pana cand treci de criza hormonala in care te aflii iti doresc numai bine...si eu sunt taur si ma gandesc cum ar fi fost alaturi de alt taur!!!Doamne fereste!!!! | ||
marianela Postat pe 5 Februarie 2010 09:13 |
||
---|---|---|
dar chiar toate suntem proaste???Atunci de ce nu ne parasesti....te chinui printre noi... | ||
marianela Postat pe 5 Februarie 2010 09:16 |
||
De la: garbo077115, la data 2010-02-05 09:13:18pana cand treci de criza hormonala in care te aflii iti doresc numai bine...si eu sunt taur si ma gandesc cum ar fi fost alaturi de alt taur!!!Doamne fereste!!!! 115 ...treci la cafenea ... ...si lasa ...nu te enerva ... |
||
|
||
ultramoava Postat pe 5 Februarie 2010 09:16 |
||
fetele da mai lasatil in pace nu il mai provocati ce si noi am face la fel daca am fi provocate asa fiecare are dreptul sa isi spuna parerea si u plmEA fi cu 5 min mai destept si nu mai vorbi asa dale unora clasa dar nu cu injuraturi k nu rezolvi nimic tiam mai spus fiecare cu deceptiile ei | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 09:16 |
||
nu l-a atatat nimeni.Cum pune degetele pe tastura nu stie decat sa injure,sa ne bage,sa insulte..de ce nu ne lasa daca ii displacem... | ||
marianela Postat pe 5 Februarie 2010 09:18 |
||
plecam noi de aici ca sa te simti BARBAT | ||
marianela Postat pe 5 Februarie 2010 09:21 |
||
stiti voi cea mai buna cale de aparare e atacul | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 09:22 |
||
sincer nam nic cu tine dar crezi u ca prin a vb asa esti barbat??? | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 09:24 |
||
nu sant toate figurante dar intotdeauna a fort batalia acea intre sexe si nici o data nu sa luat in considerare faza aia in care noi femeile santem sexul frumos si voi barbati sexul tare si asta nu o va schimba nimeni oricat ar vrea. ci acu e cine e mai tare femeia sau barbatul e pacat ca nu mai exista respectul de nici o parte a taberei fie femei fie barbati | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 09:35 |
||
miramas ti cum e cu moda imi place dar nu port ca nu imi sta bine degeaba santem la moda daca nu ne sta bine | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 09:44 |
||
Doamne mai fata ( la tine Laura ma refer ) tu realizezi ca ultimul an jumate din viata ta l-ai pierdut pe acest forum, emitand idei pe care numai un om plin de resentinemnte si frustrari le poate sustine? Realizezi ca la 33 de ani in loc sa-ti petreci noaptea facand dragoste cu sotul/iubitul/amantul, tu ti-o petreci scriind mesaje penibile la adresa unui pusti? Realizezi ca in timp ce tu iti irosesti viata cu postari pline de venin, porcul de "taur" care te-a marcat atat isi traieste linistit viata? Realizezi ca desi te dai fata cu carte, scrii ca una cu 4 clase? Stii...prima data cand ti-am citit aberatiile m-ai indignat ( sunt in zodia Taur si era normal ) , apoi m-ai infuriat ( nu puteam pricepe cum o femeie la 30 de ani poate fi atat de limitata incat sa judece barbatii dupa zodie ), acum...acum imi inspiri doar MILA ( cred ca esti un om foarte singur si trist si mai cred ca vei fi o batranica la fel de singura, nesuferita si plina de frustrari )! P.S.Te-as sfatui sa nu te obosesti sa-mi raspunzi ( nu de alta dar tu ai sa pierzi multe minute scriind un mesaj plin de jigniri si negari, iar eu am sa fiu super nesimita si nu am sa citesc nici macar un rand ), dar pun pariu ca nu te vei putea abtine! Acestea fiind scrise iti doresc o viata frumoasa ( atat cat o poate avea o femeie care nu reuseste sa treaca peste despartirea de un barbat )! |
||
DANINA79 Postat pe 5 Februarie 2010 09:53 |
||
ce-mi place mie forumul asta si daca m-ar chema pe mine administrator, tot ar fi mai bine organizat vai s-amar! da-i bine ca aveti timp sa ne bombardati cu reclamele andraaaaa mai traiesti? |
||
zambila Postat pe 5 Februarie 2010 09:55 |
||
bai mucosule, limbajul asta te descalifica pe tine in primul rand, in al doilea o asezi pe mamica ta in grupul femeilor pentru care ai asemenea dulci aprecieri, pentru ca n-a stiut sa te educe. cu alte cuvinte, o familie de ratati... |
||
pik_nik Postat pe 5 Februarie 2010 09:56 |
||
Zambilut cine te-a nervozat...personajele astea trebe doar ignorate | ||
lala_cri Postat pe 5 Februarie 2010 09:57 |
||
bravo danina | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 09:58 |
||
bravo zambilutzo asa sa fie..sa te faca pe tine administrator mai...io sunt pentru cat despre gunoaie...e plina lumea, eu zic mai bine, calcati pe ele, sau le ocoliti |
||
fleurdelis Postat pe 5 Februarie 2010 10:04 |
||
mai fetele da mai lasatil in pace ca tace daca il lasat in pace | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 10:08 |
||
mda, chestia cu prostia si fudulia, sau exemplarul rebut | ||
pik_nik Postat pe 5 Februarie 2010 10:09 |
||
da hadasso, si io zic ca-i sedea mult mai bine sa vb singur... singur si pe limba lui,dealtfel...daca asta nu'i da de gandit.,,, |
||
fleurdelis Postat pe 5 Februarie 2010 10:10 |
||
nea plmEa....fain nume ti ai ales.....te reprezinta cred!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 5 Februarie 2010 10:11 |
||
acuma cui ai raspuns da si u un nume data vit cand raspunzi | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 10:14 |
||
nazi, cu sigurantza e si poponaut | ||
pik_nik Postat pe 5 Februarie 2010 10:15 |
||
clar ca da....deci io zic, nea plmEa mai las o din mina frate ....sa poti vorbi coerent!!!!! | ||
nazirra Postat pe 5 Februarie 2010 10:17 |
||
subscriu! | ||
marianela Postat pe 5 Februarie 2010 10:17 |
||
am vazut dupaia cand am citit scuze | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 10:18 |
||
ce ma umfla rasul, pe cuvant! sambata cand am incercat sa scriu reteta pentru cioco de casa, de 7 mii de ori m-au banat astia pt un simplu cuvant din reteta...si-acuma, iataaaaaaaaaa! voila restrictii! vai ce pot sa rad | ||
fleurdelis Postat pe 5 Februarie 2010 10:21 |
||
ma aliniez si eu celor ce cred ca esti POPON.....trebe ca te doare tare fundul de nu poti sta pe el si te arunci cu fundul in forumul femeilor....doar atat poti printre femei..... | ||
marianela Postat pe 5 Februarie 2010 10:24 |
||
ma daca era poponaut sa sti ca vorbea frumos cu fetele de flori freze samd. dar nu e va asigur | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 10:27 |
||
fleur, pt ca*cao am patit-o eu de vreo 3 ori, dupa ce am scris povesti nemuritoare, cand am vazut ca nu-i postat comentariul, am zis ca pic pe jos crize de nervi |
||
zambila Postat pe 5 Februarie 2010 10:27 |
||
serios? uite: cacao, cacao, cacao cacao, cacao, cacao cacao, cacao, cacao cacao, cacao, cacao cacao, cacao, cacao cacao, cacao, cacao |
||
pik_nik Postat pe 5 Februarie 2010 10:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeia scorpion si barbatul sagetator | 5 | De la: budy65 1 August 2010 08:38 |
barbatul gemeni femeia taur | 12 | De la: Hydra 21 Februarie 2011 21:05 |
Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia FECIOARA | 33 | De la: ancuti 1 August 2011 11:43 |
|
||
compatibilitate.. | 68 | De la: garbo114643 3 Noiembrie 2010 16:12 |
sugestii,sfaturi , | 6 | De la: G1N3A5 31 Ianuarie 2011 16:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară