Cu atat mai mult cu cat acest lucru se face si de fata cu cel vizat dar si in lipsa lui. | ||
taur_atipic Postat pe 7 Februarie 2010 21:17 |
||
---|---|---|
Au zi retardule, iar te iei de viasta mea? Chiar nu ti-e rusnine sa jignesti in dreapta si in stanga? Vezi-ti de nebunia ta si lasa-ma frate in pace cu jignirile. Tu altfel nu sti sa vorbesti? E ptr plmEA. | ||
Laura76 Postat pe 7 Februarie 2010 21:33 |
||
DoubleV ce te zbati atita sa tii altora parte tu ai grija sa nu faci aceisi gresala ca ceilalti gindestete numai atit la un Taur ca animal, si vezi caliatatile lui ,taurului e greu sa vada inapoi usor ba chiar de lok asta e avantajul Toreadorului ca de nu era bucatele in singeroasa lupta in arena ,de ocicei face numai ce vrea pt ca nu are prieteni de obicei e singur si are grija de el poate ca va fi folosit pt ultima data la insemintat femelele si apoi taiat asa ca trebuie sa aiba un asemenea caracter de nu cum ar fi existent pe acest pamint ca majoritatea nici carnea lor nu e buna comestibile e tare si are gust puternik de urina pt ca nui castrat de obicei cel ce e tinut pt inmiltire ,si cel castrat de obicei e tinut sa traga la caruta cu boi sau pus in arena sa moara de clar nu are de ales nu stie cum altfel sa se poarte sau reactioneze .Imporant ca femeia potrivita cu el sa fie acea zodie care nui pasa de felul lui de a fi ci il foloseste in asa masura cit el nusi da seama ca se pacaleste cu propria lui calitate ,CAUTA-TI IN HOROSCOP CARE E PERECHEA POTRIVITA PT FIECARE SEMN SI VEDE-TI DACA VOI ATI FOST CEA GRESITA AM VERIFICAT SI EU MARE DREPTATE ;;hai sa nu mai judecam lucrurile la rece fara logica sau nepotrivire de caracter ok si eu sint cu zodia gresita si nu am ce face trebuiea sa ma gindes si cercetez mai bine inainte de a face legatura ok ;;eu sint RAC si ar trebui sa fiu cu zodia BAERBEC dar am facut gresala si sint cu TAUR cunosc problema in amanuntit ok? | ||
|
||
garbo082991 Postat pe 8 Februarie 2010 01:18 |
||
E adevarat v-ati gindit in general ca in afara de barbatul taur nu gasesti altul mai atragator are grija de el se imbraca ales se iubeste pe sine mai ceva ca o femeie si nui gresit exemplu nua ne place aceasta dar va amintiti ca nui totul cei pe dinafara asa ca gresala e a noastra,nui asa de obicei, | ||
garbo082991 Postat pe 8 Februarie 2010 01:23 |
||
bravo DoubleV tine-le piept...fi taur pana la capat . si eu sunt taur,sunt casatorit de numai 5 ani si sincer relatie mea merge destul de bine cu pestoaica mea. chiar nu mi-a reprosat niciodata nimic...dar si daca ar face-o... :)) hai sa recunoastem macar o data in viata. DEFECTE:incapatanati,egoisti,suparaciosi,mincinosi,iresponsabili,lenesi,neatenti,inselatori etc. ...nu stiu de ce dar simt ca pana aici am facut descrierea oricarui barbat,indiferent de zodie.iar cel care nu se regaseste aici il indemn a arunca primul cu piatra CALITATI:TANDRU,INTELIGENT,RESPECTOS,ELEGANT,ROMANTIC,NEINFRICAT,FAMILIST,GOSPODAR,LUPTATOR,PERSEVERENT(CHIAR SI IN PROSTIE),EDUCAT,DESCURCARET ETC. Calitati de taur...ce sa-i faci |
||
gaby_il Postat pe 8 Februarie 2010 02:59 |
||
pentru gabi.Ai fi taur de luna mai ,de te intelegi cu sotia ta fiind in pesti.Eu sunt peste si sotul taur de luna aprilie si descrierile de mai jos i se potrivesc am avut foarte muuuuuuuuuuulte probleme.Inainte de casatorie am cunoscut un taur de luna mai si pot sa spun ca era opusul celui de aprilie.Casatoria mea rezista datorita faptului ca am doi copii si vreau sa traiasca cu ambii parinti.Eu nu sunt fericita.Dragoste infinita si incredere intre voi,caci daca un peste i-si pierde increderea in tine,sa terminat totul. | ||
garbo062473 Postat pe 8 Februarie 2010 10:11 |
||
pt garbo062,eu sint peste...sotul leu iar fiul taur.....vai de viata mea..in fine...ce voiam sa spun este ca ai mare dreptate daca ai pierdut increderea pestelui esti terminat....nu mai exista cale de intoarcere desi noi sintem rabdatori pina la cer si-napoi | ||
popescuortansa77 Postat pe 8 Februarie 2010 10:21 |
||
da, cine v-a latit asa de tare, topicul, mai taurasilor? | ||
si_totusi Postat pe 8 Februarie 2010 18:53 |
||
de la vorbele grele pe care si le aruna,.... | ||
ladyDY Postat pe 8 Februarie 2010 19:04 |
||
De la: anarax, la data 2010-02-06 14:23:18Chiar pot vorbi in "cunostinta de cauza", nu am sot dar cunosc destui tauri. Bineinteles ca prietenele mele ii descriu pozitiv, si aceste lucruri se vad cu ochiul liber. Dupa ce am citit atatea pareri despre cum resimt femeile traiul cu un taur pot spune ca sunt un fenomen. Desi e greu de crezut, acesti barbati sunt o specie care ar supravietui in orice conditii. Se poate trage o concluzie: Daca umanitatea ar fi in criza vreodata iar "taurii" ar fi majoritatea barbatilor, atunci specia ar fi salvata. Poate ar mai trebui adaugat o alta categorie: femei care au vrut sau vor personalitati precum Lucian Blaga, Sigmund Freud, Anthony Quinn, Dante Aligheri, George Lucas, Al Pacino, Johnny Deep, Sebastian Papaiani, Fred Astaire, Gary Cooper, W. Shakespeare, Socrate, Robespierre, Salvador Dali, Jay Leno, Daniel Day-Lewis, Jerry Seinfeld, David Beckham, George Clooney, Tony Blair, James Mason, Enrique Iglesias, Bono, Orson Welles, Robert Zemeckis, Stevie Wonder si multi altii. |
||
taur_atipic Postat pe 8 Februarie 2010 22:22 |
||
ptr 77 .i-mi doresc sa fiu mai dura si cand iau o hotarare sa nu mai existe cale de intoarcere,ce o fi o fi,dar uite vezi nu pot | ||
garbo062473 Postat pe 9 Februarie 2010 09:29 |
||
Pentru cele care cunosc si traiesc cu barbati tauri le amintesc ca ei sunt fiinte tolerante si pacifiste. Este total inutil sa intri in razboi cu ei, pentru ca au un puternic instinct de conservare, lucru de altfel intalnit la toti barbatii. Pierderea increderii reciproce nu este iremediabila si constientizarea ei de amandoi, va va aduce de foarte multe ori impacarea...daca o mai doriti. Din pacate trebuie sa retineti ca orice lucru spus si facut impotriva lui, nu va fi uitat. El iarta, dar nu uita. Nu faceti greseala sa il luati de prost, aici pe acest topic sunt atatea femei care au descris povestea lor, dar au uitat sa spuna cat de urat au procedat in atitudinea lor fata de ei. Nu va doriti ca dusman, cu adevarat un barbat taur. Foarte multe femei fac o greseala fatala cand isi inchipuie ca vor iesi frumos si nesifonate dintr-o astfel de incrancenare, spun eu inutila. Ei pot fi prieteni buni si daca iesi elegant si feminin dintr-o relatie cu ei. Dar pentru asta ai nevoie evident de putina educatie si inteligenta combinata cu diplomatie. Sunt destule femei care intaresc acest lucru si aici pe forum, si au avut suficiente resurse diplomatice sa ii pastreze prieteni si azi. Daca pentru unele femei e dificil sa traiasca cu un barbat taur, poate fi la fel de dificil si sa nu traiasca cu el. Depinde de femeie cum abordeaza acest aspect. |
||
anarax Postat pe 9 Februarie 2010 19:09 |
||
De la: m2cryss, la data 2010-02-07 20:20:14Si eu am avut 2 relatii cu barbati TAUR. Se pare ca nu mam invatat minte cu primul si a trebuit sami iau altul tot TAUR. Crezi ca daca ai cunoscut doi barbati ai pretentia ca ii stii pe toti? De ce ti-ai pus in cap sa il constrangi cu ceva? Chiar crezi ca noi femeile putem constrange barbatii? Sa impui? Pentru ce ai nevoie de barbat, de fapt? Daca accepti un sfat de la mine, poti lua un animal si sa ii pui zgarda, nu ai nevoie de barbat. |
||
anarax Postat pe 9 Februarie 2010 19:34 |
||
bre mucosule, esti tolerat, nu tolerant acu' bea-ti lapticul si treci la somnic |
||
pik_nik Postat pe 9 Februarie 2010 22:01 |
||
auzi mai putoiule. arati si gandesti ca o pla.crede-ma ca am o fata de 16 ani si daca ar veni la usa cu unul ca tine, l-as da dea dura pe scari.nu esti decat un oligofren,un frustrat si-un complexat, care nu e bagat de nimeni in seama si te-ai gasit sa dai tu lectii de viata cand nici nu ti-ai sters casul de la cioc si sa jignesti oameni despre care nu stii nimic si nu-i cunosti. de fapt cine te-a bagat in seama e vinovat, chiar si laura, ca daca nu erai luat in seama, ai fi latrat in van pana te plictiseai. sa nu crezi ca iti voi raspunde la replica ta, care sigur va fi cu plmea,ca altfel nu stii ce sa zici,pentru ca eu nu bag in seama nulitatile. |
||
levinta_laura Postat pe 10 Februarie 2010 17:03 |
||
laura, tiza mea. nu te inteleg si nici pe celelalte fete care au de-a face cu barabtii din zodia taur. eu am 17 ani de casnicie si-o fata de 16 ani si de cand m-am hotarat anul trecut sa pun capat relatiei, crede-ma ca nu am dat inapoi si ma mentin pe pozitie. de atunci nu l-am sunat, n-am pomenit de el, nu ma gandesc la el, nu l-am vazut si nici nu ma intereseaza de viata si soarta lui, cu toate ca vorbesc in fiecare week-end cu fata mea pe mes, nu intreb si nu pomenesc deloc de el.am viata mea, preocuparile mele,universul,n-am timp sa-mi plang de mila sau mai rau, sa plang dupa el. viata continua si fara el si e chiar mai bine, mai linistita, mai lejera, decat era cand am fost cu el. nu esti ultima femeie si nici el ultimul barbat.nu merge relatia, gata, termina si iti vezi de viata mai departe.sa nu ajungi sa te uiti in urma la un moment dat si sa regreti anii tineretii, petrecuti langa cineva care nu te merita sau pur si simplu, nu esti compatibila cu el. succes. |
||
levinta_laura Postat pe 10 Februarie 2010 17:17 |
||
adevarul e k nu numai barbatii din zodia taur sunt" tauri comunali".am intalnit si un varsator care facea poe nebunu si tin sa va anunt k ma insela de cate ori avea ocazia si eu habar n-aveam.dar oricum taurii ii intrec dar nu prin infidelitate,ci prin egoism...e absurd cum numai ei le stiu pe toate si nu gresesc niciodata.ma conving de prietenul meu pe zi ce trece.dar nu e mereu asa,plus k dupa ficare cearta park m-as certa mereu cu el la cat de dulce e impacarea,dar nici asa nu e bine k dauneaza.ce sa ma mai fac,nu stiu. | ||
miha3la90 Postat pe 10 Februarie 2010 18:14 |
||
inca-l mai tineti pe AMARUIUL asta printre voi??? | ||
marianela Postat pe 10 Februarie 2010 19:47 |
||
fetelor aveti dreptate mai ales cand dau de greu fug de rup pamantu ...de ex lam dus sami cunoasca parintii dupa 1 an si cateva luni si tata fiid barbatul casei va dati seama ca orice tata la luat mai aspru asha mai din topor ..iar el s-a speriat ...a doua zi dupa ce mia cunoscut parintii m-a sunat sami zika ca relatia noastra nu merge ca ma iubeste ca pe ''o sora '' va vine sa credeti ...si at iam zis ;dar tu te culci cu sorta ';si ia venit sa rada si asha ca ne-am despartit ...dar timpu a decis totu am cunoscut alt barbat din zodia taur care e mai mic decat mn si va vine sau nu sa credeti am o relatie de 3 ani cu el si ne intelegem f bn ,,,dar totusi trebuie sa aveti grija cu unii tauri ... | ||
