dap... eventual sa spunem o rugaciune, ceva... un psalm de exorcizare? |
||
Tylly Postat pe 5 Februarie 2010 11:37 |
||
---|---|---|
frumos nume Aly imi pare bine | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 11:37 |
||
multumesc frumos! sper sa apuci si tu varsta mea. |
||
|
||
Tylly Postat pe 5 Februarie 2010 11:43 |
||
nu fi asa sigur | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 11:43 |
||
nu fi asa sigur | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 11:43 |
||
mai sant si alte forumuri pe atunci si noi tot aci santem | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 11:44 |
||
dap... ai dreptate, ajunge. | ||
Tylly Postat pe 5 Februarie 2010 11:51 |
||
i fain sa fi in ziua de azi si nesimtit si nebun e mai bine sa te stie lumea asa avem de castigat credetima | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 11:56 |
||
vezi ca punctul ala l-ai nimerit pe "j", bre... | ||
Tylly Postat pe 5 Februarie 2010 12:04 |
||
ce conteaza, mai copile? important e sa te intelegi tu... apropo, tu intelegi ce vrei sa zici? |
||
Tylly Postat pe 5 Februarie 2010 12:12 |
||
De la: laura33c, la data 2008-07-22 17:59:11Hm. Sunt de acord cu tine. Am avut o relati ecu un barbat Taur, inca incerc sa ma vindec dar nu ma prea lasa. Ai dreptate e familist , fidel, vorbeste parca din carti cum trebuie sa fie familia etc dar cand vine vorba de a demonstra ..hm...e pe dinafara. Egoist, si intradevar daca incerci sa-i impui ceva esti terminata, te ignora cu zilele. Dar ce calittai au pana la urma??? Cam nici una din cate mi am dat seama. Zgarcit, se iubesc numai pe iei, cadouri?..hahaha poti astepta o vesnicie sa -ti faca . Vrea sa se schimbe numai femeia el sa fie lasat asa in legea lui . Era si eu sa ajung la psiholog dar am scapat. Ori il accepti ori il lasi cam asa e motoul lor. Incerc sa gasesc niste calitati dar ........ ai perfecta dreptate asa am patiti si eu cu un taur si este exact asa cum zici tu era sa ajung la psiholog |
||
llilyana54 Postat pe 5 Februarie 2010 12:20 |
||
sa aveti o zi faina ma duc la servici | ||
hadassa Postat pe 5 Februarie 2010 12:20 |
||
da, bre, osho mic ce esti, agita-te in continuare... poate cand te vei epuiza si vei pica, or decanta ceve idei si-n capul tau... hai, sa fii sanatos! |
||
Tylly Postat pe 5 Februarie 2010 12:22 |
||
bai, fetele. hai ca tot m-am distrat eu citind ce ziceti voi despre zodii insa, vad ca luati in serios aste aiureli. ca distractie si lectura la o cafea, treaca - mearga. vad ca, voi judecati oamenii dupa ce scrie acolo , la zodiace. nu are nici in clin nici in maneca asta aiureala cu omul . fie ca e taur, peste, capricorn sau mai stiu eu ce semn zodiacal, conteaza caracterul, personalitatea, educatia, etc problema e la voi. nu erati sa ajungeti la psiholog ca aia erau tauri. vedeti unde gresiti. ori nu stiti sa alegeti oamenii si faceti lasca cu oricine, ori aveti voi o problema de comportament, comunicare , perceptie |
||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2010 12:30 |
||
cnv prima oara il intrebi de zodie : dap ca sa stii cu ce ANIMAL SOCIABIL ai de a face |
||
LILO Postat pe 5 Februarie 2010 12:34 |
||
si RECIPROCA | ||
LILO Postat pe 5 Februarie 2010 12:37 |
||
lilo, ce te faci cand nu-i animal si e balanta ? e singurul semn zodiacal , parca, ce nu face referire la regnul animal | ||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2010 12:39 |
||
balantele au si ele punctul lor sensibil..sunt instabile.. dar e o zodie FAINA..a persoanelor hipersensibile |
||
LILO Postat pe 5 Februarie 2010 12:43 |
||
nu m-am referit la ce se spune despre fiecare zodie. nu cred in asa ceva . ma distreaza si atat ma refeream chiar la numele fiecarei zodii. balanta e singurul semn zodiacal care desemneaza un obiect |
||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2010 12:45 |
||
lilo, daca-ti pare asa faina, ti-o dau tie... io vreau sa schimb balanta cu leul, pot? . |
||
Tylly Postat pe 5 Februarie 2010 12:46 |
||
da asa este,numai ca semnele zodiacale sunt doar simboluri,in spatele carora se ascunde OMUL(acest animal sociabil) | ||
LILO Postat pe 5 Februarie 2010 12:47 |
||
celleste de ce crezi ca un leu este mai FERICIT decat o balanta? | ||
LILO Postat pe 5 Februarie 2010 12:49 |
||
lilo, n-am spus ca leii-s neaparat mai fericiti, dar sigur sunt mai tupeisti si miserupisti. am si eu nevoie uneori de cate-o doza d'asta. |
||
Tylly Postat pe 5 Februarie 2010 12:54 |
||
nu chiar toti,mai sunt si exceptii..deh..depinde si de decada | ||
LILO Postat pe 5 Februarie 2010 12:55 |
||
zici? inseamna ca aia de-i cunosc eu sunt toti din aceeasi decada. |
||
Tylly Postat pe 5 Februarie 2010 12:57 |
||
mai stii??? cunosti chiar atat de multi lei? |
||
LILO Postat pe 5 Februarie 2010 12:58 |
||
Unii chiar nu stiu sa piarda. O vedem in viata de zi cu zi, nu doar pe un topic cu subiect fals. Mental unii stau rau iar forumurile nu cred ca le alina problemele psihice si nici nu le rezolva. Subiectul a devenit vendeta personala? Nu ai nici un ascendent moral asupra nimanui daca deschizi un topic. Dar te poti afunda mai rau in acest fel. Labilitatea psihica e demonstrata cunoscatorilor. |
||
anarax Postat pe 5 Februarie 2010 16:10 |
||
bai, nu stiu cum voi..dar yo mi-am revenit chiar din a doua zi dupa despartirea cu Taurul, si chiar vreau sa spun ca ma simt foarte bine, am mai multa incredere in mine, mi-am gasit servici, apropo el a insistat sa ma ajute, deci, am ramas amici, si viata e foarte frumoasa, vreau mai rpd sa imi gasesc pe altcineva, am tras niste concluzii pt mine din relatia cu fostul si cred k imi este frica sa fiu cu el din nou, au fost multe ciudatenii pe care nu le-am avut in alte relatii si...sincer nu suport comportamentul manipulativ, yo sunt scorpion si simt repede cand cineva incearca sa ma manevreze. asta e tot, am analizat si partea mea de vina si pe a lui, asa ca totul e bine, viata merge mai departe si nu se opreste la un singur baiat..fie el si Taur | ||
garbo000056 Postat pe 5 Februarie 2010 17:44 |
||
Nativii din aceasta ( nu spun care ! ) zodie sunt cunoscuti pentru abilitatea lor de a se concentra dar si pentru tenacitatea de care dau dovada. Acestea sunt probabil cele mai bune calitati ale lor. Socializeaza foarte bine cu ceilalti si sunt foarte saritori atunci cand li se cere ajutorul. Sunt foarte atasati de prieteni. Ei obtin intotdeauna ce vor prin perserverenta lor. Nu lasa neterminat un lucru inceput. Foate ambitiosi, au capacitatea de a se autodepasi. Sunt persoane de cuvant, poti avea increde mare in acesti nativi. Cei nascuti in aceasta zodie au sanse mari sa aiba o viata de succes datorita calitatilor pozitive. Invata foarte multe lucruri din experienta. Socializeaza cu foarte multe persoane, nu sunt critici si le place ca oamenii sa fie ei insisi. Sunt foarte toleranti si incearca sa mentina pacea si armonia in sanul familiei. Ei nu isi asuma riscuri ridicate, nu sunt adeptii principiului "totul sau nimic". Defectele: Cateodata ei sunt putin cam incapatanati. Nu analizeaza si punctele de vedere a celorlalti atunci cand si-au propus sa faca ceva si deja au un plan. Solutia aleasa de ei este mai buna, deoarece isi finalizeaza mereu treaba inceputa. Bineinteles ca pentru ceilalti acest lucru poate fi enervant. Lor nu le place sa li se spuna ce au de facut, sau mai bine spus au impresia ca altii se dau prea destepti. Se enerveaza atunci cand cineva le spune ca fac un lucru gresit, chiar daca asa este. Dar fiind foarte toleranti ei depasesc mereu aceste dispute, dovedind de ce solutia lor este mai eficienta. Cativa nativi din aceasta zodie sunt foarte suspiciosi cu persoanele din jurul lor, chiar si cu cele apropiate, mai ales daca au fost dezamagiti in repetate randuri de acele persoane. Li se pare dificil sa aiba incredere totala in cineva. Prefera sa se bazeze in special pe fortele proprii. De asemenea, nu pot ierta sau uita ceva usor, cu atat mai mult daca au avut de suferit. Ei sunt materialisti si au momente cand sunt de-a dreptul avari. Pe seama lor au de castigat, apropiatii lor. |
||
anarax Postat pe 5 Februarie 2010 23:42 |
||
De la: anarax, la data 2009-08-01 15:40:27Cate femei au mai multe experiente cu barbati din aceasta zodie? Si cine poate spune ca ii cunoaste pe toti? Cititi aici un verdict de la cineva atotstiutor: Mai fetita, femeie, duduie, sau cum vrei tu sa te numesti......Daca nu ai inteles nimic din ce s-a scris pe aici(si nu cred ca esti singura), marea mea rugaminte ar fi sa stai linistita si sa te uiti la tv... Daca nu ai avut un "taur" in viata ta ( eu am avut mai mult de trei) , nu ai cum sa intelegi....... Oricum, ma bucur ca a avut cineva ideea acestui topic si ca au fost femei dispuse sa vb despre experientele lor cu aceste pesoane si, astfel, mi-am dat seama ca nu sunt eu cea cu probleme..... |
||
olguta Postat pe 6 Februarie 2010 02:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
hor(ibil)oscop | 26 | De la: Tiffany 11 Octombrie 2009 09:22 |
ea peste el gemeni...are rost? | 14 | De la: DRAKUSOR 1 Ianuarie 2013 19:42 |
Va rog spuneti-mi exista compatibilitate intre un Barbat Balanta si o Femeie Sagetator ?????????????????? | 33 | De la: garbo039680 7 Ianuarie 2012 15:36 |
|
||
Ce parerea aveti despre relatia dintre zodiile berbec si gemeni? | 12 | De la: garbo_472671 30 Ianuarie 2018 15:44 |
Cum se impaca si ce sorti de izbanda are o Fecioara cu o Fecioara? | 83 | De la: luciana67 16 Martie 2013 15:49 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară