Barbatul TAUR

de 4 ani ma lup cu aceasta fiara neimblanzita si sunt inca prizoniera lui...practic si a batut joc de fiecare particica din mine, iar eu normal ca inca nutresc sentimente pt el. datorita faptului ca il iubesc, nu o sa i insir pleiada de defecte si rautati, tot ce pot sa va spun e sa fugiti de acest mincinos innascut daca nu vreti sa ajungeti ca si mine...sunt o tipa foarte optimista de felul meu si datorita acestui fapt am supravietuit rautatilor sale in acest timp, dar pot sa spun cu mana pe inima ca a sters cu mine pe jos...am mai cunoscut barbati si din alte zodii, au si ceilalti defectele lor,insa nu am mai intalnit un asemenea specimen!
vAniliA
Postat pe 6 Februarie 2010 10:31
nu va inteleg mai, fetelor... cum puteti iubi un barbat care va distruge sistematic, constiente fiind de treaba asta?
ceva nu-i in regula in capul vostru, zau...
Tylly
Postat pe 6 Februarie 2010 10:36
Despre barbatul taur? Este jale, pot spune...Am avut un sot taur, cu care am supravietuit 14 ani. La inceput a fost totul frumos, pana s-a nascut primul copil, dupa care, nici nu stiu! S-a schimbat! Au inceput problemele.Deci,binele a tinut doar vreo 2-3 ani.Atat...Este o persoana cicalitoare,obsesiva,geloasa,egoista,etc.Am ajuns sa nu-i mai gasesc cuvinte de caracterizare.Tot timpul trebuia sa fie in centrul atentiei, indiferent in ce conjunctura se afla, el le stia pe toate, iar de contrazis, nici nu mai vorbesc.Sunt foarte multe de spus despre acesti barbati "taur" si nici nu as fi scris, daca nu intalneam atatea si atatea asemanari comentate aici.Cine a trait sau traieste langa un taur, este o fiinta puternica,dar, intr-un final, nu merita sa ne sacrificam viata langa ei,pentru ca ei nu doresc altceva decat sa ne distruga, pe noi femeile, indiferent din ce zodie am fi.Am uitat sa spun lucrul cel mai important de fapt:au un dar fantastic de a te imbrobodi cu tot felul de placeri,dar,pana-si ating scopul, dupa care...alta!!!Pe ei nu-i intereseaza cate suflete de femei sau,mai grav, de copii distrug, EI sa se simta bine...
garbo011817
Postat pe 6 Februarie 2010 10:37
sa fii sanatoasa daca-ti place batuta

sa iubesti pe unul care spala pe jos cu tine si sa apari pe aici si sa spui ca esti optimista ca rezisti, scuza-ma dar esti masochista

si_totusi
Postat pe 6 Februarie 2010 10:39
inca ceva: ESTE UN MINCINOS INNASCUT!!!, dar minte cu o nonsalanta, incat te face sa-l crezi.
garbo011817
Postat pe 6 Februarie 2010 10:47
rai taurii astia, dom'le...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2010 10:52

foarte!!!
si lucreaza sambata
zambila
Postat pe 6 Februarie 2010 10:55
Sotul meu este tot TAUR...si chiar daca "zodiile" nu ne dadeau sanse de trait impreuna,noi am reusit...Un taur si o leoaica...suntem o famile reusita!
onix01
Postat pe 6 Februarie 2010 10:56
Apropo de spalat pe jos. Cred ca a folosit o metafora Ar fi pacat sa fi stat langa cineva care facea acest lucru. Este greu,oricum sa supravietuiesti alaturi de un taur si, sa nu inebunesti.Daca ramai cu el, risti sa ajungi la spitalul de nebuni.De multe ori credeam ca eu sunt nebuna, dar, am constatat ca asta vroia el sa par.In fine, sunt foarte multe de spus, dar nu am mai intalnit o asemenea asemanare puternica la alte zodii.Cert este ca sunt:egoisti,posesivi,gelosi,cicalitori,plini de ei si...multe altele
garbo011817
da, rai de buni. nu vezi ca, ii critica da, ii iubesc? asa, batute si tot tin la ei
si_totusi
De cand sunteti impreuna, daca nu sunt indiscreta?
garbo011817
Postat pe 6 Februarie 2010 10:58
zambilutz, probleme mama ?

las ca si mai lucra si altii sambata...ba inca si duminica...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2010 11:03
Chiar ar trebui creata zodia vacii pentru toate frustratele.Ele chiar nu inteleg ca au o problema si ar trebui sa discute cu partenerul unde nu merge relatia nu sa posteze comentarii aiurea....Daca le spui ca la ele e problema devin si mai frustrate si incep sa jigneasca....
Peppytto79
Postat pe 6 Februarie 2010 11:04
De la: onix01, la data 2010-02-06 10:56:32Sotul meu este tot TAUR...si chiar daca "zodiile" nu ne dadeau sanse de trait impreuna,noi am reusit...Un taur si o leoaica...suntem o famile reusita!

mda...
onix, tu parca spuneai (daca nu cumva incurc personajele) ca prin natura jobului stai destul de mult timp departe de sotul tau...
poate ca asta-i secretul casniciei reusite.
Tylly
Postat pe 6 Februarie 2010 11:04
Am scris ca de cele mai multe ori contractele noastre sunt in acelasi loc,desi avem meserii diferite...Foarte rar s-a intamplat sa fiu eu intr-o parte si el in alta...Ca si timp mai mult de o luna nu am stat separati,si asta foarte rar!
onix01
Postat pe 6 Februarie 2010 11:22
mai, or anuntat astia cine o castigat concursul?? dela Yokko?? caci vaz k topikul e'nchis!
fleurdelis
Postat pe 6 Februarie 2010 11:34
salutare sunt nou pe acest site si sunt si taur dar nu cred o iota din ce scrieti..nu cred in horoscop,fiecare este cum la dat dumnezeu,si cum a fost crescut(cei 7 ani deacasa)eu imi pun fam pe primul plan(sotia,copilul)si pe urma si eu....si nu sunt nici fffff vorbaret sau sa stau mult in baie :)))))=))
garbo086184
Postat pe 6 Februarie 2010 12:39
bah puradelu' emo, iar latri in pustiu?
pik_nik
Postat pe 6 Februarie 2010 13:14
lasa-l bai k si-o schimbat frizura aiaa...nu veezi ce imp ii??
mi-e rauuuuuuuuu
fleurdelis
Postat pe 6 Februarie 2010 13:15
De la: olguta, la data 2010-02-06 02:51:16
De la: anarax, la data 2009-08-01 15:40:27Cate femei au mai multe experiente cu barbati din aceasta zodie? Si cine poate spune ca ii cunoaste pe toti? Cititi aici un verdict de la cineva atotstiutor:
" Iei prefera sa te schimbi tu. Doar interesul lor conteaza si bunastarea lor din toate punctele de vedere. Atunci cand nu esti cum le convine te ignora , iar din prostie si asa zisa iubire tu te schimbi inca putin ca sa fi pe placul lui. Cam asta este tactica lor, cand ridici capul te pun la respect printr-un ignor prelungit , iar in acest timp tu te dai cu capul de pereti cum sa faci ca sa fie bine si iar incepi sa schimbi. Si in final te vor aduce exact cum vor iei , adica supusa, si ascultatoare. Vor alege femei slabe langa iei pe care sa le manipuleze cum vor dar intotdeauna le vor iubii pe cele puternice la care nu pot avea acces f usor si care au coloana vertebrala. Deci nu va obositi sa va schimbati total pe voi pentru iei."
Cine isi mai aroga acest tupeu?
Nici nu e de mirare ca "taurul" care a trait cu ea i-a dat papucii.
As spune ca nici un barbat ( nascut in orice zodie ) nu ar sta cu asa fiinta.
Orice barbat si orice femeie isi cladesc o relatie atat timp cat amandoi sunt de acord. E si normal ca unul din ei sa isi doreasca altceva, daca cel de langa ei nu-i mai ofera.
In concluzie vreau sa spun ca orice experienta descrisa aici este nerelevanta, pentru alta femeie. Cu totii resimtim o persoana in mod diferit. Un barbat sau o femeie pot face zile negre unora dintre noi, dar sa fie "petecul la sacul" altora.

Mai fetita, femeie, duduie, sau cum vrei tu sa te numesti......Daca nu ai inteles nimic din ce s-a scris pe aici(si nu cred ca esti singura), marea mea rugaminte ar fi sa stai linistita si sa te uiti la tv...
Daca nu ai avut un "taur" in viata ta ( eu am avut mai mult de trei) , nu ai cum sa intelegi.......
Oricum, ma bucur ca a avut cineva ideea acestui topic si ca au fost femei dispuse sa vb despre experientele lor cu aceste pesoane si, astfel, mi-am dat seama ca nu sunt eu cea cu probleme.....

Draga CUCOANA sau ce vrei sa pari, daca ai ales prost in viata, nu e vina nimanui. Nu ai decat sa iti duci crucea si altadata sa casti ochii mai bine si sa intelegi ca daca la inceput de relatie iti este bine, degeaba comentezi pe la colturi mai tarziu.
Toata flecareala asta despre cum e sau ce mi-a facut sotul e tardiva. Judecata asta care se face in lipsa celuia care nu poate sa isi spuna punctul de vedere e inutila. Ai ales prost la fel ca si el, amandoi ati pierdut ceva timp din viata. Mai sunt si barbati pentru tine, la fel cum mai sunt femei si pentru el.
Dar probabil ca vei mai schimba 3 barbati si tot nu o sa ai ceea ce vrei. Priveste spre problemele tale uneori si vezi unde gresesti.
anarax
Postat pe 6 Februarie 2010 13:48
Doua tipe fac nudism pe iarba verde. La un moment dat apare un taur. Tipele o iau la fuga. Dupa ce obosesc bine, cu taurul dupa ele, se opreste una si spune:
- Mai bine fac un vitel decat un infarct.
castancopt
Postat pe 6 Februarie 2010 14:18
Chiar pot vorbi in "cunostinta de cauza", nu am sot dar cunosc destui tauri. Bineinteles ca prietenele mele ii descriu pozitiv, si aceste lucruri se vad cu ochiul liber. Dupa ce am citit atatea pareri despre cum resimt femeile traiul cu un taur pot spune ca sunt un fenomen. Desi e greu de crezut, acesti barbati sunt o specie care ar supravietui in orice conditii. Se poate trage o concluzie: Daca umanitatea ar fi in criza vreodata iar "taurii" ar fi majoritatea barbatilor, atunci specia ar fi salvata.
De ce? Din 4 motive.
1. Femeile care ii vor, ii au.
2. Femeile care vor un barbat, se multumesc si cu un taur.
3. Femeile care nu ii vor, nu scapa de ei.
4. Femeile care nu stiu ce vor, suporta orice.
anarax
Postat pe 6 Februarie 2010 14:23
mai da oare...s'or copt castaneleee??
fleurdelis
Postat pe 6 Februarie 2010 14:31
Ceea ce ne diferentiaza pe noi oamenii, este cum privim franchetea.
Unii o adoptam ca si stil de viata si avem o atitudine rezervata asupra ipocriziei si cliseului. In opozitie se afla cei care aduc pe altarul artei, minciuna si o vand cu succes. Ne raliem sau nu uneori principial, alteori pentru ca ne tine cald. Dar intre cele doua tabere se naste ura.
Acest topic e un exemplu minor, despre cat poti fi de partinitor.
taur_atipic
Postat pe 6 Februarie 2010 15:15
nus' ce sa zic: interesanta ideea de a vorbi despre franchete cu punga in cap.
bluelight
Postat pe 6 Februarie 2010 15:23
blue, ha?
panty_C
Postat pe 6 Februarie 2010 15:56
De la: vAniliA, la data 2010-02-06 10:31:17de 4 ani ma lup cu aceasta fiara neimblanzita si sunt inca prizoniera lui...practic si a batut joc de fiecare particica din mine, iar eu normal ca inca nutresc sentimente pt el. datorita faptului ca il iubesc, nu o sa i insir pleiada de defecte si rautati, tot ce pot sa va spun e sa fugiti de acest mincinos innascut daca nu vreti sa ajungeti ca si mine...sunt o tipa foarte optimista de felul meu si datorita acestui fapt am supravietuit rautatilor sale in acest timp, dar pot sa spun cu mana pe inima ca a sters cu mine pe jos...am mai cunoscut barbati si din alte zodii, au si ceilalti defectele lor,insa nu am mai intalnit un asemenea specimen!
vAniliA
Postat pe 6 Februarie 2010 16:07
vanilio, ce dreaq mama...ce zici tu de "fiara neimblanzita" ?

parca vorbesti de minotaur
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2010 16:09
De la: vAniliA, la data 2010-02-06 10:31:17de 4 ani ma lup cu aceasta fiara neimblanzita si sunt inca prizoniera lui...practic si a batut joc de fiecare particica din mine, iar eu normal ca inca nutresc sentimente pt el. datorita faptului ca il iubesc, nu o sa i insir pleiada de defecte si rautati, tot ce pot sa va spun e sa fugiti de acest mincinos innascut daca nu vreti sa ajungeti ca si mine...sunt o tipa foarte optimista de felul meu si datorita acestui fapt am supravietuit rautatilor sale in acest timp, dar pot sa spun cu mana pe inima ca a sters cu mine pe jos...am mai cunoscut barbati si din alte zodii, au si ceilalti defectele lor,insa nu am mai intalnit un asemenea specimen!

cand m am referit la idee de sters pe jos, intradevar am folosit o metafora...daca stiti ce e aceea, nu m a lovit niciodata, dar rautatea disimulata in afectiune a lui si faptul ca din iubire am acceptat unele lucruri, m a facut sa folosesc aceasta expresie...cert este ca iti creeaza o anumita dependenta de el pe care nu stii sa o explici...trebuie sa recunosc, nu am stat cu el 4 ani degeaba, are el calitatile lui...insa faptul ca nu mi a spus niciodata ceea ce gandea, pe mine ca racusor ce sunt m a omorat...noi avem nevoie de comunicare, iar la ei comunicarea se rezuma la ce au spus beietii aseara la meci sau ce masina noua a mai vazut prin nush ce revista...sunt multe de zis, dar daca tindeti sa deveniti rautaciosi mai bine va vedeti de treaba!
vAniliA
Postat pe 6 Februarie 2010 16:16
am fol un limbaj mai expresiv, sunt o literata ce sa fac?! sunt rai mai si egoisti si le place sa te vada cum mori ..lent si sigur!
vAniliA
Postat pe 6 Februarie 2010 16:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbat balanta 2 De la: kriszta15 23 Aprilie 2009 02:19
zodii 18 De la: roxxana_soare 11 Iulie 2011 17:41
Scorpion-Fecioara...Sincronizare perfecta? 11 De la: jeanette40 25 Aprilie 2011 22:40
alo` heyy!! 16 De la: yanyacharberet 10 Decembrie 2009 18:39
capricorn si scorpion - vreo sansa? 3 De la: eu_geminy 1 Ianuarie 2012 20:00
Setari Cookie-uri