georgyana_ubitika Postat pe 11 Februarie 2010 06:38 |
||
sunt un nativ din taur dar,foarte putin din cele constatate de tine vis-a-vis de barbatul taur ma caracterizeaza.si daca ma gandesc bine,toti,indiferent de sex,avem cate ceva din defectele enumerate de tine.imi pare rau ca ai trait o experienta nefericita cu acel barbat dar,credema,nu poti genealiza.iti doresc numai bine! constantin tomulescu. | ||
bronsson Postat pe 11 Februarie 2010 19:00 |
||
De la: georgyana_ubitika, la data 2010-02-11 06:38:21fetelor aveti dreptate mai ales cand dau de greu fug de rup pamantu ...de ex lam dus sami cunoasca parintii dupa 1 an si cateva luni si tata fiid barbatul casei va dati seama ca orice tata la luat mai aspru asha mai din topor ..iar el s-a speriat ...a doua zi dupa ce mia cunoscut parintii m-a sunat sami zika ca relatia noastra nu merge ca ma iubeste ca pe ''o sora '' va vine sa credeti ...si at iam zis ;dar tu te culci cu sorta ';si ia venit sa rada si asha ca ne-am despartit ...dar timpu a decis totu am cunoscut alt barbat din zodia taur care e mai mic decat mn si va vine sau nu sa credeti am o relatie de 3 ani cu el si ne intelegem f bn ,,,dar totusi trebuie sa aveti grija cu unii tauri ... Poate mai inveti si limba romana, cat timp ii cauti si actualului defecte. |
||
anarax Postat pe 14 Februarie 2010 00:45 |
||
Salut, tuturor femeilor ce si-au exprimat parerea in legatura cu aceasta zodie! Am vaga impresie ca in mintea acestora, care blameaza barbatul TAUR, sta numai organul sexual.Normal ca hormonii ravasiti, le-a creat aceasta impresie!!! Cunosc o femeie, care a afirmat: barbatul LEU e mizerabil, etc In schimb zice ea ideal este barbatul EURO HA! HA! asa ca FETELOR MAI CAUTATI, MAI CAUTATI! | ||
garbo061218 Postat pe 14 Februarie 2010 06:53 |
||
Doamne, ce ma mai consoleaza...cele povestite de voi.Pe scurt:am fost casatorita timp de 9 ani cu un TAUR..(si am suportat cu stoicism)tot ce a-ti enumerat voi toate...dupa care...la 29 ani am spus...ADIO.Mi-am reprosat tot timpul un singur lucru "k nu am fost suficient de matura sa-mi dau seama de defectele lui pe toata perioada dinaintea casatoriei".Un lucru deosebit a rezultat din aceasta casatorie, o fata de toata frumusetea...de care sunt tare mandra.Viata m-a rasplatit pentru curajul meu...si mi-a oferit sa cunosc un barbat varsator care a spulberat toate intrebarile si temerile..care le-am avut o gramada de ani (dobandite in urma mareajului nefericit).Povestea...e lunga..si deosebita,dar am vrut sa intaresc..(dak mai era nevoie) toate defectele pe care voi toate le enumerati . CURAJ fetelor.... | ||
mamilina Postat pe 14 Februarie 2010 10:37 |
||
eu sunt casatorita cu taur de 18 ani si va pot spune ca parerile sunt total diferite dar cred eu ca depinde f mult si de decada.sotul meu este f atent, tine f mult la familie mai mult decat la el,familia intai de toate. | ||
garbo008351 Postat pe 14 Februarie 2010 13:39 |
||
Citind mesajele voastre mi s-a facut parul maciuca si pielea de gaina!Traiesc cu un barbat taur de...oare cati ani?12-13,casatoriti de 4 si stiu ca dragostea dintre noi e la fel sau poate mai matura decat la inceput,ca el e sufletul meu pereche,ca bunatatea lui inca ma surprinde si ca il iubesc mai ales pt defectele lui!Si cred cu tarie ca asta este dragostea adevarata, cand esti capabil sa-l iubesti(nu doar sa-l accepti!ci chiar sa-l iubesti)pe celalalt mai ales pt defectele sale.Intrebarea mea este:oare ce zodii suntetei voi??? | ||
aura_arina Postat pe 14 Februarie 2010 15:15 |
||
sunt casatorita cu un barbat TAUR ,si am o viata foarte grea .Tot ce s a spus despre tauri este adevarat.Poate exista exceptii dar ma indoiesc. | ||
garbo097543 Postat pe 14 Februarie 2010 19:30 |
||
si aiki de ce se vb despre ziua de maine sau cum doamnelor stiti voi care nu tot despre zodiac:(((( | ||
nimikkk Postat pe 14 Februarie 2010 19:33 |
||
Imi pare foarte rau ca va contrazic dar nu este asa .Zodiile contribuie cu un procent foarte mic la comportamentul fiecarei persoane ,asa putem spune si despre femeia-Leu ca e stapana in casnicie si relatie.Eu sunt Berbec si sotul este Taur si ne intelegem foarte bine ,nu ca sa laud pe cineva acum.Dar pana sa ne casatorim am trecut prin clipe cumplite si greautati ,si din partea parintilor nostri si din parte lumei din jur care este foarte rea.Aveam momente in care imi venea sa las totul balta pt ca numai puteam,dar sotul mia fost de un foarte mare ajutor cat fizic cat si psihic. Acum suntem casatoriti ,si acum trecem prin perioade mai "dificile" cum trece orice cuplu ,dar nicioadata nu mia reprosat ceva,sau ajungem la discutii in privinta banilor."Asa cum neam asternut asa dormim".Suntem sinceri unul cu altul ,in toate privintele,ma asteapta cu mancare acasa cand vin de la munca,eu fiind cadrul medical si am foarte putin timp,ma surprinde cu mici cadouri ,nu in fiecare zi dar este generos cu mine.Nu sta cu mine pe interes sau eu cu el pt asa ceva pt ca nici eu nici el nu aveam situatie inainte sa ne casatorim si sa ne gasim locuri de munca cu un venit mai ridicat.Am trecut prin clipe grele toata perioada asta deoarece stiu ca Dumnezeu ne-a pus la incercare daca putem rezista ,asa cum El Face cu fiacre din noi.Noi avem incredere in Dumnezeu si numai datorita lui poti trece prin orice. Asa ca fetelor numai va luati dupa prostiile astea de zodii ,au si astea un gram 1 la mie de adevar ,dar restul tine de comportamentul fiecaruia. Am o prietena care masa a fost cu indoctrinata cu aceste zodii tampite si viata prietenii mele a avut numai de suferit.Si-a intalnit iubirea si maiksa cik nu este compatibila cu zodia lui si impotrivirile parintilor i-au facut sa se desparta.Acum ea este casatorita cu unul care ia placut masei ,adik compatibil cu zodia ei si ea manaca bataie,este inselata si multe altele. Eu nu sunt de acord si nici no sa fiu vreodata cu asa ceva.Cum ti-e scris destinul ,cum ti-e dat sa-ti duci Crucea asa o ai. |
||
garbo073789 Postat pe 15 Februarie 2010 23:55 |
||
OF, DE-AR FI ASA CUM ZICI...DAR UNEORI IN PRACTICA E ALTFEL, MA ROG NU SE GENERALIZEAZA, INSA ...E CEVA | ||
garbo000056 Postat pe 16 Februarie 2010 18:02 |
||
De la: garbo097543, la data 2010-02-14 19:30:53sunt casatorita cu un barbat TAUR ,si am o viata foarte grea .Tot ce s a spus despre tauri este adevarat.Poate exista exceptii dar ma indoiesc. Si eu sunt casatorita cu taur dar e usoara, a ta e grea poate ca e grea viata in general. Sau cum e vorba aceea romaneasca? Cum iti asterni asa dormi... |
||
cocoasa Postat pe 16 Februarie 2010 18:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
peste betta | 3 | De la: quasaria 29 Decembrie 2011 00:23 |
eu balanta el capricon | 1 | De la: garbo031957 7 Mai 2011 00:47 |
Ce parere aveti, reusesc oare fameia si barbatul berbec sa aiba o casnicie ? | 20 | De la: icecream 14 Aprilie 2011 12:06 |
|
||
Un alt fel de zodiac-Zodia TAUR | 1 | De la: raul27 21 Martie 2009 21:24 |
bunadimineataptrcei care intra pe forum | 3 | De la: eu_geminy 4 Mai 2011 07:57 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară