Barbatul TAUR

Sigur, putem fi malitiosi, dar apa trece pietrele raman.
Si fara sa fiu subiectiv, acest topic intareste ceea ce spun in esenta. Multe picaturi de apa au scris pe aici.
taur_atipic
Postat pe 6 Februarie 2010 16:18
hai mai, mami...pastreaza si tu proportiile alea...

lasa dreaq "fiara"...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Februarie 2010 16:20
De la: Peppytto79, la data 2010-02-06 11:04:44Chiar ar trebui creata zodia vacii pentru toate frustratele.Ele chiar nu inteleg ca au o problema si ar trebui sa discute cu partenerul unde nu merge relatia nu sa posteze comentarii aiurea....Daca le spui ca la ele e problema devin si mai frustrate si incep sa jigneasca....

parca ziceai ceva de jicnit...studiaza ti limbajul dragul meu...ideea este ca pe acest forum sa incercam sa gasim raspunsuri la intrebarile pe care le avem, nu sa devenim critici si sa incercam sa parem atotcunoscatori...cand cinevare nevoie de ajutor ii intinzi o mana nu un ciocan!
vAniliA
Postat pe 6 Februarie 2010 16:26
si cum procedezi cu persoanele care intra aici pentru ciocan?
pik_nik
Postat pe 6 Februarie 2010 16:30
vAniliA, stai linistita honey... nu era "fiara neimbinzita"- era un complexat prapadit, ca doar astia care au conflicte interioare grave se manifesta asa. Un om normal la scufita nu isi pierde timpul doar ca sa mature cu tine pe jos. Are lucruri mai bune de facut.
quasaria
Postat pe 6 Februarie 2010 16:35
E luna plina? Pe toate thread-urile vad cam acelasi lucru.
sierra_ig
Postat pe 6 Februarie 2010 16:38
vAniliA, stai linistita honey... nu era "fiara neimbinzita"- era un complexat prapadit, ca doar astia care au conflicte interioare grave se manifesta asa. Un om normal la scufita nu isi pierde timpul doar ca sa mature cu tine pe jos. Are lucruri mai bune de facut.

Parca nu era vorba de jignit aici insa ma gandesc daca eu sunt un "complexat prapadit",sau cine ma face.Nu mai eticheta o persoana inainte de a o cunoaste doar pentru simplul fapt ca a spus ceva.Mai bine nush priveste-te in oglinda si vezi daca eu am probleme sau tu....
Peppytto79
Postat pe 6 Februarie 2010 17:37
De la: bluelight, la data 2010-02-06 15:23:23nus' ce sa zic: interesanta ideea de a vorbi despre franchete cu punga in cap.

off
fleurdelis
Postat pe 6 Februarie 2010 17:53
pt vanilia, nu stiu cum la tine, dar la mine a fost invers-el simtea lipsa de comunicare mai mult decat mine, si yo..care credeam ca sexul e cel mai important intr-o relatie....deh...ce sa-i faci...daca ai o scula complexata langa tine.. , glumita
garbo000056
Postat pe 6 Februarie 2010 18:03
accept glumita, pt ca e glumita
garbo000056
Postat pe 6 Februarie 2010 20:25
Eu n-am zis "ala e Peppytto79" - habar n-am cine pana mea esti tu si nici nu ma intereseaza. I-am raspuns fetei aleia de spala un oarecare cu ea pe jos.
Dar daca tu te recunosti in mesajul cu "fiara neimbinzita", atunci repet: esti un complexat prapadit.
Si numai aia se manifesta asa.

quasaria
Postat pe 6 Februarie 2010 22:19
Daca nu va plac taurii, de ce ii iubiti?
ina9_01
Postat pe 7 Februarie 2010 10:25
taurii?!!!In oarecare legatura cu mirarea mea...un banc...Ion si maria duc vaca la taur...Ion intreaba pe Maria...pot sa fac si eu ce face taurul?...Fa Ioane...ca doar ii vaca ta Deci...eu cred ca nu pe "tauri" iubesc fetele ...
rodyk
Postat pe 7 Februarie 2010 10:30
USOR DE VORBIT DAR CAND ESTI IN ACEASTA SITUATIE CAUTI TOATE REZOLVARILE,dar cum ai face tot nu reusesti
garbo043701
Postat pe 7 Februarie 2010 11:29
la pensie,care vra sa zika
LILO
Postat pe 7 Februarie 2010 11:31
Eu n-am zis "ala e Peppytto79" - habar n-am cine pana mea esti tu si nici nu ma intereseaza. I-am raspuns fetei aleia de spala un oarecare cu ea pe jos.
Dar daca tu te recunosti in mesajul cu "fiara neimbinzita", atunci repet: esti un complexat prapadit.
Si numai aia se manifesta asa.

Nu ma recunosc sincer dar ai facut referire la ceea ce spunea vAniliA.Sper sa nu ma faci sa-mi schimb parerea.Am zis ceva de zodia vacii,intelegi dar era pentru frustrate.Nu generalizam mesajul se adresa unei anumite categorii .
Peppytto79
Postat pe 7 Februarie 2010 12:25
De la: ina9_01, la data 2010-02-07 10:25:31Daca nu va plac taurii, de ce ii iubiti?

ASA MI-A ZIS SI EL CD I-AM SPUS CA E PLIN FORUMUL DE ``LAUDE`` PT TAURI.........
QUASARIA, WE MEET AGAIN!

APP, OMU` E SI TAUR PE DE-ASUPRA............
cocacola31
Postat pe 7 Februarie 2010 12:26
De la: vAniliA, la data 2010-02-06 16:07:50
De la: vAniliA, la data 2010-02-06 10:31:17de 4 ani ma lup cu aceasta fiara neimblanzita si sunt inca prizoniera lui...practic si a batut joc de fiecare particica din mine, iar eu normal ca inca nutresc sentimente pt el. datorita faptului ca il iubesc, nu o sa i insir pleiada de defecte si rautati, tot ce pot sa va spun e sa fugiti de acest mincinos innascut daca nu vreti sa ajungeti ca si mine...sunt o tipa foarte optimista de felul meu si datorita acestui fapt am supravietuit rautatilor sale in acest timp, dar pot sa spun cu mana pe inima ca a sters cu mine pe jos...am mai cunoscut barbati si din alte zodii, au si ceilalti defectele lor,insa nu am mai intalnit un asemenea specimen!

SUBSCRIU!DAR IL SI IIUBESC! ABERANT, NU??SFIDEZ LOGIKA!
cocacola31
Postat pe 7 Februarie 2010 12:27
Daca nu te recunosti atunci n-ai de ce sa te simti jignit.

Si nici daca te recunosti n-ai de ce. Asta e realitatea.
quasaria
Postat pe 7 Februarie 2010 12:27
De la: quasaria, la data 2010-02-07 12:27:47Daca nu te recunosti atunci n-ai de ce sa te simti jignit.

Si nici daca te recunosti n-ai de ce. Asta e realitatea.

CULMEA, A RECUNOSCUT, IAR URMAREA?? D-AIA MA IUBESTI ASA DE MULT!
cocacola31
Postat pe 7 Februarie 2010 12:38
Atipicule, e valabil pentru toata suflarea omeneasa. Depinde la ce valori ai ales sa aderi si cat esti de dispus sa faci compromisuri. In lucrurile importante, nu ma refer la maruntisuri.
Ce-i separa cu adevarat pe oameni, in opinia mea, sunt faptele sau hai, sa zic altfel congruenta dintre fapte si vorbe ori discrepanta dintre ele.
E cam tot ce ai spus tu, dar in alta forma.
ex_
Postat pe 7 Februarie 2010 12:41
rodyk
Postat pe 7 Februarie 2010 13:22
asa i viata si asta e cand cunosti un asemenea om la o varsta frageda...
vAniliA
Postat pe 7 Februarie 2010 15:34
De la: laura33c, la data 2008-07-21 10:14:49HM cred ca ai f f mare dreptate. [/quote

asa ar fi gemenii mai degraba decat taurii...
garbo086651
Postat pe 7 Februarie 2010 15:40
si eu am avut cateva experiente cu tauri, dar pot sa spun ca difera de la om la om...nu putem sa punem sa-i bagam pe toti in aceeasi oala.Si din cate am vazut si parerile de pe aces forum sunt impartite.primul taur pe care l-am cunoscut era atent si tinea foarte mult la mine...atat de mult incat incepea sa ma sufoce.avea deplina incredere in mine dar distanta ne-a cam indepartat...si am renuntat la el in favoarea altui taur ce am aflat in curand ca avea aceeasi zi de nastere ca si celelalt...ei...a 2-lea era tandru dar orgolios...cel mai orgolios om pe care lam intalnit vreodata...expresia "imi cer scuze" sau "e vina mea" nu se gasea in vocabularul lui...dar era o persoana minunata in ceea ce priveste buna dispozitie...ma simteam atat de bine alaturi de el incat si uitam ca mai exista altii care probabil m-ar trata mult mai bine...dupa ce m-a vrajit asa o perioada am realizat ca lipsa lui de incredere in mine distrugea toata povestea ce s-a creeat defapt in mintea mea...
apoi a intervenit ignoranta...lui ii era mai usor sa ma ignore decat sa isi ceara scuze iar eu m-am saturat sa imi calc in picioare demnitatea si am pus capat relatiei...

dar uite ca Dunmezeu nu doarme...chiar in seara de craciun m-a sunat sa-mi spuna cat de mult ma iubeste si cat de rau ii pare si ca abia acum a realizat cine tinea cu adevarat la el...
prea tarziu totusi...

acum sunt singura si astept sa vad ce surprize mai imi rezerva viata...

aaaaaa ...primul taur si in ziua de azi imi trimite cate un sms de noapte buna prietenesc dar prin de caldura

vedeti...exista oameni si oameni
dydudoll
Postat pe 7 Februarie 2010 15:42
NU ACORDA PRIORITATE CELUI PENTRU CARE NU REPREZINTI DECAT O ALTA OPTIUNE
suovos
Postat pe 7 Februarie 2010 18:17
nu au mai terminat fetele astea de injurat la tine
hadassa
Postat pe 7 Februarie 2010 18:19
woooooo si un nai mai gatat cu laura
hadassa
Postat pe 7 Februarie 2010 18:21
Si eu am avut 2 relatii cu barbati TAUR. Se pare ca nu mam invatat minte cu primul si a trebuit sami iau altul tot TAUR.
Barbatul TAUR este gelos, extrem de gelos, minte, este ascuns, inchis in el, nu suporta sal constrangi, sai impui niste limite, atunci cand ii ceri o explicatie pt ceva ce a facut dispare precum ,,magarul in ceata", dar are si unele calitati - atunci cand iubeste, chiar daca nu vrea so arate o simti in toti porii.
m2cryss
Postat pe 7 Februarie 2010 20:20
Ce ar mai putea sa ne diferentieze pe noi oamenii? Mai mult decat cateva zile de nastere in calendar, este felul in care ne adancim in mocirla comportamentala. De ce tindem sa ne aratam perfidia si latura cea mai putin etica a vietii n'o sa va explice niciodata aceia care s'au afundat in ea. Dar o vedem si pe acest topic unde a arunca cu piatra e o virtute.
taur_atipic
Postat pe 7 Februarie 2010 21:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ea Varsator El Taur 35 De la: garbo_6759 15 Noiembrie 2014 01:37
Apel catre cei din zodia BALANTA 49 De la: alfheim 23 Mai 2011 23:31
rbbia 2 De la: garbo006184 16 Iulie 2013 09:47
buna 11 De la: eu_geminy 19 Octombrie 2010 02:24
Barbatul varsator 79 De la: ciukamela 28 August 2011 06:45
Setari Cookie-uri