eu am fost casatorita cu un barbat taur 18 ani si am ajuns si la psiholog din cauza lui , fug de barbatii taur ca dracu de tamaie nu mai vreau nici sa uad de vreun barbat taur in viata mea :(( | ||
garbo105530 Postat pe 20 Martie 2010 08:53 |
||
---|---|---|
Buna! Calitatea de AMANT e cea mai potrivita pt un barbat TAUR... se descurca minunat si te si umple de cadouri..... nu pot zice de calitatea de sot ,nimic.In final e acelasi taur, ma gandesc... dar eu una nu am ce reprosa. Mai bine feriti-va de fecioare! |
||
garbo047159 Postat pe 20 Martie 2010 08:55 |
||
no 95417, te invidiez ca ai intalnit un esantion reprezentativ atat din toti barbatii lei cat si din tauri. Ori traiesti intr-o viteza fantastica, ori ai o varsta atat de inaintata incat ne e jena sa ne gandim la ea. | ||
|
||
gianiblue Postat pe 20 Martie 2010 08:58 |
||
woman38, din amarul cu care expui ideea ta, pare ca tu i-ai gresit acestui taur... dap... e adevarat ca taurul e serios in casnicia lui si nu suporta ca partenerul sa nu fie la fel de dedicat precum este si el. | ||
gianiblue Postat pe 20 Martie 2010 09:00 |
||
De la: laura33c, la data 2008-07-27 12:34:49Se pare ca "exceptia" de mai sus dinapop care a trait cu o fecioara " infidela" ar trebui sa traiasca si cu un TAUR. POATE ASA as ava intelege ca s-a inselat cand le-a catalogat pe fecioare drept " infidele". Hm ....Ai doresc sa intalneasca in viata asta un Taur si dupa aia sa scrie aici cateva pareri. Adia trebuie sa-ti spun ca iei sunt niste frustrati si de aceea ne " transforma" pe noi in niste persoane care sa le ia lor problemele in carca. Nu cu noi e proablema, iar ieri stiu asta si de aceea se comporta ca si cucm noi am fi cele nebune. Ne dau lectii de viata cand defapt ie sunt varza. Sunt niste parveniti care vor sa se ridice in plan profesional pe spinarea altora. esti mult prea inraita si deja bati campii cu "taurul parvenit" care se ridica profesional pe spatele altora...poate doar al tau a fost asa! eu stiu o multime de tauri ce au ajuns sus prin INTELIGENTA lor si prin TENACITATEA si PERSEVERENTA lor! am inteles cu toti ca ai fost indragostita de un TAUR ca l-ai iubit...dar cu siguranta nu s-ar fi intamplat asta daca nu aveai ce iubi la el! si eu am avut un barbat taur si crede-ma ca era un om de calitate si chiar daca el a fost cel care a cam pus punct relatiei noastre,asta nu ma indreptateste sa nu-i recunosc calitatile reale!faptul ca nu m-a mai vrut langa el nu ii(asa se scrie nu "ai")diminuiaza calitatile!si daca nu ati aflat pana acum am sa va spun ca dupa ce caracterul uman se cam definitiveaza(in jur de 30 de ani),ceA mai importantA este PERSONALITATEA si nu zodia!dar despre asta e prea mult de vorbit si ar trebui spre exemplu sa spun despre tine ca esti colerica si nu ai sa te intelegi "perfect" cu nici o zodie,deoarece "nimeni nu le stie mai bine ca si colericul!" |
||
garbo065726 Postat pe 20 Martie 2010 09:05 |
||
barbatul taur este un mincinos,laudaros si are frik de mamica. | ||
garbo084856 Postat pe 20 Martie 2010 09:15 |
||
in alta ordine de idei 726, e greu de inteles pt multi ce spui tu acolo. au mai incercat si unii din noi astialalti sa-i spunem fetii dar , fara succesuri .. |
||
bluelight Postat pe 20 Martie 2010 09:17 |
||
asa e si frate-miuuu ioiiii! |
||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 09:18 |
||
856eu sper k nu suntem cumnate nuuu?? | ||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 09:19 |
||
ti se pare cunoscuta figura din avatar, fleur | ||
bluelight Postat pe 20 Martie 2010 09:21 |
||
ei naa....parca un avatar nu poate minti! cuvintele mi se par cunoscute maii! |
||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 09:25 |
||
si ati uitat inca un lucru ... sunt foarte foarte gurmanzi si majoritatea grasi | ||
garbo098793 Postat pe 20 Martie 2010 09:25 |
||
mai da ma-ngrijoreaza ceva mai! l-au "strans" pe baiatul acela cu neuronii stransi in frezaaa |
||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 09:27 |
||
buna...am citit in mare parte comment-urile legate de zodia taur, barbat...si mi se pare foarte intreresant cum fiecare femeie care a avut langa ea sau are un barbat taur... nu spune lucruri frumoase(bineinteles sunt si exceptii) despre ei... vreau sa-mi spun si eu parerea daca mi-e ingaduit... eu nu am o relatie cu un taur...dar am avut una :P si a fost foarte frumos...ca ne-am despartit asta e parte a 2a si nu cred ca zodia conteaza foarte mult in caracterul unei persoane, ci felul cum a fost crescuta de familie, in ce anturaj a fost persoana, etc... la urma urmelor fiecare avem o personalitate care o promovam sau nu. nu cred ca are vreun rost sa spun cum ne-am despartit pentru ca nu are relevanta, cert e ca persoana pe care voi ati numit-o taurul rautacios si de evitat imi este foarte bun prieten si de fiecare data cand are nevoie imi cere sfatul... asta pentru ca am fost mereu langa el cu o vb buna. si chiar daca a trecut ani de cand ne-am despartit din cauza unei mici prostioare... il vad ca inca ma iubeste. imi pare rau ca aveti relatii nu chiar bune cu aceste "specimene" din zodiac, dar cum am mai spus nu toata lumea e la fel...si depinde de personalitatea fiecaruia daca se poate adapta sau nu intr-o relatie, fie ea cu un taur sau nontaur. mice69 |
||
mice69 Postat pe 20 Martie 2010 09:33 |
||
De la: laura33c, la data 2008-07-11 11:59:47Ce parere aveti despre barbatii in zodia Taur? Sunt curioasa sa aflu parerea voastra. Va pup. SUNT BARBATI FOARTE PRETENTIOSI, LE PLACE BAGATIA, TRAIUL DE HUZUR, DAR DACA-I PUI SA MUNCEASCA PAMANTUL SUNT CEI MAI VREDNICI AGRICULTORI. tRAIESC PE PICIOARELE LOR, NU CRED CA LE PLACE SA FIE INTRETINUTI, AU O MINTE SCLIPITOARE, BUNI ORGANIZATORI, CE SA MAI SPUN SUNT BUNIIIIIII |
||
garbo062707 Postat pe 20 Martie 2010 09:33 |
||
iubesc un taur taurii sunt cei mai tari | ||
iubarici Postat pe 20 Martie 2010 09:36 |
||
aaa... si inca un lucru, daca bunicul meu nu era taur :D:)) nu cred ca eram aici... el a fost una dintre persoanele care a tinut inchegata familia noastra :P | ||
mice69 Postat pe 20 Martie 2010 09:37 |
||
in?? | ||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 09:37 |
||
De la: iubarici, la data 2010-03-20 09:36:20iubesc un taur taurii sunt cei mai tari felicitari, sa ai grija de el... sa nu iti scape ca e o persoana foarte buna...parerea mea:P |
||
mice69 Postat pe 20 Martie 2010 09:38 |
||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 09:39 |
||
Eu una,am avut o relatie lunga si foarte frumoasa cu un barbat Taur.Barbatul din aceasta zodie este cel mai atent si cel mai misterios totodata,barbat cunoscut.Avea marea calitate de a ma face sa ma simt iubita,fara a mi-o spune,eu cred ca e un lucru extarordinar.De fidelitatea,intelegerea si protectia lui am fost comvinsa pe parcursul a sapte ani de relatie,care din pacate s-a terminat.Si inca un lucru,de care mi-am dat seama,mult mai tarziu,barbatul din aceasta zodie stie sa se desparta frumos. |
||
andreeabitzu Postat pe 20 Martie 2010 09:42 |
||
De la: mice69, la data 2010-03-20 09:38:06De la: iubarici, la data 2010-03-20 09:36:20iubesc un taur taurii sunt cei mai tari stiu...vor sa para ei putin duri, dar daca ajungi sa ii cunostii realizezi ce suflet mare au |
||
iubarici Postat pe 20 Martie 2010 09:42 |
||
de ce judeci la un loc, daca tu ai avut un ipocrit nu sant toti la fel | ||
CatalinI Postat pe 20 Martie 2010 09:42 |
||
De la: andreeabitzu, la data 2010-03-20 09:42:19Eu una,am avut o relatie lunga si foarte frumoasa cu un barbat Taur.Barbatul din aceasta zodie este cel mai atent si cel mai misterios totodata,barbat cunoscut.Avea marea calitate de a ma face sa ma simt iubita,fara a mi-o spune,eu cred ca e un lucru extarordinar.De fidelitatea,intelegerea si protectia lui am fost comvinsa pe parcursul a sapte ani de relatie,care din pacate s-a terminat.Si inca un lucru,de care mi-am dat seama,mult mai tarziu,barbatul din aceasta zodie stie sa se desparta frumos. frumos spus |
||
mice69 Postat pe 20 Martie 2010 09:44 |
||
De la: CatalinI, la data 2010-03-20 09:42:59de ce judeci la un loc, daca tu ai avut un ipocrit nu sant toti la fel cu cine vorbesti ? |
||
iubarici Postat pe 20 Martie 2010 09:45 |
||
fleurdelis Postat pe 20 Martie 2010 09:48 |
||
am auzit ca la barbatul taur dragostea trece prin stomac ...nu stiu daca e intru totul adevarat dar cunosc cateva exemple care mi-au confirmat :P | ||
erika11 Postat pe 20 Martie 2010 09:51 |
||
De la: daianablue18, la data 2010-03-20 09:51:44am auzit ca la barbatul taur dragostea trece prin stomac ...nu stiu daca e intru totul adevarat dar cunosc cateva exemple care mi-au confirmat :P intr-adevar ii place sa manance, dar asta nu iseamn ca dragostea ii trece prin stomac... asa pot sa spun si eu despre mine ca dragostea imi trece prin stomac cand ma bucur ca mi se aduce micul dejun la pat sau cand cineva gateste pentru mine :P |
||
mice69 Postat pe 20 Martie 2010 09:55 |
||
De la: iubarici, la data 2010-03-20 09:42:43De la: mice69, la data 2010-03-20 09:38:06De la: iubarici, la data 2010-03-20 09:36:20iubesc un taur taurii sunt cei mai tari da...de fapt sunt nicte mielusei :) cel putin asa am vazut eu... si stiu sa se dedice:P |
||
mice69 Postat pe 20 Martie 2010 09:57 |
||
la toti barbatii "dragostea trece prin stomac". daca sunt rupti de foame, nici nu te vad, chiar daca apari in fata lor imbracata precum Cat Women... o sa te intrebe ca in bancul ala : "Batman, ce avem la cina?" |
||
Tylly Postat pe 20 Martie 2010 10:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un alt fel de zodiac-ZODIA FECIOARA | 1 | De la: raul27 21 Martie 2009 21:28 |
Halloween Party | 151 | De la: fleurdelis 29 Octombrie 2010 20:12 |
Scuzele zodiilor | 1 | De la: sw33t_ang3l_2oo3 11 Mai 2009 11:13 |
|
||
barbatul BALANTA | 112 | De la: garbo102078 9 Martie 2010 22:03 |
ea capricorn-el fecioara | 2 | De la: melimeli 10 Noiembrie 2008 19:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară