta si ma refer doar la limbaj, o intalnim tot mai frecvent la unele femei e un motiv de ingrijorare. Si defectul major al femeilor rezida din faptul ca uita ca sunt mame, sotii, surori si fiice ale barbatilor. Un barbat cu defecte fie el din orice zodie, sa nu uitam ca are un traiect in viata. El are sau a avut o mama, o sora, o educatoare sau o profesoara care a contribuit la conduita lui comportamentala mai rea sau mai buna. Nu gratuit se spune ca "aschia nu sare departe de trunchi". E tragic poate pentru acele femei care isi intersecteaza destinul cu un astfel de barbat. Dar sa nu uitam, este la fel de adevarat ca o relatie esuata se datoreaza proastei alegeri a partenerului, care in mare masura tot femeii ii apartine.
Orice critica sau merit i s'ar atribui unui barbat fie el si taur are la origini o femeie.
Bineinteles ca un mecanism nu este ferit de uzura, asadar ca suntem femei sau barbati, cu totii suntem supusi greselilor mai ales ca nu suntem masini indestructibile, iar lumea va arata in viitor asa cum ne'o meritam.
taur_atipic
Postat pe 4 Februarie 2010 03:24
buna fetele! de multa vreme nu am mai deschis topicul...mama ce s-a colorat ...da las' ca-i bine .prea era uni ...oricum e ok ...eu tocmai am lasat un taur...laura stie de cine e vb ....si e tare bine ..nu spun ca e doar vina lui , este intr-adevar si vina mea ca l-am perceput la adevarata lui valoare ..... sunt fericita ca i-am dat arama pe fata...AS VREA SA SE STIE PENTRU TOTI CEI CARE COLOREAZA PREA MULT ACEST TOPIC SIMPATIC SI MINUNAT ..CA NU SE VORBESTE AICI DE TAURI LA GENERAL ..CI LA INDIVIDUAL ..FIECARE CU TARUL EI ..EXPERIENTA INDIVIDUALA ... despre asta este vb . asa ca fetele mergem tot inainte ...o parte faina este ca al meu taur s-a ofticat enorm cand i-am dat pe fata toate frustrarile pe care le-am avut cand eram cu el ......si au fost multe ...iar el a ramas cu frustrarea lui maxima ... A FOST LASAT cand ii era lumea mai draga ..cand credea ca lui ii merge cel mai bine ...asta este ...tot inainte ...nu disperati ..soarele exista peste tot unde este lumina ....
sentimentala
Postat pe 4 Februarie 2010 13:04
Draga garbo rog insistent sa luati masuri asupra acestiu participant daca i se poate spune asa pe nume de forum plmEA..intru cit este foarte deranjant si nu merita sa participe la aceasta conversatie cu ceilalti,nu stie sa se exprime si vorbeste destul de vulgar va rog luati masuri in aceasta privinta,VA MULTUMESC.
garbo006071
Postat pe 4 Februarie 2010 18:57
de ce la postarile lui pulici/putzulica nu apare "Raporteaza abuz de limbaj"? Stie cineva?
sora_ilsi
Postat pe 4 Februarie 2010 19:07
ilsi, din cauza ca a fost raportat de multe ori, cred!
panty_C
Postat pe 4 Februarie 2010 22:18
De la: nicoll42, la data 2010-01-25 02:54:32dupa cum descrieri pe bietii tauri as putea sa spun ca toti barbatii s-au nascut in zodia asta. precum un taur era fostul meu = berbec la propiu si la figurat. barbatii, toti, sunt in alta zodie nascuti. o stiti prea bine. nu e vina lor. asa sunt proiectati genetic. vina este a noastra ca le permitem sa ni se urce-n cap. sau ne trezim prea tarziu. de fapt, noi, femeile, nici nu prea avem nevoie de ei. ei au nevoie de noi. ei fug de singuratate cu disperare mare. ei au nevoi simple. intr-un fel ii invidiez. li se potrivesc perfect cuvintele :"fericiti cei saraci cu duhul". au nevoie doar de: bautura, tigari, sex, gadilarea orgoliului, injuraturi pe stadioane, mancare, somn si de noi pe post de menajere.

Multi au apreciat ca se bat campii aici. Normal ca toti barbatii sunt la fel.
anarax
Postat pe 5 Februarie 2010 02:41
De la: nicoll42, la data 2010-01-25 02:54:32dupa cum descrieri pe bietii tauri as putea sa spun ca toti barbatii s-au nascut in zodia asta. precum un taur era fostul meu = berbec la propiu si la figurat. barbatii, toti, sunt in alta zodie nascuti. o stiti prea bine. nu e vina lor. asa sunt proiectati genetic. vina este a noastra ca le permitem sa ni se urce-n cap. sau ne trezim prea tarziu. de fapt, noi, femeile, nici nu prea avem nevoie de ei. ei au nevoie de noi. ei fug de singuratate cu disperare mare. ei au nevoi simple. intr-un fel ii invidiez. li se potrivesc perfect cuvintele :"fericiti cei saraci cu duhul". au nevoie doar de: bautura, tigari, sex, gadilarea orgoliului, injuraturi pe stadioane, mancare, somn si de noi pe post de menajere.

Barbatii nu sunt perfecti. Asa ca va trebui sa ii acceptam asa cum sunt cu partile lor bune sau cu cele rele sau sa-i ignoram. Alte optiuni nu sunt.
anarax
Postat pe 5 Februarie 2010 02:54
De la: geutza, la data 2010-01-26 22:50:17referitor la viata alaturi de un taur(eu sunt in zodia taur dar femeie), si fostul meu prieten (gemeni- si exact descrierile de la barbatul taur pe care voi le-ati enumerat aici pot sa le adaug si la zodia gemeni, cred ca barbati au devenit la fel toti de la o vreme incoace)nu mi-a reprosat nimic din asa zisele defecte ale zodiei(au fost de alta natura). asa ca....... nici in horocoapele astea de pe aici , nici in compatibilitatile date, nu exista suta la suta potrivire sau vai de mine zodia mea se intelege foate bine cu nu stiu care alta, totul depinde de personalitate si cat de fermi sunt ambii parteneri in ceea ce-si doresc de la relatie si la viata in doi.

Normal ca barbatii nu se pot categorisi dupa asa zisele zodii. E o naivitate in care cad multe femei victime. Sunt alte componente comportamentale pe care ne putem bizui. De exemplu grupele sanguine.
anarax
Postat pe 5 Februarie 2010 02:59
Dragele mele , permiteti-mi sa intervin si eu din cand in cand. Nu-l mai raportati la abuz pe plmEA, , dati un mai lla administratorul siteului si totul se rezolva. Am clasat doi , al treilea nu e treaba mea sa o fac pentru ca deocamdata nu m-a jignit cu nimic. Nu m-a facut zdreanta etc. Deci , lua-ti masuri. Am o noutate pentru voi. Hm , nu o sa va vina sa credeti . Am posibilitatea sa cunosc un alt taur , ce ziceti de asta? Va vine sa credeti? Ce sfat imi dati? Sa renunt? ........ Hm imi plac provocarile cu cei care dovedesc ca merita. Deci fiecare om are dreptul la o a doua sansa chiar daca e taur sau oricare alta zodie. Ar fi interesant nu? Daca am sa incerc am sa va tin la curent . Sunt curioasa ce va avea de comentat plMea la vestea asta. Hai plmEA sa vad ce scrii . Voi accepta provoarea pentru ca hm plm imi plac provocarile si ma simt capabila sa fac fata la orice zodie ar fi. Cine se pune cu mine se pune cu ..........dracu Deci se ofera cinva/???? Cine se crede bazat il astept sa ma provoce, dar nu ca plmEA, EL NU STIE SA PROVOACE INTELIGENT. El prefera sa jigneasca , sa faca femeile " zdrente " si sa blesteme. Cred ca v-ati convins deja. Deci nu va mai bazati pe limbaj , LUA-TI MASURI . Exista un administrator la acest site nu?/? ? Nu asteptati sa va faca un nimeni albie de porci. Luati atitudine !! Sunteti femeie nu? Sper sa nu ma insel, dar o femeie cand e jignita ia masuri si nu accepta jigniri din partea nimanui. Nu ma cunoaste -ti drepturiole sau sunteti prea slabe?/? Eu am luat masuri si voi mai lua . De cate ori voi fi jignita de un bou oarecare , de cate ori voi fi facuta ''Zdreanta" si etc, voi lua masuri,. Eu nu las niciodata lucrurile asa . Nu v-ati convins inca? Sa va aduc aminte celor care il cunosc pe " pulos"? sau pe retardatul care mi-a copiat nikul si poza ai a scris in locul meu? " laura30c' hm .........Cele care sunt veterane la acest subiect stiu la ce ma refer. II mai regasiti aici? NU. SI ....ORICINE MA VA MAI ATACA DIRECT CU JIGNIRI VA AVEA ACELASI SFARSIT . Si va trebuii sa-si faca multe nikuri de acum inainte ca sa reuseasca 3 cuvinte. Anarex ai aparut ? Ma bucur enorm ca nu ne-ai parasit. Ma mir ca n uma mai ataci. Baga-ti mintile in cap. Nu am nimic cu cei din zodia taur , ci doar cu un taur, dar ....hm acum doarta mi-a scos in cale alt taur. Nu e vina mea ca am dar peste cel mai ciudat taur , dar nu toti sunt la fel , si majoritatea dupa cum se vede pe acest site. Te-am provocat sa ne vedem dar hm ca si taurul care jigneste in dreapta si in stanga nu ai fost capabila sa accepti. Asa cum nici plmEAS nu a facut-o . Ce rezulta din asta? .......Va astept pe amandoi cu replici "inteligente' de genul" esti frustrata, zdreant-o, aleges-ar , etc........." HAI plmEA jigneste-ma , TE PROVOC!!!! TE ASTEPT LA COTITURA/ DA TOT CE E MAI "BUN" DIN TINE. JIGNESTE. TE ASTEPT. FATA-,A ZDREANTA, FRUSTRATA ETC ASA CUM LE FACI SI PE CELELALTE. HM . AI CURAJ SA O FACI FATA IN FATA? SUNT SIGURA CA NU. STI DE CE /? PTR CA TE ASCUNZI DUPA UN KIC FALS SI E MAI USOR ASA PTR UN FRUSTRAT SA JIGNEASCA. JIGNESTE MA fata in fata sa vedem mai ai acelasi curaj ca aici? Eu am , tu ai?? Sunt sigura ca nu. Si eu pot sa -mi bag aici , dar ...as demonstra ca sunt mai nebuna decat tine si hm , surpriza , NU SUNT,. Cel mai usor e sa jignesti cand nu ai ceva inteligent de spus.
Laura76
Postat pe 5 Februarie 2010 04:00
da ce-ti lipseste de vorbesti asa urat??
marianela
Postat pe 5 Februarie 2010 08:57
neatza ce ai cu fetele de ce sau suparat asa p tine si u pe ele??? fi mai indulgent cu ele fiecare isi spun povestea lor cu barbati din zodia taur. sa nu imi spui ca tu le iei apararea la toti uni chear nu merita . si nu plus nu sant toti la fel uni sant buni alti rai gretosi din cate am vazut vrei si u sa if unul din cat a2-a ???
hadassa
Postat pe 5 Februarie 2010 08:58
cu cine vorbesti?tie daca nu-ti place printre noi,pleaca pt ca e un forum al femeilor indiferent de varsta.gaseste unul pt baieti frumosi ca tine!
marianela
Postat pe 5 Februarie 2010 09:04
ea poate are deceptile ei daca vb asa tu nu tre sa la iei in seama in plus daca o femeie sau un barbat jicnesc tre sa fie provocati nu ??? parerea mea
hadassa
Postat pe 5 Februarie 2010 09:06
e clar ca n-ai multe...nici minte nici altceva.cu siguranta esti unPROST ratacit printre femei.
marianela
Postat pe 5 Februarie 2010 09:06
saracul de tine!scuze ca te-am facut Prost!Esti numai pierdut printre noi.
marianela
Postat pe 5 Februarie 2010 09:09
si totusi ce tiam facut sa ma faci proasta acu eu????
hadassa
Postat pe 5 Februarie 2010 09:09
Frumosule care esti destept nu ca noi....Nu sti sa raspunzi persoanei care-ti scrie.Asa toate luam mesajul in considerare.In cazul de fata se pare ca eu sunt PROASTA etc....
marianela
Postat pe 5 Februarie 2010 09:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu pesti , el taur :) 1 De la: garbo132 13 Aprilie 2011 18:24
Apel catre cei din zodia BALANTA 49 De la: alfheim 23 Mai 2011 23:31
femeia scorpion si barbatul sagetator 5 De la: budy65 1 August 2010 08:38
Femeia sagetator - Barbat scorpion 12 De la: eu_geminy 30 Noiembrie 2011 01:11
ea capricorn el taur ???? 5 De la: Kristiania 6 Decembrie 2011 12:11
Setari Cookie-uri