Barbatul TAUR

De la: plmEa, la data 2010-03-18 01:39:01esti doar un vis urat ce s-a intins pe multi ani.. vorbele mele dor ? da ce-ati vrea sa va alinte ? hai pa
mai esti si bantuit esti de toata jena (tu nu o cunosti ca ai recunoscut ca ai probleme cu erectia )de tot rasu
garbo074997
Postat pe 18 Martie 2010 01:42
pa si tie
garbo074997
Postat pe 18 Martie 2010 01:45
OOOO!!!!opriti-va numai defecte a-ti gasit??? sant o mama care are baiat nascut in zodia taur si va spun ca nu e chiar asa de rau. Dar sa va vad in ''rol'' de mama, atunci as vrea sa va aud parerea.
eva54
Postat pe 18 Martie 2010 07:10
Neata. Adevarat este cam multa tensiune pe aici. Detensionatilor oameni buni. Faceti miscare, unii trebuie sa se dea cu capul de pereti ca sa-si revina. Haideti la o plimbarea asa de dimineata caci va o sa va faca bine la creierasi.
alex2007
Postat pe 18 Martie 2010 07:42
Cred ca tensiunea s-a cam risipit.
Laura76
Postat pe 18 Martie 2010 14:17
Asa pare.
alex2007
Postat pe 18 Martie 2010 15:24
De la: maya82noi, la data 2010-03-17 20:13:00curvari;dobitoi;incapatanati;iresponsabili

Tot ce ai insirat mai sus are si feminin.
Oare ce este mai rau sa scape un vinovat, sau sa fie inchis un nevinovat?
Cam asa as pune problema aici.
Generalizarea si anatemizarea unui grup delimitat artificial, e mai grava, decat ignorarea celor care au caracter murdar.
Iar cele mai multe vorbe sau ocari bineinteles ca se spun la adapostul anonimatului.
Nu pot fi luate in seama, oricate posturi ar da astfel de verdicte, cele mai multe sunt spuse din rautate, invidie, prostie, necunoastere, razbunare sau naivitate.
Opiniile care sunt motivate si obiectiv etalate aici, sunt atat de putine, incat nu se pot constitui in definirea unui comportament specific, pentru a se extrapola la intreg grupul.
taur_atipic
Postat pe 18 Martie 2010 18:35
De la: eva54, la data 2010-03-18 07:10:32OOOO!!!!opriti-va numai defecte a-ti gasit??? sant o mama care are baiat nascut in zodia taur si va spun ca nu e chiar asa de rau. Dar sa va vad in ''rol'' de mama, atunci as vrea sa va aud parerea.
d-na eva si eu sant parinte si sant nevoita sa lucrez cu tineri 18 etc ani dar sincer nu am vazut un personaj de asa factura.Fratele meu este nascut in zodia taurului da nu exista nici o asemanare cu acest specimen.
garbo074997
Postat pe 18 Martie 2010 21:48
sub nici o forma nu am vrut sa jignesc pe niimeni era raspunsul pt plmEa dar vad ca nu mai apare pt ca am reclamat limbajul indecent pe care il folosea.DRAGI TAURI care santeti oameni ok si respectosi avand fratele in aceasta zodie nu am deloc o parere proasta
garbo074997
Postat pe 18 Martie 2010 21:53
noh asa 997..mai vii de acasa
era cat pe ce sa "explodez" din ce oara
am o persoana draga sufletului meu,apartinatoare a acestei zodii

sunt persoane INCAPATANATE,dar au in schimb foarte multe calitati,care compenseaza
LILO
Postat pe 18 Martie 2010 21:57
asa este dar posta si jignea pe toata lumea tipul si nici macar nu stiu ce zodie era .nu faceam referire deloc la zodie zau.am reclamat limbaju si vad ca i-au sters toate postarile si acu zici ca bantuiam si ma certam singura de fapt ii raspundeam cat puteam de calm dar folosea cuv abominabile o seara buna si chiar cred ca fiecare om /zodie are partile ei bune
garbo074997
Postat pe 18 Martie 2010 22:02
Brava fata. Floricico sunt mandra de tine.Ai perfecta dreptate �n felul tau si eu am fost nervoasa pe acel individ dar a trecut. Parerea mea este ca atunci cand se mai gasesc astfel de specimene sa le tratam cu indiferenta, este cel mai bine asa ca sa evitam conflictele care ar putea aparea. Somn pufos caci ai zis ca esti obosita.
alex2007
Postat pe 18 Martie 2010 22:25
indiferenta ma da-i pocnea pe toti mai bine sa plece el si uite ca l-am gonit si putem fi civilizati
garbo074997
Postat pe 18 Martie 2010 22:36
nu-mi vine sa cred
panty_C
Postat pe 18 Martie 2010 22:39
Cei mai panterut de ai facut ochisorii asa mari? Se mai �ntampla si minuni.Te vad cam linistita de data asta.
alex2007
Postat pe 18 Martie 2010 22:45
acu' chiar fac ochii mari asa par - linistita adica?

panty_C
Postat pe 18 Martie 2010 22:48
Pupacioasa mica. Se vede ca esti mai bine dispusa ca �n alte seri. �n seara asta ne oferi si floricele. Multumim esti foarte draguta.
alex2007
Postat pe 18 Martie 2010 22:56
aham, sunt leoaica si...stii tu cum e cu..."talentul actoricesc"

da' e bine ca asa se vede
panty_C
Postat pe 18 Martie 2010 23:00
Draga garbo074997 toate postarile i le-a sters pentru ca le-am dat eu mail si am vorbit cu administratorul site-ului. Chestia cu raport de limbaj este pusa aiurea acolo pentru ca nu se intampla nimic crede-ma. Am dat mail cu dovezile de jigniri care au fost aduse la adresa mea cand am fost facuta " tarfa, m-tii mati etc" Ala era un TAUR din pacate , care isi face zodia de ras, dar ca orice padure are si uscaturi.
Laura76
Postat pe 19 Martie 2010 12:35
A fost ciudat sa vad cum va jigneste si voi nu a-ti luat nici o masura extrema . Alex2007, si eu sunt de parere ca pe aceste specimene trebuie sa-i tratam cu indiferenta, dar cand ti se aduc jigniri grave la propria persoana nu prea mai poti lasa lucrurile asa. Sun genul care isi plateste totdeauna politele, sunt zodia fecioara Ala avea cu mine ceva din cazua subiectului pe care l-am deschis , dar la cat de taur e nu a inteles intrebarea pe care am pus-o eu. "Ce parere aveti despre barbatul taur" asta e subiectul si nu cred ca am intrebat " Nu-i asa ca barbatul taur e un bou?" Mi se pare o mare diferenta. Am vrut parerile celor care au trait cu ei ca sa pot cunoaste mai bine aceasta zodie si sa fie bine cu cel pe care-l iubeam , dar se pare ca sunt persoane foarte greu de inteles.
Laura76
Postat pe 19 Martie 2010 12:43
Si eu sunt taur , sunt casatorit de 32 de ani si acum vad ce defecte am . Nevasta nu le-a descoperit.Unica treaba care aveti dreptate este ca stau mult in baie.Dar sa stiti ca tauri sunt putini, boi sunt multi.Probabil despre cei care vorbiti fac parte din categoria doua.
Cu stima
garbo086452
Postat pe 20 Martie 2010 01:37
Este incredibil cat s-a postat la acest subiect. Am avut si eu doua postari, insa eram ferm convins ca va muri acest subiect. Uite ca m-am inselat. Nu cred, statistic vorbind, sa mai fie pe aici pe site o zodie atat de comentata.
Plecand de la infinita adversitate a Laurei, care de departe uraste cel mai tare zodia asta (partea masculina), doar pentru ca inca nu e in stare sa-si asume un esec, suferind crunt de lack of awareness pe timpul relatiei ei si lipsita de orice graunte de discernamant aruncand in oala cu acelasi stil infantil toti Taurii sau ma rog ce i se pare ei ca bate in zodie, ajung la intrebarea: nu mai sunt si alte zodii? sau asta e spiritul de turma? se apuca unul sa deschida un thread si hai sa scriem si noi..ca oricum alte idei nu avem. Si daca mai exista si o Laura, mega agitatoare, responsabila de pus paie pe foc in curtea scolii...da-i navala.

APROPO, domnisoara Laura ca tot repeti la infinit ca o banda uzata ca Taurii sunt lasi....chiar as vrea sa te cunosc fata in fata, sa-ti verbalizez contraargumente la tot ceea ce ai construit tu in conul tau de umbra si in firavele tale castele de nisip (turnate cu olitza de noapte)
Semnat: Eu,exceptia threadului
HaiducAlb
Postat pe 20 Martie 2010 03:24
Adevarat, cam nicio calitate. Eu tocmai am terminat o relatie cu un taur, wow, cea mai proasta combinatie, si taur si evreu.
353535
Postat pe 20 Martie 2010 03:34
Buna ziua la toata lumea. O surpriza ca asta nu ma asteptam sa gasesesc pe acest forum. Brabatul taur???!!!! de temut dupa parerea mea. De ce oare?! Tatal meu e nascut in zodia taur si ce am observat e ca nu se schimba niciodata, si asta incepand de cand face un copil, din ce imi povesteste mama mea, s-a intamplat la 6 luni dupa casatorie, si imediat dupa nasterea mea . Mamea mea a trait cu speranta ca intr-o zi se va schimba si aceasta speranta nu a murit nici acum desi au trecut mai mult de 25 ani . Cred ca l-a iubit mult ca sa stea atata amar de timp alaturi de el, timp care i-a macinat creierii. El o aducea in pragul prostei lui, vroia ca ea sa fie proasta, sa nu stie nimic, sa nu afle nimic, invidios atunci cand ea stia ceva ce el nu alflase, geloz pana la extrem, control total al libertatii(unde pleci?cat stai?la ce ora ai venit?cu cn ai vorbit?cu cine te-ai inatlnit?). Multe scandaluri din orice, dar ce imi amintesc si acum e ca el mereu ii cerea mamei mele sa-i spuna cu ce sa se imbrace, ce parere aveti? Nu iesea din casa pana nu ii dadea ea hainele? Ce e asta? iN FINE, rezultatul a fost o despartire(in sfarsit),si multe boli psihice(pt mama), nu zic nebunie dar destul de putina rabdare si explicatii(a dat atatea explicatii la tatal meu ca s-a saturat presupun). Intr-un cuvant un INFERN, si asta pentru ca daca stau sa ma gandesc la ceva frumos din toata viata petrecuta in familie imi e greu rau de tot sa gasesc ceva fericit. ATENTIE nu e o generalizare ci ceva real din viata mea si chiar daca are sau nu legatura cu zodia taur oricum evit contactul prea mult cu aceste persone. Multumesc pentru vizionare.
mynodora
Postat pe 20 Martie 2010 03:47
De la: 353535, la data 2010-03-20 03:34:25Adevarat, cam nicio calitate. Eu tocmai am terminat o relatie cu un taur, wow, cea mai proasta combinatie, si taur si evreu.

Ai avut o relatie cu un barbat fara calitati?
O spui acum dupa ce ai terminat sau ai stiut tot timpul ca omul are lipsuri?
Pentru ca stiind aceste lucruri, ori nu ai dorit calitati de la el, iar acum esti rautacioasa, ori ai standarde atat de inalte incat este evident ca putini iti vor satisface asteptarile.
Ideal ar fi sa afli ce calitati are omul intai, si apoi sa te combini. Nu sa te combini si apoi sa realizezi ca nu e ceea ce vrei.

anarax
Postat pe 20 Martie 2010 04:01
Barbatul taur, ca orice barbat, ca orice om, are si bune si rele - si calitati si defecte - parerea mea
panty_C
Postat pe 20 Martie 2010 04:02
aceleasi "calitati" ale barbatilor nascuti sub semnul Taurului sunt identice cu cele ale barbatului Leu.Asta ce va spune????????????????!!!!!!!!!!!!!!Vorbesc din experienta !
garbo095417
Postat pe 20 Martie 2010 07:40
Eu am fost casatorita 12 ani cu un barbat taur... a fost cea mai fericita perioada din viata mea.... problema este ca atunci cand se rupe relatia, se rupe definitiv si nici nu mai ai curajul sa intri in alta . Sunt de 8 ani divortata si niciodata nu m-am mai implicat intr-o alta relatie. Nu tanjesc dupa trecut, nu traiesc din amintiri... dar suferinta despartirii a fost prea mare.Concluzie, Taurii sunt barbati buni... dar preferabil ar fi sa nu-i intalnesti niciodata.
woman38
Postat pe 20 Martie 2010 08:18
mai i-au sters aluia si profilul nenee?? de nu mia inteleg eu nimiic/?? vaaaaaaaaaiii...
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 08:26
nu comentez dar cei ceau avut tauri cabarbati spun adevarul
garbo041615
Postat pe 20 Martie 2010 08:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna 5 De la: garbo_7611 15 Octombrie 2012 01:13
buna. 13 De la: anca_53 21 Octombrie 2009 16:30
Femeia Fecioara 322 De la: laura33c 29 August 2017 11:08
ce ne aduce anul 2010,personal.. 33 De la: iulius_cezar 29 Ianuarie 2010 15:41
Eu bou si ea capra, ce sanse are relatia noastra? 45 De la: anakin 16 Februarie 2011 00:46
Setari Cookie-uri